Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερες σας!

διαβασα λιγο για τα μπανακια. εγω φοβηθηκα τα ατυχηματα κ εντελει τα κανω στο κλασικο μπανιερο ενα ενα. βεβαια με την μεση κ τον χονδρουλη τον μπεμπετο εχω ενα θεμα!

για την συναντηση μη με βαζεται ξεχωριστα, οπου παει η πλειοψηφια. αν το κανονισετε στειλτε πμ που κ ποτε κ κανενα τφ η ακριβη χωρο συναντησης.

σας αφηνω γιατι ειχα κ μια δυσκολη νυχτα. χτες καναμε πενταβακ, δεν καναν πυρετο παρα μονο λιγα δεκατα, αλλα η μικρη νιαρνιαριτσα με ξεσκισε στο ξυπνημα χτες. η μεγαλη κοιμηθηκε μαζι μου, κ ο χασμπανος ελειπε για τον αγωνα (μη χεσω!)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

τελεσιγραφο κ εγω σημερα.

μαγειρευω ταυτοχρονα φυσικα 2φαγητα, των μπεμπε κ το δικο μας, κ φευγω σιφουνας σχολειο..

φιλια κ καλη δουλεια σε οσες εργαζονται κ καλη δυναμη σε οσες δεν..!!

33E7p2.png

ασχετο...την αποστειρωση ποτε την σταματησατε? Εμενα η παιδιατρος μου εχει πει εδω και 15 ημερες να την σταματησω αλλα εγω την κανω ακομα,θεωρω ότι είναι μικρουλια ακομα.Βεβαια εμπιστευομαι την παιδιατρο 100% αλλα είμαι διστακτικη σε αυτο το θεμα

YiMXp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!

Διάβασα τα νέα σας πολύ πρωϊνές κορίτσια!!φτου φτου μαγειρέματα νοικοκοιρέματα, δουλειές!! Τελικά είμαστε οι Xwomen!!! και πάντα παίρνω ένα κουράγιο που βλέπω ότι δεν είμαι μ'όνη!!! Καλή δύναμη για σήμερα και να περάσουμε όμορφα και γελαστά με τα νινιά μας!!

Τζίνι να σου φτιάξω τικεράκια???????

zitamar εγώ είχα ξεχάσει να ρωτήσω την παιδίατρο και θυμήθηκα να τη ρωτήσω στον 5ο και μεε έκραξε!!χαχα!! Βασικά από τη στιγμή που αρχίζουν και πιάνουν τα πάντα και τα βάζουν στο στόμα η αποστείρωση δεν νομίζω να κάνει και δουλειά!! ούτως ή άλλως πρέπει να χτίσουν αντισώματα, να φάμε και κανένα μικροβιάκι!!:shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

nunu μου και εμενα μου είπε αφου βαζουν τα χερια στο στομα τι την θελεις την αποστειρωση? απλα εγω είμαι επιφυλακτικη. Απλα δεν ρωτησα δηλαδη πλενω τα μπιμπερα στο χερι ή στο πλυντηριο πιατων και τις θηλες τις βραζω?

YiMXp3.png

nunu μου και εμενα μου είπε αφου βαζουν τα χερια στο στομα τι την θελεις την αποστειρωση? απλα εγω είμαι επιφυλακτικη. Απλα δεν ρωτησα δηλαδη πλενω τα μπιμπερα στο χερι ή στο πλυντηριο πιατων και τις θηλες τις βραζω?

καλύτερα να σου απαντήσουν σε αυτά οι κοπέλες που χρησιμοποιούν μπιμπερό και τα σχετικά εξαρτήματα. Εγώ τις πιπίλες μια φορά στο τόσο τις βράζω στο μπρίκι. Κατα τ' άλλα χρησιμοποιώ το πράσινο σπούνι, απορρυπαντικό πιάτων μπεμπέ της προδέρμ, τα σαπουνίζω και ξεπλένω πολύ καλά με δικό τους σφουγγαράκι και τίποτα παραπάνω.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

nunu και εγω αυτο το σαπουνι χρησιμοποιω για να σαπουνιζω πριν τα βαλω στον αποστειρωτη,καμιά φορα που βιαζομαι βαζω και εγω τις πιπιλες στο μπρικι και της βραζω αλλα βαζουν νερο στο εσωτερικο..

