Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τι διαζύγια ρε παιδιά, τι λέτε?

Μην ανησυχείς (πολύ). Το λέμε μισοαστεία (μισοσοβαρά :) )

Απλώς τα κορίτσια είχαν ανοίξει μια κουβέντα ένα βράδυ και θα ήθελα να ήμουν μέσα, για να συμμετάσχω κι εγώ

Να δώσουμε ραντεβού κάποια άλλα μεσάνυχτα να είμαστε όλες μέσα (με συντονίστρια, όμως, για να μην χάνουμε τη μπάλα) και να λέμε απόψεις!

Φεύγω!

Φιλιά!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Εγώ δεν έχω νέα.... μπήκα πρωι-πρωι να δω που

θα πάμε για καφέ, να το πω και στη φίλη του τη joy, αλλά διάβασα αυτά που λέγατε και φυσικά που διάθεση για καφε... χαμός....

στενοχωρήθηκα πολύ.... οχι για τον καφέ, γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά για το νουνουκάκι, το χέρι της jas αλλά κυρίως για το μαράκι...

και δεν έχω λόγια, δεν ξέρω τι να γράψω...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εγω εδω και κατι ώρες καθομαι σαν χαζή αλλα δεν εχω όρεξη να γράψω τίποτα...

Περαστικα νουνουκακι στο μικρουλι,jasmini χρειαζεται υπομονη τωρα με σπασμένο χερι και 2 μωρα....

Μαρακι μου γλυκό θα προσευχομαι μέρα νυχτα για το μικρό μας αγγελούδι για να ζήσει μια φυσιολογικη ζωή....

Δεν εχω ορεξη,μου ρχεται να βαλω τα κλαματα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Το νουνουκάκι συνεχίζει με πυρετό πήγαμε όμως και κάναμε στρέπ τέστ και γενική ούρων. Εσείς ως πιο έμπειρες υπάρχει περίπτωση να είναι δοντάκι? Εκτός του πυρετού μόλις έκανε διάρροια (πρώτη φορά) και στα καλά καθούμενα ρίχνει ένα κλάμα και δαγκώνει το μασητικό μανιωδώς (σάλια δεν έχει πολλά).

Κανα δικηγόρο ξέρουμε??????:shock::shock::shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Το νουνουκάκι συνεχίζει με πυρετό πήγαμε όμως και κάναμε στρέπ τέστ και γενική ούρων. Εσείς ως πιο έμπειρες υπάρχει περίπτωση να είναι δοντάκι? Εκτός του πυρετού μόλις έκανε διάρροια (πρώτη φορά) και στα καλά καθούμενα ρίχνει ένα κλάμα και δαγκώνει το μασητικό μανιωδώς (σάλια δεν έχει πολλά).

Κανα δικηγόρο ξέρουμε??????:shock::shock::shock::shock:

Δεν νομίζω ότι είναι δοντάκι...

Μάλλον για ίωση μου κάνει, αφού έχει και πυρετό και διάρροια, εκτός αν είναι κανένα μικρόβιο που θα το δείξει η καλλιέργεια.

Το δικηγόρο τι τον θες; Θα μηνύσεις κανένα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δεν νομίζω ότι είναι δοντάκι...

Μάλλον για ίωση μου κάνει, αφού έχει και πυρετό και διάρροια, εκτός αν είναι κανένα μικρόβιο που θα το δείξει η καλλιέργεια.

Το δικηγόρο τι τον θες; Θα μηνύσεις κανένα;

Για τη συζήτηση που είχαμε νωρίτερα!!:P

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Για τη συζήτηση που είχαμε νωρίτερα!!:P

α, α... κατάλαβα... έχασα τα εμότικον που έβαλες, στραβομάρα μου... Να βαλουμε δικηγόρους τα τέκνα... θα ρίξουν δυο σκληρίδες και παυσατε πυρ. Και δικηγόροι και οικογενειακοί συμβουλοι μαζί. Σαμπουαν και κοντισιονερ, κιθαρίστες και ντράμερ...

