Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αχ σε σκεφτομουν τις μερες που ελειπε εξωτερικο ο καλος μου κ ημουν μονη περισσοτερο με τα μωρα κ oh my god εννοειται οτι καποιες στιγμες τα νευρα ειναι πολλα! κ εγω ειμαι νευρικη γενικως κ με τα παιδια θεωρω οτι εχω ξεπερασει κατα πολυ τον εαυτο μου..αλλα μερικες φορες ισα που κρατιεμαι μη τσιριξω..:shock:

Αχ, εσύ κρατιέσαι... Εγώ είμαι πολύ νευρόσπαστη και δεν την παλεύω με τίποτα. Δηλαδή, εκεί που παίζουμε ευτυχισμένοι μαζί (όπως το σίριαλ), μπορεί να δω νευρικές αντιδράσεις - κλάμα (κυρίως από τον μεγάλο) και να βάλω τέτοιες φωνές, που ίσως και να με έχετε ακούσει. Ή, στις 06.25, που ξυπνάγαμε για γάλα, ούρλιαζε λες και τον έσφαζαν και με ανάγκαζε να ουρλιάξω κι εγώ, για να επιβληθώ. Όλη η πολυκατοικία στο πόδι, όπως καταλαβαίνεις... Αυτό, όμως, το διαχειρίζομαι τελευταία, έπειτα από κάποια φαινόμενα, που με προβλημάτισαν έντονα.

Εμείς μένουμε και αρκετές ώρες μαζί, βέβαια. Μόλις επιστρέφω από δουλειά, η γυναίκα φεύγει. Τα περισσότερα σκ ο καλός μου δούλευε (τουλάχιστον μέχρι πριν από 2 σκ). Και μέχρι 6 1/2 μηνών συνέχεια μαζί και μόνοι μας οι τρεις, οπότε και γύρισα στη δουλειά. Άρα...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

κ τι piece of cake που ειναι να εχεις ενα παιδι επισης καταλαβα γιατι εχουμε αρχισει που κ που να τα χωριζουμε κ να περναει λιγο χρονο ο καθενας μας ξεχωριστα με το ενα μωρο.. τελειο..ξεκουραστο..το ιδιο παιδι τοοοοσο πιο ευκολο!

περιμενουμε κ το μονο μας καροτσι γαι κυριλε εξορμησεις..

τωρα οταν παιρνει το διπλο με το ενα μωρο ο αντρας μου ψαχνουν ολοι το παιδι που λειπει..!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Σαν ανέκδοτο ακούγεται αυτό! :)

rPPrp3.png

Αχ, εσύ κρατιέσαι... Εγώ είμαι πολύ νευρόσπαστη και δεν την παλεύω με τίποτα. Δηλαδή, εκεί που παίζουμε ευτυχισμένοι μαζί (όπως το σίριαλ), μπορεί να δω νευρικές αντιδράσεις - κλάμα (κυρίως από τον μεγάλο) και να βάλω τέτοιες φωνές, που ίσως και να με έχετε ακούσει. Ή, στις 06.25, που ξυπνάγαμε για γάλα, ούρλιαζε λες και τον έσφαζαν και με ανάγκαζε να ουρλιάξω κι εγώ, για να επιβληθώ. Όλη η πολυκατοικία στο πόδι, όπως καταλαβαίνεις... Αυτό, όμως, το διαχειρίζομαι τελευταία, έπειτα από κάποια φαινόμενα, που με προβλημάτισαν έντονα.

Εμείς μένουμε και αρκετές ώρες μαζί, βέβαια. Μόλις επιστρέφω από δουλειά, η γυναίκα φεύγει. Τα περισσότερα σκ ο καλός μου δούλευε (τουλάχιστον μέχρι πριν από 2 σκ). Και μέχρι 6 1/2 μηνών συνέχεια μαζί και μόνοι μας οι τρεις, οπότε και γύρισα στη δουλειά. Άρα...

κ ξαναματαrespect για ν αρχισω νασε φτανω παλι...:tongue:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

αντε παω να φιλησω πατουσια, να ζουληξω κ να παιξω!!!

καλη δουλεια!!

κ φιλια στα αγορινια σου!!!

Κι εγώ γυρίζω στη δουλειά, για να γυρίσω και στο σπίτι κάποτε!!!!!!!!!!

