Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, νομίζω καλύτερα είμαστε. Δεν έχει πυρετό σήμερα μέχρι στιγμής. με τις εξετάσεις τι να πώ, βγήκαν χτες η γενική ούρων οκ και το στρέπ τέστ θετικό. Σοκ έπαθα, που σκατά τον πιάσαμε τον στρεπτόκοκκο, μας είπαν οι ντοκτοραδες να ξεκινήσουμε αντιβιώσεις. Επειδή όμως δε μπορούσα να το χωνέψω πήγα σήμερα σε άλλο εργαστήριο το οποίο μου το έβγαλε αρνητικό :shock::shock::shock:. Εχω ζητήσει και καλλιέργεια φαρυγγικού επιχρισματος που θα βγεί την Πέμπτη οπότε πήραμε αναβολή για την αντιβίωση. Αν η μπέμπα συνεχίσει σήμερα απύρετη και φάει και το φαϊ της νομίζω θα ήταν ίωση και τη γλιτώσαμε.

Α ρε Agorakia σπάω πολύ πλάκα με σένα και θέλω πολύ να σε γνωρίσω.

Jasminaki φαντάζομαι είσαι στα χειρότερα σου, τι να σου πούμε παραπάνω εμείς όσο μπορείς να το προσέχεις και να δεχτείς βοήθεια από όπου να ναι για να γίνει καλά το χεράκι σου.

Naki όπως στα λένε είναι, αυτή που σου είπε για την επισκληρίδιο είναι μεμονωμένη περίπτωση αν οχι υπερβολική και τρομακτική:eek::-o

:) Ναι, μωρέ, εντάξει, καλή είμαι (χιχιχιχιχιχι)!

Λοιπόν, nunuka, με το μπαρδόν κιόλας, με ξέρετε, όπου πιστεύω ότι αυτό πρέπει να κάνω, ανακατεύομαι. Οπότε, nunuka μου, ανακατεύομαι και σου λέω ότι μην καθυστερήσεις πολύ την αντιβίωση. Σίγουρα αν το παιδί μείνει σήμερα απύρετο είναι πολύ καλό σημάδι, μα, για να σου λένε αντιβίωση, δώστην! Εγώ δεν θα νοιαζόμουν να δώσω λίγη αντιβίωση, μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρχει μικροβιάκι, που μπορεί να εξακολουθεί τη δράση του και, πιθανόν, να κάνει απλώς μια μικρή παύση εργασιών. Δεν θέλω να σε τρομάξω, πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές και προβλεπτικοί και να μη φοβόμαστε να δώσουμε και λίγη αντιβίωση. Τι θα πάθει το παιδί αν δώσεις και δεν είναι τόσο αναγκαία και τι θα πάθει αν δεν δώσεις και είναι αναγκαία;;;;;;;;;;; Στη θέση σου έτσι θα σκεφτόμουν, όμως εσύ είσαι η μανούλα της και ξέρεις καλύτερα απ' όλες μας :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Glorraki, εγώ καθόμουν, όταν μου έκαναν την ένεση. Είχα μαζί μου τη μαία μου, που ήταν τρομερή συμπαράσταση, εκτός του ότι όλα αυτά μου τα είχε πει με λεπτομέρειες μία μέρα πριν και ήξερα ακριβώς τι θα κάνουμε.

Naki, ο άντρας μου ήταν μαζί μου όλη την ώρα που περιμέναμε σε ένα δωμάτιο πριν το χειρουργείο, διότι εγώ δεν μπήκα τελικά την προκαθορισμένη ώρα, λόγω ενός έκτακτου περιστατικού και μπήκα στις (περίπου) 11.40 αντί για τις 10, που είχαμε πει. Τα νευράκια σπάσαν λιγάκι στην αναμονή, αλλά ήταν εκεί ο άντρας μου, ο γιατρός μου και η μαία μου. Και εγώ, φυσικά, που κατούραγα συνεχώς από το άγχος. Στο τέλος, για να μην τους διακόπτω και συνέχεια, επειδή τα έλεγε εκεί το παρεάκι βλέπεις (!!!!!), έπαιρνα τον ορό μου παραμάσχαλα και πήγαινα μόνη μου στο μπάνιο. Εκείνοι διέκοπταν για λίγο και μου φωνάζανε (ατάραχοι) "είσαι εντάξει";. "Ναι" τους απαντούσα εγώ "κάντε δουλειά σας". "Α" και συνέχιζαν την κουβέντα τους.......... Ο καλός μου με ακολούθησε μέχρι την πόρτα του χειρουργείου, με φίλησε και μπήκα εγώ στα χειρουργεία (ξάπλα, εννοείται, στο φορείο) με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και κάτι αγόρια εκεί, που μου αλλάξανε φορείο, ενθουσιάστηκαν που με είδαν να γελάω (κι ας είχα κλάσει μέντες μέσα μου) φωνάζανε "έτσι μπράβο! με χαμόγελο! Δύο αγόρια πας να κάνεις! μπράβο σου" ! (είναι πάγια τακτική μου, όταν έχω χεστεί πάνω μου, να το παίζω ότι εντάξει δεν τρέχει και τίποτα και κάνω και το σχετικό χιουμοράκι, δήθεν τι χαλαρή που είμαι και τέτοια)

