Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια. Έκανα κάποιες εξετάσεις (που τις κάνω τακτικά και παρακολουθώ μια τάση θρομβοφιλίας που μου έχει βγει στην εγκυμοσύνη) και τα αποτελέσματα (σήμερα) δεν βγήκαν καθόλου καλά. Θα ξεκινήσω ενέσεις, απλά περιμένω να συνεννοηθεί ο γιατρός μου με τον αιματολόγο. Αντιμετώπισε καμιά σας τέτοιο θέμα; Αν ναι, τι και πως; Με παιρνει απο κάτω μ'αυτό το θέμα και δεν την παλεύω μετά... :-(

έλα βρε κοριτσάκι μη στεναχωριέσαι, όλα θα περάσουν. Δεν ξέρω όμως να σου πώ πληροφορίες για το θέμα σου.

Σκέψου μπουτάκια και ζάρες και μαγουλάκια.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα σε όλες!!!!

Nunu μου υπάρχει. Θα στο γράψω μόλις επιστρέψω σπιτι.

Που γυρνάτε πάλι γυριστρόνια? πως είσαι γενικότερα? την παλεύεις?

καλημερα!!!

εχθες καναμε το πρωτο μας μπανιο στη θαλασσα!!!ουουουουου!!!

Πλάκα κάνεις!!!! Πως τους φάνηκε? Αν και με το κολυμβητήριο τα δικά σου θα είναι κούλ ε? Που πήγατε? είχε ζεστό νερό?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα, καλά μου κορίτσια!

Σήμερα έχω πολλή δύσκολη μέρα, διότι το έχω ρίξει στο σορολόπ τελευταία και δεν πρόκειται να δώσω την ύλη μου και, αν δεν το κάνω, αύριο δεν θα ζω να πάω σε βάπτιση, μετά συζύγου και τέκνων. Αυτό το "συζύγου" να μην μπορώ να το συνηθίσω, βρε παιδιά... Πιο πολύ για γκόμενοι μου κάνουμε ως ζεύγος και όχι ως παντρεμένο ζευγάρι. Ίσως που παντρευτήκαμε στο Δήμαρχο; Ποιός ξέρει; Ίσως που δεν φορέσαμε ποτέ τις βέρες μας; Και πάλι ποιός ξέρει... Μου λέει κολλητή προχθές "μα γιατί δεν φοράς τη βέρα σου"; "ε, είναι χρυσή και δεν ταιριάζει με την Άρτα και τα Γιάννενα σε (αποκλειστικά) λευκόχρυσο και ασήμι, που φορώ πάντα" "και τότε γιατί την πήρες σε χρυσό, βρε βούρλο"; "α, εγώ σ' αυτά είμαι παραδοσιακή" " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ". Με λίγα λόγια, ένας διάλογος χωρίς λόγο ύπαρξης!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

έχουμε κανένα νέο? σε περίμενα να εμφανιστείς...

Τι να πω, κοριτσάκι μου... Μια έτσι, μια αλλιώς. Πότε πάει να γεννηθεί μια ελπίδα, πότε πάει να χαθεί. Κάθε στιγμή είναι σημαντική κι ακόμη γίνονται εξετάσεις και εξονυχιστικός έλεγχος...

Χθες πέρασα λιγάκι και την είδα πάλι στα γρήγορα, χρειάζεται την αγάπη μας! Πάρα πολύ! Θα το λέω συνέχεια, χαίρεται πολύ που την παίρνουν τηλέφωνο όλα τα κορίτσια!

rPPrp3.png

Τι να πω, κοριτσάκι μου... Μια έτσι, μια αλλιώς. Πότε πάει να γεννηθεί μια ελπίδα, πότε πάει να χαθεί. Κάθε στιγμή είναι σημαντική κι ακόμη γίνονται εξετάσεις και εξονυχιστικός έλεγχος...

Χθες πέρασα λιγάκι και την είδα πάλι στα γρήγορα, χρειάζεται την αγάπη μας! Πάρα πολύ! Θα το λέω συνέχεια, χαίρεται πολύ που την παίρνουν τηλέφωνο όλα τα κορίτσια!

