Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόν μπηκα στο site του λητω και είδα το εντομοαπωθητικο υπερηψηλής συχνότητας 12,99Ε και την συσκευη για τα κουνουπια 13,04Ε νομίζω μία χαρα όταν παίρνω το υγρό περίπου 2,50Ε

TWINS καλό διάβασμα!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

εμβολιακια βλεπω καθε μερα αχ τα μωρακια τι τσιμπιματακια εχουν να φανε.

twins καλο διαβασμα

zitamar πως ειναι ο πυρετος σας επεσε;

nunu αντε σημερα με το καλο εσεις ελπιζω να μην κλαψουνε πολυ τα μικρουλια

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

ακομα έχουνε πυρετο ιδιαίτερα το 4κιλο μου,πηρα τηλ την παιδιατρο και μου είπε να περιμενω μεχρι αυριο γιατι δεν θα έπρεπε να έχει ο μικρουλης τοσο υψηλο πυρετο,αν συνεχιστεί και αύριο θα πρεπει να μας δει

YiMXp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσόπουλα και τα παιδόπουλα :)

Τι κάνετε, χρυσουλάκια μου;

Βλέπω έξω λίγη συννεφιά (παρά το ότι είναι και επίσημα Καλοκαίρι) και σκέφτομαι "υπάρχει Θεός"...!

Για πολλήήήήήήή δουλειά, μιλάμε, όμως. Όπως κάθε τριήμερο, που η αργία πέφτει Δευτέρα, θα μας πεθάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Καλημέρα!!!!!

Ξεχασα να σας πω! Χτες πήραμε μαγιό, σωσίβιο και πετσέτες. Απόγοητεύτικα λίγο γιατί ήθελα να πάρω από εκείνα τα στρογγυλά σωσίβια με το παπάκι, αλλά δεν έχει για την ηλικία μας. Βασικά σαν στράτες είναι!

Κατα τα άλλα, αποχωρω, θα επιστρέψω με μείον 1 κεφάλαιο. Φιλάκια

Με γεια τα θαλασσινά σας!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

LAERTA MOY ΚΙΑ ΓΩ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ....5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝΤΕ....ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ....ΑΚΡΙΒΩΣ 3 ΛΕΠΤΑ....

Υποθέτω πως αστειεύεστε τώρα!!!!!!!!!!!!!!!

5λεπτο;;;;;; 3λεπτο;;;;;

Όταν ο μεγάλος άρχιζε (και αρχίζει) να κλαίει, δεν αστειεύεται. Θα κλαίει μέχρι να έρθει αγκαλιά ή μέχρι να πάμε να δούμε τι θέλει (δηλαδή για όση ώρα χρειαστεί - έχω μετρήσει και 25'). Άσχετα αν δουλέψαμε πολύ πάνω σ' αυτό και γίνεται όλο και πιο σπάνια... Ε, όταν επιμένει (όπως χθες βράδυ, μετά από αρκετό καιρό, όμως), παίρνει το ντεπονάκι του, χωρίς πολλά πολλά.

rPPrp3.png

εγω εδω!

μολις...

εχουμε γιορτη σχολειου σημερα κ θα παω απογευμα..

πρεπει να παρω φορεμα κτλ για τη βαφτιση τωρα που ηρθε κ λιγες μερες η μαμα μου κ βαριεμαιιιι..

πρωτη φορα βαριεμαι τοσο πολυ να ψωνισω. εχω βγει εκτος κλιματος. τοσο καιρο κυριως για τα μπεμπε ψωνιζω..

καλη δουλεια agorakia!

twins μεγεια τα μπανιερα!!! μαγιω καπελα πηραμε , πετσετες σωσιβια οχι..ουτε λοιπα αξεσουαρ..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αυτές τις μέρες, επειδή κλείνει χρόνος από τη μέρα που σας γνώρισα, γυρίζω λίγο πίσω τις σελίδες και αναπολώ την εγκυμοσύνη και τα τοτινά συναισθήματα...

Αφήστε που σήμερα έμαθα για μια πρώην συνάδελφο (πρώην εδώ, επειδή απολύθηκε) ότι πραγματοποίησε την υπόσχεσή της και περιμένει το τρίτο της παιδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα σχόλια των υπολοίπων ήταν "τώρα μένει να πραγματοποιήσει την υπόσχεσή της και η άλλη, που το είπε"... Υποννοώντας εμένα! Εγώ δεν απάντησα... Έκανα μόνο το σήμα της νίκης με τα δάχτυλά μου!

rPPrp3.png

Σε ό,τι αφορά παιδαγωγικές μεθόδους, έχω να δηλώσω ότι εδώ και πολύ καιρό κάνω τρομακτικές προσπάθειες και έχω μειώσει δραματικά τις φωνές προς τα παιδιά. Κατακόρυφα!!!!! Προσπαθώ πολύ, δεν μπορώ να πω!

rPPrp3.png

ε, η giota ειπαμε! ξεμεινε τουρκια! θα περασε πολυ ωραια με τον καλο της κ πουυυυ να επιστρεφει τωρα...

η ολγα θα λιαζεται στο εξωτικο λαγονησι

κ η witch θα τρεχει σαν παλαβη κ δε θα προλαβαινει..

για την ολγα ελπιζω να επεσα μεσα γιατι θα καλοπερναει!!

33E7p2.png

Σε ό,τι αφορά παιδαγωγικές μεθόδους, έχω να δηλώσω ότι εδώ και πολύ καιρό κάνω τρομακτικές προσπάθειες και έχω μειώσει δραματικά τις φωνές προς τα παιδιά. Κατακόρυφα!!!!! Προσπαθώ πολύ, δεν μπορώ να πω!

αχ σε σκεφτομουν τις μερες που ελειπε εξωτερικο ο καλος μου κ ημουν μονη περισσοτερο με τα μωρα κ oh my god εννοειται οτι καποιες στιγμες τα νευρα ειναι πολλα! κ εγω ειμαι νευρικη γενικως κ με τα παιδια θεωρω οτι εχω ξεπερασει κατα πολυ τον εαυτο μου..αλλα μερικες φορες ισα που κρατιεμαι μη τσιριξω..:shock:

33E7p2.png

κ τι piece of cake που ειναι να εχεις ενα παιδι επισης καταλαβα γιατι εχουμε αρχισει που κ που να τα χωριζουμε κ να περναει λιγο χρονο ο καθενας μας ξεχωριστα με το ενα μωρο.. τελειο..ξεκουραστο..το ιδιο παιδι τοοοοσο πιο ευκολο!

περιμενουμε κ το μονο μας καροτσι γαι κυριλε εξορμησεις..

τωρα οταν παιρνει το διπλο με το ενα μωρο ο αντρας μου ψαχνουν ολοι το παιδι που λειπει..!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...