Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε? Τι νέα? Το nunukaki καλά?

Jasminaki υπομονή και όλα θα φιάξουν. Περαστικά σου. Τα μικρούλια σου καλά?

Κορίτσια η Marakikon είναι πολύ χάλια και λογικό βέβαια. Κάνουν λέει διάφορες εξετάσεις αλλά γενικώς είναι η κατάσταση δύσκολη για την μαμά...................Με ενημέρωσε χθες βράδυ η AGORAKIA. Δεν ξέρω αν ενημέρωσε κάποια άλλη γι αυτό σας τα γράφω.

Εμείς έσκασε και τρίτο δοντάκι στον Κωνσταντίνο αλλά στην μικρή τίποτα ακόμη.

Katerina από εδώ και πέρα κοιτα να προσέχεις και να ξεσαλώσεις στα ψώνια. Χαχαχαχα.........................Ωραίες εποχές. Και όντως η Twins θα σε βοηθήσει πολύ με τις λίστες.

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε;

Jasminaki, πώς είσαι κουκλίτσα μου; Ποιός θα έρθει να σε βοηθήσει; Το χεράκι πονάει; Προσπάθησε να μην το κουράζεις, για να γίνει καλά στην ώρα του... Βέβαια, πώς να μην το κουράζεις με δύο μωρά; Λέμε τώρα. Πάρε γυναίκα για όσο θα το έχεις δεμένο, τι άλλο να πω; Θηλάζεις ακόμη, έτσι δεν είναι;

Nunuka μου, πώς είστε εσείς; Πώς είναι το παιδί σήμερα; Έχει ακόμη πυρετό; Η παιδίατρος τι λέει; Βγήκαν οι εξετάσεις; Καλή δύναμη, κοριτσάκι μου! Επίσης, κανένας δικηγόρος δεν μπορεί να μας εκπροσωπήσει καλύτερα από εμάς τις ίδιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ εμένα έχω δικηγόρο! Αρκεί να κρατάμε την ψυχραιμία μας κατά την αγόρευση :) (εγώ, ωστόσο, αυτό δεν το καταφέρνω.... έχω το επιχείρημά μου πάντα πρόχειρο, καθώς και την υπερασπιστική γραμμή έτοιμη κάθε στιγμή, αλλά υψώνεται ο τόνος της φωνής και χάνεται λίγο ο πολιτισμός)....

rPPrp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

να ευχηθω πολυ καλη μερα για ολες μας,γιατι απ'οτι διαβαζω .....

τι εγινε βρε κοριτσια?μπηκα χθες να δω πως τα περασατε και αντι γι'αυτο διαβασα τα δυσαρεστα.

nunukakia μου περαστικα σας!!!

Jas περαστικα και σε σενα,θα ζοριστεις λιγο τωρα με τα μωρακια αλλα τουλαχιστον ειναι περαστικο.Υπομονη κοριτσακι!

maraki μου ευχομαι να ειναι απλος ενας εφιαλτης αυτο που ζητε και να τελειωσει συντομα,μακαρι να κανουν λαθος οι γιατροι ,μακαρι μακαρι μακαρι κοριτσι μου!!!οι προσευχες μας θα ειναι μαζι σας και κοντα στην μπεμπουλα σας.

τα δικα μου νεα ειναι τα εξης:χθες πηγαμε στο γιατρο,μας βρηκε ολους πολυ καλα!το ενα μωρακι μου ειναι 900 γρ. και το αλλο επιασε το κιλο!!θα ηθελα να ειναι λιγο παραπανω αλλα μου ειπε οτι ειναι μες στα ορια.

μια βδομαδα εμεινε και ανεβαινω Αθηνα,ουφ το περιμενω σαν και τι,γιατι αισθανομαι μεγαλη ανασφαλεια εδω πια.Το θεμα ειναι οτι θα φυγω πριν την 32η βδομαδα και δεν ξερω ανα θα μπορεσει ο αντρας μου να κανονισει την αδεια τοκετου απο το ΙΚΑ.τεσπα θα δουμε και με αυτο....

παντως μου ειπε οτι σπανια τα διδυμα φτανουν τις 37 βδομαδες και αγχωθηκα κι αλλο!προσπαθησε να με καθησυχασει λεγοντας οτι μετα την 34η δεν θεωρουνται και πολυ προωρα τα διδυμα,δεν ξερω αν τα καταφερε καιπολυ.

Παντως για να νιωσω καλυτερα πηγαμε και τους πηραμε κια τις προικε τους.Παντες ,κουνουπιερες,σεντονακια και κουβερτουλες!!πολυ ωραια,αλλα παλι μενουν πολλα ψωνια!!καλα να ειμαστε ομως!!

μολις ανεβω θα παω να τελειωσω με τα ψωνια και μετα ξαπλα.!!