Τι ωρα θα πάρετε τα αποτελεσματα;

Εχουμε κανένα νέο από το Μαράκι;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΕΥΑ21 φυσικα είναι τελεια οι ωρες που κοιμουνται!!!

ΝUNU εγω το είχα παθει το πασχα και ήταν ίωση που κρατησε 3-4 ημερες,δεν ξερω αν είναι το ίδιο

Ευχομαι να εχουμε θετικα νεα απο το maraki,αν καμια ξερει κατι ας μας γραψει γιατι οπως καταλαβαινω η κοπελα δεν θα εχει χρόνο.

YiMXp3.png

καλησπερα κοριτσια

περαστικουλια σας nunu

jasmini και σ εσενα κουκλα μου γρηγορα να γινει καλα το χερι σου

μαρακικον ολα καλα να πανε

φιλαι σε ολες κοριτσια και στα μπεμπακια σας , δεν σας πετυχενω και πολυ σιχνα μεσα ελπιζω ολες να ειστε καλα και τα μπεμπακια σας επισης.

εγω τελειωσα σημερα με την δουλια , τωρα μετα την γεννα με το καλο.

αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο για υπερηχο να δει και τις εξετασεις μου γιατι εχω ανεβασμενη χολιστερινη .

μιας και ο γιατρος μου ειναι κοντα στα κου-κου λεω να περασω και απο εκει να παρω μερικα πραγματα σιγα σιγα δεν ξερω ακριβος τι θα χρειαστω αλλα θα δω εκει θα ρωτησω και καμια πωλητρια ετσι και αλλιως σιγα σιγα λιγα πραγματα τωρα εχω ολο το καλοκαιρι μπροστα μου να τα παρω να με βοηθησετε και εσεις στο τι θα χρειαστω

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια

περαστικουλια σας nunu

jasmini και σ εσενα κουκλα μου γρηγορα να γινει καλα το χερι σου

μαρακικον ολα καλα να πανε

φιλαι σε ολες κοριτσια και στα μπεμπακια σας , δεν σας πετυχενω και πολυ σιχνα μεσα ελπιζω ολες να ειστε καλα και τα μπεμπακια σας επισης.

εγω τελειωσα σημερα με την δουλια , τωρα μετα την γεννα με το καλο.

αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο για υπερηχο να δει και τις εξετασεις μου γιατι εχω ανεβασμενη χολιστερινη .

μιας και ο γιατρος μου ειναι κοντα στα κου-κου λεω να περασω και απο εκει να παρω μερικα πραγματα σιγα σιγα δεν ξερω ακριβος τι θα χρειαστω αλλα θα δω εκει θα ρωτησω και καμια πωλητρια ετσι και αλλιως σιγα σιγα λιγα πραγματα τωρα εχω ολο το καλοκαιρι μπροστα μου να τα παρω να με βοηθησετε και εσεις στο τι θα χρειαστω

κατερινακι σου ευχομαι να ειναι ολα καλα με τις εξετασεις σου.η twins ειναι ειδικη στις λιστες για ο,τι χρειαστεις.

age.png

καλημερα,επιτελους τελειωνει αυτος ο μήνας γιατί απο ότι καταλαβα δεν ήταν και το καλυτερο μας!!!!

NUNU μου πως ειναι η νεραιδα σου?

katerinad αντε πλεον θα ξεκουραζεσαι και θα εχεις χρόνο και για εμας,χολιστερινη και εγω είχα ανεβασμενη παρα πολυ αλλα η γυναικολογος μου,μου είπε πει δεν ισχυουν τα ορια που βαζουν στα χαρτι στα μικροβιολογικα για τις εγκυους είναι πολυ πιο υψηλα,οποτε μην ανησυχείς.

YiMXp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Είχαμε ένα δύσκολο βράδυ και νομίζω ότι κουράζω πολύ το χέρι μου και φοβάμαι μήπως αργήσει να φτιάξει. Βοηθούσε ο άντρας μου όσο μπορούσε αλλά ....

Τώρα είμαι μόνη μου. Πήγε δουλειά, τα μικρά στο πάρκο και περιμένω κάποιον να έρθει για βοήθεια.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...