Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σας!!

τι κανετε??ποιες γυριζουν σε παραλιες απο τωρα?

εμεις εδω ξαπλα,ξαπλα,ξαπλα.......αφου μεχρι και τα ζουζουνια εχουν βαρεθει και κλωτσανε λιγοτερο!αλλα τι να τους κανω?

ειμαι αθηνα πια αλλα η ζεστη εδω δεν παλευεται!!

μαλλον αυριο θα σηκωθω να παω να παρω καμια νυχτικια και σουτιεν θηλασμου.Τωρα βεβαια δεν ξερω τι νουμερο θα χρειαστω αλλα ξερουν λογικα οι πωλητριες ε?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Nunu πώς πάει το μπεμπίνι με τον πυρετό που είχε? όλα καλά? Μεγειές και τα δικά σας πραγματάκια!!

Zitamar περαστικά και σε εσάς εύχομαι!

Tzini κι εμείς κάνουμε πολλές φορές δύο εμβόλια μαζί, αλλά ένα τριπιτό και ένα πόσιμο!

Agorakia με το καλό σε 3-4 χρονάκια κι εγώ θα ήθελα άλλη μια φουρνιά διδύμων....μαζοχισμός παιδί μου!!! :)

Γεια σε όλες και, όχι όχι όχι σε 3-4 χρονάκια Jasminaki!

Θα έχουμε βγει από τη φάση αυτή και μπορεί και να βαριόμαστε!

Οπότεεεεεε, γρήγορα γρήγορα ένα σετάκι ακόμη :)

rPPrp3.png

Και στο σημείο αυτό φεύγω γρήγορα, άργησα τρομερά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ γλυκά, μου λείπετε, ελπίσω μόλις περάσει το 3ήμερο να έρθουμε πάλι στα ίσα μας στη δουλειά και να τα λέμε κανονικά!

Γειααααααααααααααααααααααα!

rPPrp3.png

Καλημέρα κοπελάρες και μπεμπεκάκια?

και γω μέσα κορίτσια!! άλλα δυο και για μένα παρακαλώ!!!

της μπέμπας 4η μέρα υποχώρησε ο πυρετός, οι επαναληπτικές εξετάσεις βγήκαν καθαρές και είμαστε πολύ καλά τώρα!! κάναμε και το εμβολιάκι μας χτες, επαναληπτικό ηπατίτιδα και πευμονιόκοκκου και δεν είχαμε κανένα θέμα αδιαθεσίας ευτυχώς!!

Εσύ πως είσαι την παλεύεις? με το θηλασμό τα καταφέρνεις? δε μας είπες πως έγινε ρε συ.zitamar ωραία το επιβεβαίωσαμε!! twins είχες δίκιο!!!

άρα ο μικρός σου τρώει οριακά καλά?

Λοιπόν, είχαμε πάει στο κέντρο για το φαγητό, μετά την βάφτιση και ερχόντουσαν όλες και με θαυμάζανε για το πώς τα βγάζω πέρα με δυό μωρά :mad::x . Μέσα σε μιση ώρα περίπου έφαγα μια γλίστρα όπου δεν μπορούσα να κρατηθώ με τίποτα και όλοι απορούσαν πώς βρέθηκα κάτω. Επειδή όμως λέγανε πως αν ήταν σπάσιμο θα ούρλιαζα, θεώρησαν πως είναι μυικός πόνος και μου το κουνούσαν και μάλλον κάναμε παραπάνω ζημιά....

Με το θηλασμό τώρα, εφόσον είναι πιό μεγάλα τα μωρά, θηλάζουν σαν κουταβάκια :tongue::tongue::tongue: πολύ γέλιο...

καλέ που είσαστε????

εμείς "φάγαμε" μας "έφαγε" η φρουτόκρεμα και ξεραθήκανε για ύπνο!! ουφ!!

το θέμα είναι τι θα μαγειρέψω σήμερα???οεο? χτές φάγαμε χοιρινό με λαχανικά, προχτές φακές σήμερα δε θέλω κρέας πάλι αλλά θέλω ρυζάκι...με τι όμως???για πείτε καμιά ιδέα!!!!

Με σαλτσούλα απλή με μανιταράκια!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!!

τι κανετε??ποιες γυριζουν σε παραλιες απο τωρα?

εμεις εδω ξαπλα,ξαπλα,ξαπλα.......αφου μεχρι και τα ζουζουνια εχουν βαρεθει και κλωτσανε λιγοτερο!αλλα τι να τους κανω?

