Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια. Έκανα κάποιες εξετάσεις (που τις κάνω τακτικά και παρακολουθώ μια τάση θρομβοφιλίας που μου έχει βγει στην εγκυμοσύνη) και τα αποτελέσματα (σήμερα) δεν βγήκαν καθόλου καλά. Θα ξεκινήσω ενέσεις, απλά περιμένω να συνεννοηθεί ο γιατρός μου με τον αιματολόγο. Αντιμετώπισε καμιά σας τέτοιο θέμα; Αν ναι, τι και πως; Με παιρνει απο κάτω μ'αυτό το θέμα και δεν την παλεύω μετά... :-(

ευχομαι να πανε ολα καλα αλλα να το προσεξεις! μια φιλη ειναι σε αναμονη για αποτελεσματα απο τι ςεξετασεις που εκανε, αλλα σε 2 μηνες θα ξερει!!!!!! υποψια για θρομβοφιλια εχουν!

καλημερα!!!

εχθες καναμε το πρωτο μας μπανιο στη θαλασσα!!!ουουουουου!!!

κ εμενα με εζαλησε ο χασμπανος γαι να παμε για μπανιο, αλλα εχω ξανακαενι τετοια εποχη κ επαθα σοκ σοκ σοκ! σιγα μη βαλω κ τη μεγαλη μεσα!

για τη μαρια εστειλα πμ τα στοιχεια μου σε μια κοπελουδα αν χρειαστει κατι...

αλλο θεματιξ. το λοιπον λοιπον. πηγα κ πηρα δυο προσφορες, μια στο μαγκαζι στην μεταμορφωση (εκει που πηγε κ η φιλη σου ζιταμαρ, αλλα ειχε ενα μπεμπε αυτη? κ πριν ποσο καιρο πηγε?αρκετη διαφορα βλεπω!) κ μια εδω στο ηρακλειο. η μεταμορφωση με δινει ενα μεγαλο αλπουμ (οχι τομο σε παχος αλλα πολυ καλο) κ 2 μικροτερα σε μεγεθος, λιγο μεγαλυτερα απο α4, στο ιδιο παχος περιπου (κ καλα για τους νονους, αλλα εγω λεω να τα δωσω στα παιδια οταν μεγαλωσουν κ για τσου κομπαρους να δωκω αλλες φωτοζ. κ κλασικα ντιβιβτιζ, 6 μεγενθυσεις, αρχειο σε τσιδι με φωτος κτλ. σουμ 750. σχωρνατε με ξεχασα. ψηφιακη κατασταση ολα αυτα.

μα ποσο καρουμπαλη ειμαι! εγω νομιζα οτι το ψηφιακον αλμπουμ ειναι κατι σαν τσι ψηφιακες κορνισες αλλα ωσαν βιβλιον. μα τι βλαχαδερο ειμαι! μιλατε ωρε κ εγινα ρομπα ξεκουμπωτη στην γυναικα!

προσφορα νουμεγό ντέ-2.

ενα χοντρο τομο ψηφιακο κ για τα 2. 4 ντβιντια, κ λοιπες μακακιες 1100.

κ αν παρω λεει ενα μικροτερο ψωφιακο στο ιδιο μεφεθοα με την αλλη, κ δυο μικρα ξεχωριστα τα μπεμπε= 800 ευρα. κ καλα κατι μου ειπε για εκτυπωσεις με μελανια κ πλοτερ κ κουραφεξαλα:confused:. αι ντου νοτ αντερσταντ α φ..... σ....!

για πετε. καλη η τιμη, η' μου χουφτωνουν το κωλομεριον στην 1η περιπτωση?, για την 2η το καταλαβα!

