Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

nufi σκεφτεσαι και για μονο καροτσι?

παρε καποιο απλο,αφου τωρα ειναι και μεγαλουτσικα τα μωρα,δε νομιζω να χρειαζεται κατι ακριβο.στα τζαμπο δεν κυκλοφορει τιποτα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

θελω κ ενα μονο ελαφρυ καροτσι για να τα χωριζω που κ που κ να περναω χρονο με το καθενα ξεχωριστα..

δε ξερω για σας , εγω το εχω αναγκη..να αφοσιωθω πληρως στο ενα. κ απ οτι εχω δαβασει κ αυτα το χρειαζονται.

αφηστε που θα ηρεμω για λιγο..

ενα=σχεδον κανενα!!

οποτε εχω ερευνα..

Και εγώ σου εχω άμεση απάντηση, διοτι έχω 2 μονά και τα κυκλοφορώ.

1. Mothercare Jive μπλε 69 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ωραίο, ελαφρύ, με καλάθι απο κάτω, αλλά ενίοτε στρίβουν δύσκολα οι ρόδες. Επίσης έχει πολύ νόστιμα κορδόνια, σύμφωνα με το μαγουλάκι.

2. Chicco Caddy ιδια τιμή πάνω κάτω). Στρίβει φοβερα, αλλά δεν έχει καλάθι και είναι και κάπως πιο μακρύ από το άλλο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλε καλο μηνα δεν ειπα!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!υγεια να εχουμε ολες και μονο ευχαριστα να ακουσουμε!!!!

ο ιουνιος ειναι ο μηνας μου,εχω γενεθλια,ευχομαι τα μωρα μου βεβαια να προτιμησουν τον αυγουστο ή τουλαχιστον το ζωδιο του λεοντα!

καλο μηνα!!

μακαρι τα μικρα σου να σκασουν μυτη οταν πρεπει κ οπως πρεπει μια ωραια προγραμματισμενη αυγουστιατικη μερουλα! κ να ναι κ λιονταρινια !

κ τα δικα μου 12/8 τροφαντα λιονταρακια τα περιμενα κ τα ελαβα 15/7 σπορια καρκινακια..

33E7p2.png

τwins καλο κουραγιοκουκλα μου φανταζεσε του χρονου στην ορκομοσια να σκασουμε ολες μετα τα μωρα μας καλα τις τρελης θα γινει στην ορκομοσια σου.

nunu περασατε καλα στη βολτα σας;απο οτι μου λες εχω να παρω ακομα ασε που λεω να πεταξω την ζυγαρια απο το σπιτι.

nufi καπου ειχα διαβασει οτι καλο ειναι που και που να αφοσιωνεσε στο 1 απο τα 2και να περνας καποιες ωρες χωριστα.

καλε απο τωρα τα ξεντυνετε τα μωρακια σας δεν ειναι νορις;εδω εμεις που ειμαστε μεγαλοι το βραδι την κουβερτουλα την θελουμε.

naki μου τρωω τα παντα χαχαχα μετα απο 3μηνες που δεν μπορουσα να φαω τπτ τωρα οτι βρω μπροστα μου το τρωω οσο για τα μπεμπακια μου μαλλον περνουν απο τον μπαμπα τους.περα απο την πλακα ομως προσπαθω να τρωω σωστα δλδ θα φαω και το μοσχαρι κ το κοτοπουλο κ λαχανικα απο ολα τουλαχιστον 1φορα την εβδομαδα.

να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος και ξεκουρασου γιατι μαλλον οταν θα γεννηθουν τα μικρα μας δεν θα εχουμε και πολυ χρονο για ξεκουρασει οποτε ξεκουρασου τωρα που μπορεις

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

:tongue:

Και εγώ σου εχω άμεση απάντηση, διοτι έχω 2 μονά και τα κυκλοφορώ.

1. Mothercare Jive μπλε 69 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Ωραίο, ελαφρύ, με καλάθι απο κάτω, αλλά ενίοτε στρίβουν δύσκολα οι ρόδες. Επίσης έχει πολύ νόστιμα κορδόνια, σύμφωνα με το μαγουλάκι.

2. Chicco Caddy ιδια τιμή πάνω κάτω). Στρίβει φοβερα, αλλά δεν έχει καλάθι και είναι και κάπως πιο μακρύ από το άλλο.

πωπω..πηρες κ α ι 2 μονα?

εγω ενα γιουνισεξι(αλα tzini το αγγλικο:tongue:) θελω..

παντα με την απαντηση ετοιμη! κ επιχειρηματα..! απιστευτη!

33E7p2.png

ε,ναι θα ξαπλωθω μηπως εχω και τιποτα καλυτερο να κανω?

ρωτησα και το γιατρο για τη ζωνη που κραταει την κοιλια και με κοροιδευε!!και φυσικα μετα μου ειπε οχι.

αυριο λεω να ζυγιστω παλι.Ξεκαθαρησα βεβαια σε ολους οτι μολις δω το 67 θα σταματησω να ζυγιζομαι.

μισο να παω παλι τουαλετα!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

χαχαχχαχχαχαχα! μη λετε για ζωοδια!

εμεις στο πιτι ειμαστε 4 σκορπαιοι. εγω, ο χασμπανος κ τα διδυμα!

η μεγαλη υδροχοος το πουλακι μου με λεων. πτυχιουχα μουρλοκομειο απο μικρη!

υγ. ιγκω ειμι σκορπινα με ωροσκοπο σκοπαιο! ο χασμπανος με ψαρι (καρχαριας!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

αμαν βρε ολγα!!!

μυριστηκε φρεσκο αιμα, εγκυουλα που σκαει κ θελει να κουνηθει κ ηρθε να μαλωσει!!

μα το εχει βαλει σκοπο σας λεω! αυτο θα κανει, μεχρι τα βαθια γεραματα θα μπαινει στις μελλουσες κ ηδη κ θα κανει παρατηρησεις!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ε, μα!

κ στραπλες κονδουλι καρπουζι φορεμα ακουσα πηρες για τη βαφτιση!

εγω γιατι φοβαμαι οτι θα πρεπει να ναι καπως κλειστουλι σχετικα μη κραξει ο παπας? βλακωδως σκεφτομαι ετσι?

33E7p2.png

να μαι παλι!!!

εγω ρε γμτ απο τοτε που εμεινα εγκυος δεν μπορω να φαω αλλο κρεας εκτος απο μοσχαρι,παλι καλα δηλ που μπορω και αυτο γιατι ο αιματοκριτης που θα πηγαινε?

και δεν ξερω απο που να παρω πρωτεινες,τρωω βεβαια αυγα αλλα φτανει αυτο?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...