Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

εγω 3 μηνες με κολικους σωθηκα με αυτα,τωρα δεν τα πολυβάζω προτιμω να τους βαζω σε 2 "γυμναστηρια " που εχω και παιζουν με αυτα για να μαθαίνουν να κουνανε χερακια ποδαρακια,τωρα ξεκινησα και τα βαζω και μπρουμιτα. Απο ηχους παρα πολλους που δεν καταλαβαίνω τιποτα μονο ο μικρουλης μου λεει ΑΓΚΟΥ,αν περασω μαλιστα μπροστα του και δεν του δωσω σημασία το πρωι,πεταει την πιπιλα και λεει συνεχεια αγκου μεχρι να τον σηκωσω!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, τι κανετε;

linaki κ zitamar λεω να ακολουθησω την τακτικη σας μολις με το καλο γεννησω και να μην τα εχω και εγω συνεχεια αγκαλια πω πω πω φανταζομαι να κλαινε και τα 2μαζι τι θα πρωτο κανω δεν ξερω,ωχωχωχ τι με περημενει,να ειστε εδω και τοτε να μου δινετε συμβουλες και κουραγιο.

εχω αρχησει σιγα σιγα να βλεπω πραγματα για τα μωρα καλε ποσα υπαρχουν ιδεα δεν ειχα πριν οτι μπορει και να υπαρχουν τοσα, ασχετα που πολλα απο αυτα απο οτι εχω καταλαβει μπορει και να μην χρειαστουν.

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Γυμναστήριο δεν έχουμε, μαλλον πρεπει να πάρουμε... δύο παιχνιδακια που εχουν τα ρηλαξ προσπαθούν να τα πιάσουν αλλά δεν τα φτανουν.

ωστε ο μικρούλης σου σε φωνάζει, έ? Ετσι είναι κυρία μου, δε θα περνας από μπροστά μας χωρίς να μας δίνεις σημασία...!!!:D:D:D

Βρε κοπέλα μου ήθελα να σε ρωτήσω και κατί άλλο, αν ξέρεις. Θυμάσαι εκείνο το ΦΕΚ που μου είχες πει να πάρω από το ΜΗΤΕΡΑ για το ΦΠΑ που δε μου έδωσε το ΙΚΑ? Πήγα εκει κ το ζήτησα από το λογιστήριο. Εκεί μου έδωσαν ένα έγγραφο απο το υπουργειο οικονομικων, που λέει ότι οι υπηρεσίες αυτές των ιδιωτικών κλινικών υπάγονται στο ΦΠΑ.

Μήπως ξέρεις αν αυτό το εγγραφο ειναι ΟΚ για να κάνω την ενσταση στο ΙΚΑ?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

LINAKI αυτο θα είναι,ναι κανε ένσταση στο κατω κατω δεν χανεις και τιποτα.Εγω δεν το χρειαστικα γιατι με πληρωσε το ΙΚΑ ολο το ποσο,βεβαια έκανα ένσταση και περασα επιτροπη για το επιδομα καισαρικης,όχι θα τους το χαριζα!!!

YiMXp3.png

katerina εμενα όλο και καποιος μου τα έδινε γι'αυτο ρωτα πρίν μηπως καποιος σου δανεισει κατι,τα κουνιστα κοστίζουν στο τζαμπο 129Ε είναι ακριβά,το ριλαξ μας το έκαναν δωρο απο εκει και περα εμεις πήραμε κουνιες μονο και παιχνιδακια παλι μας φέρανε. Γυμναστήριο οντως να παρετε πολύ καλο γιατι παιζει ανασκελα και αργοτερα και μπρουμιτα

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, τι κανετε;

linaki κ zitamar λεω να ακολουθησω την τακτικη σας μολις με το καλο γεννησω και να μην τα εχω και εγω συνεχεια αγκαλια πω πω πω φανταζομαι να κλαινε και τα 2μαζι τι θα πρωτο κανω δεν ξερω,ωχωχωχ τι με περημενει,να ειστε εδω και τοτε να μου δινετε συμβουλες και κουραγιο.

