Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! Βρε τι πάρλα έχετε το βραδακι και το χανω εγω? βλεπεις τελευταιο ταισμα κανω κατα τις 12:15 περίπου και μετα πέφτω ξερή αφου ξερω οτι το 4κιλο θα ξαναξυπνήσει στις 3:30:x

NUNU θα παμε να κανουμε υπερυχο στον ένα του όρχις,όταν έπαθε την βουβωνοκήλη ήταν περισφυγμένη,το εντερο του μαυρισε καιπηγε να παθει συψιμία,και μπήκαν οι όρχις μεσα.Καναμε χειρουργείο για την βουβωνοκήλη,επανέφεραν τους όρχις αλλα ο ένας δεν αιματονόταν σωστα και ευτυχως γλυτωσαμε το χειρουργείο να κανουμε εντεροκτομή (αν λεγεται έτσι)γιατι μετα απο μερες είδαμε ότι το έντερο λειτούργησε.Αυριο θα δουμε αν λειτουργει πλεον σωστα ο ένας ορχις που εχει προβλημα αλλιως θα πρεπει να κανουμε χειρουργείο περίδεσης στον άλλο όρχι για να διασφαλίσουμε ότι το παιδι όταν θα μεγαλώσει θα μπορεί να γονιμοποιήσει.Παντως εγω δεν είχα ακουσει η χαζη για την βουβωνοκήλη και στο παιδων μου είπαν οτι αυτο είναι παρα πολυ συχνό φαινόμενο στα αγορια μεχρι 7 χρονων!!! το λεω για να προσεχετε τα αγορακια μας,σε εμας ήταν περισφυγμενη και το μωρό το έπαθε μεσα σε 3 ωρες και πήγαμε να το χασουμε...

NAKI82 μήπως να αλλαζες το σίδηρο?εγω με αιματοκρίτη 28 επινα legofer και δεν μου εκανε τίποτα,πήρα τελικα χαπάκια gyno-tardyferon και σώθηκα ο οργανισμος μου το απορροφουσε καλυτερα.

ΤΖΙΝΙ εγω εδω και μία εδβομαδα τα εχω με κοντομανικα και τα κοιμίζω με πικέ κουβερτουλα.(ασε που τσιμπαω τα μπουτακια τους!!!:D:D:D:D)

ΟΛΓΑ και εμείς είμαστε 27/1 στο μητερα αλλα με διαφορα έτους.

NUFI εγω πήρα απο το τζαμπο ενα μονο καρότσι γιατι πολλες φορες ο ενας κοιμόταν στο διπλο και ο άλλος τον ξυπναγε,ετσι πήρα ένα καρότσι με 50ευρω και είναι μια χαρα,ασε που το σ/κ παίρνω τον μεγαλο και παω σουπερμαρκετ με το μονο.Ειχε και της chicco με 99ε αν θυμαμαι καλα.Βεβαια το κακο είναι οτι συνήθισε στο μονο ο μεγαλος και δεν του αρεσει πλεον το διπλο καρότσι..

TWINS πολυ καλή τιμη!!! μπραβο,νιωθω τυψεις θα ξαναψαξω μήπως βρω και εγω πιο οικονομικο πακετο για τους νονους.Παντως οπου και να πήγαινα πανω απο 500 μου λέγανε. Ομως τι νουμερο να παρω για τον μικρουλη?θα είναι 8μηνων και μικροσκοπικος τι νουμερο παίρουμε για να μην μοιαζει με σακουλι????

Ειδατε μελετησα τα χθεσινά σας θεματα!!!!

YiMXp3.png

Μποτζόρνο πριγκιπέσσες και πριγκιποπουλάκια!!