καλα τωρα μου θυμισες στιγμες απειρου καλους!!περσι τον Ιουλιο εκανα υστεροσκοπηση,μπηκα στο χειρουργειο οπως περιγραφεις:χαμογελαστη μεν χεσμενη δε!!ειχα μαυρισει κιολας παρα πολυ(μενω σε νησι οποτε παραλια ολη μερα) και με βαλαν στο τραπεζι με τη λαμπα απο πανω και καναμε πλακα οτι θα κανω και σολαριουμ.Ειχε και μουσικουλα τελεια,και σε καποια φαση και ενω με ειχαν με τα ποδια πανω και διαπλατα ανοιχτα μπαινει μεσα ο γιατρος,αταραχη εγω του λεω:τωρα να μου φερετε και ενα μοχιτο θα σας παραδεχτω!!

γελαγαν ολοι και εμενα βεβαια ετρεμε το καρυδι μου!αλλα δεν το εδειξα...κυρια αγαπη μου!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλα τωρα μου θυμισες στιγμες απειρου καλους!!περσι τον Ιουλιο εκανα υστεροσκοπηση,μπηκα στο χειρουργειο οπως περιγραφεις:χαμογελαστη μεν χεσμενη δε!!ειχα μαυρισει κιολας παρα πολυ(μενω σε νησι οποτε παραλια ολη μερα) και με βαλαν στο τραπεζι με τη λαμπα απο πανω και καναμε πλακα οτι θα κανω και σολαριουμ.Ειχε και μουσικουλα τελεια,και σε καποια φαση και ενω με ειχαν με τα ποδια πανω και διαπλατα ανοιχτα μπαινει μεσα ο γιατρος,αταραχη εγω του λεω:τωρα να μου φερετε και ενα μοχιτο θα σας παραδεχτω!!

γελαγαν ολοι και εμενα βεβαια ετρεμε το καρυδι μου!αλλα δεν το εδειξα...κυρια αγαπη μου!

Χαχαχαχα....................Φοβερή εικόνα. Από ποιο νησί είσαι είπαμε? και μένεις εκεί μόνιμα ή όχι? απορίες που έχω ε? απλά δεν θυμάμαι.

Όσο για τις συμβουλές σου AGORAKIA προς NUNU συμφωνώ για την μικρή της. Τώρα βέβαια η μανούλα ξέρει καλύτερα.

:) Ναι, μωρέ, εντάξει, καλή είμαι (χιχιχιχιχιχι)!

Λοιπόν, nunuka, με το μπαρδόν κιόλας, με ξέρετε, όπου πιστεύω ότι αυτό πρέπει να κάνω, ανακατεύομαι. Οπότε, nunuka μου, ανακατεύομαι και σου λέω ότι μην καθυστερήσεις πολύ την αντιβίωση. Σίγουρα αν το παιδί μείνει σήμερα απύρετο είναι πολύ καλό σημάδι, μα, για να σου λένε αντιβίωση, δώστην! Εγώ δεν θα νοιαζόμουν να δώσω λίγη αντιβίωση, μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρχει μικροβιάκι, που μπορεί να εξακολουθεί τη δράση του και, πιθανόν, να κάνει απλώς μια μικρή παύση εργασιών. Δεν θέλω να σε τρομάξω, πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές και προβλεπτικοί και να μη φοβόμαστε να δώσουμε και λίγη αντιβίωση. Τι θα πάθει το παιδί αν δώσεις και δεν είναι τόσο αναγκαία και τι θα πάθει αν δεν δώσεις και είναι αναγκαία;;;;;;;;;;; Στη θέση σου έτσι θα σκεφτόμουν, όμως εσύ είσαι η μανούλα της και ξέρεις καλύτερα απ' όλες μας :)

