Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τη δουλειά πριν από ένα μήνα τη σταμάτησα, ως τότε έπηζα ταυτόχρονα με όλα μαζί απολαμβάνοντας παράλληλα την απαλή αίσθηση μόνιμης αναγούλας που μου είχε προκαλέσει η εγκυμοσύνη. Ευτυχώς τώρα τουλάχιστον τρώω του σκασμού και δεν καταλαβαίνω Χριστό. Τουίνς, ελπίζω να σου μοιάσω: τρία κεφάλαια παρέα με μπεμπε δεν είναι παίξε-γέλασε. Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου, πάω να συνεχίσω την παρουσίαση: ακόμα στην τέταρτη διαφάνεια είμαι και σε 3 ώρες παρουσιάζω... :tongue:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Κι από δουλειές ο δικός μου πιο πολλές έκανε όταν δεν ήμουν έγκυος παρά τώρα. Διακοπάρει κανονικά... Έχε χάρη που τον ζαλίζω με τα άγχη που τρώω κι έτσι τουλάχιστον τον αφήνω και χαλαρώνει...

120247mcv711uxx1.gif

γεια σας!!

Jas υπομονη,θα περασει κι αυτο!

λοιπον η ζυγαρια εδειξε +9(ακομα ειμαι σε μονοψηφιο και το χαρηκα,οχι για πολυ ομως...χιχι)

τα μωρα σημερα ειναι υπερκινητικα!!τα πονακια εχουν μειωθει πολυ και σε ενταση και σε συχνοτητα.

κοριτσια 3 και σημερα και μετα....αθηνα!!!!οτι θα χαιρομουνα τοσο πολυ δεν το περιμενα,αλλα μονο το οτι θα ειμαι στην ιδια πολη με το γιατρο με ηρεμει!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

καλησπερες κ εδω.

ζιταμαρ δεν ειχα ιδεα για την βουβωνοκηλη:shock:. να εχω τον νου μου δηλ. καθωτι κ στρουμπουλουλης ο μπεμπετος.

τζασμινι πως στο δια το εσπασες το χερι?! αμαν με αυτες τις ατυχιες!

λαερτα τι σπουδαζεις?! εμενα ο χασμπανος την εκανε δια του σκλαβενιτη το κτοπουλιον. πηγαμε σουπερ μαρκετ κ την ωρα που επερνα εγω ζαμπονοτυρια, πηγε κ κουκουλωσε ενα κοτοπουλο κατω απ τα ψωνια. δεν πηραζει θα το φαει αυριο το μπριαμι γιαμι γιαμι!:twisted:

τζας κουραγιο ρε κοπελα μου. μα πως το επαθες?!

τουινς κ εσυ σπουδαζεις?!

εγω πηρα το 2 για τα βαπτιστικα. λιγο μεγαλα ειναι, αλλα εχει μικρο πατρον η βιοτεχνια που πηγα. στα αγοριστικα ειχε σε ολα τιραντες απο μεσα το παντελονι.

χμ! βασικα δεν εχω κ πολυ ορεξη οζορντουι, διοτι ο χασμπανος με σπαει επικινδυνα τα νευρα λεμε! (κ κατι αλλο αλλα δεν θα το πω, δε θα το πω, μη βομιλοχηξω). εκει που μας χρωσταγαν να μας παρουν κ τα βοδια, καταλαβες?! οκ. δεν λεω κ εμενα δεν μου αρεσει που η μανα μου ειναι αρκετα συχνα πικνα μες στα ποδια μας, αλλα αν περιμενα απο εσενα μεγαλε κ τη μανα σου (ο Θεος να την πει μανα οταν την κρινει!) θα ειχα ηδη σαλεψει!

αντε γιατι εμενα το κατα μανα κατα κυρη κατα γιο κ θυγατερα δεν μου πολυγουσταρει!

