Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

8η μερα σημερα τζινι μου.Πολυ βαρυ το ριμάδι.16 μηνων το κανουν

Κατερινακι μπανια σε αφηνει να κάνεις?

twins το διαβασμα πως παει?

ναι ολγα μου μ αφηνει να προσεχω μονο μου ειπε οχι πολυ στον ηλιο και να αλλαζω μαγιο , η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν εχω κανει ειπα οσο αντεχω την ζεστη να αποφυγω την θαλασσα αλλα δεν ξερω ποσο θα αντεξω.

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια σημερα οχι και πολυ καλα εγω μια αδιαθεσια μια στεναχωρια χωρις λογο σας επιανε εσας τετοιο πραγμα στην εγκυμοσυνη;αφου ωρες ωρες μου ερχετε να κλαιω ετσι στα καλα καθουμενα.

ελπιζω να μου περασει αυριο να ειναι καλητερη μερα

να μη σου πω καλυτερα εγω τι τραβαγα! ασε να γεννησεις πρωτα με το καλο κ μετα το ματαξανασυζηταμε! αλλα... εγω εβρισκα παριγορια στα παγωτα! πολυ παγωτο! τονους παγωτο! κ τωρα ειμαι ενα τονο εγω! ε νταξ ειπαμε υπερβαλω! 68 κιλουδια ειμαι τωτρα η φακλαναινα.

tzini01, ψάρι έφαγαν ουσιαστικά πρώτη φορά σήμερα, γιατί όλες τις άλλες φορές είχαμε κακές ιστορίες. Και εγώ τα φοβάμαι τα εμβόλια, η μαγουλού είχε κάνει πυρετο με το 6πλο.

Ασχετο. Το Σύλια από ποιο όνομα βγαίνει;

εμεις το βγαλαμε απο το σπυριδουλα!

ξερεις μωρε σαν το αναης απο το παναης:tongue:

Τώρα κατάλαβα ότι μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτή την εργασία. Θελετε; Πειτε ναι....

νιεντιε! οχι! ναϊν! νον! νοξ! κουα κουα η παπια!

ειχε καταληφθει το λαπτομ μου απο τον καφρο που λεγαμε πριν!

κ μετα κατι διαβαζε με θρησκευτικη ευλαβεια (που δεν εχει αλλα λεμε τωρα) κ τον ρωταω: ρε ν. τι διαβαζεις ετσι χρατσα χρουτσα?! ν: τον μητσο, τζινι: ποιο μητσο?! ν: τον ντελιβερα!!!!!!!!!!

ντοοοοοινγκ!

φταιω να του μοστραρω εναν αρακα ξεγυρισμενο αυριο?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλησπεριζω κ παλι.

λοιπον επειδη τα εχω παρει ασχημα με το καροτσι μας, για πεστε αυτο της μακλαρεν ειναι καλο? βγαινει για πλυσιμο ολο το υφασμα που ακουμπανε τις πλατες τους? μην παω να το δω γι αυτο το λογο.

γινετε χαμος με το ταισμα κ γεμιζει ολος ο κοσμος κ ο ντουνιας με τις κρεμες κ ειναι πολυ νωρις για το καθισματακι φαγητου.

κ επειδη γενικοτερα ξοδευουμε σε μακακιες (βλεπε ν.) κ τα εχω παρει στο κρανιο, ας ξοδεψω κ εγω βρε αδερφε για ενα καλο καροτσι!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα επιτελους ΚΥΡΙΑΚΗ να παμε καμία βολτίτσα!! Λοιπόν χθες δεν προλαβα να σας γραψω γιατι πήγαμε βολτα στα μαγαζια.Λοιπόν πήραμε στο λητώ ομπρελα για το καρότσι μας 15ε και κάνει σε όλα τα καρότσια γιατι της peg perego την είχε 35ε/τμχ οποτε δεν σύμφερε (αν θελει καμια να παρει) και μετα πήγαμε βόλτα στο factory κορίτσια αν μπορείτε τρέξτε εγω δυστυχως δεν είχα χρόνο ψωνισα ελάχιστα για τα αγοράκια μου αλλα είχε φορμακια chicco 8-10 Ε μπλουζάκια 3-10ε (chicco και benneton,),πεδιλάκια chicco, 20ε-μαγιό chicco 1ε-12ε (αναλογα την ηλικία για 1 ετους που πήρα δωρο σε ένα κοριτσακι το είχε 1ε και φορεματακι για δωρακι πηρα 9ε) και φαντασου δεν προλαβαινα να παω και στα αλλα ,φοβερες τιμες!

