Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

nunu εγω δεν εχω προλαβει να το τελειωσω όλο αλλα πριν, εκανα το λαθος να κοιμιζω τον μεγαλο στο καρότσι και περπατημα μεσα στο σαλονι αναγκαστικα, πλεον τέλος αυτο!! βαση του βιβλιου πρεπει να είναι ξύπνιος όταν τον βαζεις στην κουνια να το φιλάς να του λες καληνυχτα και να βγαινεις απο το δωματιο,το ίδιο έκανα και εγω τον έβαλα στην καλαθουνα μουρμουραγε για ώρα στην αρχη,εκλαψε ελαχιστα πήγα 1-2 φορες και μετα τελος πλεον τον βαζω στην καλαθουνα και ξερει οτι θα κοιμηθεί ,δεν ακους ούτε κιχ!!! ο μικρουλης ολη την ημερα πίνει περίπου 500-600 χθες για παραδειγμα ήπιε 420 ενω ο μεγάλος πίνει περίπου 1000,θα ψαξω να βρω ποσο πρεπει να πίνουν γιατι εχω ξεχασει πως το υπολογίζουμε..

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

nunu εγω δεν εχω προλαβει να το τελειωσω όλο αλλα πριν, εκανα το λαθος να κοιμιζω τον μεγαλο στο καρότσι και περπατημα μεσα στο σαλονι αναγκαστικα, πλεον τέλος αυτο!! βαση του βιβλιου πρεπει να είναι ξύπνιος όταν τον βαζεις στην κουνια να το φιλάς να του λες καληνυχτα και να βγαινεις απο το δωματιο,το ίδιο έκανα και εγω τον έβαλα στην καλαθουνα μουρμουραγε για ώρα στην αρχη,εκλαψε ελαχιστα πήγα 1-2 φορες και μετα τελος πλεον τον βαζω στην καλαθουνα και ξερει οτι θα κοιμηθεί ,δεν ακους ούτε κιχ!!! ο μικρουλης ολη την ημερα πίνει περίπου 500-600 χθες για παραδειγμα ήπιε 420 ενω ο μεγάλος πίνει περίπου 1000,θα ψαξω να βρω ποσο πρεπει να πίνουν γιατι εχω ξεχασει πως το υπολογίζουμε..

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑ....ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΚΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ....ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ.....

ZBARp3.png

το βάρος τους επί 150

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

το βάρος τους επί 150

nunu Να είσαι καλα γιατι ανησυχω για το 4κιλο γίγαντα μου,αρα οριακα προς τα κατω τρωει αν είναι έτσι,θα έπρεπε να έτρωγε 600.

Εγω εκεινη την ώρα έβαζα τον άντρα μου να παίζει λίγο με τον μικρό ώστε να μην δώσει προσοχή στην μουρμουρα του μεγαλου ,ολα αυτα βεβαια στο σαλόνι,τωρα στο δωματιο τους δεν ξερω θα σας πω αύριο.Σημερα θα βαλω μοναχουλη τον μεγαλο στο παιδικο και τον μικρουλη που τον ταιζω το βραδυ θα τον βαλω σε καλαθουνα δίπλα στο κρεββατι μου,για να δουμε θα πετυχει??

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κοιμούνται τα μωράκια και βρήκα λίγο χρόνο να διαβάσω ένα άρθρο για τα ατυχήματα και τι μπορούμε να κάνουμε. Σας γράφω το ρεζουμέ γιατί το βρήκα πολύ χρήσιμο.

1.. Εγκαύματα από υγρό ή από επαφή με καυτό αντικείμενο. Ρίχνουμε κρύο νερό, (δε βγάζουμε τα ρούχα πριν τα βρέξουμε) σε μεγάλης έκτασης εγκαύματα τρέχεις στο νοσοκομείο σε μικρής έκτασης στεγνώνεις και βάζεις ειδικό τζέλ ή αν δεν έχεις μπορείς να βάλεις πατάτα.

2. Δηλητηρίαση. Δεν προκαλείς εμετό πριν μάθεις τι ήπιε το παιδί γιατί αν είναι καυτσική ουσία μπορεί να κάψεις τον οισοφάγο. Αυτό που κάνεις είναι να πάρεις το κέντρο δηλητηριάσεων (το τηλ αναγράφεται πίσω από τα μπουκάλια) για να σου πούν τι θα κάνεις.

3. Στραβοκατάπημα. Μη βάλετε το χέρι στο στόμα θα σπρώξει πιο βαθιά το αντικείμενο. Χτυπήστε ελαφριά στην πλατη, αν συνεχίζει να β'ηχει καινα μη μπορεί να αναπνεύσει το κρατάτε από τους αστραγάλους και χτυπήστε αρκετές φορές στην πλάτη, ανάμεσα στην ωμοπλάτη. Αν συνεχίσει τρέχετε στο νοσοκομείο.

