Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Nunu, καλύτερα η μικρή ε? ορούς να ξεβουλώνει η μυτούλα και το ρουφηχτήρι μυξών.

Με το Μαράκι τι γίνεται? Πραγματικά κι εγώ εύχομαι να είναι τουλάχιστον κάτι αναστρέψιμο με την μπεμπούλα. Να είναι μόνο ένας εφιάλτης.

RKdwp3.png

jasminius τι βλακεια..

ποσο θα παρει για να γινεις καλα?

ξεκουρασου μωρε οσο μπορεις, μη το κουραζεις κριμα ειναι..

δύο εβδομάδες στάνταρντ ακινησία γμτ. Τι δύσκολο που είναι....

RKdwp3.png

jas ωχ ναι..

λοιπον ξαναλεω..ευκαιρια να ξεκουραστεις κ συ λιγο, αν καταφερεις..

θα βοηθησουν περισσοτερο οι γυρω τωρα..

μονη δεν εισαι εσυ ολη μερα με τα διδυμακια σου? εισαι απιστευτη, κανε ενα διαλειμμα με βοηθεια τωρα λοιπον..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εδωωωωω

Εχω στενοχωρηθει πολυ με την μπέμπα της Μαρίας γι'αυτο...[/Q

ναι απιστευτο...

αν μπορουσαμε καπως να βοηθησουμε..ας προσευχηθουμε τουλαχιστον, ας στειλουμε θετικες σκεψεις..

33E7p2.png

ολγα κ jas να ρωτησω..

αλλαζετε πανα το βραδυ?μες τη νυχτα εννοω..

κ επισης απο ποσα δοντια κ πανω δινω λιγο ψωμακι/μπισκοτακι/μπανανιτσα ας πουμε για μασουλημα?

κ τι μπισκοτακι? δε θελω να χει ζαχαρη..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εγω οχι ποτε δεν αλλαξα πανα μεσα στην νύχτα εκτος και αν ειχαν βραχει

Οσο για τα μπισκοτακια κλπ μπορεις να δοκιμασεις σιγα σιγα κανενα μιράντα.Ναι μεν εχει ζαχαρη(ποση πια να εχει ενα μπισκοτο)αλλα λιωνει και δεν ειναι επικινδυνο.Δεν παιζει ρόλο ποσα δοντια εχουν,αρκει να είναι ετοιμα ψυχολογικά να μασήσουν

Θα το καταλάβεις σίγουρα!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

λεπτομεριες πολλες δεν γνωρίζω αλλά τα πραγματα όπως εχουν αυτη την στιγμή ειναι πολύ σοβαρα....οι άνθρωποι περνάνε μεγάλο γολγοθά και χρειάζονται συμπαράσταση

Το μωρό εχει νοητική στέρηση....αυτο τα λέει όλα

Να τους δίνει ο Θεός δύναμη,να δώσουν στο παιδάκι τους την καλύτερη δυνατή ζωή!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

α, ο μικρος ειναι ετοιμος 100%! κ πιτσα να του βαλεις κοντα στο στομα θα το ανοιξει να τη φαει!

οκ, νομιζω ξεκιναμε! εχει 3δοντακια, μικρα ακομη ομως..

τι κανουν καλε τα ολγακια? τρεχουν ολημερις?

33E7p2.png

Καλησπέρα... Κι εγώ ρε γμτ δε μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το Μαράκι...

Μακάρι η Παναγία να τους βοηθήσει και να πάνε όλα καλά. Να μην είναι κάτι που δε διορθώνεται...ούτε να το σκεφτομαι δε θέλω...

Αν μιλάει κάποια κοπέλα μαζί της ας της πει ότι προσευχόμαστε όλες για τη μικρούλα της...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

λεπτομεριες πολλες δεν γνωρίζω αλλά τα πραγματα όπως εχουν αυτη την στιγμή ειναι πολύ σοβαρα....οι άνθρωποι περνάνε μεγάλο γολγοθά και χρειάζονται συμπαράσταση

Το μωρό εχει νοητική στέρηση....αυτο τα λέει όλα

Να τους δίνει ο Θεός δύναμη,να δώσουν στο παιδάκι τους την καλύτερη δυνατή ζωή!

οχι ρε συ..

δε ξερω τι να πω..

μα πως εγινε αυτο? τωρα το καταλαβαν οι γιατροι? τοσες εξετασεις κανουμε γμτ ως εγκυες..:-(

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...