Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! εγώ λέω να συνασπιστούμε και να φτιάξουμε δικό μας σταθμό και να επιστρατέψουμε μαμαδες, πεθεράδες, αδερφάδες! ότι έχει ο καθένας! μια για όλες και όλα για όλους!:confused::confused::confused::confused:

ζουπερ ζορο! πολυ καλη ιδεα!

ουτε κ εγω ηθελα να παω παιδικο τη μεγαλη. ασε που καταφερε κ μας τα αρρωστησε πριν σαραντισουν 2 φορες:(. μου ειπε κ ο παιδοντοκτρορ ενα ωραιοτατο οχι..., οποτε βρηκα γυναικα για τα διδυμα οταν ηταν 3 μηνων περιπου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ NUNU!!!!!!!!!ΑΜΑ ΦΕΡΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ....ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ....ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΧΙΧΙΧΧΙ!!!!!!!

Κοίτα, και η πεθερά μου το ίδιο πράγμα κάνει αλλά το έχω φιλοσοφήσει. Αρχικά θα γκρουπαριστούμε ανά προάστειο και κάθε γκρούπ θα έχει το ανώτερο 10 μωρά. Κάθε μανούλα, πεθερούλα και λοιποί θα αναλάβουν μια βάρδια οπότε κάθε γιαγιούλα δε θα έχει μόνο τα δικά της εγκονάκια αλλά θα της αναλογούν π.χ. 4. Λες να προλάβει να τα κακομάθει???

aloχα!

εμεις αποστερωση καπουτ στον 4ο, με τις οδηγιες του ντοκτορ. την 1η φορα στη μεγαλη την κρατησα μεχρι τον 5ο. ναι ναι ημουν πρωτομανα τοτε, οποτε καταλαβατε οι πρωτομανες αν θα την σταματησετε η' οχι οταν σας πει ο δοκτορ σας.

ρε κοπελες ποτε ειναι το μιτιν? στειλτε λεπτομερες μπας κ προκαμω κ ερθω καμια πεταχτη.

αννια, αν κ το βρισκω πολυ ωραιο το αβαταρ, τι τρεχει? λογω της καταστασης με την ιωση η' κατι αλλο? μια χαρα θα πανε ολα. λιγο πιο πιεσμενη θα εισαι, αλλα ολα θα ειναι καλα. θα δεις ;). ελπιζω να περναει ο ομαδικος σιναχος, αν κ ο τρελοκαιρος δεν βοηθαει κ πολυ.

γουπι! χτες η μεγαλη κοιμηθηκε μια χαρα (ε βαλαμε κ τη σαλτσα μας οτι η θεια ρουλα κ τα ξαδερφια της δεν θα ξαναερθουν, ουτε θα ξαναπαει η ιδια στο σπιτι τους: βλεπε ακαντου κ ολα τα χατιρια) κ μονο το πρωι στις 8 ηρθε κ τρυπωσε στο κρεβατι μας. ας ελπισουμε οτι ετσι θα παει κ οζορντουι!

φιλουτοθ πολλοθ πολλοθ σε ολες!

Το μίτιγκ είναι Δευτέρα 11 η ώρα, το μέρος ακόμα είναι κρατικό μυστικό και θα αποκαλυφθεί Κυριακή βράδυ!! Εσύ ψήφισες? 1. Ίλιον 2. Mall 3. Γουδί

χαχαχαχαχαχαχα

ζουπερ ζορο! πολυ καλη ιδεα!

ουτε κ εγω ηθελα να παω παιδικο τη μεγαλη. ασε που καταφερε κ μας τα αρρωστησε πριν σαραντισουν 2 φορες:(. μου ειπε κ ο παιδοντοκτρορ ενα ωραιοτατο οχι..., οποτε βρηκα γυναικα για τα διδυμα οταν ηταν 3 μηνων περιπου.