4. Δάγκωμα σκύλου γάτας πλύσιμο με νερό και σαπούνι για 15 λεπτά πίεση στο τραύμα αν τρέχει αίμα. Σε γνωστά σκυλιά και γάτες τσεκάρουμε αν έχουν κάνει εμβόλια, στις δε γάτες πιθανόν να χρειαστεί αντιβίωση. Όπως και να χει καλείτε τον ντοκ.

5. Τραυματισμός ματιού. Με το που διαπιστωθεί κάποιο αντικείμενο σφηνωμένο στο ματάκι του παιδιού το πάτε νοσοκομείο και δεν προσπαθούμε να το βγάλουμε μόνοι μας. Κλείνουμε και τα δυο ματάκια για να μην κουνιούνται οι βολβοί και μεγαλώσει ο τραυματισμός.

6. Χτύπημα κεφαλιού. δεν μετακινούμαι εμείς το παιδί (αν είναι αναίσθητο), βάζουμε μαξιλάρια για να μην κουνηθεί το κεφάλι και καλούμε ασθενοφόρο όταν παρατηρούμαι: απώλεια αισθήσεων, ανωμαλία της αναπνοής, εμφανή πληγή ή κάταγμα, αιμορραγία από τη μύτη, το στόμα ή το αυτί, διαταραχή της ομιλίας ή της όρασης, διαφορά μεγέθους στις κόρες ων ματιών, ζαλάδα, πόνο στο λαιμό 'η δυσκαμψία, σπασμούς, εμετούς, απώλεια ελέγχου της κύστης.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu Να είσαι καλα γιατι ανησυχω για το 4κιλο γίγαντα μου,αρα οριακα προς τα κατω τρωει αν είναι έτσι,θα έπρεπε να έτρωγε 600.

Εγω εκεινη την ώρα έβαζα τον άντρα μου να παίζει λίγο με τον μικρό ώστε να μην δώσει προσοχή στην μουρμουρα του μεγαλου ,ολα αυτα βεβαια στο σαλόνι,τωρα στο δωματιο τους δεν ξερω θα σας πω αύριο.Σημερα θα βαλω μοναχουλη τον μεγαλο στο παιδικο και τον μικρουλη που τον ταιζω το βραδυ θα τον βαλω σε καλαθουνα δίπλα στο κρεββατι μου,για να δουμε θα πετυχει??

ε ναι ο μικρούλης σας θέλει και το βραδάκι τάϊσμα. και γω τους έβγαλα από το δωμάτιο έναν έναν, πρώτα τη μπέμπα που είχε πιο στρωμένο ύπνο και μετά τον μπέμπη που δεν έστρωσε ο ύπνος του. Τώρα ο μπέμπης κοιμάται 9-10 με 6 το πρωϊ και η μπέμπα ξυπνάει 2-3 φορές.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

παντως κορίτσια για μεγαλυτερα παιδια είχε ωραια κολπακια πως να σας αφήνουν να κοιμάστε τα σ/κο περισσοτερο!Για μωρα λέει να αφηνουμε κατι καινουργιο στην κουνια μεσα οποτε μολις ξυπνανε να το χαζευουνε (κατι με χρωμα,ένα παιχνίδι,ένα μπλοκ αναλογα την ηλικία ).

NUNU γενικα σου λεει ότι πρεπει να συνδεσουν τον υπνο με κατι "σίγουρο " δίπλα τους,δηλαδη αν ξυπνησουν οι γονείς δεν θα είναι δίπλα τους αλλα θα είναι η πιπιλα τους (και η εφεδρική) και ένα κουκλακι μονιμο εκει,ένα αρκουδάκι,ένα σκυλακι ... που θα νιωσουν σιγουρια

YiMXp3.png

ε ναι ο μικρούλης σας θέλει και το βραδάκι τάϊσμα. και γω τους έβγαλα από το δωμάτιο έναν έναν, πρώτα τη μπέμπα που είχε πιο στρωμένο ύπνο και μετά τον μπέμπη που δεν έστρωσε ο ύπνος του. Τώρα ο μπέμπης κοιμάται 9-10 με 6 το πρωϊ και η μπέμπα ξυπνάει 2-3 φορές.

Εμενα ευτυχως τωρα ο μικρουλης τρωει κατα τις 11-12, ξανα 2-3 και μετα το πρωι ξυπναει 5-6.Αλλα βρε παιδι μου όλη μερα στο τρέξιμο και το πρωι ότι ώρα ξυπνησει το 4κιλο και εγω μαζί του όρθια πλέον. Αυριο θα έρθει και η παιδιατρος για τα εμβολια και να τα ζυγίσουμε είμαι πολυ περίεργη να δω ποσο πήρανε.

