Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΤΟ χειρότερό μου, ομως ????... όταν συμβαινει αυτο προσπαθώ να τα παρήγορήσω με τραγουδάκια, χαδάκια κουνημα στο ρηλαξ κ φυσικα πιπιλα...

Πολλές φορές ταίζω το ένα και τραγουδάω στο άλλο που κλαίει και κουνάω με το πόδι μου το ρηλαξ...

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν θέλω να τα μάθω να ηρεμούν στην αγκαλιά μου(κάτι για το οποίο με "κράζουν" φίλες μου που όμως δεν έχουν δίδυμα- τι το αφήνεις το παιδί και κλαίει? Παρτο αγκαλιά. Μάνα είσαι εσύ?:mad::-x:-x Λες και εγώ δεν τα πονάω που κλαίνε ! Τι να πω? Είμαι σαδίστρια και μου αρέσει να τα βλέπω να υποφέρουν...Ποτε θα παρω αναποδες και θα ακουσουν καμια χοντρη, δεν ξερω...)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ LINAKI!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ.....ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ....ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ....ΑΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΑΑΑΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.....ΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!

ZBARp3.png

LINAKI και εγω με τον μικρο τραβαω ζορι απλα όταν θελω να τον ταισω λίγο παραπάνω και με υπομονή του δίνω τα πρωτα 30-40 ml που τσιρίζει,τον ρευω ηρεμεί και συνεχίζω...

Κι εμεις το ιδιο... Λιγο με το ρεψιμο, λιγο με τραγουδακια/ποιηματακια που τους τραβανε την προσοχη κ δε κλαινε και με μεγααααλη υπομονη κατι κανουμε...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ.....ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ....ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΔΕΝ Τ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ....ΑΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...ΑΑΑΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.....ΑΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ....ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΝΕ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ?

ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΩ......ΚΛΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ....ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ....ΑΦΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΝ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ .....ΦΕΥΓΕΙ.....ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ....ΕΝΩ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ.....ΕΓΩ ΣΩΘΗΚΑ!!!!!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!

ZBARp3.png

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ να ριξατε κανενα ευχελαιο ινντιντ!

εχω μπλεξει με φορολογικες δηλωσεις, τα τη ςβαφτισης κ χιιιλια δυο αλλα.

το ωραιο ειναι οτι εβαλα βοηθο για τη σουμα των αποδειξεων κ τακτοποιηση σε εξελ τον χασμπανο, κ βλεπει κουπονι της πιζζα φαν κ πεταει την θεικη ατακα να παραγγειλουμε μια πιτσα να παρουμε δυναμεις, στις 3 τα χαραματα! ε αι σιχτιρι νταραρα!

θα μελετηξω τας γραφας κ θα σας ματαξαναρθω.

φιλουτοθ δια του παροντος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω ολο κατι τετοια ακουγα , στη πραξη ειναι το ζορι...

μου θυμισες τη μανα μου που πριν γεννησω με προειδοποιουσε: μη το μαθεις αγκαλια γιατι την πατησες, θα θελει ολο χερια... Και τωρα οταν ακουει τις εγγονες καμια φορα να κλαινε στο τηλεφωνο(μενουν μακρια): Σταματα το παιδι, παρτο στα χερια, εμεις γιατι σε παιρναμε?????:confused::confused::confused:

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Ευα μαζί γράφαμε:D:D:D τελικά όλες οι γιαγιάδες ίδιες είναι...:D:D:D:D

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΣΠΛΑΧΝΗ ΜΑΝΑ!!!!!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΟΛΟΙ ΙΟ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΩ.....ΕΕΕΕ ΚΑΝΤΕ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ;)

ZBARp3.png

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΣΠΛΑΧΝΗ ΜΑΝΑ!!!!!

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ!!!

