Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ειναι site με παρα παρα πολλες μπουμπουνιερες και καλες τιμες νομιζω,απο εκει παιρνει η φιλη μου που εχει βαπτιστικα στην επαρχία,αν επιτρεπετε να το γραψω εδω πες μου(μη θεωρηθει διαφημιση,αλλιως να στο στειλω πμ).Ειδα ότι πουλανε χοντρικη και υποθετω για να μου το πει η φιλη μου θα δίνουν και λιανικη αλλιως να σου πω την αληθεια θα τα παραγγειλω μεσω αυτης.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

TWINS μια απο τα ίδια, όσο ήμουν έγκυος μου έλεγε να φαω γιατι αλλιως δεν μεγαλωνουν τα μωρα απλα τοτε ήμουν χοντρη και έγκυος,τωρα απλα είναι χοντρή (+6,5 κιλα) και θελει λεει να κανω γυμναστικη,μα πότε να κάνω? όταν πέφτω στο κρεββατι τάβλα απο την κουραση??:confused: ασε που είδα μια "αγαπημενη" μου συγγενης και μου λεει << μηπως εχεις και κανενα αλλο μεσα?? εμενα η κορη μου εκανε 3 και είναι οπως πριν...>> τωρα τι νατης πεις όταν η κορη της τελευταια γεννα έκανε πριν 2 χρονια και η κοπελα εδω και 5 μηνες περιπου ήρθε στα κιλα της..ασε καλυτερα μην ασχοληθω,τι μου θυμησες τωρα..

Α, τη ρουφιάνα... Σου είπε τέτοιο πράγμα και δεν της απάντησες όλα αυτά, που μας είπες; Ότι δηλαδή η κόρη έχει 2 χρόνια που γέννησε; Θα έπρεπε να της πεις "κι εγώ σε δύο χρόνια από τώρα θα είμαι πιο αδύνατη κι από πριν"...

Γιατί, βρε κορίτσια, δεν παίρνουν τις απαντήσεις που τους πρέπουν αυτοί οι άνθρωποι; Γιατί κάθε φορά πρέπει να λέμε (όχι εγώ, το λέω για όσους δεν απαντούν, εγώ την απάντηση τη δίνω αμέσως πίσω και πληρωμένη, δεν αφήνω εκκρεμότητες, γι' αυτό και δεν με κάνει και πολύς κόσμος από το σόι παρέα.... :) ), άστο τώρα, τι να του απαντώ. Εκεί στηρίζονται και κάνουν κουρέλι όποιον βρουν μπροστά τους. Άντε από κει με την κάθε τσοκάρα ανάγωγη κλάραμπελ!

rPPrp3.png

δεν της απαντησα τιποτα γιατι σεβομαι την κορη της που είναι μια χαρα κοπελα,το αφησα να περασει έτσι αλλα μετα ολη μερα το σκεφτομουνα και να σου πω την αληθεια πικραθηκα πολυ...αλλα μολις βλεπω το χαμογελο απο τα αντρακια μου δεν με νοιαζει να έπαιρνα και αλλα 20!!!

YiMXp3.png

δεν της απαντησα τιποτα γιατι σεβομαι την κορη της που είναι μια χαρα κοπελα,το αφησα να περασει έτσι αλλα μετα ολη μερα το σκεφτομουνα και να σου πω την αληθεια πικραθηκα πολυ...αλλα μολις βλεπω το χαμογελο απο τα αντρακια μου δεν με νοιαζει να έπαιρνα και αλλα 20!!!

Βρε κοριτσάκι μου, δεκτά όλα αυτά, καλή κι η κόρη, δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω, αλλά η μάνα εξακολουθεί να είναι βρωμόστομη... Πρέπει να τιμωρηθεί, διότι την υπόλοιπη μέρα χάνεις χρόνο, μετανιώνοντας που δεν απάντησες. Ενώ αν της απαντήσεις αμέσως, το κλείνεις εκεί το θέμα σου. Βέβαια, όλα αυτά είναι δική μου άποψη, έτσι;

Αφού έτσι ήθελες να το χειριστείς, καλά έκανες. Όμως, την επόμενη φορά, που θα τη δεις, μπορεί να έχεις συσσωρευμένο θυμό και να τη φτύσεις, χωίς να προλάβεις να το ελέγξεις (χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι, αυτό τους χρειάζεται).

