Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ω...περαστικα βρε jasminaki..

μα αυτο κ αν ειναι ατυχια..

η μηπως ευκαιρια να σε ξεκουρασουν βοηθωντας σε αλλοι???

witch τι κανεις???? θελουμε βοτανα κ μαγικα ξορκια για δυναμη κ για να καλμαρουν τα νευρα!!

κ με ειπεs mufaki!!!!!!!good one!:P

ακου mufaki!!!!χα χα χα!

μωρε να σας πω βοτανα αλλα αυτο που χρειαζεται πραγματικα ειναι αλλου ειδους μαγικο.κατα την ταπεινη μου γνωμη και απο προσωπικη πειρα, θα ελεγα οτι οσο ειμαι χαρουμενη και ευτυχισμενη και νιωθω την βοηθεια απο τον αντρα μου και την κατανοηση και την συμπονοια ρε αδερφε δεν με πτοει τιποτα.οταν μου λειπουν αυτα,καλη ωρα,γινομαι κομματια.

age.png

Διαφημίσεις

ακου mufaki!!!!χα χα χα!

μωρε να σας πω βοτανα αλλα αυτο που χρειαζεται πραγματικα ειναι αλλου ειδους μαγικο.κατα την ταπεινη μου γνωμη και απο προσωπικη πειρα, θα ελεγα οτι οσο ειμαι χαρουμενη και ευτυχισμενη και νιωθω την βοηθεια απο τον αντρα μου και την κατανοηση και την συμπονοια ρε αδερφε δεν με πτοει τιποτα.οταν μου λειπουν αυτα,καλη ωρα,γινομαι κομματια.

αχ αχ το χει η μέρα, το λέω εγώ. Συμφωνώ σε όλα witch. Τουλάχιστον βρίσκουμε κατανόηση εδώ.

Η μικρή μου δε νομίζω να κρύωσε γιατί δε μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Μάλλον ίωση, έχει πυρετό ανά 4-6 ώρες χτυπάει 38+ και χτες περιμένοντας τον ντοκ χτύπησε 39. Έχουμε μπει στο 3ο 24ωρο αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχουν πέσει οι ρυθμοί πάμε για εξετάσεις. Ελπίζω να μη χρειαστεί όμως.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

αχ αχ το χει η μέρα, το λέω εγώ. Συμφωνώ σε όλα witch. Τουλάχιστον βρίσκουμε κατανόηση εδώ.

Η μικρή μου δε νομίζω να κρύωσε γιατί δε μπορώ να καταλάβω πως θα μπορούσε να γίνει αυτό. Μάλλον ίωση, έχει πυρετό ανά 4-6 ώρες χτυπάει 38+ και χτες περιμένοντας τον ντοκ χτύπησε 39. Έχουμε μπει στο 3ο 24ωρο αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχουν πέσει οι ρυθμοί πάμε για εξετάσεις. Ελπίζω να μη χρειαστεί όμως.

θα περασει κι αυτο βρε μικρη μου nunu.υπομονη και καλο κουραγιο.της πεφτει ομως με τα αντιπυρετικα ε?

οσο για το οτι βρισκουμε κατανοηση εδω,συμφωνω απολυτα αν και δεν θιγουμε τετοια θεματα συνηθως.ειμαι λιγο απογοητευμενη γιατι μου φαινεται οτι δεν αρκει η κατανοηση απο ολους τους αλλους εκτος απο αυτους που πρεπει.την ολγα σκεφτομαι συνεχεια αυτες τις ημερες με κατι που ειχε πει αφου ηταν σε ολα ενα βημα μπροστα απο εμας.

age.png

Διαφημίσεις

να μαι για λιγο..

nunuki ελπιζω να τελειωσει σημερα η αδιαθεσια της κ να μη χρειαστει τιποτα αλλο.

witch θα συμφωνησω....

στην αρχη δε βοηθουσαν πολυ περισσοτερο??????ε???

καμια σχεση με την αρχη.τωρα οταν και αν.απλα εχει μεινει οτι τα μοιραζομασταν απο την συνηθεια που το λεγαμε τοτε.αναρωτιεμαι αν διορθωνεται γιατι ενα συναισθηματικο κενο δημιουργειται αργα και σταθερα.....

age.png

εγω παλι δε μπορω οταν συγκρινει το ποσο βοηθανε γνωστοι του (με ενα ομως μωρο!!) με το ποσο βοηθαει αυτος..

μα, δεν επιβαλλεται να βοηθαει πολυ περισσοτερο???μιλαμε για δυο μωρα εδω!

μεγαλη διαφορα!!

33E7p2.png

δεν δεχομαι κανενα ειδος συγκρισης ουτε τις κλασικες ατακες:αλλοι δεν κανουν και τιποτα.

και για αυτες τις ευκαιρειες που λες πρεπει να τις δημιουργησεις εσυ η ιδια.τραγικο.

πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενη να το πω,χαμενη σε σκεψεις να το πω,προβληματισμενη για το μελλον να το πω.............

age.png

ας ελπισουμε οτι μπορα ειναι θα περασει..κακιες μερες , θα φυγουν ανεπιστρεπτι...