πόσα λεφτά δίνετυε κορίτσια στις νταντάδες και πόσες ώρες?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

νουνουκα μου εγω ειπα για μαλλ, αλλα οπου αποφασισετε θα προσπαθησω να ερθω.

εγω εχω ελληνιδα, δινω 75-80 την βδομαδα (συνηθως 75), γιατι δεν κανει τπτ αλλο εκτος απο το ασχολειται μα τα διδυμα. αντε αραια κ που κανενα μικρο σιδερο των διδυμων, κ κανενα απλωμα μαζεμα πλυντηριο των διδυμων παλι. για 5 ωρες την μερα, δευτερα εως παρασκευη. κ τις πειρσσοτερες ωρες δεν ειναι μονη της. ειμαι η' εγω εδω, η' η μανα μου. (για την μανα μου δεν ειναι κ το καλυτερο της) αν θα βγω, θα βγω για 2 ωριτσες. τπτ χαζοψωνια κ τπτ κουνιες την μεγαλη. (μενει ομως πολυ κοντα μου, στον απεναντι δρομο 2 πολυκατοικιες πιο κατω)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ΕΥΑ21 δυστυχως δεν είμαι σίγουρη ότι βρηκα την σωστη κοπελα,οκ είναι χαμογελαστή,ψιλοπαίζει με τα μωρα (δηλαδη μπορεί να βλεπει τηλεοραση και να τα εχει στο γυμναστηριο και αφου δεν τους μιλαει να αποκοιμηθουν..)αλλα εχει κανει πολλα λαθη στο γαλα των μωρων που είναι το σημαντικοτερο δηλ εβαλε 120 νερο του μικρου με 7 κουταλιες που αντιστοιχουν στο γαλα του μεγαλου στα 210 ml(οπως φανταζεσαι βαρυστομαχιασε το παιδι) και πολλα αλλα πραγματα σχετικα με το φαγητο,εχω σκοπο να της μιλησω την τριτη που τελειωνει ο μηνας αν δεν διορθωθουν τα πραγματα θα πρεπει να βρω αλλη κοπελα. TZINI01 Της δίνω 450ε για δευτερα-παρασκευη 5ωρο χωρίς ΚΑΜΙΑ δουλεια μονο αλλαγμα,ταισμα και μπουκαλια αλλα πιστευω ειλικρινα ότι της δίνω πολλα...(βλεπεις δεν ήξερα τι παίζει απο τιμες)αν σκεφτεις ότι και εγω παντα είμαι σπιτι ποτε δεν την αφηνω μόνη!

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

ΕΥΑ21 δυστυχως δεν είμαι σίγουρη ότι βρηκα την σωστη κοπελα,οκ είναι χαμογελαστή,ψιλοπαίζει με τα μωρα (δηλαδη μπορεί να βλεπει τηλεοραση και να τα εχει στο γυμναστηριο και αφου δεν τους μιλαει να αποκοιμηθουν..)αλλα εχει κανει πολλα λαθη στο γαλα των μωρων που είναι το σημαντικοτερο δηλ εβαλε 120 νερο του μικρου με 7 κουταλιες που αντιστοιχουν στο γαλα του μεγαλου στα 210 ml(οπως φανταζεσαι βαρυστομαχιασε το παιδι) και πολλα αλλα πραγματα σχετικα με το φαγητο,εχω σκοπο να της μιλησω την τριτη που τελειωνει ο μηνας αν δεν διορθωθουν τα πραγματα θα πρεπει να βρω αλλη κοπελα. TZINI01 Της δίνω 450ε για δευτερα-παρασκευη 5ωρο χωρίς ΚΑΜΙΑ δουλεια μονο αλλαγμα,ταισμα και μπουκαλια αλλα πιστευω ειλικρινα ότι της δίνω πολλα...(βλεπεις δεν ήξερα τι παίζει απο τιμες)αν σκεφτεις ότι και εγω παντα είμαι σπιτι ποτε δεν την αφηνω μόνη!