Φιλιά! Καλή δύναμη και σήμερα!

rPPrp3.png

να υποθεσω ότι είναι η καλυτερη ηλικια η δικη μας? δεν μπουσουλάνε,δεν περπατανε,οκ ουρλιαζουν μονο για φαγητο και νανι.. λετε να αναζητω αργοτερα αυτη την περίοδο??

YiMXp3.png

χθες που ηρθε η παιδιατρος ειχα συζητηση μαζι της για το αν θα πρεπει να εχω γυναικα ή βρεφικο όταν γυρισω στην δουλεια,οταν εφυγε συνειδητοποιησα ότι όταν δουλευα εφευγα στις 6+ και γυριζα στις 6+ το απογευμα δηλαδη τα μωρα κοιμουντε κατα τις 9-10 αρα θα τα βλεπω τοσο λίγο??? θα χασω τοσο πολυτιμο χρονο μαζί τους???:-(

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

γειααααα..............

τα νεα μας.

ο μπαμπας μου τρακαρε με την μηχανη και ειναι στο κατ.τα παιδια ειναι με ιωση λαιμος.θυμιζω οτι ο μπαμπας μου κρατουσε τα παιδια το μεσημεριανο δυωρο μεχρι να γυρισει ο καλος μου.στις 20 θα ξεκινουσα δουλεια αλλα τωρα δεν γινεται οποτε με βλεπω στο συνταγμα...ψιλοδραμα η κατασταση και το κορυφαιο ειναι το σχολιο του πεθερου μου στους γονεις μου.λενε οι γονεις μου οτι στεναχωριουνται που ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουν να μας βοηθησουν και αυτος απανταει,ε λεφτα εχουν,ας παρουν μια γυναικα.

age.png

αλο κ τρις αλο!

κομον σαβα? κομσι κομσα? η' σαβα? σαβα? σαβατοκυριακο?!

η παιδιατρος μου ειχε πει να σταματησω 3,5 μηνων και εγω το καθυστερησα μεχρι τωρα,μου ειπε αφου βαζουν τα χερια στο στομα προς τι η αποστειρωση??
Πράγματι βάζουν στο στόμα τα χεράκια τους αλλά δεν πιάνουν δα και τίποτα τόσο βρωμερό σε αυτούς τους μήνες, ώστε να μεταφέρουν στο στοματάκι μικροβιάκια. Μα, πέρα απ' αυτό, η αποστείρωση στα μπιμπερό και στις θηλές γίνεται διότι το γάλα είναι πολύ εύκολο και κάνει μικροοργανισμούς και διάφορα άλλα επικίνδυνα, αν ψιλομείνει έστω και λίγο σε ένα μπιμπερό ή σε μια θηλή. Κοντά στον έκτο, που αρχίζουν στερεές τροφές, είναι η πιο λογική φάση να κόψεις την αποστείρωση, πιστεύω. Είναι και η ηλικία που εκτός από τα χεράκια βάζουν στο στόμα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι δώρον άδωρον να αποστειρώνεις το κάθε πράγμα που κρατάνε. Άσε που δεν τους προλαβαίνεις κιόλας!!!!! Εγώ εδώ και κανένα δίμηνο (μην πω και παραπάνω) όταν κάτι τους πέφτει κάτω, τους το ξαναδίνω κατευθείαν (και δεν σφουγγαρίζω και κάθε μέρα, η βρωμιάρα...........!!!!!!!!!!!!!!)

λεπον τεσσαρων μηνων κ στη συλια κ στα διδυμα κοψαμε αποστειρωση. το τι υγρασια εβγαλε το σπιτι φετος... αλλο πραγμα! παντου! στον αποθηκευτικο κατω απ την κρεβατοκαμαρα, κατω απ τα κομοδινα, μεσα στην παλια ντουλαπα μου! ολα τα επλυνα!

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ....Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΛΙΓΟ ΞΕΦΕΥΓΕΙ.....ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ Κ ΑΥΤΗ...

ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΥΧΟ ΙΣΧΥΩΝ?ΕΓΩ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ.....ΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ?

δηλ. υπερηχο υσχιων κανουμε μονο κατωπιν προτροπης του δοκτορα μας ετσι? γιατι εμενα δεν μου εχει πει τπτ. μονο τον υπερηχο στο μαιετηριο που καναμε ειδε κ τελος.

Διαβάζω 2-3 ταυτόχρονα (συγκριτικό διάβασμα), γι' αυτό και κάνω τόσο να τελειώσω.

Αλλά καλά κάνεις και με ρωτάς γιατί που και που αφαιρούμαι.

