Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ο ντοκ είπε να τρώμε ότι κρέμα θέλουμε. Και έχω πάρει και πολλές καινούριες γεύσεις! Θα τις πάρω όλες μου φαίνεται.

Προς το παρον τα χαιλαιτ είναι

1) 7 δημητριακά και μήλο (ωραία)

2) 2 δημητριακά και αχλάδι (καλή)

3) 7 δημητριακά και μπανανα (επικίνδυνα νόστιμη... έχει γεύση γκοφρέτα...)

Σημειωση: αυτές δεν είναι φρουτόκρεμες, είναι κρέμες δημητριακών.

Τώρα για γιαουρτάκι, εγώ ξεκίνησα να τους δίνω πήλινο, αλλά τρώνε και τα παιδικά. Το στραγγιστο δεν τους άρεσε. Σε άλλά παιδιά όμως αρέσει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

πωπω τι ειπες τωρααααα...μπλιαχ σιχαινομαι και την μυρωδια αυτης της κρεμας!!

δεν μπορεις να τα πεις και φαγανες αλλα ουτε και κακοφαγα.Ειναι αδυνατα ομως.Ουτε 10 κιλα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Παράθεση από τις 01-06-2010.... η ευχή ισχύει φυσικά!

Ρυζόγαλο παίρνω μόνο αυτό που είναι για διαβητικούς οπότε δεν έχει ζάχαρη.

Γιώτα, μην ανησυχείς... αχ λίγο έμεινε ακόμα. Και εγώ έχω να την επαναλάβω τη Δευτέρα...

Όλγα που θα μου πας.... να τώρα θα δεις τι ευχή θα σου κάνω!!! Σου εύχομαι οι νυφές σου να είναι τόσο λιχούδες που κάθε μέρα να σου λένε "Μαμα- Όλγα, φτιάξε μας σε παρακαλώ ένα κορμό/ κέικ/ σοκολατόπιτα/ σουφλε κλπ, κλπ" και εσύ να μην προλαβαίνεις να βγαίνεις από την κουζίνα!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

λοιπον θα παρω κ εγω κ αλλες , θα προσθεσω κ κανα καινουργιο φρουτο εποχης στη φρουτοκρεμα, κ αλλα λαχανικα στη σουπα να γινει χαμος, γιατι εχουμε μονοτονιασει!

κ θα συνηθισουν στη μονοτονια κ δε θα ειναι δεκτικα στις νεες γευσεις φοβαμαι...

τελος στη βαρεμαρα!ζητω οι δοκιμες!

ζητω η αρχηγος των δοκιμων twins.με τη βουλα. εχει κ γιο που κατεβαινει εκλογες...

γκορτζος!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Οχι γκορτσος... σκούξης.... μην μπερδευόμαστε....

Νομίζω για περιφερειαρχης θέλει να κατέβει... Θα τον ψηφίσετε ως εξής: πάρτε ένα λευκό ψηφοδέλτο, γράψτε "σκουξης" και ρίξτε το στο φακελάκι. Κατ' αυτό τον τρόπο μπορείτε να τον ψηφίσετε από κάθε περιφέρεια.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αχ κοριτσακια μου καλα παω να ξαπλωσω γιατι ποιος ξερει ποσες φορες θα σηκωθω σημερα για πιπιλα, νερακι, αγκαλια, να παρω μαζι μου στο κρεβατι κτλ..

κ σε 6μιση ωρες σηκωνομαι για φουλ μερα..

φιλια!!!!!

33E7p2.png

Κορίτσια, γι΄αυτό το θέμα δεν θέλω να πω εδώ παραπάνω γιατί είναι πολύ προσωπικό της κοπέλας και πολύ σοβαρό. Και σιγουρα δεν θα είχε πρόβλημα να μοιραστεί το πρόβλημα της με όλες τις κοπέλες του καφέ, αλλά όπως ξέρετε, τα γραφόμενα μας τα διαβάζει και πας εις ασχετος (ας μου επιτραπεί η εκφραση) που ουδεμία σχέση έχει με εμάς, τα παιδιά μας και τις ανησυχίες μας.

Έχεις χίλια δίκια, ζητώ συγνώμη που αναφέρθηκα στο θέμα δημοσίως.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...