Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

η παιδιατρος μου ειχε πει να σταματησω 3,5 μηνων και εγω το καθυστερησα μεχρι τωρα,μου ειπε αφου βαζουν τα χερια στο στομα προς τι η αποστειρωση??

Πράγματι βάζουν στο στόμα τα χεράκια τους αλλά δεν πιάνουν δα και τίποτα τόσο βρωμερό σε αυτούς τους μήνες, ώστε να μεταφέρουν στο στοματάκι μικροβιάκια. Μα, πέρα απ' αυτό, η αποστείρωση στα μπιμπερό και στις θηλές γίνεται διότι το γάλα είναι πολύ εύκολο και κάνει μικροοργανισμούς και διάφορα άλλα επικίνδυνα, αν ψιλομείνει έστω και λίγο σε ένα μπιμπερό ή σε μια θηλή. Κοντά στον έκτο, που αρχίζουν στερεές τροφές, είναι η πιο λογική φάση να κόψεις την αποστείρωση, πιστεύω. Είναι και η ηλικία που εκτός από τα χεράκια βάζουν στο στόμα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι δώρον άδωρον να αποστειρώνεις το κάθε πράγμα που κρατάνε. Άσε που δεν τους προλαβαίνεις κιόλας!!!!! Εγώ εδώ και κανένα δίμηνο (μην πω και παραπάνω) όταν κάτι τους πέφτει κάτω, τους το ξαναδίνω κατευθείαν (και δεν σφουγγαρίζω και κάθε μέρα, η βρωμιάρα...........!!!!!!!!!!!!!!)

rPPrp3.png

Καλημέρα μελισσούλες με τα μελισσόπουλα!

:)

Τι κάνετε;

Καλή εβδομάδα να έχουμε, να αφήσουμε πίσω κάθε δυσάρεστο και δυσοίωνο, να φτιάξουν τα πράγματα για όλους και να μόνο να γελάμε από δω και μπρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ μου άρεσε η ευχή... :-P Μακάρι... Να ρωτήσω κάτι τις μανούλες μια που μιλάτε για καρότσια: αξίζει τον κόπο να επενδύσεις σε ένα ακριβό καρότσι; Ρώτησα μια κοπέλα (με ένα παιδάκι) στο δρόμο και μου είπε ότι μια χαρά τη βγάζει και με ένα που πήρε απο Τζάμπο με ένα πενηντάρικο...

120247mcv711uxx1.gif

και εγω το σκεφτομουνα συνεχεια το τι να κανω αλλα είπα να δείξω εμπιστοσύνη στην παιδιατρο μου ετσι και αλλιως τις πιπιλες τους ολο τους πεφτουν μεσα στο καροτσι ακουμπανε αριστερα - δεξια,βαζουν κουδουνίστρες μεσα στο στομα τους και γι'αυτο είπα να το σταματησω. Αφήστε, είπα να γίνει η μεγαλη εβδομαδα των αλλαγων,σκεφτομαι απο σήμερα ή αυριο να παω τον μεγαλο στο παιδικο αφου κοιμαται ολο το βραδυ και το μικρουλη στην καλαθουνα στο δωματιο μας γιατι μεχρι σημερα κοιμομαστε οικογενειακως στο σαλονι (ναι,ναι το κανουμε ακομα!!!)για θεμα πρακτικότητας αλλα το σωμα μας έχει γινει τελικο σίγμαααααα!!!

Να ρωτησω και κατι αλλο αφου πλενουμε τα μπιμπερο τα βαζουμε στο ψυγειο ή τα αφηνουμε εξω??

YiMXp3.png

LAERTA εγω εχω το aria twins που θεωρώ ότι είναι πολύ καλο και βγαινουμε εξω τα σαβ/κο αλλα εχω και μονό καρότσι απο το τζαμπο με 50ε και οταν είναι να παω καπου βιαστικα παίρνω μονο τον μεγαλο με το μονό και το 4κιλο το αφηνω σπίτι με τον αντρουλη μου (ε,μην του φορτωσω και τα 2 και σαλτάρει..). Παντως θεωρω ότι το διπλό είναι απαραίτητο,ισως γιατι εγω δεν εχω βοηθεια οποτε πηγαινω εξω μονη μου και με τα 2 (εκτός σ/κου).

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

zitamar και εμάς μας αρέσει πολύ το το πάρκο εκεί και όποτε δεν κανονίσουμε να πάμε καμιά πιο μακρυνή βόλτα το τιμάμε. Καφέ προτιμώ μέσα στα βιολογικά να πίνω. Όσο για την αποστείρωση εγώ νομίζω ΄'οτι εφ όσον η πσιδίατρος είπε να τη σταματήσεις δεν υπάρχει λόγος να τη συνεχίσεις μέχρι τον 6ο. Γνώμη μου, μη βαράτε οι υπόλοιπες :D:D:D

Agorakia καλημέρα, σαν καλά μου ακούγονται τα νέα???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Όπως νομίζεις, κουκλίτσα μου!

Καλή επιτυχία στις αλλαγές σας!

Ναι, τα αγόρια πρέπει να πάνε σιγά σιγά στο δωμάτιό τους, το ίσιο κι εσείς!!!!

Και στο σημείο αυτό, μικρές μου φίλες, πρέπει να δουλέψω, διότι την προηγούμενη εβδομάδα, μία σε κάτι εγκαίνια να πάω, μία να ψηφίσω (εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων στο συνέδριό μας), μία το ένα μία το άλλο, σήμερα έχω δεκάδες εκκρεμότητες...

Σας φιλώ γλυκά και τρυφερά και ελπίζω να τα πούμε αργότερα!

rPPrp3.png

Όπως νομίζεις, κουκλίτσα μου!

Καλή επιτυχία στις αλλαγές σας!

Ναι, τα αγόρια πρέπει να πάνε σιγά σιγά στο δωμάτιό τους, το ίσιο κι εσείς!!!!

Και στο σημείο αυτό, μικρές μου φίλες, πρέπει να δουλέψω, διότι την προηγούμενη εβδομάδα, μία σε κάτι εγκαίνια να πάω, μία να ψηφίσω (εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων στο συνέδριό μας), μία το ένα μία το άλλο, σήμερα έχω δεκάδες εκκρεμότητες...

Σας φιλώ γλυκά και τρυφερά και ελπίζω να τα πούμε αργότερα!

Οπωσδήποτε το ίσιο :):):):):):):):):):):):):)

Nunuka, τα νέα είναι βασικά της αναμονής. Και, φυσικά, ελπίζουμε να γίνουν πολύ πολύ καλά....... :):):)

Δεν ξέρουν, βέβαια, ούτε κι εκείνοι, πότε θα έχουν μια σαφή απάντηση, αυτό είναι το ψυχοφθόρο!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ΕΥΑ21. Λοιπόν το βιβλίο κοιμήσου παιδι μου καλό είναι,ψιλοεφάρμοσα στον μεγαλο πραγματακια και μια χαρα τα πετύχαμε!

ΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ZITAMAR ΜΟΥ!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΛΑ?

ΕΜΑΣ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ....ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΑΚΙΑ...ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.......

ZBARp3.png

ευα ο μεγαλος όλα καλα όλο το βραδυ,ο μικρουλης δυστυχως, δεν θελω εγω ακομα να κανω πραξεις...είναι μικρουλης ακομα το νινακι αυτο:D

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ....Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΛΙΓΟ ΞΕΦΕΥΓΕΙ.....ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ Κ ΑΥΤΗ...

ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΥΧΟ ΙΣΧΥΩΝ?ΕΓΩ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ.....ΤΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΚΕΙ?

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...