Τι λέτε για τους υπερήχους;

nunu, "μανιτζέβελο". βλέπω επηρεάστηκες από τη τζίνι! :P

ευα21, που τα πας τα παιδιά; στο νοσοκομείο; ρωτάω γιατί πρέπει και εγώ να βρω παιδίατρο για την περιοδο που θα είμαστε εκεί.

zitamar μου αρέσει πολύ η εκφραση "τετράκιλο". Οπότε μετά θα γίνει πεντάκιλο κλπ, κλπ.

τι διαβαζεις κ εσυ ωρε? γιατρος?! παντα ηθελα να γινω σφαχτης γιατρος-καρδιολογος χειρουργος δηλ. αλλα ειχε πολυ διαβασμα κ σε συνδιασμο με τας καλλιτεχνικας σπουδας που διαλεξα ουτε 45 χρονων δεν θα τελειωνα σιγουρακι!

το βάρος τους επί 150

πιο κατω λεει μια κοπελουδα για 120 επι το βαρος τους. γαι πεστε ρε κοπριτσια, γιατι εμενα η λιλιπουτ βλεπω να γινετε χειροτερο λιγοφαγη κ απο τη συλια! στο 50% σταθερα η αναπτυξη της, αλλα ο δοκτορ ειναι ικανοπιοημενος. να μην την πιεζω λεει:confused:

Λοιπόν κοιμούνται τα μωράκια και βρήκα λίγο χρόνο να διαβάσω ένα άρθρο για τα ατυχήματα και τι μπορούμε να κάνουμε. Σας γράφω το ρεζουμέ γιατί το βρήκα πολύ χρήσιμο.

1.. Εγκαύματα από υγρό ή από επαφή με καυτό αντικείμενο. Ρίχνουμε κρύο νερό, (δε βγάζουμε τα ρούχα πριν τα βρέξουμε) σε μεγάλης έκτασης εγκαύματα τρέχεις στο νοσοκομείο σε μικρής έκτασης στεγνώνεις και βάζεις ειδικό τζέλ ή αν δεν έχεις μπορείς να βάλεις πατάτα.

2. Δηλητηρίαση. Δεν προκαλείς εμετό πριν μάθεις τι ήπιε το παιδί γιατί αν είναι καυτσική ουσία μπορεί να κάψεις τον οισοφάγο. Αυτό που κάνεις είναι να πάρεις το κέντρο δηλητηριάσεων (το τηλ αναγράφεται πίσω από τα μπουκάλια) για να σου πούν τι θα κάνεις.

3. Στραβοκατάπημα. Μη βάλετε το χέρι στο στόμα θα σπρώξει πιο βαθιά το αντικείμενο. Χτυπήστε ελαφριά στην πλατη, αν συνεχίζει να β'ηχει καινα μη μπορεί να αναπνεύσει το κρατάτε από τους αστραγάλους και χτυπήστε αρκετές φορές στην πλάτη, ανάμεσα στην ωμοπλάτη. Αν συνεχίσει τρέχετε στο νοσοκομείο.

4. Δάγκωμα σκύλου γάτας πλύσιμο με νερό και σαπούνι για 15 λεπτά πίεση στο τραύμα αν τρέχει αίμα. Σε γνωστά σκυλιά και γάτες τσεκάρουμε αν έχουν κάνει εμβόλια, στις δε γάτες πιθανόν να χρειαστεί αντιβίωση. Όπως και να χει καλείτε τον ντοκ.

5. Τραυματισμός ματιού. Με το που διαπιστωθεί κάποιο αντικείμενο σφηνωμένο στο ματάκι του παιδιού το πάτε νοσοκομείο και δεν προσπαθούμε να το βγάλουμε μόνοι μας. Κλείνουμε και τα δυο ματάκια για να μην κουνιούνται οι βολβοί και μεγαλώσει ο τραυματισμός.

6. Χτύπημα κεφαλιού. δεν μετακινούμαι εμείς το παιδί (αν είναι αναίσθητο), βάζουμε μαξιλάρια για να μην κουνηθεί το κεφάλι και καλούμε ασθενοφόρο όταν παρατηρούμαι: απώλεια αισθήσεων, ανωμαλία της αναπνοής, εμφανή πληγή ή κάταγμα, αιμορραγία από τη μύτη, το στόμα ή το αυτί, διαταραχή της ομιλίας ή της όρασης, διαφορά μεγέθους στις κόρες ων ματιών, ζαλάδα, πόνο στο λαιμό 'η δυσκαμψία, σπασμούς, εμετούς, απώλεια ελέγχου της κύστης.