για τα προσκλητηρια ειδωμεν τη βουλη του Κυριου. πηγα κ ελειπε η κοπελα, ηταν η μαμα της, οποτε σιτ ψηλα κ αγναντευε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΤΖΙΝΙ την βαπτιση την καναμε περσυ τον Σεπτεμβριο για ένα μπεμπε και μας είχε παρει 600-650 (δεν θυμαται η κουμπαρα μου ) οχι για ψηφιακό,αλλα οι φωτο που εχω εγω είναι πολύ καλες και καθαρες και μου έκανε εντυπωση ότι στο εκκλησακι που το βαπτίσαμε επειδή έχει πρασινο ασχολήθηκε μαζί μας,μας είπε πως να καθίσουμε και στασεις πολύ ωραίες (το τονιζω αυτο γιατι υπαρχουν στασεις που ουτε τις σκεφτομαστε αν καποιος δεν μας τις υποδείξει) τωρα τι να σου πω ελπίζω να στείλει τους ίδιους φωτογράφους μονο.

LAERTA όταν τίθεται θεμα θρομβοφιλίας συνηθως οι ενεσεις ηπαρίνης ξεκινανε με το που έχουμε θετική χοριακή εκτός στην περιπτωση εξωσωματικης που αν υπαρχει αυτο το θεμα ξεκινας πιο πρίν. Δυστυχώς δεν παίζει καθόλου ρόλο η διατροφή τουλάχιστον έτσι μου έχει πει ο αιματολογος μου.Απλα αν υπαρχει "μικρο" προβλημα συνηθως προτείνουν ένεση 1 φορα την ημερα 0,4.

NUNU σου στελνω πμ για το προβλημα..

YiMXp3.png

Τελείωσα ενα κεφάλαιο!

Τι λέτε; Για υπερηχογραφήματα; Ούτε και εμείς κάναμε και ας ήταν και πρόωρα.

Laerta, απ' ότι βλέπω η zitamar σε κατατόπισε κατάλληλα. Οπότε, παρακολούθηση-παρακολούθηση και ηρεμία.

Για τα αντικουνουπικά τώρα.... οι εξής λύσεις

1. κουνουπιέρες (της μισω και με εκνευρίζουν)

2. Κάποιο αντικουνουπικό που το βάζουν στην πρίζα, μακριά από τα κρεβάτια

3. Στο φαρμακείο που τους το είπα μου έδωσαν μια λοσιον της frezyderm να τους βάζω που είναι ενυδατική και αντικουνουπικη. Αλλά δεν ξέρω αν κάνει για τακτική χρηση.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

εμεις κοπελουδες χρησιμοποιουμε απο περισυ τα αυτοκολλητα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και στις κουνιες και στο καροτσι και παντου.

Τι είναι αυτά τα αυτοκόλλητα; για πες....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

λεγονται cer8 (τσεροτο) και τα παιρνω απο το φαρμακειο.κολλαω στο καροτσι και στις κουνιες τους.ειναι μικρα τετραγωνα και ενεργοποιουνται απο την ωρα που θα τα πιεσεις.εχουν σαν κατι μικρα μπιλακια μεσα

(στο λεω γιατι την πρωτη φορα τα ειχα βαλει χωρις να τα ζουληξω!!!φημιζομαι για το μυαλο ξουραφι!)

εχω και αυτα τα σπρευ αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιησει.α και απο οτι θυμαμαι νομιζω ειχα και την συσκευη στην πριζα περισυ αφου τα ειχα στο δωματιο μας.παντως το προηγουμενο καλοκαιρι δεν μας τσιμπησε ουτε ενα.

οι κουνουπιερες δεν κανουν απο τη στιγμη που αρχιζουν να ξηλωνουν τα παντα γυρω τους.τα δικα μου παντως θα την καταπιναν κιολας...

age.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

annia δε ξερω αν καταλαβα σωστα..:(

χθες κοιμηθηκαμε μπρατσακια μπουτακια εξω!

κ εγω που κοιμαμαι με τη σουσου το καταυχαριστηθηκα!!! τσιμπημα!!!

γκρινιαζε μετα το πρωι ομως ασταματητα κ γιναμε πατσι..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...