ερωτηση αν παρω την αλλη βδομαδα νυχτικακια για το μαιευτηριο θα μου κανουν αφου γεννησω?ρωταω γιατι δεν ξερω ποσο θα εχει μεγαλωσει ακομα η κοιλιτσα και αν μαζευει καθολου μετα την γεννα(εσεις απο που πηρατε ,βρηκατε κανενα ωραιο?για να μην ειμαι σαν 100 χρονων γρια).Σουτιεν λεω να παρω μονο ενα γιατι το στηθος μου μου εχει σπασει τα νευρα που δεν εχει μεγαλωσει.Εσωρουχα λεω να παρω μιας χρησης.Και επιθεματα θα παρω,θελω και κατι αλλο?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημέρα, Naki μου!

Καλή δύναμη, κοριτσάκι μου, άντε λίγο έμεινε ακόμη!

Ναι, οι 37 εβδομάδες είναι σπάνιες ( :) ) αλλά όχι και τόόόόόσο σπάνιες πια! Μάνι μάνι, εδώ έχουμε 2-3 περιπτώσεις τοκετού στις 37! Πού ξέρεις, μπορεί να είσαι η επόμενη :) Μπορεί και όχι, αλλά ούτε αυτό σημαίνει κάτι. Κοντά στις 35 είμαστε οι περισσότερες, κάποιες και νωρίτερα, μάλιστα, χωρίς κανένα μα κανένα πρόβλημα. Νομίζω πως μετά την 34, πάντως, δεν συντρέχει κανένας λόγος άγχους... Εγώ γέννησα 35+3. Όλα καλά, είχα κάνει και τις ενεσούλες μου και μάλιστα 3 μέρες πριν γεννήσω (αποφασίστηκε μόλις τότε ότι θα γεννήσω πρόωρα) έκανα διπλή δόση κορτιζόνη. Μην ανησυχείς, όλα μια χαρούλα θα πάνε :) Εσύ να σκέφτεσαι πατουσίτσες μονάχα :) Και αγοράκια που κάνουν νάζια στη μαμά και την τρελαίνουν!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

naki μου καλημερα.εγω ειχα παρει νυχτικακια που πιο πολυ θυμιζαν φορεματακια και μου εκαναν μια χαρα γιατι ηταν αερατα.μετα μαζευει πολυυυυυυυυ η κοιλια αλλα οχι τελειως.εμενα δεν με αφηναν να βαλω σουτιεν λογω επισκληριδιου και αγορασα μπουστακια.μην φανταστεις, απο τα jumbo και τα φοραω ακομα και τωρα στον υπνο.επισης θυμαμαι οτι το λευκο χρωμα δεν με βολεψε γιατι ''φωταγε'' και απο πανω αφου δεν φορουσα σουτιεν και απο κατω σερβιετες κτλ.κατι που επισης με βολεψε ειναι οτι ειχα παρει δικες μου σερβιετες κανονικες γιατι δεν χρειαζομουν εκεινα τα θηρια απο τη δευτερη ημερα.εσωρουχο σου δινουν εκει μιας χρησης.

age.png

καλημερα agorakia!!

αχ,μονο αυτο κανω ολη την ωρα!!σκεφτομαι τα αγορακια μου και μετα νιωθω και τις κλωτσιες τους και ολα καλα!!

μας φερανε δωρο και απο 2 σαλοπετες με κοντομανικο μπλουζακι απο μεσα,βεβαια θα τα βαλουμε του χρονου,πρωτα ο Θεος,αλλα μονο που τα βλεπω και τους φανταζομαι μεσα στο καροτσακι μας να βολταρουμε,τρελαινομαι!!!!Αλλα τρελαινομαι!!!!!!!:D

μας δωσανε και κατι πολυ ομορφα ρουχαλακια!!ευτυχως που εγω ειχα παρει ελαχιστα ρουχαλακια,γιατι μιλαμε εχω ρουχα σχεδον για 1,5 χρονο!!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Καλημέρα, Witchaki μου!

Πώς κοιμηθήκατε απόψε;

Πράγματι, κι εγώ είχα πάρει εσώρουχα, τα οποία ωστόσο δεν φόρεσα! Μη βιάζεσαι, Wiiiiiitch! Με βόλεψαν πάρα πολύ τα μιας χρήσης του μαιευτηρίου. Τόσο πολύ, που πήρα μερικά και για το σπίτι.

