Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

nunu μου και εγω γυριζω Οκτωβριο στην δουλεια και τωρα έχω λίγες ώρες το πρωι μία κοπελα (ξεκινησε αυτο το μηνα) και μετα αν όλα είναι καλα θα συνεχίσει να μου τα κραταει κανονικα 8ωρο,γιατι σκεφτηκα τα χρηματα είναι σχεδον τα ίδια απο το να πληρωνω παιδικο σταθμό και σίγουρα λιγότερες ασθενεις.Απλα ανησυχω αν θα μπορει τοτε που τα μωρα θα είναι 10 μηνων μονη της να κραταει 2 μωρα...

naki η ξαπλα δεν έβλαψε κανενα,ξεκουρασου!! Εμενα ο γιατρος και ο αιματολογος μου είπαν να μην κανω την ενεση για το ρεζους (εχω 0-) απλα όταν γεννησα και είδαμε ότι τα μωρα εχουν παρει το αιμα του μπαμπα τους έκανα εγω την ένεση,επίσης όταν χρειαστηκε μεταγγιση το μικρο μου αντρακι στο νοσοκομειο έβαλαν την δικη μου ομαδα στο μωρο και όχι του αντρα μου γιατι λεει έτσι πρεπει να γινεται σε νεογνα μονο.

YiMXp3.png

Καλησπέρα... πολλάθεματα βλέπω.....

Τελικά γυρνάμε πολλές μαζί στη δουλειά τον Οκτώβριο... και εγώ είμαι λίγο επιφυλακτική για τον σταθμό του χρόνου, γιατί αν τα πάω και αρρώσταινουν συνέχεια, θα την πληρώσει η καημενη η μαμά μου... Μάλλον για γυναίκα προσανατολιζομαι, αλλά έχω πολλές απαιτήσεις και λίγα λεφτά... συνδυασμός κίλερ.

Για την αποστείρωση, και εμας μας είχε πει στον 3ο, αλλά εγώ το κράτησα παραπάνω λόγω φόβου για τα μικρόβια του γάλακτός.

Τι άλλα λέτε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

γεια!

εγω δε βαζω ζυμαρικο..πρεπει? μονο κρεας/κοτοπουλο κ λαχανικα..

zitamar 10 μηνων ειναι κ τα δικα μου κ τα κραταει η κυρια..

μεχρι τωρα τα καταφερνει περιφημα.

αυτες τις τελευταιες μερες ομως δε τη βλεπω τοσο χαλαρη οπως πριν. εχουν αρχισει φυσικα να κινουνται πολυ κ ανησυχει μηπως της ξεφυγει κανενα κ χτυπησει..λογικο.

κ εγω προβληματιζομαι αν απο σεπτεμβρη που θα ξαναρθει θα ναι οκ τοσες ωρες μονη με τα μωρα να εχουν αρχισει να περπατανε.

γενικα ειναι πολυ ικανη κ σβελτη κ ηρεμη συναμα, αλλα εδω δυσκολευονται μαμαδες σ αυτη τη φαση με ενα μωρο...ξερω κ γω?

33E7p2.png

για παιδικο κ εγω απο τα δυο κ μετα λεω.

οντως αρρωσταινουν συνεχεια στην αρχη κ ποιος θα μενει να τα προσεχει? κ θα ναι κ μικρα ακομη για τοσες ιωσεις..

τα λεφτα τα ιδια θα ναι με τη γυναικα εξαλλου.

twins χθες κοιμηθηκαμε καλα..!ομολογω πως αν ξανασυμβει σημερα μπορει να μου βρηκες τη λυση.. ειπες για νερακι..

ε, λοιπον βλακεια μου αλλα ουδεποτε τους εδωσα νερο το βραδυ οταν ξυπνανε..χθες ηπιε τοσο πολυ η μικρη κ ξανακοιμηθηκε αμεσως..!!

μωρε λες να διψαει το παιδι τοσο καιρο? αρχισαν κ οι ζεστες..

