Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κ τα αλλα νεα ειναι οτι ξεκινησαμε γυζολευγό (παρε κ το γαλικο) τη δευτερα με τα διδυμα! ε ρε γλεντια! εκανα μεγαλη βλακεια που δεν τους εδωσα γαλα με κουταλι να μαθουν σιγα σιγα. τωρα βλεπω να εχουμε ιστοριες! κ που να δω με το νερο. η μεγαλη κορη οταν της εδωκα νερο, λες κ την ποτιζα δηλητηριο ενα πραμα.

ω μοντιε τι με πεγιμενει!

καληνυχτω σας.

γκουντεναχτεν! (ξερω κ γερμανικα. αμ πως!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μου και καλο μηνα!!!! Ενα χαμογελο αισιοδοξίας σας παρακαλώ γιατι το έχουμε όλες ανάγκη.

TWINS μου το site είναι www.adorex.gr πιστευω δεν υπάρχει μπουμπουνιερα που να μην την έχει,αυτες τις ημερες θα παω και εγω να ψαξω για διαφορα αλλα επειδη η βαπτιση θα γίνει στην επαρχία θα πρεπει να παμε αυτο το μηνα να βρουμε μαγαζί,φωτογραφο (απορώ αν θα εχουν ξαναφωτογραφίσει βαπτιση διδυμων),να κανονισουμε περι εκκλησίας ασε που τους πηρα εχθες και μου είπαν όχι στολισμο κολυμπήθρας,λίγα μπαλόνια εξω και η μαμα - νονες να μην φορανε παντελονια για να δουμε οταν παμε εκει αν θα μας πουνε και αλλα...

Λοιπον σαν ποιματακι στο προσκλητηριο λεμε να βαλουμε :

είμαστε δυο αδερφάκια,δύο τοσα δα αστερακια,της μαμας και του μπαμπα μας,τα μικρα τους ζουζουνάκια. Θέλουμε να βαπτιστούμε,σε εκκλησία προσκαλουμε,τους νονους γνωστους και φίλους,όλους όσους θελουμε να δουμε. Ολοι σας μην απορείτε,βαπτιση κοινή θα δείτε,γιατι είμαστε δεμένα και πολυ αγαπημένα!! Τι λέτε δεν είναι ωραίο???

YiMXp3.png

καλημερα κοριτσαρες μου και καλο μηνα!!!! Ενα χαμογελο αισιοδοξίας σας παρακαλώ γιατι το έχουμε όλες ανάγκη.

TWINS μου το site είναι www.adorex.gr πιστευω δεν υπάρχει μπουμπουνιερα που να μην την έχει,αυτες τις ημερες θα παω και εγω να ψαξω για διαφορα αλλα επειδη η βαπτιση θα γίνει στην επαρχία θα πρεπει να παμε αυτο το μηνα να βρουμε μαγαζί,φωτογραφο (απορώ αν θα εχουν ξαναφωτογραφίσει βαπτιση διδυμων),να κανονισουμε περι εκκλησίας ασε που τους πηρα εχθες και μου είπαν όχι στολισμο κολυμπήθρας,λίγα μπαλόνια εξω και η μαμα - νονες να μην φορανε παντελονια για να δουμε οταν παμε εκει αν θα μας πουνε και αλλα...

Λοιπον σαν ποιματακι στο προσκλητηριο λεμε να βαλουμε :

είμαστε δυο αδερφάκια,δύο τοσα δα αστερακια,της μαμας και του μπαμπα μας,τα μικρα τους ζουζουνάκια. Θέλουμε να βαπτιστούμε,σε εκκλησία προσκαλουμε,τους νονους γνωστους και φίλους,όλους όσους θελουμε να δουμε. Ολοι σας μην απορείτε,βαπτιση κοινή θα δείτε,γιατι είμαστε δεμένα και πολυ αγαπημένα!! Τι λέτε δεν είναι ωραίο???

μποντζοοοοορνο! καλο μηνα!

λοιπον το ποιμητακι σε σουπερ ινντιντ! μη σου πω οτι θα το εχω κ στα τοπ 5 για το προσκλητηριο.

ωραια εγω δεν εχω βρει ακομα φωτογραφο κ η βαφτιση ειναι στις 25 του μηνου τουτουνου! λετε να βρω αμεσα η' με περνει καθωτι κ σαββατο η βαφτιση? τα δε βαφτιστικα πριν μια βδομαδα τα εκλεισα! μπομπο προχτες. πηρα κ στο χαμογελο μπας κ εκανα τπτς εκει αλλα δεν θα προλαβουν για την ημερομηνια λεει. διοτι για τις μπομπο δουλευουν κ παλι με εθελοντες κ τα προσκλητηρια αλλου, εξω. ασε που ειναι κ πανακριβα ρε γμτ!