ο ηλιος θα λαμψει ξανα κτλ κτλ κτλ...

υπαρχει κ αυτη η μονιμη κουραση που ολα τ αναβαλλει γι αυριο..κ ο χρονος κυλαει..

καληνυχτιζω witchini μου αν κ πολυ θα θελα να συνεχισουμε με τους προβληματισμους μας..

φιλια κ ας ξημερωσουμε με καλυτερη διαθεση (διοτι η κατασταση δε θα αλλαξει, ισως η ματια μας ομως την κανει να φανει καλυτερη..)

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γεια και απο εμενα! Μπηκα για λιγο και παρακολουθησα τη .....συζητηση σας! Δεν ξερω πως θα ειμαι και ποτε και αν θα ξαναμπω! Θελω να σας πω πως μεχρι και πριν λιγες μερες τα ιδια σκεφτομουνα με εσας! Ακριβως ομως τα ιδια! Ερχονται ομως στιγμες που πραγματικα παρακαλας να ειχες μονο αυτα τα προβληματα να αντιμετωπισεις! Θα σας τα πω λιγο συντομα γιατι εχω πολυ πρωινο σηκωμα αυριο και............. γολγοθα! Λοιπον ξαναερχομαι Αθηνα (ημουνα παλυ Πεμπτη) στο Παιδων με τη μπουμπουκα μας! Δυστυχως εχουμε σοβαρα προβληματα (νευρολογικης φυσεως απο το αν θα περπατησει μεχρι και το αν θα μας καταλαβαινει!

Σας τα λεω ετσι γιατι εχχω στερεψει πλεον και απο κλαμα και απο αντοχη αλλα και ο αντρουλης μου το ιδιο! Ειμαστε πανω απο το κεφαλακι της και δε φευγουμε! Κοριτσακια δεν αξιζει πιστεψτε με τιποτα περα απο την υγεια των παιδιων μας!!!

Καληνυχτα κοριτσακια μου και καντε μια προσευχουλα και για εμας ! Φιλια πολλα!!!

Κοριτσακια μου γεια και απο εμενα! Μπηκα για λιγο και παρακολουθησα τη .....συζητηση σας! Δεν ξερω πως θα ειμαι και ποτε και αν θα ξαναμπω! Θελω να σας πω πως μεχρι και πριν λιγες μερες τα ιδια σκεφτομουνα με εσας! Ακριβως ομως τα ιδια! Ερχονται ομως στιγμες που πραγματικα παρακαλας να ειχες μονο αυτα τα προβληματα να αντιμετωπισεις! Θα σας τα πω λιγο συντομα γιατι εχω πολυ πρωινο σηκωμα αυριο και............. γολγοθα! Λοιπον ξαναερχομαι Αθηνα (ημουνα παλυ Πεμπτη) στο Παιδων με τη μπουμπουκα μας! Δυστυχως εχουμε σοβαρα προβληματα (νευρολογικης φυσεως απο το αν θα περπατησει μεχρι και το αν θα μας καταλαβαινει!

Σας τα λεω ετσι γιατι εχχω στερεψει πλεον και απο κλαμα και απο αντοχη αλλα και ο αντρουλης μου το ιδιο! Ειμαστε πανω απο το κεφαλακι της και δε φευγουμε! Κοριτσακια δεν αξιζει πιστεψτε με τιποτα περα απο την υγεια των παιδιων μας!!!

Καληνυχτα κοριτσακια μου και καντε μια προσευχουλα και για εμας ! Φιλια πολλα!!!

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ.

πραγματικα μεσα απο την καρδια μου και στο λεω κλαιγοντας σου ευχομαι τι να πω,να κανουν λαθος,να ειναι αναστρεψιμο?.οχι μωρε η ψυχουλα μου γιατι να υπαρχει τοση αδικια για ενα τοσο δα πλασματακι.

μαρακι κουραγιο και δυναμη πολυ.ολες τις προσευχες θα εχεις απο εμας αλλα δεν ξερω πια ποιος τις ακουει....

age.png

μακαρι μακαρι μακαρι να ακουσουμε τα καλυτερα νεα σου το συντομοτερο.δεν μπορω να το πιστεψω και δεν θελω να το πιστεψω μετα απο τοσες αγωνιες να τα φερεις γερα στον κοσμο και μετα απο οσα τραβηξες να σου επιφυλασσει η μοιρα τετοια καταληξη,δεν μπορω να το δεχτω και δεν το χωραει το μυαλο μου.αστο καλο πια.αστο καλο.

age.png

εννοουνται τα περαστικα στα αρωωστα μωρακαι κ στη φιλη που εσπασε το χερι της. witch φαση ειναι, θα περασει.

κ ερχομα να σταθω σε εσενα. ρε κοπελα μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα πολυ καλυτερα! με ολη μου τη δυναμη, πραγματικα στο ευχομαι.

ασε να δεις κ τα αποτελεσματα των ειδικων εξετασεων! κανε κουραγιο μεχρι τοτε! σε παρακαλω κ εγω κ οι αλλες κοπελες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...