Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σου Naki. Πάω να απλώσω τα ρούχα μου κι έρχομαι. Ήρθες Αθήνα ε? άντε ωραία. Πλησιάζει κι εσένα ο καιρός σου σιγά σιγά. Υπομονή, ξεκούραση και ύπνος................Κοιμήσου, κοιμήσου, κοιμήσου και ξεκουράσου τώρα που έχεις ευκαιρία. Και μην αγχώνεσαι και μην ανησυχείς. Όλα καλά θα πάνε. Κάνε και τις ενεσούλες σου............

Διαφημίσεις

α,δουλειες κανεις?και εγω νομιζα οτι θα βολταρατε!

πραγματικα δεν ξερω τι γινεται ρε γκλορακι!απο κρεβατι σε καναπε ειμαι και να δω αιμα??οση χαρα πηρα την προηγουμενη βδομαδα που τελειωσε το δωματιακι μας,ξινη μου βγηκε!

υπομονη εχω παρα πολλη!!!!ελπιζω και τα μωρακια να κανουν υπομονη και να καθησουν πολυ ακομα στην κοιλιτσα της μανουλας!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

α,δουλειες κανεις?και εγω νομιζα οτι θα βολταρατε!

πραγματικα δεν ξερω τι γινεται ρε γκλορακι!απο κρεβατι σε καναπε ειμαι και να δω αιμα??οση χαρα πηρα την προηγουμενη βδομαδα που τελειωσε το δωματιακι μας,ξινη μου βγηκε!

υπομονη εχω παρα πολλη!!!!ελπιζω και τα μωρακια να κανουν υπομονη και να καθησουν πολυ ακομα στην κοιλιτσα της μανουλας!

Θα καθήσουν. Θα καθήσουν.

Τι να κάνω? άπλωσα ένα πλυντήριο τώρα. Τώρα θα βάλω άλλο ένα. Έχει προηγηθεί άλλο ένα. Να βολτάρουμε? Μπααα.............. Νωρίτερα έκανα και την αλλαγή των ρούχων. Των παιδιών και τα δικά μου. Δεν είχα ούτε ένα κοντομάνικο κάτω να φορέσω. Ευτυχώς ο άντρας μου είχε κάνει τα δικά του μόνος του και σήμερα με βοήθησε και με τα υπόλοιπα. Τώρα αύριο αν προλάβουμεθα κανουμε και την αλλαγή των παπουτσιών. Πω πω πως βαριέμαιαιαιαι....................Το χαλί ακόμη δεν το ξέστρωσα από το παιδικό. Που θα μου πάει? αυτή την εβδομάδα σίγουρα...............

Πως έγινε το δωμάτιο? Ωραίο? Τι χρώματα έχει?

εχει 3 χρωματα,γαλαζιο για να φτιαξουμε τον ουρανο,πρασινο ανοιχτο για το λιβαδι και μπεζ για τα βουνα.Κατα τη γνωμη μου βγηκε πολυ ωραιο και χαρουμενο,βαλαμε και αυτοκολλητα στους τοιχους και βγηκε μια ολοκληρη παρασταση-ιστορια.Και ολο αυτο το εφτιαξε ο αντρουλης για τους γιους του,μονος του!!μιλαμε τον παραδεχτηκα!

εστεισε και τις κουνιες,κρεμασε και την κουρτινα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

διακοπες θα πατε καπου?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

εχει 3 χρωματα,γαλαζιο για να φτιαξουμε τον ουρανο,πρασινο ανοιχτο για το λιβαδι και μπεζ για τα βουνα.Κατα τη γνωμη μου βγηκε πολυ ωραιο και χαρουμενο,βαλαμε και αυτοκολλητα στους τοιχους και βγηκε μια ολοκληρη παρασταση-ιστορια.Και ολο αυτο το εφτιαξε ο αντρουλης για τους γιους του,μονος του!!μιλαμε τον παραδεχτηκα!

εστεισε και τις κουνιες,κρεμασε και την κουρτινα.

Τέλειο ακούγεται. Φανταστικό. Μπράβο στον μπαμπά. Όσο για διακοπές.............μπαα.................χλωμό ως κατάμαυρο. Όχι. Λόγω οικονομικού εννοείται. Για εσένα δεν ρωτάω. Ξέρω. Περιμένεις το καλύτερο δώρο. Τις διακοπες θα σκεφτείς?

μονο για διακοπες δεν εχουμε μυαλο!!!

καλα δε μενουμε και σε μεγαλουπολη για να μας κακοφανει κιολας!μια χαρα θα μας ερθει αρκει να ειναι καλα τα μωρακια μας!θα βολταρουμε σεπτεμβρη οκτωβρη και μια χαρα.

Καλα μονοπου το σκεφτομαι,αρχιζω και χαμογελαω σα χαζο!μου ελεγε ο αντρας μου:ευτυχως που ειναι 2 και ετσι δεν θα τσακωνομαστε ποιος θα το παρει αγκαλια.Χαζογονεις οσο δεν παει!

tJd1p3.png

μονο για διακοπες δεν εχουμε μυαλο!!!

