Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ηταν τότε που έδωσε κάτι σουπερ συνταγες για σοκολατόπιτα.

Είχε και άλλα ωραία εκείνη τη μέρα... τις γοργόνες, τις φάλαινες...

Nufi, η ιδέα σου πολύ καλή.

Τι γνώμη έχετε για μπομπονιέρα αλατοπιπεριέρα; κοριτσακι-αγοράκι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μάλιστα, διότι προοριζόταν για μεγάλους. Κιμάς, φρυγανιά, θυμάρι, ρίγανη, κέτσαπ, μουστάρδα, αλάτι, αυγό και μία νότα σανγκρία. Κατά τα άλλα, το βραστό ψάρι μας πειράζει...

αχ αχ αχ καλέ τι δίνεις στο παιδί??? :tongue::tongue:

RKdwp3.png

Ηταν τότε που έδωσε κάτι σουπερ συνταγες για σοκολατόπιτα.

Είχε και άλλα ωραία εκείνη τη μέρα... τις γοργόνες, τις φάλαινες...

Nufi, η ιδέα σου πολύ καλή.

Τι γνώμη έχετε για μπομπονιέρα αλατοπιπεριέρα; κοριτσακι-αγοράκι;

Ωραίο, μ' αρέσει!!!!! :P:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ας μείνει μεταξύ μας.... όταν μεγαλώσει θα του το πούμε....:P:p:p:p:p

Ναι, οπως συζητούσαμε με τον μπαμπά μου πρόσφατα ο οποίος επιμένει να τους δίνω ότι τρώμε κι εμείς. "Τι πάθατε εσείς που σας δίναμε τα πάντα από 6 μηνών?" μου λέει. Και του λέω, να, εγώ έχω αρκετές τροφικές αλλεργίες. Λέει και η μάνα μου, "μην μιλάς, γιατί η κόρη σου θα σου ζητήσει και αποζημίωση". χαχαχα :P:p:p

RKdwp3.png

Είδες; το μεσημερι που θα τρωγαμε στις 3, με τα σουπο-προβλήματα καταληξαμε να φάμε στις 16:30. Και φυσικά πήγε και το επόμενο γευμα πίσω και βέβαια και το τελευταίο. Το ήπιαν όμως όλο.

Εσεις πίνετε φρέσκο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι, οπως συζητούσαμε με τον μπαμπά μου πρόσφατα ο οποίος επιμένει να τους δίνω ότι τρώμε κι εμείς. "Τι πάθατε εσείς που σας δίναμε τα πάντα από 6 μηνών?" μου λέει. Και του λέω, να, εγώ έχω αρκετές τροφικές αλλεργίες. Λέει και η μάνα μου, "μην μιλάς, γιατί η κόρη σου θα σου ζητήσει και αποζημίωση". χαχαχα :P:p:p

Δυστυχώς η δική μας η γενιά εμφάνισε πάρα πολλά γαστρικα-γαστρεντερολογικά-ανοσολογικά προβλήματα και καταλήγουν ότι έφταιγε το γεγονός ότι μας έδιναν τα πάντα.

Η μαδερ μου είπε ότι σε εμάς μας έδιναν από 40 ημερών πορτοκάλι. Στο 2μηνο σουπες. Τα φρέσκα φρούτα τα σνόμπαραν οι παιδίατροι και προωθούσαν τα έτοιμα και τις τροφές σε βαζάκια. Και φυσικά, τότε δεν υπηρχαν γάλατα για παιδιά με ιδιαιτερότητες... και μετά αναρωτιόταν γιατί το μωρο δεν πίνει γάλα; ε; (μιλάει τώρα η δυσανεξία στη λακτόζη)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

tzini01 πες κανενα Αγγλικό να ευθυμήσουμε κάπως γιατί έχει πέσει η ομάδα.... σοβαρά μιλάω....

πλιιιιζ πλιιιιιζ. μαυ αι χαβ γιουρ αντενσιον πλιιιιζ.

σκετο τζινι. δεν με βαζανε στο μαγαζι κ εστι αναγκαστηκα κ κοτσαρα κ το 01.

Κορίτσια, γι΄αυτό το θέμα δεν...

πολυ σωωστη! κ πολυ σοφη!

αχ κοριτσακια μου καλα παω να ξαπλωσω γιατι ποιος ξερει ποσες φορες θα σηκωθω σημερα για πιπιλα, νερακι, αγκαλια, να παρω μαζι μου στο κρεβατι κτλ..

κ σε 6μιση ωρες σηκωνομαι για φουλ μερα..

φιλια!!!!!

γκιβ μι ε μπρεικ! η μικρη τσουτσουραδα εριξε μια τσιριδα πριν λιγο κ τα ειδα ολα! κ ο μικρος ταρζανομπεμπετος κλασικα τον τραγουδαει τον υπνο. αν δεν νιανιαρισει δεν παιξει με την πιπιλα κτλ. δεν μας παει καλα! αλλα μετα ρουθουνι δεν κουνιεται! αντε να περασουμε κ το σταδιο με τα δοντια γμτ το κερας της ψειρας.\, γιατι με φαινεται πως κινησαν τα οργανα!

ρε παιδια δεν εχω βρει φωτογραφο για την βαφτιση κ δεν θελω να παω σε αυτον που μου εκανε της μεγαλης. δεν λεω καλες φωτο εβγαλε, αλλα για να κανει τις 500 ληψεις (μπορει κ να λεω πολλες, δεν ενθυμουμαι καλα), εβγαλε 100 φορες τα ρουχα κ τα κουτια κ την κολυμπηθρα του σιλωαμ! κ δεν μας εστησε κ καλα στις οικογενιακες φωτοζ! το καλο στην ολη τποθεση ηταν οτι μου εδωσε κ τσιντιζ με φωτος για να εκτυπωσω οποιες ηθελα!

