Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

TWINS μου αν ενδιαφερει τις νονες σου εγω τωρα πήγα εκει που είχα κλεισει τις βαπτίσεις που έχω κανει (τρεις να είναι καλα!) για να πω στους νονους την προσφορα επειδη και οι δυο είναι απο επαρχια σε διαφορετικες πολεις ,και μου αφηνει τα σετ TSELIOS και ΑΣΛΑΝΗ 500Ε ολο το πακετο (εχει μονο αυτες τις 2 μαρκες δεν δουλευει με καποιο αλλο).Θεωρω ότι η τιμη είναι πολυ καλη γιατι την τελευταια φορα τα είχα πληρωσει 600 με 650E αλλα βλεπεις λίγο η κρίση, λίγο ότι μπορεί να παρω και τα 2 βαπτιστικα,λίγο η γνωριμια βοηθαει... εγω παντως θα το πω στους νονους και ότι αποφασίσουν αν βρουν πιο φθηνο ανεξαρτητως μαρκα γιατι δεν με ενδιαφερει ας το παρουν.

YiMXp3.png

Μεσημέριασε και ακόμα εδώ!!

Εμείς πολύ καλύτερα εδώ ομαδικά, χτες ο χασμπάνος έπιασε και την ηλεκτρική σκούπα οπότε γλιτώσαμε οιικογενειακή σύρραξη και άμα βρώ κουράγια μπορεί και να του κάτσω :D:D:D...

Φωτογράφο έχω και εγώ να προτείνω οικονομικό και πολύ συμπαθητικό αν θέλετε.

Τζίνι με τις κρέμες κάνε υπομονή, εμάς μας πήρε πολλές μέρες για να πούμε ότι τρώμε!!

και δε θυμάμαι τι άλλο να πώ γιατί είπατε πάρα πολλά....γλωσσοκοπάνες και γω κοιμόμουνα τον ύπνο του δικαίου

Φιλιά και χαιρετίσματα σε όλες και σε όλα τα μπεμπόνια και ειδικότερα σε ένα....

για ριξε κ εσυ νουνουκα το φωτογραφιτη, γιατι με γλεπω οντως να δουλευω με εθελοντες.

με το φαι εχω γευτει τετοια απελπισια απ τη μεγαλη που ηταν ολιγοφαγου κ ειναι ακομα, που αν συμβει κ με τα διδυμα θα βαρεσω κανονι!:shock::(

εμπλεξα σημερα με το σπιτι κ τζιφος οι προσφορες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Λοιπόν, κοριτσόπουλα, μιλάω συνεχώς με το Μαράκι, χθες πήγα και την είδα κιόλας.

Ολγάκι, ακόμη δεν έχει δοθεί επίσημη διάγνωση, το λέω γιατί κάτι ανέφερες, που δεν θέλω ούτε να το επαναλάβω. Τα παιδιά ήταν να πάρουν εξιτήριο σήμερα, αλλά θα παραμείνουν μάλλον για άλλη μία μέρα για κάποιες ακόμη εξετάσεις.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά οι προσευχές, όταν είναι πολλές μαζί, ακούγονται... Εγώ αυτό κάνω συνεχώς, προσεύχομαι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μεσημέριασε και ακόμα εδώ!!

Εμείς πολύ καλύτερα εδώ ομαδικά, χτες ο χασμπάνος έπιασε και την ηλεκτρική σκούπα οπότε γλιτώσαμε οιικογενειακή σύρραξη και άμα βρώ κουράγια μπορεί και να του κάτσω :D:D:D...

Φωτογράφο έχω και εγώ να προτείνω οικονομικό και πολύ συμπαθητικό αν θέλετε.

Τζίνι με τις κρέμες κάνε υπομονή, εμάς μας πήρε πολλές μέρες για να πούμε ότι τρώμε!!

και δε θυμάμαι τι άλλο να πώ γιατί είπατε πάρα πολλά....γλωσσοκοπάνες και γω κοιμόμουνα τον ύπνο του δικαίου

Φιλιά και χαιρετίσματα σε όλες και σε όλα τα μπεμπόνια και ειδικότερα σε ένα....

Το χοντραίνεις, nunuuuuuuuuuuu! Το χοντραίνεις και τον κακομαθαίνεις. Με μια ηλεκτρική, ρε γαμώτο; Δηλαδή, εμείς που κάνουμε τα πάντα (σπίτι, παιδιά, δουλειά, τέλεια εξωτερική εμφάνιση (!!!!!!) + γόβα - στιλέτο, για να μην ντρέπεται για μας, μαγείρεμα (σε παλαιότερες εποχές, έστω), διαπαιδαγώγηση, παιχνίδι) και συμφέρουμε κιόλας, τι θα 'πρεπε να ζητήσουμε, να φτάσει στο φεγγάρι;

rPPrp3.png

Λοιπόν, κοριτσόπουλα, μιλάω συνεχώς με το Μαράκι, χθες πήγα και την είδα κιόλας.