αι σιχτιρια μεσημεριατικοαπογευματιατικα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τελείωσε το 1ο κεφάλαιο. Σε άλλες τόσες ώρες θα επιστρέψω για να ενημερώσω για την πρόοδο.

twinsaki η εντυπωση που εχω για σενα ειναι οτι εισαι κ οργανωμενη κ μεθοδικη κ υπευθυνη κ εξυπνη κ καλλιεργημενη κ δε βρισκω κανενα λογο να μη τα καταφερεις περιφημα! (παρα το γεγονος οτι εισαι διδυμομανουλα κ μαλιστα φρεσκια...=λιγος χρονος για εξωμαμαδιστικες ασχολιες..)

βαστα γερα!!! φαε τα κεφαλαια ενα ενα!! μη μασας διολου!

33E7p2.png

Στην ερώτηση σου τζίνι, θα έλεγα ότι σπούδαζα μέχρι πέρσι. Από τοτε που έμεινα έγκυος βαριέμαι απίστευτα. Παρ' αυτά προσπαθω... ή έτσι νομίζω

twins διαβαζεις ε? εχεις τουλαχιστον καποιον να σε βοηθαει με τα ζουζουνια σου?

Γιαγια και παππούς εν δράσει. Ενίοτε και ο μπαμπάς αλλά μέχρι και χτες τον έβλεπα ελάχιστα λόγω πανελληνίων

twinsaki η εντυπωση που εχω για σενα ειναι οτι εισαι κ οργανωμενη κ μεθοδικη κ υπευθυνη κ εξυπνη κ καλλιεργημενη κ δε βρισκω κανενα λογο να μη τα καταφερεις περιφημα! παρα το γεγονος οτι εισαι διδυμομανουλα κ μαλιστα φρεσκια...=λιγος χρονος για εξωμαμαδιστικες ασχολιες..)

βαστα γερα!!! φαε τα κεφαλαια ενα ενα!! μη μασας διολου!

Αν μου λες καλά λόγια γιατί θέλεις να προχωρήσει το προξενιό μπουρμπι- σκούξης, σου λέω ότι πιάνει! Ευχαριστώ... α, και τώρα θυμήθηκα και θα σου στείλω κάτι.... ασχετο όμως, μην παραξενευτείς.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα όλη μέρα!!! :D:D:D

Twins δώστου να καταλάβει να υο πάρουμε και οι υπόλοιπες απόφαση!! Εδώ θα είμαι περιμένω για το επόμενο κεφάλαιο!!!

Σημερινό θέμα συζήτησης......κουνούπια

Τι κάνουμε με αυτά τα ζούδια, ποιός ξέρει? μπορούμε να βάλουμε κάποιο αντικουνουπικό στο δωμάτιο των μωρών ή πάνω τους?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα, κορίτσια. Έκανα κάποιες εξετάσεις (που τις κάνω τακτικά και παρακολουθώ μια τάση θρομβοφιλίας που μου έχει βγει στην εγκυμοσύνη) και τα αποτελέσματα (σήμερα) δεν βγήκαν καθόλου καλά. Θα ξεκινήσω ενέσεις, απλά περιμένω να συνεννοηθεί ο γιατρός μου με τον αιματολόγο. Αντιμετώπισε καμιά σας τέτοιο θέμα; Αν ναι, τι και πως; Με παιρνει απο κάτω μ'αυτό το θέμα και δεν την παλεύω μετά... :-(

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα καλημέρα όλη μέρα!!! :D:D:D

Twins δώστου να καταλάβει να υο πάρουμε και οι υπόλοιπες απόφαση!! Εδώ θα είμαι περιμένω για το επόμενο κεφάλαιο!!!

Σημερινό θέμα συζήτησης......κουνούπια

Τι κάνουμε με αυτά τα ζούδια, ποιός ξέρει? μπορούμε να βάλουμε κάποιο αντικουνουπικό στο δωμάτιο των μωρών ή πάνω τους?

Καλημέρα καλημέρα σε όλες!!!!

Nunu μου υπάρχει. Θα στο γράψω μόλις επιστρέψω σπιτι.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...