Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα!

ωραια μερα..

φιλια σε ολες, στα μπεμπακια, σ αυτα που ειναι στην κοιλιτσα ακομη, κ ( συμφωνωντας με nunu) πιο πολλα σε μια μαμα κ ενα κοριτσακι που πρεπει να φανουν δυνατες κ γρηγορα να ξαναπανε με το καλο σπιτι τους..

33E7p2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Μπήκα να διαβάσω νεα κ να σας πω και τα δικά μας. Γαστρεντεριτιδα κ εγω κ ο μπαμπάς κ υποφερουμεεεεεεεεε....

κανένα ευχέλαιο το σκεφτήκατε? μα πως?

Εμείς κάναμε τη βολτούλα μας και τώρα κοιμίζουμε..

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλη εβδομαδα σε όλες σας. Χθες και εμεις πήγαμε στου Τρίτση τι τέλεια που ήταν με την λιμνουλα,την λιακαδα,το καφεδακι μας και τα μπεμπεδάκια μας!!!:P:p

JASMINI γιατι παιδι μου όλα σε εσάς??? μου φαίνεται σας έχουν ματιάσει. Οσο για την γαστρεντερίτιδα δες το σαν μιά είδους δίαιτα (αν δεν κανουμε και πλακα και τα παρουμε όλα σοβαρα ..χαθηκαμε)εγω είχα χάσει 2 κιλάκια!!! υπομονή 2,3 μερουλες και θα περασει και...αυτο!!

YiMXp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλη εβδομαδα σε όλες σας. Χθες και εμεις πήγαμε στου Τρίτση τι τέλεια που ήταν με την λιμνουλα,την λιακαδα,το καφεδακι μας και τα μπεμπεδάκια μας!!!:P:p

JASMINI γιατι παιδι μου όλα σε εσάς??? μου φαίνεται σας έχουν ματιάσει. Οσο για την γαστρεντερίτιδα δες το σαν μιά είδους δίαιτα (αν δεν κανουμε και πλακα και τα παρουμε όλα σοβαρα ..χαθηκαμε)εγω είχα χάσει 2 κιλάκια!!! υπομονή 2,3 μερουλες και θα περασει και...αυτο!!

Καλημερούδια!!

Τι ώρα πήγες στο Τρίτσης εσύ? εμείς είμασταν εκεί το απογευματάκι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερες κοπελες.

τζασμιν δεν εχουν κ αδικο, κανε κανενα ευχελαιο!

νακι, προς ολοταχως για την τελικη ευθεια?! ξεκουρασου κ κοιμησου κοπελια! κοιμησου γιατι ερχονται η 2 παρουσιες!

νουνουκα δεν προλαβαινω καθολου για τα τικερακια. ειναι τεραστια κιολας.

εγω τρεχω τρεχω κ δεν φτανω.

το σαβ. ειχαμε ενα γαμο κ πηγαμε με τον χασμπανο. ειχαμε καιρο να την κανουμε τα 2 μας, κ ευελπιστω να ξαναγινει συντομα. χτες το μεσημερι πηγαμε ολα η οικοζενεια για μαμ. τα διδυμα παραδοξως κιχ δεν βγαλαν. μονο οταν τα πηγαινα βολτα με το καροτσι κ σταματησα να τους δειξω την εκκλησια που θα κανουν μπλουμ αρχισαν τα οργανα!

ρε παιδια για πεστε καμια ταβερνα με παρκο η' παιδικη χαρα κοντα της, να εχω υποψιν. τωρα αν ξερετε κ προς βπ. ακομα καλυτερα!

φιλουτοθ κ καλη βδομαδα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερούδια!!

Τι ώρα πήγες στο Τρίτσης εσύ? εμείς είμασταν εκεί το απογευματάκι!!!

NUNU εμείς ήμασταν το πρωι μεχρι τις 1 περίπου,το κακο είναι ότι μπηκαμε απο την είσοδο της φυλής και μιλαμε ότι απο τον δρόμο χαλικακι οι ροδουλες απο το καινουργιο καροτσακι μας έγιναν χαλια:mad:,και καθησαμε στο καφε στην λιμνουλα,κριμα που δεν σας συναντησαμε!! (και την προηγουμενη κυριακη εκει ήμασταν..το πρωι παλι)

YiMXp3.png

Καλημέρα μελισσούλες με τα μελισσόπουλα!

:)

Τι κάνετε;

Καλή εβδομάδα να έχουμε, να αφήσουμε πίσω κάθε δυσάρεστο και δυσοίωνο, να φτιάξουν τα πράγματα για όλους και να μόνο να γελάμε από δω και μπρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα agorakia! Λοιπόν απο σήμερα σταματαω αποστείρωση το πήρα αποφαση.πλενω μπουκαλακια και το ίδιο της θηλές με απλο νερό βρύσης έτσι? (μηπως τις θηλες απο τα μπιμπερα θέλει νερο απο τον βραστηρα?) επίσης βρε κορίτσια με τις πιπιλες τι κάνω,από σαπούνισμα? εχω επιχειρήσει να τις βρασω στο μπρικακι αλλα βαζουν πολυ νερο μεσα..

YiMXp3.png

Επειδή όλες ρωτάτε για το Μαράκι, έχω χρέος να σας πω λίγα νέα, όσα μπορούμε να λέμε εδώ χωρίς να δημοσιοποιούμε πολύ προσωπικά πράγματα (σε άλλους - ξένους, εννοείται).

Το Μαράκι την παλεύει όσο μπορεί, ακόμη περιμένουν αποτελέσματα και να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις. Χθες ο άντρας της έφερε και τον μπεμπάκο, που ζήτησαν οι γιατροί να του κάνουν έναν προληπτικό έλεγχο... Οπότε είναι εδώ με τα δύο νινάκια και ευχόμαστε όλοι να φύγουν γρήγορα, χαρούμενοι, υγιέστατοι!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

καλημερα agorakia! Λοιπόν απο σήμερα σταματαω αποστείρωση το πήρα αποφαση.πλενω μπουκαλακια και το ίδιο της θηλές με απλο νερό βρύσης έτσι? (μηπως τις θηλες απο τα μπιμπερα θέλει νερο απο τον βραστηρα?) επίσης βρε κορίτσια με τις πιπιλες τι κάνω,από σαπούνισμα? εχω επιχειρήσει να τις βρασω στο μπρικακι αλλα βαζουν πολυ νερο μεσα..

Καλημέρα, κοριτσάκι!

Πολύ νωρίς δεν σταματάς την αποστείρωση;

Γιατί τόση βιασύνη;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...