χρησιμες συμβουλες ινντιντ. αλλα να σας πω τωρα εγω για τη συλια που το εχει ταμα κ πολυ συχνα κοπαναει κατω απ τα ματια. περισυ τον γεναρη μετα τη βαφτση της, κοπανησε στο σκαμνακι στο τζακι στη μανα μου κ εγινε το σωσε. επαθα πα νι κο!!!!! παγο, να μαζευω για χοσπιταλι κ ο χασμπανος να μιλαει με τον δοκτορ κ να του λεει αν δεν σκιστηκε, δεν νυσταζει... κ ολα τα γνωστα μετα αν.... κ σας πληροφορω οτι εχει ακομα σημαδι απο το πεσιμο εκεινο. αλλο πεσιμο. πηγα περισυ με την οκογενεια της μπιγκ σιστερ στα πατρια εδαφη της ηπειρου κ μετα νοτια, καλο νερο κυπαρυσια. πεφτει στη γωνια στο κομοδινο την ωρα που επαιζε με τα γαιδουρομπυλαρα μεγαλα ξαδερφια της! ελαχιστα σκιστηκε. ακομα εχει σπυρακια στο σημαδακι. πριν καμια βδομαδα σκαει στην καθετη πλευρα της πορτας στο μαγουλο ψηλα κ εχει μια μελανια ακομα! για τα ποδια δεν το συζητω! πουα μπλαβε απο τα χτυπηματα! τουλαχιστον να θυμαμαι τα δικα μου: ενα ξυλο μες στο ματι απο το κλεφτες κ αστυνομοι στη γειτονια, κ ενα φρενο απο ποδηλατο μες στο χειλος στη γωνια, γιατι ηθελα να κανω χωρις βοηθητικες ροδες. ενα αναποδο σκασιμο κ ραμματα πισω στον αυχενα απο το τσιμεντο στο σκαμμα κ αααααααλλα πολλα!

παντως κορίτσια για μεγαλυτερα παιδια είχε ωραια κολπακια πως να σας αφήνουν να κοιμάστε τα σ/κο περισσοτερο!Για μωρα λέει να αφηνουμε κατι καινουργιο στην κουνια μεσα οποτε μολις ξυπνανε να το χαζευουνε (κατι με χρωμα,ένα παιχνίδι,ένα μπλοκ αναλογα την ηλικία ).

NUNU γενικα σου λεει ότι πρεπει να συνδεσουν τον υπνο με κατι "σίγουρο " δίπλα τους,δηλαδη αν ξυπνησουν οι γονείς δεν θα είναι δίπλα τους αλλα θα είναι η πιπιλα τους (και η εφεδρική) και ένα κουκλακι μονιμο εκει,ένα αρκουδάκι,ένα σκυλακι ... που θα νιωσουν σιγουρια

για πες γαι τη δικη μου τη γαιδαρα 26 μηνων+, λεει κανενα κολπο?

αλλαξαμε κ κρεβατι κ γινετε καθε βραδυ της τρελης στην κρεβατοκαμαρα. σκαει μυτη σαν τον νταβελη, εξου κ το πατατσουκλι!

Νομίζω 150 ανά κιλό είναι στο νεογέννητο και αφού πιάσει τρίμηνο είναι 120-150. Το 120 είναι το ελάχιστο.

να το το 120 ελαχιστο! ρε παιδια η μικρη ειναι πολυ λιγοφαγου σας λεεω. σημερα το πρωι δεν ηπιε πανω απο 70 γραμμαρια, μετα ομως εφαγε ρυζαλευρο (στα 90 μλ νερο υπολογιστε) κ 90 μλ γαλα, το μεσημερι 160 γαλα. παμε καλα η' σκατουλες ολε? να τη ζορισω εντελει?! το φτυνει, βαζει τη γλωσσα κ νιεντε. δεν καταπινει!

Κορίτσια, καλησπέρα. Τελικά έφαγα τρελό κράξιμο από την αιματολόγο που με έβαλε να ξεκινήσω άμεσα κλεξάν 0,8 μια φόρα την ημέρα. Νάκι, νωρίς δεν είναι για ντόπλερ? εγώ υπολόγιζα κατα την 33η εβδομάδα. Αύριο έχω και γυναικολόγο...

κουραγιο. ευτυχως κοπελες εγω ουτε ενεσεις, ουτε τπτ στην εγκυμοσυνη!