33E7p2.png

κορίτσια καλημερα.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,σκεφτομαι να κρατησω τελικα την αποστειρωση για αλλες 15 μερουλες και μετα να την σταματησω τελικα. Για γυναικα ξερω είναι δυσκολο να εμπιστευτείς τα παιδια σου γενικα οσο καλη και να είναι,ξερω θα με τρωει το αγχος οταν παω στην δουλεια αλλα δεν εχουμε καποιον να τα κραταει οποτε είναι η μονη λύση αν δεν τα παμε καλα με την κοπελα θα πανε ίσως σταθμος αλλα όταν αρρωσταινουν τι γίνεται? Ο καιρος μουντος βρε παιδι μου πως να τα βγαλουμε εξω..

YiMXp3.png

καλημερα κοριτσια.λετε να μας την κανει και σημερα ο καιρος?εμεις βγηκαμε και εχθες και προχθες παροτι εβρεχε αλλα θα θελαμε και λιγο ηλιο να λιαστουμε!βασικα σημερα ειχαμε κανονισει να παμε για μπανιο αλλα πριν μια εβδομαδα που το λεγαμε δεν ξεραμε τον παλιοκαιρο.

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! εγώ λέω να συνασπιστούμε και να φτιάξουμε δικό μας σταθμό και να επιστρατέψουμε μαμαδες, πεθεράδες, αδερφάδες! ότι έχει ο καθένας! μια για όλες και όλα για όλους!:confused::confused::confused::confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

κορίτσια καλημερα.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,σκεφτομαι να κρατησω τελικα την αποστειρωση για αλλες 15 μερουλες και μετα να την σταματησω τελικα. Για γυναικα ξερω είναι δυσκολο να εμπιστευτείς τα παιδια σου γενικα οσο καλη και να είναι,ξερω θα με τρωει το αγχος οταν παω στην δουλεια αλλα δεν εχουμε καποιον να τα κραταει οποτε είναι η μονη λύση αν δεν τα παμε καλα με την κοπελα θα πανε ίσως σταθμος αλλα όταν αρρωσταινουν τι γίνεται? Ο καιρος μουντος βρε παιδι μου πως να τα βγαλουμε εξω..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ZITAMAR!!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ .....ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;) ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ......ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΙΣ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ....ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.....ΕΝΩ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ....ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ..ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

ZBARp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! εγώ λέω να συνασπιστούμε και να φτιάξουμε δικό μας σταθμό και να επιστρατέψουμε μαμαδες, πεθεράδες, αδερφάδες! ότι έχει ο καθένας! μια για όλες και όλα για όλους!:confused::confused::confused::confused:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ NUNU!!!!!!!!!ΑΜΑ ΦΕΡΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ....ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΑ....ΟΛΟ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΧΙΧΙΧΧΙ!!!!!!!

ZBARp3.png

aloχα!

εμεις αποστερωση καπουτ στον 4ο, με τις οδηγιες του ντοκτορ. την 1η φορα στη μεγαλη την κρατησα μεχρι τον 5ο. ναι ναι ημουν πρωτομανα τοτε, οποτε καταλαβατε οι πρωτομανες αν θα την σταματησετε η' οχι οταν σας πει ο δοκτορ σας.

ρε κοπελες ποτε ειναι το μιτιν? στειλτε λεπτομερες μπας κ προκαμω κ ερθω καμια πεταχτη.

αννια, αν κ το βρισκω πολυ ωραιο το αβαταρ, τι τρεχει? λογω της καταστασης με την ιωση η' κατι αλλο? μια χαρα θα πανε ολα. λιγο πιο πιεσμενη θα εισαι, αλλα ολα θα ειναι καλα. θα δεις ;). ελπιζω να περναει ο ομαδικος σιναχος, αν κ ο τρελοκαιρος δεν βοηθαει κ πολυ.

γουπι! χτες η μεγαλη κοιμηθηκε μια χαρα (ε βαλαμε κ τη σαλτσα μας οτι η θεια ρουλα κ τα ξαδερφια της δεν θα ξαναερθουν, ουτε θα ξαναπαει η ιδια στο σπιτι τους: βλεπε ακαντου κ ολα τα χατιρια) κ μονο το πρωι στις 8 ηρθε κ τρυπωσε στο κρεβατι μας. ας ελπισουμε οτι ετσι θα παει κ οζορντουι!

φιλουτοθ πολλοθ πολλοθ σε ολες!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...