Δεν μπορώ να πώ ότι λατρεύω την αντιβίωση και πάσης φύσεως φάρμακα αλλά στην προκειμένη περίπτωση ας έβγαινε θετικό το τέστ και την έχω αγοράσει ήδη. Είναι ακραία περίπτωση στρεπτόκοκκος σε μωρό κάτω των 2 ετών και γι αυτό επανέλαβα το τέστ σε άλλο εργαστήριο. Δε λέω θα δώσω αντιβίωση αλλά να συντρέχει λόγος ρε φιλενάδα.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΝΑΚΙ εμενα ήταν μαζί συνεχεια ο αντρουλης μου και όταν ηρθαν να μου κανουν την ενεση τους είπε ότι και εκεινος έχει κανει 2 φορες σε χειρουργείο και δεν φοβαται και τον αφησαν μεσα,βεβαια μετα ήταν ασπρος σαν το πανι..(χι,χι)εγω παντως δεν το θεωρω τρομακτικο,πηρα μια ανασα και είπα τωρα είμαι στην ουρα του γαιδαρου!! Νυχτικα πηρα και εγω 2 λογω της καισαρικης και μετα είχα πυτζαμουλες,σερβιετες φοραγα της δικες τους για τις πρωτες 2 ημερες και μετα είχα παρει τις σερβιετες ΤΕΝΑ και ήταν μία χαρα. Αν θες παρε μαζί σου κανενα θερμομετρο,εμενα μου δωσανε την πρωτη ημερα μου το χρεωσανε και εβγαζε και λαθος και εφερε ο αντρας μου απο το σπίτι.

nunu ευχομαι να είναι καλα το νινακι σου!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

γκλορακι εχεις πμ.

καλα χρεωνουν και το θερμομετρο?:shock::shock:τι φοβηθηκαν,μην το φας??

ωρε που παμε????

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

κοριτσια βγαινω και θα τα ξαναπουμε μετα.

φιλακια!!

tJd1p3.png

ε; τι λέτε; πιάσατε κουβέντα;

εγώ δεν έχω πολύ όρεξη... γιατί ανησυχώ πολύ για το θέμα που ανησυχείτε και εσείς;

jas, το χέρι είναι στο γύψο/ νάρθηκα; πότε το βγάζεις; Τα παιδάκια τι κάνουν όταν το παρατηρούν;

η νουνουκομπέμπα είναι καλύτερα σήμερα; τι είπαν οι εξετάσεις;

glorr, γι' αυτό που λέγαμε, περιμένω να δω λίγο μπομπονιέρες για να καταλήξω σε θέμα... αλλά δύσκολη η επιλογή....

katerinad81, οι λίστες μου οι είναι στη διάθεση σου. Στείλε μου αν θες π.μ. (και θύμησε μου το φύλο, ώστε να σε κατατοπίσω καλύτερα). Δεν είναι κατι το μυστικό, απλά οι λίστες παίρνουν πολύυυ χώρο.

naki82, αν κάνεις εξουσιοδότηση σε κάποιον δεν μπορεί να τα κάνει για σενα; Οσο για την ανησυχία είπαμε... no problem. Ολα αυτα που περιγράφετε πάντως, λογώ χάρη τα θερμόμετρα, βρακακια, μου φαίνονται περίεργα... τελικά στα δημόσια τα πράγματα είναι πιο απλά. Απο ρουχαλάκια, είχα πάρει και εγώ νυχτικάκια κλασικά και σουτιεν θηλασμου, τα οποία και εγώ φοράω το βράδυ πήρα.

AGORAKIA, προς το παρόν λέω να χρειαστώ δικηγόρο γιατί το πρωί ο καλός μου μου είπε ότι πρέπει να σταματήσω να τρώω κέικ και γαλακτομπούρεκο, γιατί δεν θα χωράω στο φόρεμα της βάφτισης. Αν και αληθινο, με πλήγωσε πάρα πολύ. Τόσο πολύ που άνοιξα ένα πακέτο με τα μπισκότα των παιδιών και έφαγα κανένα-δυο. Σαν σκύλος ένιωσα...