Ολγάκι, ακόμη δεν έχει δοθεί επίσημη διάγνωση, το λέω γιατί κάτι ανέφερες, που δεν θέλω ούτε να το επαναλάβω. Τα παιδιά ήταν να πάρουν εξιτήριο σήμερα, αλλά θα παραμείνουν μάλλον για άλλη μία μέρα για κάποιες ακόμη εξετάσεις.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά οι προσευχές, όταν είναι πολλές μαζί, ακούγονται... Εγώ αυτό κάνω συνεχώς, προσεύχομαι!

Να της δίνεις τα φιλιά μας και την αγάπη μας όταν μιλάτε και πραγματικά αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως να μας το πεί.

Το χοντραίνεις, nunuuuuuuuuuuu! Το χοντραίνεις και τον κακομαθαίνεις. Με μια ηλεκτρική, ρε γαμώτο; Δηλαδή, εμείς που κάνουμε τα πάντα (σπίτι, παιδιά, δουλειά, τέλεια εξωτερική εμφάνιση (!!!!!!) + γόβα - στιλέτο, για να μην ντρέπεται για μας, μαγείρεμα (σε παλαιότερες εποχές, έστω), διαπαιδαγώγηση, παιχνίδι) και συμφέρουμε κιόλας, τι θα 'πρεπε να ζητήσουμε, να φτάσει στο φεγγάρι;

Αδικημένες είμαστε όπως και να χει αλλά από το τίποτα καλή και η σκούπα!! και ξανατονίζω τη φράση κλειδί...άμα βρω κουράγια!!!

τζίνι το στέλνω π.μ.

ζιταμαρ υπέρηχο γιατί πράγμα, ισχία?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

βρε αγορακια μου αυτο που εγραψα(κακώς)δεν το έβγαλα απο το μυαλό μου.Απλα αυτη την ενημερωση εχω...τσπ το θεμα είναι σοβαρο και σωστα ειπε η twins να μην συζητιέται δημοσίως....

Εκανα το δευτερο μπανιο μου σήμερα!Η θάλασσα είχα παγάκια μπρρρρρ.Αλλα πρεπει να προλάβω να μαυρισω μεχρι την βάπτιση

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!

Εύχομαι από αυτό τον μήνα να ακούμε μόνο καλά γιατί ο προηγούμενος ήταν λίγο αγγούρι και μας ζόρισε!

Καλά Tzini, έχω ρίξει πολύ γέλιο, είσαι αφασία :) :)

Nunu, εμείς το κοκό λέω να το ξεχάσουμε για δυό εβδομάδες λόγω τεχνικού προβλήματος :)

Zitamar γιατί τρως σοκολατόπιτα και μας παρασύρεις ??? Τώρα κι εγώ θα τσακίσω ένα παγωτάκι για να μάθετε :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια εμας κανεις δεν μας εχει πει για υπερηχο????κανατε όλες?

Εγώ όταν πήγα να τον κάνω τον υπέρηχο στα μωρά όπως μου είχαν πει στο νοσοκομείο, οι ορθοπεδικοί (της κλινικής) μόνο που δε κοροϊδεύαν ότι δεν ήταν απαραίτητο. Οπότε πιστεύω ότι μάλλον μερικοί το προτείνουν προληπτικά και περισσότερο από άγνοια.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

βρε αγορακια μου αυτο που εγραψα(κακώς)δεν το έβγαλα απο το μυαλό μου.Απλα αυτη την ενημερωση εχω...τσπ το θεμα είναι σοβαρο και σωστα ειπε η twins να μην συζητιέται δημοσίως....

Εκανα το δευτερο μπανιο μου σήμερα!Η θάλασσα είχα παγάκια μπρρρρρ.Αλλα πρεπει να προλάβω να μαυρισω μεχρι την βάπτιση

Α, γιατί Ολγάκι? Πήρες ανοιχτόχρωμο φόρεμα και θες να κάνεις αντίθεση?? :tongue::tongue:

Παγάκι η θάλασσα ε? Τα μικρά κάνανε ή ακόμα?

Εμείς κάναμε αλλά μας είχαν πει από την κλινική όταν γεννήθηκαν ότι έχουν χαλαρά ισχία.

RKdwp3.png

Ναι, νομίζω κάναμε όλες. Αλλά, αφού τώρα πια περπατάτε, μάλλον δεν υφίσταται θέμα!

Όσο για το άλλο, δεν ξέρω αν μιλήσατε μετά ξανά, επειδή, όταν πήρες, ήταν στο αυτοκίνητο μαζί μου. Η ανησυχία γι' αυτό που αναφέρεις είναι διάχυτη, αλλά δεν είναι ακόμη τίποτα οριστικό αλλά ούτε και βέβαιο, αφού κάνουν συνεχώς εξετάσεις, ενώ οι γιατροί δεν τους λένε τίποτα πριν βγουν όλα τα αποτελέσματα, ώστε να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...