κανενας φωτογραφος ρε παιδια?! με βλεπω να δουλευω με εθλοντες κ εμενα! οσοι πιστοι προσελθετε τεκνα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

TZINI Αν θες και αλλα ποιηματακια μες μου να σου στειλω(οχι οτι τα εγραψα μονη μου!!! απλα τα εχω διαβασει και τα μαζευα).Και εγω για Σαββατο βαπτιση βεβαια θα προτιμουσα Κυριακη αλλα υπαρχει καποιο προβλημα οποτε το κανονιζουμε για σαββατο μεσημερι (σεπτεμβριο)

YiMXp3.png

ΤΖΙΝΙ απο φωτογραφους δεν ξερω απλα διαβασα για τα παρακατω site (ουτε τιμες ξερω..)απλα ότι είναι καλοί

www.fotoway.gr

www.myikona.gr

www.colorstories.gr

www.fotoplano.gr

www.studiobalaskas.gr

Ισως καποια κοπελα που έχει κανει ηδη βαπτιση μπορεί να σου πει καλυτερα!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

ΤΖΙΝΙ απο φωτογραφους δεν ξερω απλα διαβασα για τα παρακατω site (ουτε τιμες ξερω..)απλα ότι είναι καλοί

www.fotoway.gr

www.myikona.gr

www.colorstories.gr

www.fotoplano.gr

www.studiobalaskas.gr

Ισως καποια κοπελα που έχει κανει ηδη βαπτιση μπορεί να σου πει καλυτερα!

thanks koπελα μου.

στο 2ο θα παω ουτως η' αλλως για προσφορα οζορντουι μαλλον. ειναι διπλα μου η μεταμορφωση.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!

Σήμερα θα πάω με τις νονές για βαφτιστικά. Φυσικά θα έρθουν και τα τουινσακια.

zitamar ευχαριστούμε πολύ. Εχει όντως πολύ ωραίες ιδέες και μαλιστα απ' ότι κατάλαβα είναι ο προμηθευτής όλων αυτών των μαγαζιών που κοιτάζω. Εχει και πολύ μοναδικές ιδέες... π.χ για μπομπονιέρα συρραπτικό δεν είχα ξανακούσει. Το κείμενο μου αρέσει πολύ.

tzini01 το κουτάλι δεν τους άρεσε η κρέμα; Είναι πολύ φανταστική στιγμή της πρώτης κουταλιάς... τέλεια.

Γιατι την πεθερά τη λες ντολμαδένια; Μου αρέσουν πολύ οι ντολμάδες, ειδικά αν είναι στρουμπουλοι-στρουμπουλοι με μπόλικο αυγολέμονο και δυοσμο. Τουτέστιν, είναι κομπλιμέντο αυτό. Τα σχόλια της όμως.... πες της να πάει να συνατήσει τη μπεμπε λιλή.

Παρεκτρέπομαι και είναι νωρίς.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

tzini δεν ήξερα σε πια περιοχή είσαι,εγω εγινα φετος νονα στην μεταμορφωση και μας εβγαλε φωτογραφιες παρα πολυ ωραιες πραγματικα,αν δεν κανω λαθος η κουμπαρα μου πληρωσε περιπου 600-650ε για φωτο (οχι ψηφιακο αλμπουμ αλλα απλο) θα την ρωτησω και θα σου γραψω το απογευμα ή αυριο τα στοιχεια του.

YiMXp3.png

tzini δεν ήξερα σε πια περιοχή είσαι,εγω εγινα φετος νονα στην μεταμορφωση και μας εβγαλε φωτογραφιες παρα πολυ ωραιες πραγματικα,αν δεν κανω λαθος η κουμπαρα μου πληρωσε περιπου 600-650ε για φωτο (οχι ψηφιακο αλμπουμ αλλα απλο) θα την ρωτησω και θα σου γραψω το απογευμα ή αυριο τα στοιχεια του.

θυμησε μου πότε είναι η βάφτιση ....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

απο adorex αγόρασα και γω πράγματα.Εχει τρομερή ποικιλία σχεδίων και αρκετά καλές τιμές!

twins ναι εμείς φρέσκο πίνουμε απο τον χρόνο και μετά...όπως κατάλαβες πήγα για ύπνο εχθες!Δεν έχω μεταμεσονυκτιο ταισμα!χαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ευχαριστω ολγα.

θα το εχω σιγουρα στα υποψιν. αρκει να εχει ημερομηνια κενη.

σημερα εκτακτως εχω την καθαριστρια κ γινετε πανζουρλισμος στο πιτι!

τα μπεμπετονια δεν μου τα λενε κ πολυ καλα τα μαντατα με την κρεμα αλλα που θα παει θα τα καταφερω!

αι γουιλ σαρβαιβ απ τα πασαλειμματα!:shock:

σκεφτομαι να τους βαλω κ ολοσωμη σαλιαρα αυριο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μεσημέριασε και ακόμα εδώ!!

Εμείς πολύ καλύτερα εδώ ομαδικά, χτες ο χασμπάνος έπιασε και την ηλεκτρική σκούπα οπότε γλιτώσαμε οιικογενειακή σύρραξη και άμα βρώ κουράγια μπορεί και να του κάτσω :D:D:D...

Φωτογράφο έχω και εγώ να προτείνω οικονομικό και πολύ συμπαθητικό αν θέλετε.

Τζίνι με τις κρέμες κάνε υπομονή, εμάς μας πήρε πολλές μέρες για να πούμε ότι τρώμε!!

και δε θυμάμαι τι άλλο να πώ γιατί είπατε πάρα πολλά....γλωσσοκοπάνες και γω κοιμόμουνα τον ύπνο του δικαίου

Φιλιά και χαιρετίσματα σε όλες και σε όλα τα μπεμπόνια και ειδικότερα σε ένα....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...