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

ΟΛΟΙ ΙΟ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΩ.....ΕΕΕΕ ΚΑΝΤΕ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ;)

Πάντως αν σας παρηγορεί, η θεία μου που είναι και γιατρός λεει οτι κάνει καλο στα μωρά να κλαίνε γιατί αναπτύσσονται τα πνευμόνια τους! :-P

120247mcv711uxx1.gif

Πάντως αν σας παρηγορεί, η θεία μου που είναι και γιατρός λεει οτι κάνει καλο στα μωρά να κλαίνε γιατί αναπτύσσονται τα πνευμόνια τους! :-P

LAERTA MOY ΚΙΑ ΓΩ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ....5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝΤΕ....ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ....ΑΚΡΙΒΩΣ 3 ΛΕΠΤΑ....

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι καποιες φορες νιωθω τυψεις και φοβαμαι μηπως παθουν τιποτα, αλλα πραγματικα δεν κλαινε για πολυ, με λιγη παρηγορια κ την πιπιλα σταματανε... Μονο στους κολικους δεν αντεχα να ακουω τη μεγαλη -που ομως σπαραζε- και την επαιρνα αγκαλια...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

εγω απο την αρχη αγκαλίτσες με μετρο αλλα ελα που ο 4κιλος μετα το χειρουργείο δεν έκανε να κλαίει για να μην ανοιξουν τα ραματα οποτε έμαθε άγκαλίτσες!!! Τωρα μολις θελει αγκαλιτσες συνεχεια του εξηγω ότι δεν γινεται γιατι η μανουλα είναι κουρασμενη (ναι,τωρα με καταλαβε...) και μετα το βαζω στο ρηλαξ. Με τους κολικους εμείς ΣΩΘΗΚΑΜΕ με τα κουνιστα τις fp τα έβαζα εκεί και ηρεμουσαν και τωρα όταν πρεπει να τους ταισω την ίδια ωρα βαζω το 4κιλο στο κουνιστό και ξεχνιεται:D

YiMXp3.png

εγω απο την αρχη αγκαλίτσες με μετρο αλλα ελα που ο 4κιλος μετα το χειρουργείο δεν έκανε να κλαίει για να μην ανοιξουν τα ραματα οποτε έμαθε άγκαλίτσες!!! Τωρα μολις θελει αγκαλιτσες συνεχεια του εξηγω ότι δεν γινεται γιατι η μανουλα είναι κουρασμενη (ναι,τωρα με καταλαβε...) και μετα το βαζω στο ρηλαξ. Με τους κολικους εμείς ΣΩΘΗΚΑΜΕ με τα κουνιστα τις fp τα έβαζα εκεί και ηρεμουσαν και τωρα όταν πρεπει να τους ταισω την ίδια ωρα βαζω το 4κιλο στο κουνιστό και ξεχνιεται:D

Οταν λες τα κουνιστα της fp εννοεις τα ρηλαξ με δονηση? ή το μουσικο περιστρεφομενο? Γιατι το μεν πρωτο τωρα τελευταια το ανακαλυψαμε οτι τα ηρεμει καπως, το δε δευτερο με εχει κυριολεκτικα σωσει πολλες φορες απο νεογεννητα μεχρι κ σημερα!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

linaki εχω ριλαξ με δόνηση και μουσικουλα,mp3 αλλα δεν τους αρεσει γιατι είχαν μαθει απο την αρχή τα κουνιστα (ασε που και εμενα κατι δεν μου αρεσει στην δονηση). Τα κουνιστα είναι της fp τα cradle swing που κρεμονται κατι ψαρακια και κουνιουντε πανω απο τα κεφαλακια τους.

YiMXp3.png

Κι εγώ τους μιλάω zitamar σαν να με καταλαβαίνουν πρώτον γιατί είμαι πολλές ώρες μόνη μαζί τους και δεύτερον γιατί πιστεύω ότι τους αρέσει να ασχολούμαστε μαζί τους έστω και μιλώντας τους σοβαρά, πέρα από τα παιχνιδακια, τραγουδάκια... Εξάλλου δεν ξέρω από πότε αρχίζουν και καταλαβαίνουν και λεξουλες...

Αυτό το κουνιστό (το δικό μας έχει σκυλάκια και αστεράκια) το λατρεύουν, κι οι δικές μου. Και για να κοιμηθουν και για να ηρεμήσουν. Το χρησιμοποιούμε καθημερινά 3 μηνες τώρα...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...