Το μόνο που θυμάμαι και προλαβαίνω να σχολιάσω προς το παρόν είναι το θέμα του ντυσίματος. Εμείς εδώ και κάποιες μέρες φοράμε κοντομανικα- κοντοβράκια και σκεπαζόμαστε με σεντονάκι και χτες βγάλαμε και το φανελάκι από μέσα. Ιδρώνουμε πολύ.Μπουτάκια και μπρατσάκια έξω!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες, καλημέρα σε όλες!!! Επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι- η αγαπημένη εποχή του χρόνου- αν και φέτος δεν έχει διακοπές! Αχ, τουίνς, σε καταλαβαίνω απόλυτα- κι εγώ έχω εξεταστική σε 2 βδομάδες ακριβώς και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο διάβασμα, το μυαλό μου είναι πουρές και εδώ που τα λέμε, βαριέμαι και να μπω στο τριπάκι, αλλά τι να κάνω! Θα πρέπει να πήξω άσχημα με εξετάσεις, εργασίες, διπλωματικές, κτλ, κτλ. Κα τώρα που κάθομαι και ξύνομαι, έχω παρουσίαση στις 3 και δεν έχω ξεκινήσει καν το άρθρο..:idea:Νάκι, γιατί να ξαπλώσεις? Σου συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο που το απαιτεί? Στις υπόλοιπες- χαιρετισμούς!! Υ.Γ. εγώ όταν φτιάχνω όσπρια και λαχανικά που τα λατρεύω (ήμουν και χορτοφάγος για 7 χρόνια), ο άντρας μου απλά με γράφει και δεν τα τρώει, πάει μαγειρεύει για πάρτυ του και αποτυγχάνει η εκδίκηση. Τώρα, αν κάποια έχει τρόπο να αναγκάζει τον άντρα της να τα τρώει με το ζόρι, παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα της!

120247mcv711uxx1.gif

Κοριτσάρες, καλημέρα σε όλες!!! Επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι- η αγαπημένη εποχή του χρόνου- αν και φέτος δεν έχει διακοπές! Αχ, τουίνς, σε καταλαβαίνω απόλυτα- κι εγώ έχω εξεταστική σε 2 βδομάδες ακριβώς και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στο διάβασμα, το μυαλό μου είναι πουρές και εδώ που τα λέμε, βαριέμαι και να μπω στο τριπάκι, αλλά τι να κάνω! Θα πρέπει να πήξω άσχημα με εξετάσεις, εργασίες, διπλωματικές, κτλ, κτλ. Κα τώρα που κάθομαι και ξύνομαι, έχω παρουσίαση στις 3 και δεν έχω ξεκινήσει καν το άρθρο..:idea:Νάκι, γιατί να ξαπλώσεις? Σου συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο που το απαιτεί? Στις υπόλοιπες- χαιρετισμούς!! Υ.Γ. εγώ όταν φτιάχνω όσπρια και λαχανικά που τα λατρεύω (ήμουν και χορτοφάγος για 7 χρόνια), ο άντρας μου απλά με γράφει και δεν τα τρώει, πάει μαγειρεύει για πάρτυ του και αποτυγχάνει η εκδίκηση. Τώρα, αν κάποια έχει τρόπο να αναγκάζει τον άντρα της να τα τρώει με το ζόρι, παρακαλώ να μου δώσει τα φώτα της!

βασικό μειονέκτημα, ο άντρας σου μαγειρευει

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ας μαγείρευε και εμενα εστω αυγα!! Αλλα να μην εχω παραπονο γιατι κανει τα παντα απο σκουπισμα σφουγγαρισμα μεχρι και σιδέρωμα,φυσικα μονο όταν θελω βοηθεια!!!(μην καλομάθω ):D

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Θέλω θάλασσα.

Κάτι πάω να κάνω με το διάβασμα, αλλά με χαλωνίσιους ρυθμούς. Διαβασα και τα χτεσινα σας καμώματα και πολύ το χάρηκα. Εχει πολλή ζωή το καφέ μας!!!!

Για τα ρούχα που λέγατε, εγω έχω την αρχή ότι φοράω εγώ, το ίδιο και τα παιδιά. Οπότε το βράδυ, κορμάκι καίι κανένα κοντομάνικο μπλουζάκι ή μπλουζάκι-σορτσάκι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως φοράνε παντελονάκι γιατι κυλιούνται στα πατώματα.

nunu, κυλιέστε και εσείς στα πατώματα;

zitamar, τα νούμερα είναι πάνω - κάτω τα ίδια με αυτά της αγοράς. Οπότε αν θελετε να φαινονται καλά στις φωτο, το 6-12 θα είναι καλό.