YiMXp3.png

γεια σας κοριτσια! δεν διαβασα τα νεα σας,αλλα για δουλειες πηρε το ματι μου.

εγω σημερα παλι αναπαυση,το πρωι σηκωθηκα και ειδα μια σταγονα ροζ,πολυ αχνη βεβαια αλλα στεναχωρεθηκα.Ο γιατρος ειπε να μην ανησυχω θα με δει κανονικα τη δευτερα,δεν χρειαζεται νωριτερα αλλα να κανω την ενεση (για το ρεζους αρνητικο που εχω,αλλο παλι κι αυτο),θα μου την εκανε εκεινος αλλα θα χρειαστει να γινει λιγο νωριτερα για να ειμαστε σιγουροι.

τωρα επρεπε να γινει και αυτο?πανω που ολα ηταν μια χαρα???γμτ μου δηλαδη!:(

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Naki μη βάζεις κακό στο μυαλό σου, συμβαίνουν αυτά, ο γιατρός ξέρει τι σου λέει. Όλα είναι μια χαρά και θα το δείς και τη Δευτέρα.

Σήμερα πήγα να πάρω αιτήσεις για ένα βρεφικό σταθμό και με έχει πάρει από κάτω. Αχ πως θα αφήσω τα μωρά? αφήστε που δε νομίζω ότι θα μας πάρουν και θα πρέπει να βρούμε άλλη λύση...

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γειααααααα!

Ζιταμαρ μου όντως δεν εχει και τόσο νόημα η αποστείρωση απο την στιγμή που βάζουν χερια στο στόμα.Αλλα εγω συνέχισα να αποστειρώνω τα μπιμπερό απο το γάλα μέχρι και τον 6ο γιατι με το γαλά εμφανίζονται πολλα βακτήρια

Βρε κοριτσάρες μου γιατι το κάνετε αυτο?Θα υποφερετε πολυ για να τους κόψετε τον υπνο μαζί σας.Παραλίγο να την πάθω και γω αλλα μου ειπε ο παιδιατρος οτι αμα μαθουν ετσι,θα φτάσουν μπορει και 5-6 χρονών και θα κοιμουνται μαζί μας

Οποτε δεν τα ξαναπηρα στο κρεβατι μας!

Εξαλλου αμα μαθουν απο μικρ'α να κοιμουνται μαζί,καποια στιγμή θα συνηθήσουν και δεν θα ξυπνανε το ενα το αλλο.Υπομονη χρειαζεται

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Νουνούκα μου καλό θα σου κάνει να ξεφυγεις και λίγο..Μακάρι να τα παρουν στον σταθμό γιατι που λεφτα για αλλες λύσεις...

Νάκι μου μην στενοχωριέσαι...εγω στον 5ο μηνα οχι ροζ κουκίδα αλλα αιμοραγια κανονικη είχα.Νομιζα οτι τα εχασα τα μωρα μου.Ολα καλα θα πανε,απλα κατσε ξαπλα!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Naki μη βάζεις κακό στο μυαλό σου, συμβαίνουν αυτά, ο γιατρός ξέρει τι σου λέει. Όλα είναι μια χαρά και θα το δείς και τη Δευτέρα.

Σήμερα πήγα να πάρω αιτήσεις για ένα βρεφικό σταθμό και με έχει πάρει από κάτω. Αχ πως θα αφήσω τα μωρά? αφήστε που δε νομίζω ότι θα μας πάρουν και θα πρέπει να βρούμε άλλη λύση...

μακαρι nunu μου!μιλησα και με τη μαια,της λεω να ερθω αθηνα σημερα?-οχι δεν υπαρχει λογος.-σιγουρα?-ναι,σιγουρα!μου λεει λες να υπηρχε λογος και να σου λεγαμε,μπα μωρε μην ερθεις,που να τρεχεις τωρα!

απλως χθες που μιλησα με το γιατρο επειδη γενικα ειναι χαλαρος,με ξαφνιασε που μου εκανε τωρα ενα σωρο ερωτησεις,μπορει να με ρωτησε και 10 διαφορετικα πραγματα.Τεσπα εγω θα κατσω στα αυγα μου και θα περιμενω να δω τους λουκουμαδες μου τη δευτερα ζωηρους ζωηρους.

σε βρεφικο σταθμο nunu μου?ποτε πιανεις δουλεια και θες να το κανονισεις?

