Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι, νομίζω κάναμε όλες. Αλλά, αφού τώρα πια περπατάτε, μάλλον δεν υφίσταται θέμα!

Όσο για το άλλο, δεν ξέρω αν μιλήσατε μετά ξανά, επειδή, όταν πήρες, ήταν στο αυτοκίνητο μαζί μου. Η ανησυχία γι' αυτό που αναφέρεις είναι διάχυτη, αλλά δεν είναι ακόμη τίποτα οριστικό αλλά ούτε και βέβαιο, αφού κάνουν συνεχώς εξετάσεις, ενώ οι γιατροί δεν τους λένε τίποτα πριν βγουν όλα τα αποτελέσματα, ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα...

πότε θα οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα δεν περπατανε απλαααααα γκρρρρρρρ

το φορεματακι ειναι στραπλες κοντουλι και χρώματος καρπουζί!Θελει το μαυρισματάκι του

Τα μικρά δεν τα εχω βάλει ακομα...ας ζεσταθει λίγο ακομα

Αγορακια μου το πρωι μιλησα με το Μαράκι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Από το πρωί έχω μιλήσει 2-3 φορές μαζί της. Πότε γεννιέται μέσα της μια ελπίδα, πότε τη χάνει... Με πήρε κι εκείνη και μου ζήτησε να ψάξω στο ίντερνετ για κάτι καινούριες εξετάσεις (παθήσεις), που τους ανέφεραν... Και, τελικά, δεν είναι σίγουρο ότι αύριο θα φύγουν. Μπορεί και όχι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

θελω λ ε ξ ο τ α ν ι λ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

λεξοτανιλ

λεξοτανιλ!!!!!!!!!!!!!

δεν την παλευω αλλο!

ο διας εχει κεφια κ τα παιδια μου επισης.

ενα τικερακι με ενα ταρζαν θηλυκο 26 μηνων + 1 χιμπατζη κ μια τζειν 6 μηνων!

ξυπνησε η μεγαλη το μπεμπετο στις 5 παρα κ εκτοτε γκρινια γκρινια γκρινια γκρινια γκρινια. κ το κοριτσακι κιχ ρε παιδια. με ποση υπομονη εχει θεε μου αυτο το παιδι. ποση ευγενια εχει μεσα της! ολα χαμογελα κ γουργουρισματα, ενω ο αλλος ο αγρικος, γκαρ γκαρ γκαρ οοοοολη την ωρα!

γγγγγγγγγρρρρρρρρρρρρρ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ναι 350 εκαστο... και όπως τα ήθελα, δηλαδή όχι υπερπαραγωγες που δεν θα ξαναφορεθούν.

Η αναζήτηση φωτογράφου συνεχίζεται βεβαίως.

Λεξοτανιλ σε μπομπονιέρα βγαίνει; Θα γίνει ανάρπαστη!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοροτσια καλησπερα, τι κανετε;

ελπιζω με το μαρακι να πανε ολα καλα και να εχουμε καλα νεα

τζινι μαλλον ο γιος σου σε κανει απο τωρα οτι θελει χαχαχα , ας προσεχω ομως τι λεω γιατι με βλεπω και εμενα να παθενω τα ιδια.

twins μια χαρα η τιμουλα που πας και τα ανακαληπτεις ολα, μαλλον πρεπει να κανεις και μια λιστα με τα βαφτηστικα.

εχω χτες ειχα υπερηχο ολα καλα μου ειπε ο γιατρος , τα μπεμπακια μου μεγαλωνουν ειναι σχεδον 600γρ το καθε ενα οσο για τις εξετασεις μου που στεναχωριομουν ειναι καλες και η χολιστερινη που ειναι ανεβασμενη μαλλον απο κατι που ειχα φαει την προηγουμενη ημερα γιατι ολα τα αλλα ηταν σε φθσιολογικα επιπεδα.

φιλια και στα υπολοιπα κοριτσια του καφε

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

μη μου δινεις ιδεες!

γρρρρρρ!

ακομα στο μπαλκονι ειμαι κ κανω σιγαρετο κ επιτελους εδεησε ο κυριος χασμπανος κ ασχοληθηκε με τα παιδια! αι μη χαιρετησω τον φρουρο!

κοιμηθηκε σαν βοας το μεσημερι κ τρεεεεχα τζινι σαν τον βεγγο!

αντερε αντερε αντερε! σπιντι γκολδαλες κ παλι για ολα!

για να τον εκδικηθω αυριο θα φτιαξω μπριαμ!

το αγαπημενο του! κ χωρις φετα:twisted:!!!!!!!!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Κατερινα, παρακαλώ, σου χρωστάω όμως αυτή για τα ρουχα. Δηλαδή, εκεί που έγραφα όλη τη φιλοσοφία μου ανα μαγαζι και ανα μέγεθος, κατήθηκε ένα back και τα έχασα όλα... Αλλά θα ανασυνταχτώ, το είπαμε.

Και τονίζω, αυτά δεν είναι μυστικά. Απλά γράφω ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. Σας ευχαριστώ όλες που με ανέχεστε και για όσες δεν με ξέρετε προσωπικα, θα σας πουν και οι υπόλοιπες ότι δεν μιλάω τόσο όσο γράφω... ευτυχώς για όλους.

Τι έφαγες και ανέβηκε τόσο η χολιστερινη; Ομελέτα;

Τζίνι νουμερο 1.... μου δινεις πολλές ιδέες για εκδίκηση πέρα από το μπριαμ χωρίς φέτα (εγώ το τρώω βέβαια και έτσι, ειδικά αν έχει καροτάκι)

1. Βάλε 2 παπλώματα

2. Πες του αγάπη μου η σκουπα χάλασε... πάρε την άλλη, του Χαρι Ποτερ και σκούπισε το σπίτι

3. Βάλτον να κρεμοταίσει για να σκάσει και ο βεζούβιος πάνω του (που είσαι witch με τις παρομοιώσει σου...)

Βαριέμαι να διαβάσω βαριέμαι.... τουλάχιστον θα παραγγείλω τα δείγματα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μη μου δινεις ιδεες!

γρρρρρρ!

ακομα στο μπαλκονι ειμαι κ κανω σιγαρετο κ επιτελους εδεησε ο κυριος χασμπανος κ ασχοληθηκε με τα παιδια! αι μη χαιρετησω τον φρουρο!

κοιμηθηκε σαν βοας το μεσημερι κ τρεεεεχα τζινι σαν τον βεγγο!

αντερε αντερε αντερε! σπιντι γκολδαλες κ παλι για ολα!

για να τον εκδικηθω αυριο θα φτιαξω μπριαμ!

το αγαπημενο του! κ χωρις φετα:twisted:!!!!!!!!!!!!!!!!

ωχ τζινι και εγω που νομιζα οτι εισαι νευριασμενη επειδη το μωρο γκρινιαζε.

α τωρα μπηκα στο πνευμα σορυ αργω αλλα τα πιανω ε μην με παρεξηγητε.

μπριαμ και χωρις φετα πολυ καλη εκδικηση μου φαινετε.

twins οτι λιστα και οτι συμβουλη καλοδεχουμενη και δεν μ ενοχλει καθολου που γραφεις πολλα πολλα πολλα

ειχα φαει πατατες τιγανιτες με σνιτσελακι αχ ασε δεν χορτενω εχει ανοιξει η ορεξη μου 3μηνες βλεπεις στην αρχη δεν μπορουσα να φαω τπτ 7κιλα ειχα χασει και για φαγητο ουτε να ακουσω δεν ηθελα τωρα περνω τα κιλα μου πισω και με το παραπανω

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...