YiMXp3.png

παντως κορίτσια για μεγαλυτερα παιδια είχε ωραια κολπακια πως να σας αφήνουν να κοιμάστε τα σ/κο περισσοτερο!Για μωρα λέει να αφηνουμε κατι καινουργιο στην κουνια μεσα οποτε μολις ξυπνανε να το χαζευουνε (κατι με χρωμα,ένα παιχνίδι,ένα μπλοκ αναλογα την ηλικία ).

NUNU γενικα σου λεει ότι πρεπει να συνδεσουν τον υπνο με κατι "σίγουρο " δίπλα τους,δηλαδη αν ξυπνησουν οι γονείς δεν θα είναι δίπλα τους αλλα θα είναι η πιπιλα τους (και η εφεδρική) και ένα κουκλακι μονιμο εκει,ένα αρκουδάκι,ένα σκυλακι ... που θα νιωσουν σιγουρια

έχουμε έχουμε τέτοια αλλά μόνο εγώ τα λέω κουκλάκια του ύπνου. Αυτά ούτε που τους δίνουν σημασία.....:confused::confused::confused::confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ορθοπεεεεεεεεεεεεεεεδικό

Δεν έχω διαβάσει τα υπολοιπα μηνύματα, θα απαντώ ένα ένα.

Nunukaki, και οι δύο γραφές είναι επιτρεπτές, συμφωνα με φοιτητές ιατρικής, όσο και αν μας φαίνεται ότι το "ορθοπαιδικός" είναι λάθος.

Δες και το αντίστοιχο Βατοπέδι- Βατοπαίδι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Νομίζω 150 ανά κιλό είναι στο νεογέννητο και αφού πιάσει τρίμηνο είναι 120-150. Το 120 είναι το ελάχιστο.

Nunu ευχαριστούμε για τις χρησιμες πληροφορίες. Ειδικά εγώ θα τις χρειαστώ και πιο άμεσα, αφού ειναι και τα πιο μεγάλα (χμχμ) εδω.

Τα νέα μας: ο σκούξης έκανε βήματα μόνος του, χωρίς να τον κρατάμε και χωρίς να πέφτει. το καρότο για να περπατήσει ήταν ότι του ανοίξαμε την πόρτα να ανέβει τις σκάλες (η μεγάλη του χαρά). Μα ήταν πολύ ωραία βηματάκια, πολύ ωραία :D. Το χάρηκε και ο ίδιος. Η μπεμπα άγνωστο πότε, αλλά δεν ανησυχω προς το παρόν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δεν έχω διαβάσει τα υπολοιπα μηνύματα, θα απαντώ ένα ένα.

Nunukaki, και οι δύο γραφές είναι επιτρεπτές, συμφωνα με φοιτητές ιατρικής, όσο και αν μας φαίνεται ότι το "ορθοπαιδικός" είναι λάθος.

Δες και το αντίστοιχο Βατοπέδι- Βατοπαίδι.

έλα καλέ,ανήκει σε αυτές τις περιπτώσεις? μεγάλο καημό το είχα που το γράφω συνεχεια με ΄παι!!!:D:D:D

Σε ευχαριστώ πολύ. Αχρειαστος να είναι βέβαια, αλλά θα κάτσουμε αρκετό καιρό.

παιδιατρο στο ηρακλειο θες? εχουν οι κουμπάροι μου καλό να τους ρωτήσω τα στοιχεία του και να σου τα πώ.

Νομίζω 150 ανά κιλό είναι στο νεογέννητο και αφού πιάσει τρίμηνο είναι 120-150. Το 120 είναι το ελάχιστο.

Nunu ευχαριστούμε για τις χρησιμες πληροφορίες. Ειδικά εγώ θα τις χρειαστώ και πιο άμεσα, αφού ειναι και τα πιο μεγάλα (χμχμ) εδω.

Τα νέα μας: ο σκούξης έκανε βήματα μόνος του, χωρίς να τον κρατάμε και χωρίς να πέφτει. το καρότο για να περπατήσει ήταν ότι του ανοίξαμε την πόρτα να ανέβει τις σκάλες (η μεγάλη του χαρά). Μα ήταν πολύ ωραία βηματάκια, πολύ ωραία :D. Το χάρηκε και ο ίδιος. Η μπεμπα άγνωστο πότε, αλλά δεν ανησυχω προς το παρόν.

το τικερακι σας εχει φτάσει επικινδυνα στην άκρη!!!!!!!!!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...