Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερουδια!

twins μπραβο! τελος με τα ρουχα κτλ+σουπερ τιμη!! στα μερη μας εγινε το deal?

μη χολοσκας τοσο με τις μπομπο μωρε..ελα, στην πραγματικοτητα ελαχιστοι θα την προσεξουν κ θα την κρατησουν κιολας..

μια θα κανεις η δυο? εγω μια κ επειδη δε βρηκα τις σβουρες που ηθελα κ βαριεμαι να κατεβω προμπονα για ερευνα μαλλον θα δωσω εξτρα σακουλιτσα με λιχουδιες στα πιτσιρικια..

tzini tzini τι χιουμοριαρικο κοριτσι εισαι..

ενα λεξοτανιλακι κ εγω θα παρω παρακαλω, ευχαριστω!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δε θα πάρω σήμερα, κρατήστε μου για αύριο ένα!! βγήκαμε μια βολτίτσα τώρα οικογενειακώς και ξεσκάσαμε λίγο. Κατα τ άλλα δύσκολη μέρα όπως κάθε μέρα.

Εμένα η μικρή είναι μέσα στη γκρίνια και όλο θέλει αγκαλιά. Την κακομάθαμε 4 μέρες άρρωστη και τώρα θέλει τα δεδουλευμένα της :D:D:D

Twins πες μου λεπτομέρειες για τα βαφτιστικά...και μένα τα κουμπαράκια μου είναι φιλαράκια με μόνο λεπτά αισθήματα!!!

nufi εγώ βρήκα κάτι στυλό παιδικά, ξύλινα με χταποδάκια και ψαράκια και έλεγα να βάλω δυο σε κάθε μπομπο και καλά δυο μωρά. Διπλή μπομπο δεν παίζει.

Την εκδίκηση του μπριάμ, του όσπριου κλπ την ακολουθώ και γω πιστά!!χεχε

Katerina σούπερ οι εξετάσεις σας!! μπράβο μπράβο!! φάε να καρδαμώσεις στα +20 σταμάτα!! έτσι μου είχε πει ο ντοκ!!! και το έπραξα...στα +18 σταμάτησα να ζυγ΄'ιζομαι!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Φυσικά και στα μέρη μας. Δεν θα ξενιτευτούμε κιόλας..... Δεν ξέρω αν είναι όντως τόσο οικονομικά, αλλά είχα πάει σε όλα τα καταστηματα στο Χαλάνδρι να ρωτήσω και ήταν και πανάκριβα και χωρίς ποικιλία. Οπότε, πήγαμε στη βιοτεχνία και ησυχασαμε.

Καλά κάνατε και πήγατε βόλτα. Να πηγαινετε.

Εγω θελω πάλι ενα σπιντ... πως θα τα καταφέρω να τελειώσω;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Παίρνεις βιταμινούλες? κάνενα τζίνσεγκ ίσως ή βασιλικό πολτό να πάρεις τα πάνω σου? Δε μπορώ να βάλω καν την ιδέα ότι θα μπορούσα να διάβαζα σε αυτή τη φάση. Είσαι σούπερ μαμά όμως και θα τα καταφέρεις. Μάλλον θα τρέχεις τελευταία στιγμή αλλά θα τα φέρεις είς πέρας!!!!!:D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ευγε twins!

nunu αρα η νυχτα θα εχει συνεχεια εν τελει..!

εγω αυριο πηρα αδεια (ε, κ εγω μια φορα!!) κ θα παμε τη μικρη νικαια για το follow up. για να δουμε πως παει κ ποσο εχει μεγαλωσει.πηγαμε κ κουνιες πριν.

κ σημερα twins επιτελους ξeραθηκε χωρις τα γνωστα γκρινiαροσηκωματα..

σκουξης+μπουρμπι=mama killer combination..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την εμψύχωση nunu. Αλλά σουπερ μαμα δεν είμαι και έχω λαλήσει. Παρατήρησες τι γράφω τις τελευταίες μέρες; Λείπει και όλη την ώρα ο μπαμπας, που σε γενικές γραμμες είναι καλός και ήσυχος...

Ισως θα πρέπει να πάρω κάποιο συμπληρωματάκι, αλλά από τότε με τη μαγιά και μετά με το κιντερντε, φοβάμαι τα πάντα.΄

Τεσπα, τεσπα, στην ορκωμοσία του χρόνου όοοολες μαζί!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοροτσια καλησπερα, τι κανετε;

ελπιζω με το μαρακι να πανε ολα καλα και να εχουμε καλα νεα

τζινι μαλλον ο γιος σου σε κανει απο τωρα οτι θελει χαχαχα , ας προσεχω ομως τι λεω γιατι με βλεπω και εμενα να παθενω τα ιδια.

twins μια χαρα η τιμουλα που πας και τα ανακαληπτεις ολα, μαλλον πρεπει να κανεις και μια λιστα με τα βαφτηστικα.

εχω χτες ειχα υπερηχο ολα καλα μου ειπε ο γιατρος , τα μπεμπακια μου μεγαλωνουν ειναι σχεδον 600γρ το καθε ενα οσο για τις εξετασεις μου που στεναχωριομουν ειναι καλες και η χολιστερινη που ειναι ανεβασμενη μαλλον απο κατι που ειχα φαει την προηγουμενη ημερα γιατι ολα τα αλλα ηταν σε φθσιολογικα επιπεδα.