Σουτιέν φόραγα, κι ας έκανα επισκληρίδιο, εσένα γιατί δεν σε άφηναν;

rPPrp3.png

naki μου καλημερα.εγω ειχα παρει νυχτικακια που πιο πολυ θυμιζαν φορεματακια και μου εκαναν μια χαρα γιατι ηταν αερατα.μετα μαζευει πολυυυυυυυυ η κοιλια αλλα οχι τελειως.εμενα δεν με αφηναν να βαλω σουτιεν λογω επισκληριδιου και αγορασα μπουστακια.μην φανταστεις, απο τα jumbo και τα φοραω ακομα και τωρα στον υπνο.επισης θυμαμαι οτι το λευκο χρωμα δεν με βολεψε γιατι ''φωταγε'' και απο πανω αφου δεν φορουσα σουτιεν και απο κατω σερβιετες κτλ.κατι που επισης με βολεψε ειναι οτι ειχα παρει δικες μου σερβιετες κανονικες γιατι δεν χρειαζομουν εκεινα τα θηρια απο τη δευτερη ημερα.εσωρουχο σου δινουν εκει μιας χρησης.

καλα και εγω ασπρα δεν αγοραζω σχεδον ποτε ,μονο στο χρωμα του δερματος εχω.Μπουστακια φοραω και τωρα.Γενναω στο Ιασω,οποτε ελεγα να παρω και εσωρουχα μην μου τα χρεωσουν κουκος αηδονι εκει,εκτος αν βεβαια ειναι μεσα στην τιμη.

Αυτο με το σουτιεν και την επισκληριδιο πρωτη φορα το ακουω.

ο συζυγος ειναι μεσα μεχρι να σου κανουν την ενεση?την φοβαμαι πολυ και θελω να ζητησω απο τον γιατρο να τον βαλει μεσα και αφου μου την κανουν ας βγει.αλλα το θελω μαζι για την ενεση!

γιατι δεν θα το πιστεψετε αλλα ηρθε μια και μου ελεγε οτι με την ενεση κοντεψε να πεθανει κλπ κλπ και εχω τρομοκρατηθει λιγο.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

καλα και εγω ασπρα δεν αγοραζω σχεδον ποτε ,μονο στο χρωμα του δερματος εχω.Μπουστακια φοραω και τωρα.Γενναω στο Ιασω,οποτε ελεγα να παρω και εσωρουχα μην μου τα χρεωσουν κουκος αηδονι εκει,εκτος αν βεβαια ειναι μεσα στην τιμη.

Αυτο με το σουτιεν και την επισκληριδιο πρωτη φορα το ακουω.

ο συζυγος ειναι μεσα μεχρι να σου κανουν την ενεση?την φοβαμαι πολυ και θελω να ζητησω απο τον γιατρο να τον βαλει μεσα και αφου μου την κανουν ας βγει.αλλα το θελω μαζι για την ενεση!

γιατι δεν θα το πιστεψετε αλλα ηρθε μια και μου ελεγε οτι με την ενεση κοντεψε να πεθανει κλπ κλπ και εχω τρομοκρατηθει λιγο.

Ας μπω κι εγώ στην κουβέντα. Χαχαχα...............Naki μου δεν χρειάζεται να φοβάσαι για την ένεση . Εμένα δεν ήταν μέσα ο σύζυγος. Ήταν μόνο η μαία μου και ο αναισθησιολόγος φυσικά που μου την έκανε. Δεν είναι απολύτως τίποτα. Πιο σπαστικό είναι αυτό που σε βάζουν να κάνεις. Να πάρεις μια ιδιαίτερη θέση. Κουλουριάζεσαι φαντάσου. Φέρνεις τα γόνατα στην μύτη σου σχεδόν και είσαι ξαπλωμένη στο πλάι, έτσι ώστε να μπορέσει να βρει το ακριβές σημείο που θα στην κάνει. Δεν είναι τίποτα πάντως , μην φοβάσαι. Όσο για τα μπουστάκια που λένε τα κορίτσια μια χαρά είναι. Κι εγώ τα φοράω ακόμη και τώρα. Βέβαια και μένα το στήθος μου δεν είχε μεγαλώσει καθόλου η αλήθεια είναι.Ούτε κ μετά βε΄βαια γιατί εγώ δεν θήλασα καθόλου.

Μεγειά και τα ψώνια σας. Έχεις ξετρελαθεί ε? άσε . Και που είσαι ακόμη. Ξέρεις τι σε περιμένει? τρελές στιγμε΄ς ευτυχίας και γέλιου. Εντάξει έχει και τις δυσκολίες του σίγουρα αλλά υπερισχύουν οι χαρές. ΟΙ ΔΙΠΛΕΣ ΧΑΡΕΣ!::P

Ολγάκι μου, έχεις π.μ.

