Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ, ευχαριστώ... αχρειαστος να είναι βέβαια, αλλά πρέπει να έχουμε τα μεντε μας (που θα έλεγαν και στην Κρήτη).

Για τα τικεράκια είναι ότι οχι μόνο το δικό μας έχει φτάσει επικίνδυνα προς την άκρη.... και το δικό σας εκεί βαδίσει. Θα δω πως το έχει κάνει η Ολγα... ως πότε πια θα μετράμε την προσαρμοσμένη;

ΘΕΛΩ ΘΑΛΑΣΣΑ!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Πήγα πισω μερικές σελ να δω τι γίνεται στο τικερ και είδα από τη μαμά Ολγα ότι στο 12μηνο γυρνάει πάλι στην αρχή. Το ερώτημα της προσαρμοσμένης παραμένει όμως.

annia, δεν ξέρω αν μας διαβάζεις, ειλικρινά δεν έχω λόγια να πω γι' αυτό που σου συνέβη, αλλά θέλω να σου πω μπράβο που άλλαξες το αβαταρ και την υπογραφή σου. Πάρε δύναμη από τα τρία τικερ σου και προχώρησε μπροστά. Και το παιδάκι κουκλάκι.... φαντάζομαι έχεις πολλές προσφορές για προξενιά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αρχίζουμε να προγραμματιζουμε διακοπουλες βλέπω ε?? εγω παω για ένα καφε και σαν νέα μαμα ετοιμάζω ένα σάκο (με κοροιδευει ο άντρας μου λέει που πάμε γυναίκα 3ήμερο??:D) φαντασου το καλοκαίρι να παμε για καμια βδομαδούλα φορτηγό θα θέλω όχι σάκοοοο:D:D

YiMXp3.png

καλησπερα!!

σημερα εκανα ντοπλερ και πριν λιγο ειδα μεσα οτι γραφει:ωριμανση πλακουντα Ι.

ξερει καμια τι ειναι αυτο?

α,εκανα και την πρωτη δοση των ενεσεων για τα πνευμονια μας,αυριο την αλλη .

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Κορίτσια, καλησπέρα. Τελικά έφαγα τρελό κράξιμο από την αιματολόγο που με έβαλε να ξεκινήσω άμεσα κλεξάν 0,8 μια φόρα την ημέρα. Νάκι, νωρίς δεν είναι για ντόπλερ? εγώ υπολόγιζα κατα την 33η εβδομάδα. Αύριο έχω και γυναικολόγο...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

σημερα εκανα ντοπλερ και πριν λιγο ειδα μεσα οτι γραφει:ωριμανση πλακουντα Ι.

ξερει καμια τι ειναι αυτο?

α,εκανα και την πρωτη δοση των ενεσεων για τα πνευμονια μας,αυριο την αλλη .

ΝΑΚΙ ωρίμανση πλακουντα Ι είναι πολύ καλο,όσο περναει ο καιρος γίνεται ΙΙ,ΙΙΙ δηλαδη με λίγα λόγια είναι ποσο "γερναει " ο πλακουντας σου,όλα καλα δηλαδη σε σένα

YiMXp3.png

Κορίτσια, καλησπέρα. Τελικά έφαγα τρελό κράξιμο από την αιματολόγο που με έβαλε να ξεκινήσω άμεσα κλεξάν 0,8 μια φόρα την ημέρα. Νάκι, νωρίς δεν είναι για ντόπλερ? εγώ υπολόγιζα κατα την 33η εβδομάδα. Αύριο έχω και γυναικολόγο...

LAERTA λοιπόν προσεξε στις clexan γιατι κανενας δεν καθεται να ασχοληθεί πως να τις κάνεις (εχω κανει διατριβή πλεον) λοιπόν στο τελος η ενεση είναι φάλτσο,βαζεις την ενεση με το φαλτσο μερος προς τα πανω να το βλεπεις εσυ (δηλαδη φαντασου ένα " φτυαρι "αν το βαλεις αναποδα θα πονας περισσοτερο),δεν τρίβεις ποτε το βαμβακι μονο το ακουμπας. Αν θες να μην μελανιαζεις τοσο, λίγο πριν την κανεις βαζεις 2-3 παγακια και στο τέλος παλι. Εγω εβαζα στο τελος μια αλοιφή που αίχα παρει απο το φαρμακειο περισσοτερο το εβαζα για το τσουξιμο λεγεται HEMERAN GEL κσι αν θυμαμαι καλα κοστιζει 2-3Ε.

YiMXp3.png

δεν ξερω ποτε γινεται στα διδυμα,κανονικα δεν ηταν να το κανω τωρα αλλα ειχα κατι ροζ-κοκκινα υγρα και με εβαλε να κανω ωστε να εχουμε πληρη ελεγχο.Ολα καλα τελικα!μαλλον μου κανουν λιγα γυμνασια οι γιοι μου!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Πω Πω ρε παιδιά δεν το αντέχω να κλαίνε ρε γαμωτό. κλάψ κλάψ....και στην περίπτωση που είναι και τα δυο στο δωμάτιο πως το χειρίζεστε?