Εμένα ένας σχεδόν συνάδελφος, μου είπε, όταν ήμουν έγκυος (νωρίς σχετικά), "γεια σου χοντρούλα" και του είπα "είμαι έγκυος και ανήκω σε άλλη κατηγορία, μην το ξαναπείς αυτό". Μετά από περίπου 2 μήνες μου το ξανάπε, όταν είχε (επιτέλους) μεγαλώσει και η κοιλιά μου (γιατί μέχρι τότε με κορόιδευαν και για το ότι έχω ανύπαρκτη κοιλιά) και του έριξα τέτοιο πουστ........ρλίκι, που μέχρι σήμερα δεν μιλάμε... Καλά, μπορεί και να υπερέβαλα, αλλά δεν λες σε μια έγκυο σε δίδυμα "γεια σου χοντρούλα" ούτε για πλάκα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ας προσευχηθούμε όλες για τη μπεμπούλα της marakikon...

Να είναι όλα ένα κακό όνειρο, να τελειώσει γρήγορα και να μην τους ξανασυμβεί ποτέ ποτέ ποτέ τίποτε κακό...

rPPrp3.png

Εχω εξεταστική σε 18 μέρες και διάβασμα μηδεν. Ντροπη μου.

zitamar, αν μπορείς πες μας για το σαιτ. Εδώ γενικά λέμε από που ψωνίζουμε, προτάσεις κάνουμε που μας βολεύουν. Οι διδυμομαμάδες δεν λογοκρίνουν κανένα (εκτός φυσικά αυτούς που μας λένε χοντρούλες.... αυτοί, στο πυρ το εξώτερον :twisted:). Αν παλι δεν θέλεις, στείλτο μου με πμ. Πρέπει να τελειώνω με το θέμα μπομπονιέρα.... κλαψ κλαψ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!

Η μπέμπα μας απύρετη, εφαγε και το φαγάκι της σήμερα, μόνο με το γάλα το βραδυνό δυσκολευτήκαμε γιατί η μυτούλα της είναι πολύ μπουκωμένη.

Twins διάβασε με τα twinsakia!! Σα να τους διαβάζεις παραμυθάκι!!! Καλά ντε μη βαράς!!

Agorakia συμφωνώ ότι πρέπει να απαντάμε και να κόβουμε λόξυγγες!!

zitamar και γω και γω μπομπονιέρες!!!

jas πως είσαι κοπέλα μου? την παλεύεις?

Maraki την αγάπη μας σας στέλνουμε.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας ομορφες λεπτουλες αιθεριες (κ οχι πανωλεθαιριες!!) μανουλιτες!!

nunuki μπραβο στη μπουμπου , το εφαγε λαχανο το οποιο μικροβιο!

twins κουραγιο μικρο μου φοιτητρονι, σε λiγο θα τελειωσεις κ τζινακια θα πινεις με λεμονι! λεμε τωρα...

agorakia ε, εισαι ωραιος τυπος..

zitamar οντως θα πρεπε να μην αφηνουμε παντα ν αλωνιζουν κ να λενε οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι..ελεος!

ολγακι γιατι ετσι?

το marakikon βρε κοριτσια πως να ναι τωρα? μακαρι να υπαρχουν καποια καλα νεα..

33E7p2.png

Γειά σας κορίτσια.

Εγώ έχω φρικάρει που δεν μπορώ να κάνω τίποτα και διατάζω... Από το πρωί ήταν η μάνα μου εδώ, μετά ήρθε για κανένα 3ωρο ο άντρας μου και τώρα πάλι η μάνα μου.

agorakia, ναι, θηλάζω ακόμα και είναι δύσκολο τώρα.

Twins, μόνο ένα τρίγωνο μου βάλανε, ούτε νάρθηκα ούτε τίποτα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...