φιλια και στα υπολοιπα κοριτσια του καφε

600 γραμ. το καθενα???και εισαι στην 22η βδομαδα?σουπερ!!!!!!!

τελικα ταα δικα μου ειναι τσιλιβιθρες!

τι τρως καλε και παιρνουν τοσο καλο βαρος?

εμεις παλι ξαπλα!ειχα κατι πονακια και σκεφτομουνα:να παρω τηλ το γιατρο ,να μην τον παρω....???προχτες με ειδε.

τελικα τον πηρα(ευτυχως) και μου αυξησε το μαγνησιο,πολυ ξεκουραση λεει.Μα μηπως κουραζομαι κιολας??τεσπα,τι να πω...

παντως πρεπει να παιρνω για το καθετι γιατι βλεπω οτι δεν μπορω να αξιολογησω σωστα την κατασταση,καθε φορα που λεω πρεπει να παρω τηλ ειναι για βλακεια ενω οταν το σκεφτομαι τελικα υπαρχει λογος.

εχω ετοιμη και τη λιστα με τα τελευταια ψωνια,θα τα κανω την αλλη βδομαδα και μετα θα ξαπλωθω!!!

θα μουκανετε παρεα που θα ειμαι ανασκελα,ε???ε????

αυτο με το κατουρημα βρε κοριτσια που θα παει??καθε 3 και λιγο ειμαι τουαλετα!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

αλοχα κοπελιες!

για πετε με. ποση ωρα κραταει η βαφτιση σε διδυμα? να ξερω κ τι υποδυματα θα φορεσω, γιατι με βλεπω να σκαω με σπορτεξια!

αλλη ερωτηξη. τα διδυμοτεκνα ειναι 6 μηνων κ κατι ψιλα. τι φοραμε στη βολτα? τι λετε?! απογευμα με αυτον τον καιρο δεν το συζητω! :mad:

σημερα τα εβαλα για υπνο με κοντομανικα φορμακια. ειναι νωρις λετε?

Παίρνεις βιταμινούλες? κάνενα τζίνσεγκ ίσως ή βασιλικό πολτό να πάρεις τα πάνω σου? Δε μπορώ να βάλω καν την ιδέα ότι θα μπορούσα να διάβαζα σε αυτή τη φάση. Είσαι σούπερ μαμά όμως και θα τα καταφέρεις. Μάλλον θα τρέχεις τελευταία στιγμή αλλά θα τα φέρεις είς πέρας!!!!!:D:D:D

για βασιλικο πολτο ειχα απαγορευτικο απο τον δοκτορα.

για τζινσεγκ μειτε κ ρωτηξα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

θελω κ ενα μονο ελαφρυ καροτσι για να τα χωριζω που κ που κ να περναω χρονο με το καθενα ξεχωριστα..

δε ξερω για σας , εγω το εχω αναγκη..να αφοσιωθω για λιγο πληρως στο ενα. κ απ οτι εχω διαβασει κ αυτα το χρειαζονται.

αφηστε που θα ηρεμω για λιγο..

ενα=σχεδον κανενα!!

οποτε εχω ερευνα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

tzini κοντομανικο κ ξεμπουτικο φορμακι εγω δε το τολμω ακομη, αν κ της μικρης της αρεσει ανησυχητικα η γυμνια..

εγω ακομη πιτζαμονια μακρια κ σεντονακι με ελαφρυ βαμβακερονιματινο κουβερτινι..

33E7p2.png

στη βολτα τωρα..

εμεις τζινακια κ κοντομανικα σημερα .

κ ολα τα μωρα που ειδα ηταν κ ξεκαλτσωτα!

κ με σορτσακια!

ειδα κ για μαγιω.

τελικα πηρα μια βερμουδα του μικρου απο moth... αλλα ειδα κ πολυ ωραia ζαρα κ κοριτσιστικα sto benetton.

κ φθηνοτερα!

33E7p2.png

καλε καλο μηνα δεν ειπα!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!υγεια να εχουμε ολες και μονο ευχαριστα να ακουσουμε!!!!

ο ιουνιος ειναι ο μηνας μου,εχω γενεθλια,ευχομαι τα μωρα μου βεβαια να προτιμησουν τον αυγουστο ή τουλαχιστον το ζωδιο του λεοντα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

εχω ετοιμη και τη λιστα με τα τελευταια ψωνια,θα τα κανω την αλλη βδομαδα και μετα θα ξαπλωθω!!!

θα μουκανετε παρεα που θα ειμαι ανασκελα,ε???ε????

αυτο με το κατουρημα βρε κοριτσια που θα παει??καθε 3 και λιγο ειμαι τουαλετα!!

α καλα. οποτε πηγαινα στο ιατρειο για εξεταση με ελεγε κατρουλου ο δοκτορ! ασε στο σπιτι! σουπερ λογαριασμοι τα χαρτια υγειας!

νουφι ιδρωνουν πολυ τα δικα μου. ειδικα στο ταισμα κι ας μην ειναι ζεστο το γαλα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...