Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

οχι Ευα μου δεν τους έκανα και η παιδιατρος μου είπε ότι δεν χρειαζεται,για αλλο πραγμα εκανα υπερυχο στο 4κιλο μου. Εκει θα βρεις το απολυτο χαοοοοοςςςς,αλλα τι να κανουμε που δεν μπορουμε να κανουμε και αλλιώς??

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

οχι Ευα μου δεν τους έκανα και η παιδιατρος μου είπε ότι δεν χρειαζεται,για αλλο πραγμα εκανα υπερυχο στο 4κιλο μου. Εκει θα βρεις το απολυτο χαοοοοοςςςς,αλλα τι να κανουμε που δεν μπορουμε να κανουμε και αλλιώς??

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΡ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ...ΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΣΟ ΔΡΟΜΟ...ΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ:(ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!

ZBARp3.png

Γειά σου Εύα! δηλαδή τι λέει το βιβλίο???

zitamar ο μικρός ξυπνάει για φαγητό? πόσο τρώει ημερησίως?

Laerta σίγουρα θα χρειαστείς διπλό και πιστεύω ότι κάνεις τη δουλειά σου με ένα οχι και τόσο ακριβό καρότσι. Εγώ έχω το iglesina 220e πολλές πολυτέλειες δεν έχει αλλά μια χαρά τι βγάζουμε. Η ουσί είναι να χωράει στο αμάξι σας και να είναι μανιτζέβελο!!

twins σε πιο κεφάλαιο είσαι????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαβάζω 2-3 ταυτόχρονα (συγκριτικό διάβασμα), γι' αυτό και κάνω τόσο να τελειώσω.

Αλλά καλά κάνεις και με ρωτάς γιατί που και που αφαιρούμαι.

Τι λέτε για τους υπερήχους;

nunu, "μανιτζέβελο". βλέπω επηρεάστηκες από τη τζίνι! :P

ευα21, που τα πας τα παιδιά; στο νοσοκομείο; ρωτάω γιατί πρέπει και εγώ να βρω παιδίατρο για την περιοδο που θα είμαστε εκεί.

zitamar μου αρέσει πολύ η εκφραση "τετράκιλο". Οπότε μετά θα γίνει πεντάκιλο κλπ, κλπ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σου Εύα! δηλαδή τι λέει το βιβλίο???

zitamar ο μικρός ξυπνάει για φαγητό? πόσο τρώει ημερησίως?

Laerta σίγουρα θα χρειαστείς διπλό και πιστεύω ότι κάνεις τη δουλειά σου με ένα οχι και τόσο ακριβό καρότσι. Εγώ έχω το iglesina 220e πολλές πολυτέλειες δεν έχει αλλά μια χαρά τι βγάζουμε. Η ουσί είναι να χωράει στο αμάξι σας και να είναι μανιτζέβελο!!

twins σε πιο κεφάλαιο είσαι????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ NUNU!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠ ΤΟ ΝΕΟΝΑΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΛΑ...ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ.....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ.....ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ZITAMAR....ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ....ΘΕΛΩ ΟΜΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ....ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΜΕ 10 ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΜΕ 6....ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ:D:D

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

ουπς λάθος, οχι εύα, zitamar εσύ διάβασες το βιβλίο?

αα και εύα χαζομάρα της παιδιάτρου σας αφού δεν υπάρχει υποψία για τα ισχία κακώς σας στέλνει. Γνώμη μου...Σε αυτόν τον υπέρηχο βλέπεις αν τα ισχία τους είναι χαλαρά ή σφιχτά, πολλά μωρά μπορεί να 'εχουν το οποίο διορθώνεται στις απλές περιπτώσεις με διπλή πάνα ή και μόνο του.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαβάζω 2-3 ταυτόχρονα (συγκριτικό διάβασμα), γι' αυτό και κάνω τόσο να τελειώσω.

Αλλά καλά κάνεις και με ρωτάς γιατί που και που αφαιρούμαι.

Τι λέτε για τους υπερήχους;

nunu, "μανιτζέβελο". βλέπω επηρεάστηκες από τη τζίνι! :P

ευα21, που τα πας τα παιδιά; στο νοσοκομείο; ρωτάω γιατί πρέπει και εγώ να βρω παιδίατρο για την περιοδο που θα είμαστε εκεί.

zitamar μου αρέσει πολύ η εκφραση "τετράκιλο". Οπότε μετά θα γίνει πεντάκιλο κλπ, κλπ.

ΠΟΥ? ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ?

ZBARp3.png

ουπς λάθος, οχι εύα, zitamar εσύ διάβασες το βιβλίο?

αα και εύα χαζομάρα της παιδιάτρου σας αφού δεν υπάρχει υποψία για τα ισχία κακώς σας στέλνει. Γνώμη μου...Σε αυτόν τον υπέρηχο βλέπεις αν τα ισχία τους είναι χαλαρά ή σφιχτά, πολλά μωρά μπορεί να 'εχουν το οποίο διορθώνεται στις απλές περιπτώσεις με διπλή πάνα ή και μόνο του.

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ....ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ...ΤΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΖΕΣΤΗ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΩ?

ZBARp3.png

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ....ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ...ΤΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΖΕΣΤΗ....ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΑΩ?

κανέναν ορθοπαιδικό στο Ηράκλειο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...