λοιπον αυτο με τα γαλατα να το προσεξεις. οταν ρωτησα τον γιατρο που ειχε τυχει το ιδιο αλλα με τη μεγαλη (οταν ηταν μωρο) μου ειπε πως ειναι πολυ επικινδυνο για τα νεφρα τους! χιλιες φορες πιο αραιωμενο σαν λαθος, παρα πιο πιχτο! ενα αλλο κολπο που εκανα εγω για να μην μπερδευει τα γαλατα των διδυμων: πηρα διαφορετικου χρωματος μπολακια-δοσομετρητες.

κ εμενα εκανε λαθη του τυπου: οταν εκανα αποστειρωση ακομα (δεν την ειχα δει τοτε αλλα δυστυχως αργοτερα), εβαζε το δαχτυλο για να ριξει νερο απο το θερμος κ δεν το ξεβιδωνε εντελως το καπακι κ της ειπα με πολυ ωραιο τροπο, πως επειδη δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να εχω ενα μπουκαλακι καθαρο οινοπνευμα πριν κανει τα γαλατα να ανοιγει κανονικα το θερμος απο πανω. εκτος κ αν μπορει αυτη να φερνει καθαρο οινοπνευμα αξιας 9 ευρω το μικρο μουκαλακι. με μια δοση χιουμορ, αλλα με σοβαρο υφος. ενα αλλο που μου ετυχε ηταν μια μυρωδια (αυτης της βρωμερης μασχαλης) κ εβαλα τα κλαματα οταν της μιλησα, γιατι ηρθα σε παρα πολυ δυσκολη θεση κ εγω, αλλα εφερα κ σε περισοοτερο δυσκολη θεση την ιδια. της ζητησα συγνωμη, της εδωσα ενα αποσμητικο κ ενα μπλουζακι φαρδυ κ την παρακαλεσα να αλλαξει. κανενα προβλημα κ παλι. φερνει αλλο μπλουζακι κ αλλαζει. οχι μονο για την μυρωδια της τσιγαριλας απο κλεισουρα κ ενιοτε της μασχαλιλας (εχει διορθωθει εντελως τωρα) αλλα κ γιατι εκτοξευουν ρουκετιτσες τα μωρα. μιλα της με ωραιο τροπο κ θα εχεις αποτελεσματα. αυτο με την τηλεοραση δεν το πολυκαταλαβα. :confused:

εμεις ξεκιναμε απο δευτερα τις στεραιες (αν κ ξεκιναμε με ριζαλευρο) κ εχω εαν αχγος, γιατι οταν εκανε 1η φορα φρουτοκρεμα στη μεγαλη κ εγω ειχα τα διδυμα, ειχε πολλα γρομπαλακια μεσα κ της τονισα την σοβαροτητα της αλοιφης κρεμας για αργοτερα. εννοειτε πως δεν θα λειπω μεχρι να τους δινει τη φρουτοκρεμα. μη σου πω πως θα την κανω εγω. να φανταστεις οτι εγω οταν δεν εχει να κανει κατι με τα πιτσιρικια, δηλ. κοιμουνται κ δεν εχει αφησει ενα σωρο αλλα, παιχνιδια, μπιμπερο, πανες κτλ., την αφηνω να κανει ενα τσιγαρακι εξω, αλλα οταν μπαινει μεσα εννοειτε πλενει χερακια κ συναφη!

καλημερααααααα

που χαθηκατε ολες;

κυριακη και πηρατε τα μωρακια σας και βολτερετε ε; και πολυ καλα κανετε

φιλια σε ολες καλα να περασετε

ναι αμε πως! εμενα προσωπικα η βολτα με μαρανε! μη με ζοχαδιαζεις την καψερη!