αλλη λυση ειναι να βρεις καμια γυναικα(αν μπορεις γνωστη) για να στα κραταει.Θα λειπεις πολλες ωρες?νομιζω θα ειναι καλυτερο,για να μην σου αρρωσταινουν κιολας.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

γεια σου Ολγα!!!!!!καιρο εχω να σε πετυχω,τι κανουν τα μωρα σου,γινονται ταρζανακια?

ξαπλα μωρε τι αλλο?ξερεις αυτα ειναι για να μας κοψοχολιαζουν.Νευριασα και χθες γιατι ειχα κανονισει βολτα και παιρνω τηλ τη φιλη μου της ειπα οτι με εβαλε παλι ξαπλα ο γιατρος και δεν μπορω να παω και ουτε που με ρωτησε τι εγινε!!!εγω ειμαι υπερβολικη ή εκεινη ειναι στον κοσμο της?

tJd1p3.png

Νουνούκα μου καλό θα σου κάνει να ξεφυγεις και λίγο..Μακάρι να τα παρουν στον σταθμό γιατι που λεφτα για αλλες λύσεις...

Νάκι μου μην στενοχωριέσαι...εγω στον 5ο μηνα οχι ροζ κουκίδα αλλα αιμοραγια κανονικη είχα.Νομιζα οτι τα εχασα τα μωρα μου.Ολα καλα θα πανε,απλα κατσε ξαπλα!!!

Μωρέ δίκιο έχεις καλό θα κάνει, και αυτό το συνέχεια, 24ώρες το 24ωρο σε τρελαίνει δε λέω αλλά μου φαίνεται βουνό. Ο δημοτικός βρεφικός θα ήταν καλή λύση και θα βοηθάει και η πεθερά μου. Αλλά και πάλι με αγχώνει το θέμα των ασθενειών. Τι να πώ..για γυναίκα δε ξέρω μάλλον θα αρχίσουμε να κοιτάμε τι επιλογές έχουμε.

μακαρι nunu μου!μιλησα και με τη μαια,της λεω να ερθω αθηνα σημερα?-οχι δεν υπαρχει λογος.-σιγουρα?-ναι,σιγουρα!μου λεει λες να υπηρχε λογος και να σου λεγαμε,μπα μωρε μην ερθεις,που να τρεχεις τωρα!

απλως χθες που μιλησα με το γιατρο επειδη γενικα ειναι χαλαρος,με ξαφνιασε που μου εκανε τωρα ενα σωρο ερωτησεις,μπορει να με ρωτησε και 10 διαφορετικα πραγματα.Τεσπα εγω θα κατσω στα αυγα μου και θα περιμενω να δω τους λουκουμαδες μου τη δευτερα ζωηρους ζωηρους.

σε βρεφικο σταθμο nunu μου?ποτε πιανεις δουλεια και θες να το κανονισεις?

αλλη λυση ειναι να βρεις καμια γυναικα(αν μπορεις γνωστη) για να στα κραταει.Θα λειπεις πολλες ωρες?νομιζω θα ειναι καλυτερο,για να μην σου αρρωσταινουν κιολας.

Τα λουκουμαδάκια σου σε περιμένουν, να μην ανησυχείς!

Σεπτέμβρη πιάνω δουλειά και απ' ότι διάβασες από πάνω θα αρχίσω να κοιτάω και αυτήν την επιλογή. Θα δούμε...

γεια σου Ολγα!!!!!!καιρο εχω να σε πετυχω,τι κανουν τα μωρα σου,γινονται ταρζανακια?

ξαπλα μωρε τι αλλο?ξερεις αυτα ειναι για να μας κοψοχολιαζουν.Νευριασα και χθες γιατι ειχα κανονισει βολτα και παιρνω τηλ τη φιλη μου της ειπα οτι με εβαλε παλι ξαπλα ο γιατρος και δεν μπορω να παω και ουτε που με ρωτησε τι εγινε!!!εγω ειμαι υπερβολικη ή εκεινη ειναι στον κοσμο της?

Εκείνη είναι στον κόσμο της. Αν δε κιόλας δεν έχει παιδιά, εγκυμοσύνες κλπ δεν το νιώθει απόλυτα αυτό που σε ανησυχεί. Αν είναι κολλητή σου παρτην τηλεφωνο και κράχτην και πες της να έρθει με ένα ντεκαφεϊνέ και ένα κιλό παγωτό σπίτι σου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...