Δεν έχω όρεξη ούτε να γελάσω με αυτα που λέω. Πάω να παίξω λίγο κρυφτό με τα τουινσάκια μπας και φτιάξει η διάθεση.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ε; τι λέτε; πιάσατε κουβέντα;

εγώ δεν έχω πολύ όρεξη... γιατί ανησυχώ πολύ για το θέμα που ανησυχείτε και εσείς;

jas, το χέρι είναι στο γύψο/ νάρθηκα; πότε το βγάζεις; Τα παιδάκια τι κάνουν όταν το παρατηρούν;

η νουνουκομπέμπα είναι καλύτερα σήμερα; τι είπαν οι εξετάσεις;

glorr, γι' αυτό που λέγαμε, περιμένω να δω λίγο μπομπονιέρες για να καταλήξω σε θέμα... αλλά δύσκολη η επιλογή....

katerinad81, οι λίστες μου οι είναι στη διάθεση σου. Στείλε μου αν θες π.μ. (και θύμησε μου το φύλο, ώστε να σε κατατοπίσω καλύτερα). Δεν είναι κατι το μυστικό, απλά οι λίστες παίρνουν πολύυυ χώρο.

naki82, αν κάνεις εξουσιοδότηση σε κάποιον δεν μπορεί να τα κάνει για σενα; Οσο για την ανησυχία είπαμε... no problem. Ολα αυτα που περιγράφετε πάντως, λογώ χάρη τα θερμόμετρα, βρακακια, μου φαίνονται περίεργα... τελικά στα δημόσια τα πράγματα είναι πιο απλά. Απο ρουχαλάκια, είχα πάρει και εγώ νυχτικάκια κλασικά και σουτιεν θηλασμου, τα οποία και εγώ φοράω το βράδυ πήρα.

AGORAKIA, προς το παρόν λέω να χρειαστώ δικηγόρο γιατί το πρωί ο καλός μου μου είπε ότι πρέπει να σταματήσω να τρώω κέικ και γαλακτομπούρεκο, γιατί δεν θα χωράω στο φόρεμα της βάφτισης. Αν και αληθινο, με πλήγωσε πάρα πολύ. Τόσο πολύ που άνοιξα ένα πακέτο με τα μπισκότα των παιδιών και έφαγα κανένα-δυο. Σαν σκύλος ένιωσα...

Δεν έχω όρεξη ούτε να γελάσω με αυτα που λέω. Πάω να παίξω λίγο κρυφτό με τα τουινσάκια μπας και φτιάξει η διάθεση.

Γιατί έχει πέσει τόσο η μαμά Twins? Εντάξει μην αγχώνεσαι για το θέμα που λέγαμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

TWINS μια απο τα ίδια, όσο ήμουν έγκυος μου έλεγε να φαω γιατι αλλιως δεν μεγαλωνουν τα μωρα απλα τοτε ήμουν χοντρη και έγκυος,τωρα απλα είναι χοντρή (+6,5 κιλα) και θελει λεει να κανω γυμναστικη,μα πότε να κάνω? όταν πέφτω στο κρεββατι τάβλα απο την κουραση??:confused: ασε που είδα μια "αγαπημενη" μου συγγενης και μου λεει << μηπως εχεις και κανενα αλλο μεσα?? εμενα η κορη μου εκανε 3 και είναι οπως πριν...>> τωρα τι νατης πεις όταν η κορη της τελευταια γεννα έκανε πριν 2 χρονια και η κοπελα εδω και 5 μηνες περιπου ήρθε στα κιλα της..ασε καλυτερα μην ασχοληθω,τι μου θυμησες τωρα..

YiMXp3.png

επειδη λεγατε για μπομπονιερες,δεν ξερω αν καποια ετοιμαζεται για βαπτιση, μου είπε μια γνωστη μου που εχει μαγαζι με βαπτιστικα site με ΟΛΕΣ τις μπουμπουνιερες,αν σας ενδιαφερει

YiMXp3.png

zitamar, τώρα γύρισα από την κουζίνα και έπεσα τυχαία πάνω σε ένα βάζο μερέντα. Το βαζο δηλαδή ήρθε και με συνάντησε, όχι εγώ. Το χαιρέτησα και αποχώρησα... αχ....

Τώρα για τους φαρμακόγλωσσους, ναι πες τους ετοιμάζεις και το τρίτο και θα τους το στείλεις να το μεγαλώσουν αυτοί!

Το site ενδιαφέρον ακούγεται... τι είναι; κάτι σαν πορταλ βάφτισης;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γιατί έχει πέσει τόσο η μαμά Twins? Εντάξει μην αγχώνεσαι για το θέμα που λέγαμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ποιό είναι το θέμα; Εγώ κατάλαβα πως ανησυχεί για το maraki...

Όπως και όλες μας, φαντάζομαι...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...