εντελει τι στο δια γινετε με το μιτινγκ (σωστο σπελινγκ ε? ε?)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα και απο εμενα.ναι βγηκαμε βολτιτσα με τα μπεμπε μας βεβαια λόγω γκρίνιας του 4κιλου επιστρεψαμε πίσω σύντομα αλλα δεν πειραζει είναι η αρχή και μάλλον τον ενοχλεί και λίγο η φασαρία.

YiMXp3.png

nunu περαστικα στη μπεμπιτα..

τι κανετε κοριτσια?

απο κουραση? απο νευρα?

εγω δε τα παω καλα μ αυτα τελευταια..κλαταρω νομιζω..10μηνες ασταμητα , μηδεν διαλειμμα..

εδω μ ενα μωρο αλλες ,το αφηνουν που κ που τα σκ σε γιαγιαδες κ ξεφευγουν..εγω ναδα!

εσεις βαστατε γερα?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μπαίνω στα γρήγορα να σας πω τα δυσάρεστα. Έπεσα στην βάφτιση κ εσπασα το χέρι μου. Δράμα η κατάσταση!!! :(

Οπότε δεν με βλέπω να έρχομαι αύριο γιατί είπε ακινησία.

RKdwp3.png

nunu περαστικα στη μπεμπιτα..

τι κανετε κοριτσια?

απο κουραση? απο νευρα?

εγω δε τα παω καλα μ αυτα τελευταια..κλαταρω νομιζω..10μηνες ασταμητα , μηδεν διαλειμμα..

εδω μ ενα μωρο αλλες ,το αφηνουν που κ που τα σκ σε γιαγιαδες κ ξεφευγουν..εγω ναδα!

εσεις βαστατε γερα?

δε βαστάμε...είναι να πέσω κάτω από την κούραση και τα νεύρα μου κρόσσια.

Είναι γενικό το κλίμα μου φαίνεται....

Κορίτσια μπαίνω στα γρήγορα να σας πω τα δυσάρεστα. Έπεσα στην βάφτιση κ εσπασα το χέρι μου. Δράμα η κατάσταση!!! :(

Οπότε δεν με βλέπω να έρχομαι αύριο γιατί είπε ακινησία.

jas περαστικά, δεν το πιστεύω πως έγινε αυτο?

Μήπως είναι καμιά πανσέληνος?

Θα ήθελα πολλά να πώ αλλά.....

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

τι εγινε βρε κοριτσια?

νομιζω οτι φτασαμε στα ορια μας και οι μπαταριες μας θελουν επαναφορτιση.

nunu τι εχει η μικρη?κρυωσε?

jas μου πως επεσες ρε συ?πω πω.περαστικα μωρε ζουζουνα.

mufaki κρατα γερα γιατι δεν εχουμε αλλη επιλογη.

εγω τα εχω δει ολα.ασε αυτο το μπουσουλημα και το ορθιο και το περπατημα στηριζομενα απο οπουδηποτε.ειναι υπεροχο χαριτωμενο και εξουθενωτικο ταυτοχρονα.και σκαρφαλωνουν σε σκαμπω και χαμηλα επιπλα παρακαλω.ουφ.

age.png

jasmini περαστικα βρε,τωρα θα είναι και δύσκολα με τα μωρακια,προσεχε μην το κουνας καθολου!

nunu μου περαστικα στη ζουζουνουλα σου!!

Απο ότι καταλαβα δεν βλεπω πληθος για αυριο.Τελικα αν εχετε αποφασίσει κατι θα το δω μαλλον στον ΗΥ το πρωι.

YiMXp3.png

ω...περαστικα βρε jasminaki..

μα αυτο κ αν ειναι ατυχια..

η μηπως ευκαιρια να σε ξεκουρασουν βοηθωντας σε αλλοι???

witch τι κανεις???? θελουμε βοτανα κ μαγικα ξορκια για δυναμη κ για να καλμαρουν τα νευρα!!

κ με ειπεs mufaki!!!!!!!good one!:P

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...