ειμαι αθηνα πια αλλα η ζεστη εδω δεν παλευεται!!

μαλλον αυριο θα σηκωθω να παω να παρω καμια νυχτικια και σουτιεν θηλασμου.Τωρα βεβαια δεν ξερω τι νουμερο θα χρειαστω αλλα ξερουν λογικα οι πωλητριες ε?

Ναι naki θα σε καθοδηγήσουν οι πωλήτριες, εμένα το είχε πετύχει η τύπισσα!

jasmini αν αυτό δεν ήταν μάτι τι να πώ!!

Ευτυχώς υπάρχουν διάφορες στάσεις θηλασμού που θα βολέυουν, αλλά ρε παιδάκι μου δεν γκρινιάζουν που δεν τους πέρνεις αγκαλιά? τις δουλειές χέστες!!

Το μαλλί σούπερ??? και γω μέχρι τη βάφτιση θέλω να είμαι ξανθιά!!!

τελικά έφτιαξα κοτομπουκιές με ντιπ γιαουρτιού και ρύζι με λαχανικά!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι ρε γμτ με φάγανε....

Η αλήθεια είναι ότι ζητάνε την αγκαλιά μου αλλά τα πιάνω όσο μπορώ με το ένα χέρι!!

Το μαλλί μου λένε φοβερό!

Κουράγιο φιλενάδα, όσο μπορείς μην το κουράζεις όμως ε? και με γειά το σούπερ μάλλι!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ααααα και μιας και λείπει η Όλγα (κάνει τις βουτιές της :mad::mad:) τι δουλειές κάνεις? να κάτσεις να κλωσήσεις!!!!:tongue::tongue:

Λειπω?????ΟΧΙΙΙΙΙΙ

Ποια κάνει δουλειές????:mad::x

Παω να δώσω γιαουρτι και έρχομαι για κράξιμο:-P:-P:-P

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

καλησπεριζω...

κουρασις..

κ δε βρισκω κ φορεμα για τη βαφτιση..

jas φωτο το καινουργιο μαλλι!!

witch μου περαστικα στο μπαμπακα..κ υπομονη..

κορτσουδια ζεστη... κ οι εγκυουλες μας θα δυσανασχετουν περισσοτερο..

κ μη διανοηθειτε να βουτηξετε σε καμια θαλασσα.. τσουπ! να τη η ολγα πεταχτηκε απ το λαγονησι κ σας εφαγε!

33E7p2.png

νοκ νοκ νοκ!

ιζ ανυμπαντι χιερ?

αλοχα μανδαμισες! εγω παντως περισυ (εγκυος στα διδυμα) του εδωκα κ καταλαβε με το μπανιο. αλλωστε ποτε θα ειχα την ευκαιρια ξανα να κανω μπανια με τη συλια? φετος δυσκολα τα βλεπω τα πραματα. ασε που θα μπω εγω στη θαλασσα κ θα βγει αυτη οξω τετοια φαλαινα που τινω να γινω! μπα να δεις που θα μου τη δωσει κ θα κανω καμια πλαστικη στην κοιλια! ξοκοιλε πολυ η ρημαδα κ δεν εχω χρονο ουτε στο παουερ πλατε να ανεβω:evil:.

κοπελες ξαναρωταω, ποσο τρωνε τα παιδια σας κρεμα ριζαλευρο βανιλια ας πουμε. με βαση τα μλ του νερου πετε με, οχι τη συνολικη ποσοτητα. ξαναθυμιζω 6 μιση μηνων περιπου τα τσουπραδια μου! καποια στιγμη θα το φτιαξω το τικερακι, που θα παει?!

και κατι αλλο, ποια αυτοκολλητα για τα κουνουπια? καπου το ειπε μια κοπελα κ δεν μπορω να το βρω!κλαψ!

νακι, υπαρχει κ προεκταση γαι τα σουτιεν αν δεν το ξερεις. ειναι ενα κομματι υφασμα (με αγκιστρακια κ θηλυκωματα) που μπαινει σπεαρ αναμεσα στα αγκιστρακια του σουτιεν κ τα θηλυκωματα. αν θες μπορω να σου δωκω-στειλω τα δικα μου σουτιεν (χρησημοποιημενα εννοειτε). τα ειχα παρει 45 ευρακια το ενα πριν γεννησω τη συλου, το δεκεμβρη του 2008. ενα μαυρο κ ενα μπεζ. ρε αι σιχτιρ τι ακριβια ειναι αυτη?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...