Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ποια δεςν ξεκουραζεται τωρα που μπορει να την μαλώσω?????ε?????

ωχ!για μενα ηταν το καρφι?

εκανα οτι δεν το καταλαβα αλλα....

μα κυρια,δεν κανω τιποτα!αληθεια,μονο εντολες δινω!να με κουραζει τοσο πολυ κι αυτο δε νομιζω!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

υδροχοακι ε?ποτε?

29/01/2009

να μαι παλι!!!

εγω ρε γμτ απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν μπορω να φαω αλλο κρεας εκτος απο μοσχαρι,παλι καλα δηλ που μπορω και αυτο γιατι ο αιματοκριτης που θα πηγαινε?

και δεν ξερω απο που να παρω πρωτεινες,τρωω βεβαια αυγα αλλα φτανει αυτο?

οσπρια! προσοχη στις εκτοξευσεις κ στην βαρυστομαχια! μη φας κ γιγαντες ας πουμε.(για την βαρυστομαχια κυριως)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ε, μα!

κ στραπλες κονδουλι καρπουζι φορεμα ακουσα πηρες για τη βαφτιση!

εγω γιατι φοβαμαι οτι θα πρεπει να ναι καπως κλειστουλι σχετικα μη κραξει ο παπας? βλακωδως σκεφτομαι ετσι?

καλα γενικα οι παπαδες ειναι λιγο μυστηριοι,αλλα μη σκασεις κι εσυ λες και θα ανοιξεις μετα το προγραμμα στη δημητριου!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

ειδες ομως Ολγα σε καλοπιανω χαχαχαχα

nunu καλο βραδι καλη ξεκουραση

naki δεν ξερω να σου πω την αληθεια βλεπεις εγω με αντρα κρεοπωλη τρωω τα παντα με κρεας ασε που πολλες φορες αν εχω φαγητο χωρις κρεας ολο και κατι βαζω να ψησο ετσι γιατι να χορτασω.

αιματοκριτη εχω παντα γυρο στο 40 να φανταστεις οταν πηγα στο νοσοκομειο στον 3ο μηνα με αφυδατωση επαθαν πλακα απο τις εξετασεις μου και τον αιματοκριτη

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

ειδες ομως Ολγα σε καλοπιανω χαχαχαχα

nunu καλο βραδι καλη ξεκουραση

naki δεν ξερω να σου πω την αληθεια βλεπεις εγω με αντρα κρεοπωλη τρωω τα παντα με κρεας ασε που πολλες φορες αν εχω φαγητο χωρις κρεας ολο και κατι βαζω να ψησο ετσι γιατι να χορτασω.

αιματοκριτη εχω παντα γυρο στο 40 να φανταστεις οταν πηγα στο νοσοκομειο στον 3ο μηνα με αφυδατωση επαθαν πλακα απο τις εξετασεις μου και τον αιματοκριτη

καλε φτου φτου σκορδα!!!εγω τελευταια φορα ειχα αιματοκριτη 29,και παιρνω 3 μπουκαλακια σιδηρο τη μερα.αλλα μαλλον ξεκινησα και με χαμηλο αιματοκριτη.Φαντασου!κρεας τρωω 3 φορες τη βδομαδα.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω μπαταρια.

οποτε να πω κι εγω την καληνυχτα μου!τα λεμε αυριο!

tJd1p3.png

Νακι θα αρχισει να ανεβαινει ο αιματοκριτης σου τωρα

λες??επειδη ειμαι στο 3ο τριμηνο?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...