ΤΟ χειρότερό μου, ομως ????... όταν συμβαινει αυτο προσπαθώ να τα παρήγορήσω με τραγουδάκια, χαδάκια κουνημα στο ρηλαξ κ φυσικα πιπιλα...

Πολλές φορές ταίζω το ένα και τραγουδάω στο άλλο που κλαίει και κουνάω με το πόδι μου το ρηλαξ...

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν θέλω να τα μάθω να ηρεμούν στην αγκαλιά μου(κάτι για το οποίο με "κράζουν" φίλες μου που όμως δεν έχουν δίδυμα- τι το αφήνεις το παιδί και κλαίει? Παρτο αγκαλιά. Μάνα είσαι εσύ?:mad::-x:-x Λες και εγώ δεν τα πονάω που κλαίνε ! Τι να πω? Είμαι σαδίστρια και μου αρέσει να τα βλέπω να υποφέρουν...Ποτε θα παρω αναποδες και θα ακουσουν καμια χοντρη, δεν ξερω...)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Λοιπόν κοιμούνται τα μωράκια και βρήκα λίγο χρόνο να διαβάσω ένα άρθρο για τα ατυχήματα και τι μπορούμε να κάνουμε. Σας γράφω το ρεζουμέ γιατί το βρήκα πολύ χρήσιμο.

1.. Εγκαύματα από υγρό ή από επαφή με καυτό αντικείμενο. Ρίχνουμε κρύο νερό, (δε βγάζουμε τα ρούχα πριν τα βρέξουμε) σε μεγάλης έκτασης εγκαύματα τρέχεις στο νοσοκομείο σε μικρής έκτασης στεγνώνεις και βάζεις ειδικό τζέλ ή αν δεν έχεις μπορείς να βάλεις πατάτα.

2. Δηλητηρίαση. Δεν προκαλείς εμετό πριν μάθεις τι ήπιε το παιδί γιατί αν είναι καυτσική ουσία μπορεί να κάψεις τον οισοφάγο. Αυτό που κάνεις είναι να πάρεις το κέντρο δηλητηριάσεων (το τηλ αναγράφεται πίσω από τα μπουκάλια) για να σου πούν τι θα κάνεις.

3. Στραβοκατάπημα. Μη βάλετε το χέρι στο στόμα θα σπρώξει πιο βαθιά το αντικείμενο. Χτυπήστε ελαφριά στην πλατη, αν συνεχίζει να β'ηχει καινα μη μπορεί να αναπνεύσει το κρατάτε από τους αστραγάλους και χτυπήστε αρκετές φορές στην πλάτη, ανάμεσα στην ωμοπλάτη. Αν συνεχίσει τρέχετε στο νοσοκομείο.

4. Δάγκωμα σκύλου γάτας πλύσιμο με νερό και σαπούνι για 15 λεπτά πίεση στο τραύμα αν τρέχει αίμα. Σε γνωστά σκυλιά και γάτες τσεκάρουμε αν έχουν κάνει εμβόλια, στις δε γάτες πιθανόν να χρειαστεί αντιβίωση. Όπως και να χει καλείτε τον ντοκ.

5. Τραυματισμός ματιού. Με το που διαπιστωθεί κάποιο αντικείμενο σφηνωμένο στο ματάκι του παιδιού το πάτε νοσοκομείο και δεν προσπαθούμε να το βγάλουμε μόνοι μας. Κλείνουμε και τα δυο ματάκια για να μην κουνιούνται οι βολβοί και μεγαλώσει ο τραυματισμός.

6. Χτύπημα κεφαλιού. δεν μετακινούμαι εμείς το παιδί (αν είναι αναίσθητο), βάζουμε μαξιλάρια για να μην κουνηθεί το κεφάλι και καλούμε ασθενοφόρο όταν παρατηρούμαι: απώλεια αισθήσεων, ανωμαλία της αναπνοής, εμφανή πληγή ή κάταγμα, αιμορραγία από τη μύτη, το στόμα ή το αυτί, διαταραχή της ομιλίας ή της όρασης, διαφορά μεγέθους στις κόρες ων ματιών, ζαλάδα, πόνο στο λαιμό 'η δυσκαμψία, σπασμούς, εμετούς, απώλεια ελέγχου της κύστης.

Όντως πολύ χρήσιμο το αρθρο...

Έμενα αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι το στραβοκατάπημα, ο πνιγμός. Κι όσο ακούω από πολλές μαμαδες ότι τους έχει τύχει, τόσο τρέμω... Όταν λεει οτι το κρατάμε από τους αστραγάλους, δηλαδή, τελείως ανάποδα, το κεφάλι κάτω και τα ποδια πάνω?