Naki, εκείνη την ώρα σου κοτσάρουν το δικό τους το μιας χρήσης και μέσα στη ζαλούρα σου σιγά μην πεις "δεξιά στη βαλίτσα έχω τα δικά μου" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άσε που δεν θα έχεις και να πλένεις, βρε κουτό. Μέσα σε τόσα που θα σου χρεώσουν, πίστεψέ με, τα βρακιά είναι το λιγότερο!

rPPrp3.png

Glorraki, εγώ καθόμουν, όταν μου έκαναν την ένεση. Είχα μαζί μου τη μαία μου, που ήταν τρομερή συμπαράσταση, εκτός του ότι όλα αυτά μου τα είχε πει με λεπτομέρειες μία μέρα πριν και ήξερα ακριβώς τι θα κάνουμε.

Naki, ο άντρας μου ήταν μαζί μου όλη την ώρα που περιμέναμε σε ένα δωμάτιο πριν το χειρουργείο, διότι εγώ δεν μπήκα τελικά την προκαθορισμένη ώρα, λόγω ενός έκτακτου περιστατικού και μπήκα στις (περίπου) 11.40 αντί για τις 10, που είχαμε πει. Τα νευράκια σπάσαν λιγάκι στην αναμονή, αλλά ήταν εκεί ο άντρας μου, ο γιατρός μου και η μαία μου. Και εγώ, φυσικά, που κατούραγα συνεχώς από το άγχος. Στο τέλος, για να μην τους διακόπτω και συνέχεια, επειδή τα έλεγε εκεί το παρεάκι βλέπεις (!!!!!), έπαιρνα τον ορό μου παραμάσχαλα και πήγαινα μόνη μου στο μπάνιο. Εκείνοι διέκοπταν για λίγο και μου φωνάζανε (ατάραχοι) "είσαι εντάξει";. "Ναι" τους απαντούσα εγώ "κάντε δουλειά σας". "Α" και συνέχιζαν την κουβέντα τους.......... Ο καλός μου με ακολούθησε μέχρι την πόρτα του χειρουργείου, με φίλησε και μπήκα εγώ στα χειρουργεία (ξάπλα, εννοείται, στο φορείο) με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και κάτι αγόρια εκεί, που μου αλλάξανε φορείο, ενθουσιάστηκαν που με είδαν να γελάω (κι ας είχα κλάσει μέντες μέσα μου) φωνάζανε "έτσι μπράβο! με χαμόγελο! Δύο αγόρια πας να κάνεις! μπράβο σου" ! (είναι πάγια τακτική μου, όταν έχω χεστεί πάνω μου, να το παίζω ότι εντάξει δεν τρέχει και τίποτα και κάνω και το σχετικό χιουμοράκι, δήθεν τι χαλαρή που είμαι και τέτοια)

rPPrp3.png

Α κι εμένα ο άντρας μου μαζί μου ήταν μέχρι την τελευταία στιγμή που μπήκα κι εγώ στο χειρουργείο . Εκτός από την ώρα της ένεσης. Όλη την άλλη ώρα μαζί. Και βέβαια μετά ήταν και ο πρώτος που είδε τα μωρά και όχι μαζί με όλο το άλλο τσούρμο που είχε μαζευτεί απέξω. Παππούδες γιαγιάδες και τα σχετικά. Πρώτα ο μπαμπάς και μετά όλοι οι άλλοι. Και έριξε το κλάμα της αρκούδας από ότι μου είπε μετά.

NAKI θα τα δεις κι εσύ αυτά. Θα τα ζήσεις. ;)

Καλημέρα κορίτσια, νομίζω καλύτερα είμαστε. Δεν έχει πυρετό σήμερα μέχρι στιγμής. με τις εξετάσεις τι να πώ, βγήκαν χτες η γενική ούρων οκ και το στρέπ τέστ θετικό. Σοκ έπαθα, που σκατά τον πιάσαμε τον στρεπτόκοκκο, μας είπαν οι ντοκτοραδες να ξεκινήσουμε αντιβιώσεις. Επειδή όμως δε μπορούσα να το χωνέψω πήγα σήμερα σε άλλο εργαστήριο το οποίο μου το έβγαλε αρνητικό :shock::shock::shock:. Εχω ζητήσει και καλλιέργεια φαρυγγικού επιχρισματος που θα βγεί την Πέμπτη οπότε πήραμε αναβολή για την αντιβίωση. Αν η μπέμπα συνεχίσει σήμερα απύρετη και φάει και το φαϊ της νομίζω θα ήταν ίωση και τη γλιτώσαμε.

Α ρε Agorakia σπάω πολύ πλάκα με σένα και θέλω πολύ να σε γνωρίσω.

Jasminaki φαντάζομαι είσαι στα χειρότερα σου, τι να σου πούμε παραπάνω εμείς όσο μπορείς να το προσέχεις και να δεχτείς βοήθεια από όπου να ναι για να γίνει καλά το χεράκι σου.

Naki όπως στα λένε είναι, αυτή που σου είπε για την επισκληρίδιο είναι μεμονωμένη περίπτωση αν οχι υπερβολική και τρομακτική:eek::-o

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...