Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ωωωω... όλος ο καλος ο κοσμος!

Τι λέτε; για μπισκότα; Εγώ τους έδινα τα νουτρίτσια. Τους άρεσαν πολύ, αλλά έκαναν το πάτωμα χάλια. Με το ψωμι όμως τα πάμε πιο καλά.

Υπάρχει και το safe feeder που βάζεις μέσα ένα μηλαράκι ή μια μπανάνα και το τρώνε σιγά σιγα πολτοποιώντας το. Δες αν σου κάνει....

κορίτσια, όλο τη μπεμπα της Μαρίας σκέφτομαι... και μου φαίνεται αστείο που αγχώνομαι γιατί για πολλοστή φορά αντι για σουπα φάγαμε πάλι γιαούρτι... πραγματικά τη θαυμάζω γιατι μένει ψύχραιμη.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

τα ολγάκια είναι καλά!Καταστρώνουν σχέδιο εξόντωσης μου!!

Τρέχουν όλη μερα,σκαρφαλώνουν παντου και δεν με ακούνε καθόλουυυυυυυυ

Οταν πέφτουν για υπνο κατα τις 9 είμαι ενα ερήπιο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

9 κοιμουνται παλι καλα.. κ τα νουφακια..μονο που ξυπνανε 7παρα..

τα ολγακια το τραβανε φανταζομαι το πρωινο ξυπνημα ε?

μες τη μερα κοιμουνται ακομη καθολου τα μπεμπε σας?

εμενα ναι απο 20λεπτα μεχρι κ ωρα..κ αν ξυπνησουν πριν προλαβουν να χορτασουν υπνακι, εχουμε ωραιοτατη γκρινια μετα..

υπνοτρομοκρατια ζουμε εδω.."θα κοιμηθουν αραγε για να μην εχουμε δραματα???"

33E7p2.png

Πραγματικα δεν ξέρω τι να πω... και τώρα να λέμε και δημόσια λεπτομέρειες, μάλλον δεν είναι ότι καλύτερο για την κοπέλα....

να ναι καλα μονο κ δυνατη..κ μακαρι αν μπορουμε να τη στηριξουμε..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Και εμεις έχουμε κάτι θεματάκια στο υπνο με το σκουξη. Με τη μαγουλού τα λύσαμε. Κοιμόμαστε κάθε βράδυ αυτή, εγώ, ο κουνελος και τα πατουσια μαζί. Σύνολο πέντε.

Α... να σας πω να γελάσετε. Ο σκούξης έφαγε την Κυριακή ένα ολοκληρο μπιφτέκι. Τη σούπα βέβαια πριν 5 λεπτα την είχε περιφρονήσει...

Α... Ολγα, τώρα που σε βρήκα.... αν θυμάμαι καλά στο 12ο έχει πολλά εμβόλια ε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εμεις απο εμβολια κανουμε ενα διαλειμμα τωρα μεχρι τον 12ο που θα χουμε παλι..

δηλαδη εχουμε εναμιση μηνα να παμε γιατρο κ εχουμε ακομη μεχρι τον 12ο.

ανασφαλεια νιωθω χωρις τη μηνιαια παρακολουθηση.

ευτυχως μεσολαβουν τα follow up στις μενν κ θα χουμε μια εικονα απο εκει.

ο σκουξης τι επαθε κ δεν κοιμαται? μηπως ονειρευεται κ μπριζολακια τωρα που δοκιμασε κ το μπιφτεκακι???

τι μπιφτεκακι εφαγε?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...