καλα δε μενουμε και σε μεγαλουπολη για να μας κακοφανει κιολας!μια χαρα θα μας ερθει αρκει να ειναι καλα τα μωρακια μας!θα βολταρουμε σεπτεμβρη οκτωβρη και μια χαρα.

Καλα μονοπου το σκεφτομαι,αρχιζω και χαμογελαω σα χαζο!μου ελεγε ο αντρας μου:ευτυχως που ειναι 2 και ετσι δεν θα τσακωνομαστε ποιος θα το παρει αγκαλια.Χαζογονεις οσο δεν παει!

Ε δεν είναι παράλογο..............Αν δεν είμαστε χαζογονείς όλοι εμείς εδώ που έχουμε όλοι από δύο μπουμπούκια ποιος θα είναι? Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να μας φανταστώ με ένα μωρό. Περίεργο ε?

Ότι θα βολτάρετε αυτό είναι σίγουρο. Μην αγχώνεσαι βρε. Μια χαρά θα είναι τα μωράκια. Θα δεις. Θα γεννήσεις , θα ξεπεταχτούν και πάλι εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Και θα θυμόμαστε αυτά που λέγαμε . Ξέρεις πόσο γρήγορα περναει ο καιρός. Τα δικά μου σε ένα μήνα και κάτι χρονίζουν και δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα. Άσε. Θα τα δεις κι από μόνη σου. :P

αχ,αυτο το οικονομικο πολυ μου τη δινει ωρες ωρες!!αλλα τι να κανουμε,υγεια να εχουμε και λεφτα δεν πειραζει,ας εχουμε λιγοτερα.

τελικα εμαθες τιποτα για το μαρακι?αν ναι στειλε μου πμ,την εχω στο μυαλο μου και την μπεμπουλα φυσικα.

tJd1p3.png

ναι περναει γρηγορα ο καιρος!σαν χτες μου φαινεται που με πηρε ο αντρας μου κλαιγοντας να μου πει:ειναι θετικη η χοριακη!!377!!!

και τωρα τα ζουζουνια μου κλωτσανε τα πλευρα και ταρακουνιεμαι ολοκληρη!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

αχ,αυτο το οικονομικο πολυ μου τη δινει ωρες ωρες!!αλλα τι να κανουμε,υγεια να εχουμε και λεφτα δεν πειραζει,ας εχουμε λιγοτερα.

τελικα εμαθες τιποτα για το μαρακι?αν ναι στειλε μου πμ,την εχω στο μυαλο μου και την μπεμπουλα φυσικα.

Ναι μωρέ δεν πειράζει. Εμείς να είμαστε καλά. Όχι δεν έχω μάθει κάτι. Ζήτησα κι εγώ από τις κοπέλες αν ξέρει κάτι καμία να μου στείλουν πμ. Δεν είχα όμως κανένα. Οπότε στην αναμονή. Μακάρι να πάνε όλα καλά για την κοπέλα. Για την μπεμπούλα της. .......................

Υγεία, υγεία, υγεία, υγεία και πάλι υγεία Τίποτα άλλο.

Ναι μωρέ δεν πειράζει. Εμείς να είμαστε καλά. Όχι δεν έχω μάθει κάτι. Ζήτησα κι εγώ από τις κοπέλες αν ξέρει κάτι καμία να μου στείλουν πμ. Δεν είχα όμως κανένα. Οπότε στην αναμονή. Μακάρι να πάνε όλα καλά για την κοπέλα. Για την μπεμπούλα της. .......................

Υγεία, υγεία, υγεία, υγεία και πάλι υγεία Τίποτα άλλο.

εννοειται!!!!τιποτε αλλο,αλλα πρεπει να το λεμε που και που για να θυμομαστε ποιο ειναι το σημαντικο και να μη γκρινοιαζουμε για βλακειες!

tJd1p3.png

εννοειται!!!!τιποτε αλλο,αλλα πρεπει να το λεμε που και που για να θυμομαστε ποιο ειναι το σημαντικο και να μη γκρινοιαζουμε για βλακειες!

Συμφωνώ και επαυξάνω. Λοιπόν σε αφήνω. Πάω για νάνι. Να έχεις μια ήσυχη και ξεκούραστη βραδιά κι εσύ και τα νινάκια σου. Να τους πεις να μην κλωτσάνε, Νάνι τώρα. Ν αφήσουν και την μανούλα να κοιμηθεί. Χαχαχαχα...........................Φιλιά................Πάω να οριζοντιωθώ............Γιατι τα ζουζούνια θα ξυπνήσουν πάλι ντούρασελ το πρωί. Θα τα δεις κι εσύ σε λίγο καιρό. Καλό βράδυ!:

καληνυχτα κοριτσακι!

ευχαριστω για την παρεα!μολις ειδα και τις νεες σας φωτογραφιες!!!σουπερ!εχουν ξεπαταχτει πολυ ,ειναι κουκλακια!!τα κοτσιδακια της κορης με ελιωσαν!!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...