την έχει την αγάπη μας, δεν εχω το τηλ της, της τα μεταφέρεις εσύ όμως ε?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα, κορίτσια. Έκανα κάποιες εξετάσεις (που τις κάνω τακτικά και παρακολουθώ μια τάση θρομβοφιλίας που μου έχει βγει στην εγκυμοσύνη) και τα αποτελέσματα (σήμερα) δεν βγήκαν καθόλου καλά. Θα ξεκινήσω ενέσεις, απλά περιμένω να συνεννοηθεί ο γιατρός μου με τον αιματολόγο. Αντιμετώπισε καμιά σας τέτοιο θέμα; Αν ναι, τι και πως; Με παιρνει απο κάτω μ'αυτό το θέμα και δεν την παλεύω μετά... :-(

Laerta μου, ξέρω αρκετές περιπτώσεις σαν τη δική σου, παρ' ολίγον μάλιστα να την αντιμετωπίσω κι εγώ, διότι 2-3 χρόνια πριν μείνω έγκυος είχα ανακαλύψει ότι είμαι κάτω από το επιτρεπτό όριο στις σχετικές εξετάσεις θρομβοφιλίας - είχα κάκιστη πηκτικότητα (έχω θέμα θυρεοειδούς και ψάχναμε διάφορα κάποια στιγμή που είχα πάρει τρελά κιλά). Εγώ τελικά στην εγκυμοσύνη ήμουν οριακά εντάξει, οπότε δεν χρειάστηκα κάτι, για τις άλλες γνωστές μου ξέρω ότι έκαναν τις ενέσεις τους και, το πιο σημαντικό απ' όλα, είναι ότι το εντοπίζουν πια. Το πρόβλημα είναι αν δεν το καταλάβεις έγκαιρα!

Θα κάνεις αυτά που πρέπει κι όλα καλά!

rPPrp3.png

Καλημερα σε ολες. Εμεις τωρα γυρίσαμε απο το παίδων,μεγαλη ταλαιπωρία κορίτσια απο τον ένα όροφο στον άλλο και αν είναι δυνατον κανουμε τον υπερυχο και δεν υπηρχε παιδοχειρουργος να μας δεί γιατι ήταν όλοι σε χειρουργείο με 2 σοβαρα περιστατικα μας είπαν και θα έπρεπε να περιμένουμε ακομα 2 με 3 ωρες μας είπαν (λες και δεν έφτανε που περιμέναμε 2 ωρες ήδη),κανενας εφημερευον δεν έπαιρνε ευθυνη και στα εξωτερικα δεν μας δέκτηκαν.Ετσι πήραμε το 4κιλο (κουκλακι ήταν,το βαλαμε στο αυτοκινητο και τρελαθηκε απο την χαρα του το μικουλη μου!!) και γυρίσαμε πίσω απλα με τις εξετασεις τις σημερινες πρεπει να ξαναπαμε μαλλον αυριο γιατι διαγνωστηκε τελικα ότι υπαρχει προβλημα και πρεπει να δουμε σε τι βαθμό.

YiMXp3.png

LAERTA οταν εχεις το θεμα θρομβοφιλιας πρεπει να σε βλεπει ο αιματολογος σου και οχι μονο ο γυναικολόγος (προσεξε το!!) δεν ξερω ποσο μηνων είσαι.Παρε τηλεφωνο τον γυναικολογο γιατι θα πρεπει να ξεκινησεις τις ενεσεις άμεσα (clexan ή inoxep) τις κανεις καθημερινα στη κοιλια ή στα μπουτακι ή στο μπρατσο (εκει τσουζει λιγάκι) στην αρχή σου φαινεται λιγάκι αλλα μετα θα συνηθίσεις μπροστα στα θαυματα που θα έχεις. Καθε μηνα κανεις εξεταση ANTI-XA και βλεπεις τι δόση πρεπει να κανεις.Τις ενεσεις τις κανεις μεχρι περίπου 20 ημερες μετα την γεννα.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

εμεις δεν καναμε ποτε υπερηχο.μας ειχαν πει οτι δεν χρειαζεται γιατι δεν υπαρχει θεμα.τωρα συνειδητοποιησα οτι ολες κανατε!