για ξαναριξτε καμια τιμη για διδυμοβαπτιση πλιζ!

μπαι δε γει κ εμενα ο χασμπανος ενιοτε με τη δινει απιστευτα στα νευρα. τιραντες κανω το βρακι απ τα νευρα ευκολα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Δυστυχώς η δική μας η γενιά εμφάνισε πάρα πολλά γαστρικα-γαστρεντερολογικά-ανοσολογικά προβλήματα και καταλήγουν ότι έφταιγε το γεγονός ότι μας έδιναν τα πάντα.

Η μαδερ μου είπε ότι σε εμάς μας έδιναν από 40 ημερών πορτοκάλι. Στο 2μηνο σουπες. Τα φρέσκα φρούτα τα σνόμπαραν οι παιδίατροι και προωθούσαν τα έτοιμα και τις τροφές σε βαζάκια. Και φυσικά, τότε δεν υπηρχαν γάλατα για παιδιά με ιδιαιτερότητες... και μετά αναρωτιόταν γιατί το μωρο δεν πίνει γάλα; ε; (μιλάει τώρα η δυσανεξία στη λακτόζη)

α καλα! εμενα μου λεει η μανα μου οτι η γιαγια μου μας εδινε φασολια πιρουνωτα οταν ημασταν 3 μηνων. κ μετα ψαχνω να βρω εγω γιατι ειμαι δυσκοιλια κ γιατι εκανα περιτονιτιδα κ αιμμοροιδες νυστερατες!

φαντασου να μου εμενε κουσουρι κ κλανιαρα της λεω! ωιμε τι θα γινοταν! τυφλα στην μπεμπε λιλη, την εκτοξευτρια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γεια σου ρε tzini01 μας έκανες και γελασαμε και το χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Θυμησε μου του χρόνου να σε πάρω μια μέρα στο σχολείο για να δείξουμε στα παιδιά τη σημασία των Αγγλικών.

Για φωτογράφο είμαι και εγώ σε αναζήτηση προσφορών. Προς το παρον μόνο για προσκλήσεις μπορώ να μιλήσω... και οι μέρες περνουν, τραλαλι τραλαλο....

Αφου λέτε για χαζμπαντς να σας πω και εγώ το νέο μου πρόβλημα;

Ο μπαμπας θέλει να κοιμάται ακόμα με το πάπλωμα!!!!! Και μετά αναρωτιέται γιατί πάω και κοιμάμαι με τη μαγουλού!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

α καλα! εμενα μου λεει η μανα μου οτι η γιαγια μου μας εδινε φασολια πιρουνωτα οταν ημασταν 3 μηνων. κ μετα ψαχνω να βρω εγω γιατι ειμαι δυσκοιλια κ γιατι εκανα περιτονιτιδα κ αιμμοροιδες νυστερατες!

φαντασου να μου εμενε κουσουρι κ κλανιαρα της λεω! ωιμε τι θα γινοταν! τυφλα στην μπεμπε λιλη, την εκτοξευτρια!

Ολα έχουν το λόγο τους τελικά. Φαντάσου όμως όντως να γινόσουν εκτοξεύτρια; Οχι και τίποτε άλλο, θα φορούσες και μπουφαν μαζί με σορτσάκι (πόσες φορές έχουμε δει αυτό το βίντεο Θεε μου)......

Βέβαια, τώρα που έχουν ακριβύνει τα καύσιμα, ίσως να ήταν ένα μεγάλο προσον....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ολα έχουν το λόγο τους τελικά. Φαντάσου όμως όντως να γινόσουν εκτοξεύτρια; Οχι και τίποτε άλλο, θα φορούσες και μπουφαν μαζί με σορτσάκι (πόσες φορές έχουμε δει αυτό το βίντεο Θεε μου)......

Βέβαια, τώρα που έχουν ακριβύνει τα καύσιμα, ίσως να ήταν ένα μεγάλο προσον....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σε καλο σου!

μη το γελας με το παπλωμα! κ εγω πριν 1 βδομαδα το εβγαλα! η μαχη του δραμαλη με τον χασμπανο! αυτος ζεσταινεται, εγω κρυωνω! βεβαια ειναι κ τροφαντερο το καμαρι μου.

ρε κοπελες καπου πιο πανω ειπατε για τα κιλα. εμενα η οξωαποδω (πεθερα) οταν ηρθε στο μαιευτηριο τι μου ειπε?!: δεν επεσε καθολου η κοιλια σου! αι σιχτιρ μωρη ντολμαδενια που να πεσει κ να πλακωσει το ταβανι! κ ενας αλλος φιλος: εχει κ αλλο νινι μεσα?! βρε ουστ!

κ ναι ακομα προσπαθω να χασω τα κιλα! κλαψ κλαψ. ειμαι 68 τωρα. ξεκινησα τα διδυμα με 57 κ σταματησα να ανεβαινω στη ζυγαρια οταν εδειχνε 82 η βλαμενη! κανα δυο βδομαδες πριν γεννησω! φχαριστηθηκα σουβλακια κ γλυκα ομως! πολυ παγωτο ρε παιδια. μια μερα με ειχε πιασει τετοια λυσσα για παγωτο που πηγα στην ψιλικαντζου κ πηρα ενα απ αυτα τα 2λιτρα τα οικογενιακα κ το εξαφανισα σε μιαμιση μερα:shock:. με μπισκοτακια! αχ βαχ! ωραιες εποχες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...