Καλημερα,οπως παντα η πρωινη είμαι εγω,καλέ όλες δουλεύετε ή τα μπεμπε ξυπνανε αργα και μονο τα δικα μου είναι αυπνα:confused:.

linaki εμεις χθες καναμε τo prevenar 13 και το pentavac και τα μικρα μου όλο το βραδυ ψήθηκαν στον πυρετο 39+ και τα έχω και τα δυο με depon.Ελπίζω να τους περασει συντομα,κατα τα άλλα τα βρηκε η παιδιατρος μία χαρα,κρεμα μου είπε με το που κλεισουν τον 5ο.

να ρωτησω κατι αλλο. εμενα ο δοκτορ δεν κανει 2 εμβολια ποτε μαζι? κανετε 2-2 κ αλλες κοπελες εμβολια?

Υποθέτω πως αστειεύεστε τώρα!!!!!!!!!!!!!!!

5λεπτο;;;;;; 3λεπτο;;;;;

Όταν ο μεγάλος άρχιζε (και αρχίζει) να κλαίει, δεν αστειεύεται. Θα κλαίει μέχρι να έρθει αγκαλιά ή μέχρι να πάμε να δούμε τι θέλει (δηλαδή για όση ώρα χρειαστεί - έχω μετρήσει και 25'). Άσχετα αν δουλέψαμε πολύ πάνω σ' αυτό και γίνεται όλο και πιο σπάνια... Ε, όταν επιμένει (όπως χθες βράδυ, μετά από αρκετό καιρό, όμως), παίρνει το ντεπονάκι του, χωρίς πολλά πολλά.

ελα ντε. εδω μιλαμε γαι τρελα χιλιομετρα γκρινιας για αγκαλια ειδικα απο τον μπεμπετο, αλλα κ η μικρη σουπια ξετσουπωνει αγαλι αγαλι! για τον υπνο παντως κ εγω ξυπνια τα εβαζα παντα!

Zitamar, περαστικά σας κοριτσάκι μου!

Nunu, καλή δύναμη :)

Επίσης, εσχάτως έχουμε χάσει τας: Nufi, Giota, Witch... (ελπίζω να μην ξέχασα καμιά)... Α, και Όλγα!

Πού είστε, κορίτσια;

με ξαχασες εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!:-(:tongue:

Κορίτσια, αυτές τις μέρες, επειδή κλείνει χρόνος από τη μέρα που σας γνώρισα, γυρίζω λίγο πίσω τις σελίδες και αναπολώ την εγκυμοσύνη και τα τοτινά συναισθήματα...

Αφήστε που σήμερα έμαθα για μια πρώην συνάδελφο (πρώην εδώ, επειδή απολύθηκε) ότι πραγματοποίησε την υπόσχεσή της και περιμένει το τρίτο της παιδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα σχόλια των υπολοίπων ήταν "τώρα μένει να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της και η άλλη, που το είπε"... Υποννοώντας εμένα! Εγώ δεν απάντησα... Έκανα μόνο το σήμα της νίκης με τα δάχτυλά μου!

ασε τα αστεια τωρα κ δεν παιζει να κανουμε μοδα τον ζουρλομανδυα μου σου λεω! τοιχο τοιχο θα πηγαινεις!

χθες που ηρθε η παιδιατρος ειχα συζητηση μαζι της για το αν θα πρεπει να εχω γυναικα ή βρεφικο όταν γυρισω στην δουλεια,οταν εφυγε συνειδητοποιησα ότι όταν δουλευα εφευγα στις 6+ και γυριζα στις 6+ το απογευμα δηλαδη τα μωρα κοιμουντε κατα τις 9-10 αρα θα τα βλεπω τοσο λίγο??? θα χασω τοσο πολυτιμο χρονο μαζί τους???:-(

ναι ειναι ενα σοβαρο διλημα κ αυτο. λες με τον καιρο να γινεις σαν μια φιλη μου που λεει, επιτελους να ερθει η δευτερα να παω στη δουλεια να ξεκουραστω?;)

πηξιμο τρελο αυτες τις μερες. εκλεισα φωτογραφο σε αυτην στη μετ/φωση. εκλεισα προσκλητηρια. εκλεισα μπαλονια για το στολισμο. το στομα μου να κλεισω μπας κ χασω κανενα δραμι η φακλανα. απο αυριο θα ψαξω για φορεμα. ειδα ενα ωραιο που φοραγε μια κοπελα στο γαμο που πηγαμε το προηγουμενο σκ, την ρωτηξα κ με ειπε απο που το πηρε!:D

επιτελους τελειωνουμε κ με την δηλωση. αι στο δια πια! σπαζοκεφαλια ρε γμτ! το νατ λεει μας εδωσε την βεβαιωση για το ποσο κ απο εκει φαινεται το ποσο του μαιετηριου κ γι αυτο κρατησαν την πρωτοτυπη αποδειξη κ αντε γεια κ μια ελια! κ που να το ξερω εγω?! τα νυχια μου να μυριξω?!