Αγχώθηκα πάλι...:-(

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

LAERTA λοιπόν προσεξε στις clexan γιατι κανενας δεν καθεται να ασχοληθεί πως να τις κάνεις (εχω κανει διατριβή πλεον) λοιπόν στο τελος η ενεση είναι φάλτσο,βαζεις την ενεση με το φαλτσο μερος προς τα πανω να το βλεπεις εσυ (δηλαδη φαντασου ένα " φτυαρι "αν το βαλεις αναποδα θα πονας περισσοτερο),δεν τρίβεις ποτε το βαμβακι μονο το ακουμπας. Αν θες να μην μελανιαζεις τοσο, λίγο πριν την κανεις βαζεις 2-3 παγακια και στο τέλος παλι. Εγω εβαζα στο τελος μια αλοιφή που αίχα παρει απο το φαρμακειο περισσοτερο το εβαζα για το τσουξιμο λεγεται HEMERAN GEL κσι αν θυμαμαι καλα κοστιζει 2-3Ε.

Ναι, όντως, τσούζει πολύ. Μου το είπε να μην τρίβω αλλά και πάλι πόνεσε πολύ. Προβληματίζομαι για τη δόση, σαν πολύ δεν είναι; Θα πάω κι εγώ να πάρω το τζελ που λες. Έχω πάρει και πολύ βάρος, στενοχωρήθηκα χτες, αλλά και τρώω και έχω κόψει τα γυμναστήρια. Τι να πω, όλα αλλάζουν και το σώμα μου έχει πάθει κοκομπλόκο... Άντε να δω και τον γιατρό να μου πει τα δικά του κι αυτός... Και μέσα σε όλα αυτά, η εξεταστική: το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί- εμένα το φυτό...

120247mcv711uxx1.gif

Nαι, η δόση είναι μεγαλη αλλα αναλόγως το τί αποτελεσματα σου έχουν βγαλει οι εξετάσεις που έκανες. Δεν μπορεί να το έβγαλε απο το κεφάλι του,θεωρω ότι σίγουρα ο γυναικολογος σου μιλησε με τον αιματολογο.Απλα μου κανει εντυπωση οτι δεν σου είπε αν θα πρεπει να κανεις αλλη εξεταση για να ρυθμίζεις την δόση? εγω εκανα ενεση 0,4 βεβαια 1 φορα την ημερα. Προσεξε το εξης την ενεση την κανεις παντα την ίδια ώρα.Οταν πας να γεννήσεις μην ξεχασεις να τους το πεις ποτε εκανε την τελευταια ενεση,αν είναι καθορισμενη καισαρικη σταματάς τις ενεσεις 1-2 ημερες πρίν (οτι σου πεί ο γιατρός),αν όμως πας για κάτι έκτακτο να ξερεις ότι αν δεν έχουν περασει 24 ωρες απο την ενεση δεν δεχεται κανείς να σου κανει επισκληρίδιο,κανεις μονο ολικη ναρκωση.

YiMXp3.png

Λοιπόν,πρωτο βραδυ όλοι στα κρεβατια μας (περίπου),το βραδυ δεν κυλισε τοσο ομαλα αφου εμεις είχαμε να κοιμηθουμε μήνες στο κρεβατι μας οποτε και δυσκολευτηκα να κοιμηθω ασε που απο το αγχος μου ήμουν απο το παιδικο δωματιο στο δικο μου γιατι πιστευα ότι ίσως η ενδοεπικοινωνία να μην ακουγεται:confused:.Το 4κιλο το βιολί του...ξυπναγε μονο για μαμ,ο μεγαλος μου ομως,χαζομαρα μου τον εβαλα να κοιμηθεί στην νεα του κουνια κοιμισμενο οποτε ο καημενουλης ξυπνησε κατα τις 3 δεν γνωριζε το χωρο και αρχισε το κλαμα,μετα αντε σηκω συνεχεια για πιπιλα...κατα τις 5 ξυπνησε για τα καλα και κοιταζε το μομπιλο πανω απο την κουνια του που δεν το είχε ξαναδεί και γελαγε μονος του βεβαια αυτο για λίγα λεπτα γιατι μετα θυμήθηκε ότι ήθελε να κανει μαμμμμμμ!!! Φυσικα σήμερα κουτουλάω:-(

YiMXp3.png

Εμείς, δόξα τω Θεώ αυτές τις μέρες κοιμόμαστε σερί...6ωρο και βάλε!!! :P:p:p

Επιτέλους κοιμάμαι σαν ανθρωπος. Ελπίζω αυτό να κρατήσει για πολύ !!!!!

Επειδή, βέβαια, δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα όλα καλά, το ταίσμα έχει μετατραπεί σε μάχη, και με τις δύο κορούλες μου, που, αφού πιουν τα πρώτα 70-100μλ, τσιρίζουν, κλαίνε και χτυπιούνται να μην πιουν άλλο! Βρε τι καθόμαστε και ρευόμαστε, τι παιχνιδάκια κάνουμε στο ενδιαμεσο και γελάμε, ΤΙΠΟΤΑ... Όταν δουν μπιμπερό, αρχίζουν το κλάμα!!! Μαραθώνιος το κάθε τάισμα για να πιουν 650-700μλ τη μέρα. Να δω τι βάρος θα έχουμε πάρει αυτό το μήνα...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...