εχω αρχησει σιγα σιγα να βλεπω πραγματα για τα μωρα καλε ποσα υπαρχουν ιδεα δεν ειχα πριν οτι μπορει και να υπαρχουν τοσα, ασχετα που πολλα απο αυτα απο οτι εχω καταλαβει μπορει και να μην χρειαστουν.

Με το καλό να δεχτείς τα μπεμπε σου... Και μην ανησυχείς. Θα τον βρεις τον τρόπο μαζί με τα μωρακια σου να αντιμετωπίσετε τα πάντα! Όλες οι μανούλες τον βρίσκουν! Εννοείται ότι θα είμαστε και εμείς εδώ για ότι θελεις...

Όσο για τις αγορες, αλήθεια είναι ότι υπαρχουν πολλά πράγματα που δε θα χρειαστείς που στα παρουσιαζουν ως "απαραίτητα"!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

εμεις καναμε εμβολιακια σήμερα και κλαίγαμε, για την ακρίβεια ακουστηκαμε στα γύρω τετραγωνα!!

Όχι μωρέ τα μικρούλια... :( τοσο πολύ πόνεσαν ? Ποιο εμβολιάκι κάνατε?

Είσαστε και αντράκια εσείς, πρέπει να είστε γενναία...;)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα,οπως παντα η πρωινη είμαι εγω,καλέ όλες δουλεύετε ή τα μπεμπε ξυπνανε αργα και μονο τα δικα μου είναι αυπνα:confused:.

linaki εμεις χθες καναμε τo prevenar 13 και το pentavac και τα μικρα μου όλο το βραδυ ψήθηκαν στον πυρετο 39+ και τα έχω και τα δυο με depon.Ελπίζω να τους περασει συντομα,κατα τα άλλα τα βρηκε η παιδιατρος μία χαρα,κρεμα μου είπε με το που κλεισουν τον 5ο.

YiMXp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

πήρα απουσία χτες? Καταπιάστηκα με δουλειές και γενικότερα μπαινόβγαινε κόσμος στο σπίτι δε μ αφήναν στην ησυχία μου!!:D:D:D

Πολλά είπατε μπράβο σας μπραβο σας!!

zitamar παιδευτήκατε με το εμβόλιο ε? περαστικούλια στα αντράκια σου, εμείς σήμερα έχουμε εμβόλιο....σνιφ κλαψ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Η σειρα σας σήμερα για εμβολια nunu ? καλα καθε μηνα πρεπει να κανουν εμβολια?? την ρωτησα χθες για τα κουνουπακια και μου ειπε υγρο στην πριζα μονο αν είναι ανοικτα τα παραθυρα αλλιως μηχανημα με υπερυθρες που το έχει το λητω μου ειπε,θα το ψαξω..

YiMXp3.png

Η σειρα σας σήμερα για εμβολια nunu ? καλα καθε μηνα πρεπει να κανουν εμβολια?? την ρωτησα χθες για τα κουνουπακια και μου ειπε υγρο στην πριζα μονο αν είναι ανοικτα τα παραθυρα αλλιως μηχανημα με υπερυθρες που το έχει το λητω μου ειπε,θα το ψαξω..

Ναι αφού γίνουν δυο μηνών κάνουν κάθε μήνα, μετά γύρω στον 8ο σταματάνε και κάνεις στο χρόνο και μετά επαναλήψεις αν εχω καταλάβει καλά!

Εγώ πήρα από το φαρμακείο την κρέμα της frezyderm αλλά θα ρωτήσω και γω τη δικιά μου να δούμε τι θα μας πεί.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!!!!

Ξεχασα να σας πω! Χτες πήραμε μαγιό, σωσίβιο και πετσέτες. Απόγοητεύτικα λίγο γιατί ήθελα να πάρω από εκείνα τα στρογγυλά σωσίβια με το παπάκι, αλλά δεν έχει για την ηλικία μας. Βασικά σαν στράτες είναι!

Κατα τα άλλα, αποχωρω, θα επιστρέψω με μείον 1 κεφάλαιο. Φιλάκια

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...