YiMXp3.png

καλημεριζω κοπελουδες!

κομον σαβα?

εμεις χτες πηγαμε μια βολτα για μαμ εκει που θα κανουμε το τραπεζομα για την βαφτιση. λιγο πιο φθηνα το ατομο μας ηρθε απο τον ιανουαριο του 2010 που καναμε της συλιας. θα εχουμε κ μουσικαντες να παιζουν ντιρινταχτα! στις 2 παρα γυρισαμε κ σεεεεερνομαι. εχω ξεσυνηθισει η γριετζω!

ποιο καροτσι εχεις τωρα?

ενα της iglesina twin swift κοκκινο.

βασικη προυποθεση για αλλαγη σε καροτσι,ειναι να χωραει κλειστο στο γατο. οπου γατος το δικο μου ατος, στου ν. το τζιπ το μαζντα χωρανε τα παντα! κ επισης βασικη προυποθεση να βγαινει ολο το υφασμα κ να πλενετε! κ μετα βλεπουμε.

καλημερα επιτελους ΚΥΡΙΑΚΗ να παμε καμία βολτίτσα!! Λοιπόν χθες δεν προλαβα να σας γραψω γιατι πήγαμε βολτα στα μαγαζια.Λοιπόν πήραμε στο λητώ ομπρελα για το καρότσι μας 15ε και κάνει σε όλα τα καρότσια γιατι της peg perego την είχε 35ε/τμχ οποτε δεν σύμφερε (αν θελει καμια να παρει) και μετα πήγαμε βόλτα στο factory κορίτσια αν μπορείτε τρέξτε εγω δυστυχως δεν είχα χρόνο ψωνισα ελάχιστα για τα αγοράκια μου αλλα είχε φορμακια chicco 8-10 Ε μπλουζάκια 3-10ε (chicco και benneton,),πεδιλάκια chicco, 20ε-μαγιό chicco 1ε-12ε (αναλογα την ηλικία για 1 ετους που πήρα δωρο σε ένα κοριτσακι το είχε 1ε και φορεματακι για δωρακι πηρα 9ε) και φαντασου δεν προλαβαινα να παω και στα αλλα ,φοβερες τιμες!

δωσε δ/νση μανταμ! σε ποιο απο ολα? δεν τα ξερω κ καλα, γιατι ειναι κ πολλα τα μεγαθηρια με τα αουτλετ. μια φορα ειχα παει στο ελβενιζελ κ φυσικα δεν προλαβα να τα δω με την ησυχια μου γιατι ειχα κ τον χασμπανο να ψωνιζει κ να μου κανει το βρακι τιραντα απ τα νευρα γι αλλη μια φορα. ειναι καλο αυτο? μου κρυβει τον κωλο? μου κρυβει τα μπουτια? μου κανει ωραια μυτη? αστραγαλο? ε! αιντε γεια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Eίναι το μεγαλο factory στην πειραιώς. Ασε και εγω όταν παω για ψωνια με τον αντρα δεν ευχαριστιέμαι γιατι για να παρει κατι δικό του κανει 5 ωρες και εγω για να ψωνίσω 5-6 πραγματα σε μισή ωρίτσα και παλι όλο ρωτάει "τελείωσες"?? αμαν πια θελω να πηγαίνω μονη μου!!!!!!!!

YiMXp3.png

Καλημερίζω, καλησπερίζω και σας φιλώ!! τι κάνετε?

Εμείς πήγαμε για μπανάκι χτες, αν και το νερό ήταν πολύ κρύο εγώ βούτηξα τα μωράκια βπυτήξαν μόνοπ πατουσάκια. Ο μπέμπης ξετρελάθηκε ήθελε μπλούμ ενώ η δεσπονίς τράβαγε τα ποδαρακια της!!χαχα κρυωνε η καλή μου!! θα βάλω φωτό με μαγιώ να γελάσετε!!

Τζίνι σπαστικό το θέμα με το καρότσι εγώ ευτυχώς δεν το έχω λερώσει, μόνο το σκέπαστρο θέλω να βγάλω και να πλύνω. Φαγητό εμείς όταν ξεκινήσαμε τρώγαμε στα ριλαξάκια οπότε τη γλίτωσε.

twinsaki όπως μπορούμε φυσικά να βοηθήσουμε!!

Φάκτορυ ε? μμμμ πολύ ωραία ιδέα!!!

Μόνο που θέλω για μένα μαγιώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...