ωρε νουνουκα, κατι κανω λαθος κ δεν βγαινει το ρημαδοτικερακι. κ καθε φορα που θα μπαινω θα πρεπει να αλλαζω τους μηνες κτλ?!

κ πετε με πω ςσας στελνω φωτοζ να μας δειτε ωρε τι ομορφοσογο ειμαστε?!:mrgreen:

(ειμαι γκαουγκαλο κ σε αυτα!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

γειααααα..............

τα νεα μας.

ο μπαμπας μου τρακαρε με την μηχανη και ειναι στο κατ.τα παιδια ειναι με ιωση λαιμος.θυμιζω οτι ο μπαμπας μου κρατουσε τα παιδια το μεσημεριανο δυωρο μεχρι να γυρισει ο καλος μου.στις 20 θα ξεκινουσα δουλεια αλλα τωρα δεν γινεται οποτε με βλεπω στο συνταγμα...ψιλοδραμα η κατασταση και το κορυφαιο ειναι το σχολιο του πεθερου μου στους γονεις μου.λενε οι γονεις μου οτι στεναχωριουνται που ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν μπορουν να μας βοηθησουν και αυτος απανταει,ε λεφτα εχουν,ας παρουν μια γυναικα.

περαστικα ευχομαι για τον μπαμπα σου!

για τον πεθερο δεν θα ελεγα το ιδιο ομως!!!!!!!!!!!!!!1

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Να μαστε και εμείς!!!!!!!! φάγαμε ήπιαμε γκρινιάξαμε και τώρα καθόμαστε στο πάρκο (το γνωστό παρκοσκί) και κάνουμε μπρρρρ ο ένας στον άλλον!!!:tongue::tongue::tongue::tongue: ρίχνουμε και καμιά τσιρίδα μην ξεχνιόμαστε!!

Καλημέρα!!!!!

Ξεχασα να σας πω! Χτες πήραμε μαγιό, σωσίβιο και πετσέτες. Απόγοητεύτικα λίγο γιατί ήθελα να πάρω από εκείνα τα στρογγυλά σωσίβια με το παπάκι, αλλά δεν έχει για την ηλικία μας. Βασικά σαν στράτες είναι!

Κατα τα άλλα, αποχωρω, θα επιστρέψω με μείον 1 κεφάλαιο. Φιλάκια

και μείς πήραμε μαγιό, καπέλα και πετσέτες φουσκωτά όχι ακόμα!!!!

πως πάei τo κεφάλαιo twins? το έφαγες???

αυτο με το κλαμα τωρα..

εγω διαφωνω με την αποψη του να αφηνω το μωρο να κλαιει, αλλα αυτα ειναι παιδαγωγικα γουστα, τι ναπω..περι ορεξεως..

και γω δεν τα αφήνω να κλαίνε, αλλά οχι ότι δεν με κουράζει η φάση...θέλουν συνέχεια την προσοχή μου και πολλές αγκαλιές. Και σίγουρα αν τα αφήσω να κλάψουν δεν κλαίνε 5 λεπτά!

Κορίτσια, αυτές τις μέρες, επειδή κλείνει χρόνος από τη μέρα που σας γνώρισα, γυρίζω λίγο πίσω τις σελίδες και αναπολώ την εγκυμοσύνη και τα τοτινά συναισθήματα...

Αφήστε που σήμερα έμαθα για μια πρώην συνάδελφο (πρώην εδώ, επειδή απολύθηκε) ότι πραγματοποίησε την υπόσχεσή της και περιμένει το τρίτο της παιδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα σχόλια των υπολοίπων ήταν "τώρα μένει να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της και η άλλη, που το είπε"... Υποννοώντας εμένα! Εγώ δεν απάντησα... Έκανα μόνο το σήμα της νίκης με τα δάχτυλά μου!

τι εννοούσες με τα δάχτυλα της νίκης?? άλλα δυο?:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...