στη θαλασσα nunu ηταν πολυ ωραια αν και με συννεφια.αν την κυριακη εχει καλο καιρο θα ξαναπαμε.

age.png

zitamar δηλαδή τι πρόβλημα? πολύ ζόρικα στο νοσοκομείο.

witch η zitamar κάνει για άλλο λόγο υπέρηχο στο αγοράκι της. Εσάς ο παιδίατρος ήταν πιο έξυπνος μάλλον. Αδίκως τα υποβάλαμε σε υπέρηχο. Και εγώ θέλω σ.κ να πάμε θάλασσα αλλά ο σύζυξ είναι κρυουλιάρης, που να του πώ να βουτήξουμε τα μωρά...θα με χτυπήσει σαν χταπόδι. Ιούλιο και αν!!! αλλά εγώ θα τα βουτήξω σε καμιά εβδομάδα που θα πάω στον μπαμπά μου σίγουρα. Που πήγατε για βουτιά?

Τη Γιώτα έχουμε χάσει κόρες!! από το ταξίδι στην Τουρκία, λέτε να την κρατήσαν εκεί????? Γιωωωωωωωτα που είσαι καλέ?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

LAERTA οταν εχεις το θεμα θρομβοφιλιας πρεπει να σε βλεπει ο αιματολογος σου και οχι μονο ο γυναικολόγος (προσεξε το!!) δεν ξερω ποσο μηνων είσαι.Παρε τηλεφωνο τον γυναικολογο γιατι θα πρεπει να ξεκινησεις τις ενεσεις άμεσα (clexan ή inoxep) τις κανεις καθημερινα στη κοιλια ή στα μπουτακι ή στο μπρατσο (εκει τσουζει λιγάκι) στην αρχή σου φαινεται λιγάκι αλλα μετα θα συνηθίσεις μπροστα στα θαυματα που θα έχεις. Καθε μηνα κανεις εξεταση ANTI-XA και βλεπεις τι δόση πρεπει να κανεις.Τις ενεσεις τις κανεις μεχρι περίπου 20 ημερες μετα την γεννα.

Περιμένω από τον γιατρό μου να συνεννοηθεί με τον αιματολόγο. Δικό μου αιματολόγο δεν έχω προς το παρόν. Εντωμεταξύ, επιρεάζεται από τη διατροφή αυτό το θέμα? τι μπορώ να κάνω στο ενδιάμεσο?

120247mcv711uxx1.gif

Κορίτσια μου, φεύγω παταγωδώς γρήγορα...

Δεν προλαβαίνω! Πρέπει να πάω να πάρω παπουτσάκια στα σποράκια μου, για την αυριανή βάπτιση, όπου είμαστε προσκεκλημμένοι και στο τραπέζι, να βρω τα καλοκαιρινά, που θα φορέσουμε εγώ και ο καλός μου (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), να αποφασίσω τι θα φορέσουν τα μπεμπίνια, να κάνω νύχια (δικά μου, αλλά πότεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;; ) και άλλα πολλά!

Φιλιά πολλά, καλό σκ να έχουμε!

rPPrp3.png

zitamar δηλαδή τι πρόβλημα? πολύ ζόρικα στο νοσοκομείο.

witch η zitamar κάνει για άλλο λόγο υπέρηχο στο αγοράκι της. Εσάς ο παιδίατρος ήταν πιο έξυπνος μάλλον. Αδίκως τα υποβάλαμε σε υπέρηχο. Και εγώ θέλω σ.κ να πάμε θάλασσα αλλά ο σύζυξ είναι κρυουλιάρης, που να του πώ να βουτήξουμε τα μωρά...θα με χτυπήσει σαν χταπόδι. Ιούλιο και αν!!! αλλά εγώ θα τα βουτήξω σε καμιά εβδομάδα που θα πάω στον μπαμπά μου σίγουρα. Που πήγατε για βουτιά?

Τη Γιώτα έχουμε χάσει κόρες!! από το ταξίδι στην Τουρκία, λέτε να την κρατήσαν εκεί????? Γιωωωωωωωτα που είσαι καλέ?

Θα συμφωνήσω με τον μπαμπά, η κρυουλιάρα!

Θα συμφωνήσω επίσης ότι από τότε χάθηκε η Γιώτα!!!!!!!!!!!!!! Τι να έγινε στη Φόρμουλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επίσης, για ό,τι θελήσετε το κινητό μου ανήκει σε όλες σας!

Φιλιά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...