Laerta αν ο αντρας δεν τρώει, να τον βάζεις να σου κάνει και καμια εργασία. Πρεπει. Σε 2 εβδομάδες και εσύ ε; Καλη επιτυχία. Δεν τολμώ να ρωτήσω πολλές λεπτομέρειες.... αγχώνομαι...

Σήμερα θα διαβάσω τρια κεφάλαια. Κάθε φορά που θα τελειώνω, θα μπαίνω μέσα για να σας ενημερώνω για την πρόοδο μου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

TWINS αυτη στα βαπτιστικα μου είπε ότι βγαινει το νουμερο 1 και 2,παντως στο μαγαζι ήταν όλα νουμερο 2 (τεραστια μου φανηκαν) μου είπε αν θελουμε θα πρεπει να κανει παραγγελια το νουμερο 1

YiMXp3.png

εεε.... εδω βαφτίζουν μωράκια 3+ μηνων, δηλαδή αυτά τι βαφτιστικά παίρνουν; Εκτός και αν είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο και δεν μπορεί να βγει μικρότερο.

Μήπως να διαλέξετε κανένα που να έχει κανένα εσωτερικό ζωνάκι ή τιραντούλες; Τα αγορίστικα είναι και πιο ευκολα από τα κοριτσίστικα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ας μαγείρευε και εμενα εστω αυγα!! Αλλα να μην εχω παραπονο γιατι κανει τα παντα απο σκουπισμα σφουγγαρισμα μεχρι και σιδέρωμα,φυσικα μονο όταν θελω βοηθεια!!!(μην καλομάθω ):D

Μια από τα ίδια και μένα. Νιώθω λίγο σαν τη μάνα του λόχου, άμα κάνω έτσι το γιό μου θα είμαι για φτύσιμο. Αυτό έχω να πώ!!!

Καλημέρα. Θέλω θάλασσα.

Κάτι πάω να κάνω με το διάβασμα, αλλά με χαλωνίσιους ρυθμούς. Διαβασα και τα χτεσινα σας καμώματα και πολύ το χάρηκα. Εχει πολλή ζωή το καφέ μας!!!!

Για τα ρούχα που λέγατε, εγω έχω την αρχή ότι φοράω εγώ, το ίδιο και τα παιδιά. Οπότε το βράδυ, κορμάκι καίι κανένα κοντομάνικο μπλουζάκι ή μπλουζάκι-σορτσάκι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως φοράνε παντελονάκι γιατι κυλιούνται στα πατώματα.

nunu, κυλιέστε και εσείς στα πατώματα;

zitamar, τα νούμερα είναι πάνω - κάτω τα ίδια με αυτά της αγοράς. Οπότε αν θελετε να φαινονται καλά στις φωτο, το 6-12 θα είναι καλό.

Laerta αν ο αντρας δεν τρώει, να τον βάζεις να σου κάνει και καμια εργασία. Πρεπει. Σε 2 εβδομάδες και εσύ ε; Καλη επιτυχία. Δεν τολμώ να ρωτήσω πολλές λεπτομέρειες.... αγχώνομαι...

Σήμερα θα διαβάσω τρια κεφάλαια. Κάθε φορά που θα τελειώνω, θα μπαίνω μέσα για να σας ενημερώνω για την πρόοδο μου.

Ο μπέμπης έχει αρχίσει τα κυλίσματα η μπέμπα το παίζει βούδας ακόμα!! Τη μέρα τους φοράω σορτσάκι φανελάκι και για τη βόλτα λεπτό παντελον'άκι- κοντομάνικο!!

Ωραία λοιπόν, περιμένουμε να μας πεις μάθημα. Εχεις κανέναν εκεί για βοήθεια?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ετσι μου ερχεται να παω να παρω μπλουζακια και παντελονακια ωραιοτατα και να τα ευχαριστηθούν τα μωρακια μου,αντι για βαπτιστικα!!

Λοιπον σας λεω ότι είστε τυχερουλες όσες διαβαζεται σπίτι αντι για δουλεια (ξερω σας φαινεται κουλό αλλα είναι αληθινό..),βεβαια πιο τυχερουλα είμαι εγω που εχω παρει το 6μηνο:D

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...