Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια..πηγα προχτες στον γιατρο,αλλα η καρδουλα τους ειχε σταματησει πια :( και χτες πηγα για αποξεση...εχουμε στειλει τα εμβρυα για ιστολογικη εξεταση =και σε 2-3βδομαδες θα παρουμε απαντηση

:-D

twins θενκς!!

Καλή σας επιτυχία!!!!! Και ζήτω το τσίμπημα. Για τα καρεκλάκια, εμάς δεν βγαίνουν τα λουριά οπότε τα καθαρίζω με μαντήλια ντετολ

Κατερίνα, δεν σε ξεχασα για τη λίστα 2.... αναμείνατε....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

annia οτι και να σου πω ξερω ειναι λιγο ,κουραγιο κουκλα μου, ελπιζω η ιστολογικη εξεταση να σου δωσει καποιες απαντησεις.αληθεια ποσο εβδομαδων ησουν;

twins μου ξερω κουκλα μου εχεις και διαβασματα οποτε δεν θελω να σε πιεζω με τις λιστες οποτε μπορεις και εχεις χρονο μου τις στελνεις εννοητε ομως πριν γεννησω ε;χαχααχαχα

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Γεια σας. Καμία εδώ? Έχω μέρες να μπω. Εχουμε πολύ γκρίνια τις τελευταίες μερες λόγω δοντιών και δυσκοιλιότητας. Για τρελό κλάμα. Χθες κάναμε κι ένα κλισματάκι στην μικρή αφού πρώτα επισκεφτήκαμε την παιδίατρο για να σιγουρευτούμε αν είναι από τα αυτάκια της γιατί έχει μια ευαισθησία στα αυτιά της. Τελικά μας είπε ότι είναι είτε από τα δοντάκια της είτε από την κοιλίτσα της.

Εσείς όλα καλά? Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα παρα μόνο αυτό της Annia. Από το Μαράκι κανένα νέο? Όποια ξέρει ας μου στείλει ένα π.μ.

καλησπερα,τι καιρός και αυτος βρε παιδί μου,περιμένουμε το σ/κ μήπως βγουμε καμία βολτα αλλα δεν το βλέπω...

Συμφωνώωωωωωωωωωωωω.................Εμείς ευτυχώς πήγαμε το μεσημέρι μέχρι το ΛΗΤΩ μια βολτίτσα να πάρουμε καθίσματα για το αυτοκίνητο. Μόλις γυρίσαμε έπιασε βροχή. Ευτυχώς προλάβαμε να γυρίσουμε. Οι υπόλοιπες που εξαφανιστήκατε βρεεεεεεεεεεεεεεεε?

Συμφωνώωωωωωωωωωωωω.................Εμείς ευτυχώς πήγαμε το μεσημέρι μέχρι το ΛΗΤΩ μια βολτίτσα να πάρουμε καθίσματα για το αυτοκίνητο. Μόλις γυρίσαμε έπιασε βροχή. Ευτυχώς προλάβαμε να γυρίσουμε. Οι υπόλοιπες που εξαφανιστήκατε βρεεεεεεεεεεεεεεεε?

Εγώ εδώ γυρίζω, άργησε να σχολάσει ο σύζυξ και όλη τη μέρα ασχολούμαι με τα τυρανάκια μου!!

Τι καθισματάκια πήρατε. Και εμείς θέμε, χτες κοιτάγαμε στο τζάμπο αλλά δε μας ενθουσίασε κάτι....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ εδώ γυρίζω, άργησε να σχολάσει ο σύζυξ και όλη τη μέρα ασχολούμαι με τα τυρανάκια μου!!

Τι καθισματάκια πήρατε. Και εμείς θέμε, χτες κοιτάγαμε στο τζάμπο αλλά δε μας ενθουσίασε κάτι....

Εμείς πήραμε αυτά που μένουν μόνιμα πλέον στο αυτοκίνητο γιατί με τα άλλα της μεταφοράς δεν παλευόταν άλλο. Βαρύνανε και δεν κουβαλιόντουσαν πλέον. Πήραμε της Recaro από το Λητώ. Κοιτάξαμε και τα Maxi Cosi τα οποία ήταν επίσης πολύ ωραία αλλά τα μοντέλα που μας άρεσαν ήταν και αρκετά ακριβά , οπότε δεν πήραμε αυτά. Δεν τα φτάναμε με τίποτα οικονομικά. Κ αυτά τώρα μαζέψανε από την βάφτιση και τους τα πήραμε σαν δώρα .Αρκετά καλά. Αυτά που είναι μέχρι 3-4 ετών. Εσείς τι είδατε?

Εμείς πήραμε αυτά που μένουν μόνιμα πλέον στο αυτοκίνητο γιατί με τα άλλα της μεταφοράς δεν παλευόταν άλλο. Βαρύνανε και δεν κουβαλιόντουσαν πλέον. Πήραμε της Recaro από το Λητώ. Κοιτάξαμε και τα Maxi Cosi τα οποία ήταν επίσης πολύ ωραία αλλά τα μοντέλα που μας άρεσαν ήταν και αρκετά ακριβά , οπότε δεν πήραμε αυτά. Δεν τα φτάναμε με τίποτα οικονομικά. Κ αυτά τώρα μαζέψανε από την βάφτιση και τους τα πήραμε σαν δώρα .Αρκετά καλά. Αυτά που είναι μέχρι 3-4 ετών. Εσείς τι είδατε?

Βασικά είχε για κιλά 9-36 φισερ πραις, κικο και νανια 150-70-50 ευρώ αντίστοιχα αλλά ήταν όλα μαύρα και μουντά και δε μου αρέσαν. Λέω να τα κοιτάξω ή σε παιδικόκατάστημα που να σε κατατοπίσει κάποιος ή στο ίντερνετ γιατί δε ξέρουμε τι ψάχνουμε και τι επιλογές έχουμε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλησπερα κοριτσια

προλαβα καμια?

ρε παιδια δεν ξερω τι συμβαινει,ολα στραβα πανε τελευταια!!

εγω εξακολουθω να ειμαι ξαπλα,τουλαχιστον ειμαι αθηνα,ηρθα εκτακτως γιατι χθες νομιζα θα μεινω απο τον πονο,που τελικα ηταν το κωλοεντερο!!και εκει που ειπα Δοξα Το Θεο,αντε παλι βοηθα Παναγια!!σημερα ειδα αιμα.

μα τι γινεται ρε γμτ????

δεν εχω κανει και ενεσεις για τους πνευμονοες και τα χω παιξει κανονικα!μαλλον αυριο θα παω στο Ιασω να τις κανω!αφηστε που ο γιατρος ηταν αταραχος:μη φοβασαι,αφου δεν ποναει η κοιλια.Θα τηλεφωνηθουμε αυριο και βλεπουμε....

τι βλεπουμε????εγω θα παω και αν μου αρχισει τα:δεν υπαρχει λογος κλπ...θα τον κραξω!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

να μπω στην κουβεντα,μπας και σταματησω να σκεφτομαι λιγο.

εμεις εχουμε δει της britax,ενα μοντελο απο νεογεννητο μεχρι 4 ετων.για τα νεογεννητα εχει εξτρα ανακληση και μεξιλαρακι για να μειωθει η κλιση και ειναι πολυ ωραιο.Ακομα και να μην μπορουν να μπουν απο την αρχη,απο 3 μηνων μπαινουν ανετα.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

βολτιτσα πηγατε ολες?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...