Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Κάθε μήνα δίνω ωάριο πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κύκλος χωρίς…Απλά από τα 13 γονιμοποιήθηκαν τα μισά περίπου δλδ 6 και τα 3 έγινα βλαστοκύστες, εν αναμονή του 13ου ωαρίου να δούμε αν θα γίνει. Σαν νούμερα είναι όλα 50/50 αν το δεις στατιστικά.

Θα σου πω τη λέξη κλισέ ΥΠΟΜΟΝΗ! Δεν έτυχε ακόμα το καλό αλλά συνεχίζοντας θα βρεθεί. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα! Χάθηκα, αλλά δεν είμαι στα πολύ καλά μου. Εχω ένα βήχα και τον λαιμό μου να πονάει. Έχω νεύρα και γενικά ψυχολογία στον πάτο. Το σπίτι δεν έχει τα βασικά πχ κουρτίνες, και δεν ξέρω τι να κάνω. Παιδικά δεν έχω ψωνίσει τίποτα..και ο συζηξ στον κόσμο του! Μην αγχώνεσαι μου λέει για τέτοια! Χαλαρά..Εχω όλη τη μέρα τα ρολά κλειστά σα το ποντίκι!

melenia Αυτές τις βιταμίνες τις PREGNACARE μου τις έδωσε και μένα και μάλιστα μου έκοψε το ασβέστιο και το φυλλικό που μου έδεινε η άλλη γιατρός. Μόνο σίδηρο και αυτά.

Μαλλον πρέπει να επισκευτώ πάλι διαιτολόγο διότι είμαι στο +10 και όρεξη τρελή!! Ενώ στην αρχήδεν ήθελα γλυκά, τώρα όλο τα λιγουρεύομαι!

Δε λέτε καμιά ιδέα για τις κουρτίνες μου??μηπως να βάλω στόρια?? η περσίδες??

Διαφημίσεις

Εγώ για Αλεξάνδρας πορεύομαι.....τώρα θα δείξει

Θα προτιμούσα φυσιολογικό ρε γαμώτο, έχω διαβάσει ότι είναι πιο καλά για τα μπεμπέ αλλά και για μένα που δε θέλω νυστέρι. Τωρα δε ξέρω, υποθέτω δεν εξαρτάται από μένα αλλά από το τι θα είναι καλύτερο για τα μωράκια, τι θέση θα έχουν και τέτοια......

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσια εγω με καισαρικη γεννησα..

Συνηθως επειδη ειναι διδυμα ερχονται πιο νωρις και σου κανουν καισαρικη και δεν το διακινδυνευουν οι γιατροι για κανονικη γεννα για πολλους λογους..

αλλα για κανονικη γεννα χμμ πολυ ζορι το εβλεπα παρολο που ειχαν παρει θεση χλωμο το εβλεπα να γεννησω κανονικα ...

Μονο για κανονικα ημουν!!εχω κανει κατι ποδια σαν το γεωγραφικο χαρτι απο την φλεβιτη!!!

Παντως με καισαρικη τα νινακια μια χαρα ειναι...

joy υπομονη κοριτσι μου , σε καταλαβαινω πολυ ..και εγω ετσι ημουν..μου λεγαν κιολας να απολαυσω τωρα που τα μπεμπινια εινα στην κοιλια πριν βγουν και ελεγα ..καλα τι μου λενε???εγω υποφερω...

Οσο για τις κουρτινες σου εγω προσωπικα κουρτινουλες προτιμω..αλλα σκεψου παντα πρακτικα μια που θα τρεχεις και δεν θα προλαβαινεις μετα..οτι ειναι πιο ευκολο να καθαριστει..

φιλια σε ολες σας

Καλημερα!!!!!:mrgreen:

Καλα μπορειτε και κοιμαστεεεεε?????:eek:

Εχετε γραψει πααρα πολλα και δεν τα θυμαμαι ολα.:rolleyes:

nufiμου πραγματι ειχαν πολυ καλο βαρος οταν γεννηθηκαν και να σκεφτεις οτι γεννησα την 34η εβδομαδα

Μαρουλάκιμουπως τα πας με το βραδυνο?Εμεις το κοψαμε σιγα σιγα με το που σαραντησανε.Στο ειπα ξανα μου φαινεται οτι απο την στιγμη που το 24ωρο τρωνε παραπάνω απο το κανονικο ειναι περιττο το βραδινο γαλα.Σκεψου οτι πρεπει να παιρνουν τον μηνα 1 κιλο μεχρι 3 μηνων και μετα 500γρ

Οταν τα βαζω στο κρεβατι και δεν θελουν να κοιμηθουν εγω δεν τα σηκωνω.Τους βαζω την πιπιλα,κουνιουνται για λιγο,αρχιζουν τα βογγητα και στο τελος κοιμουνται

Μελενιαμου εγω απο την αρχη της εγκυμοσύνης πηρα φυλικο οξυ,σιδηρο και ασβεστιο.Μεχρι το τελος.

Ο αιματοκρίτης κοριτσια που εχει πεσει στα ταρταρα θα αρχισει να ανεβαινει τωρα.Εγω εφτασα μεχρι 26:???:Αλλα απο τον 7ο ανεβηκε και γεννησα με 34:D

Οσο για φισιολογικο τοκετο ή καισαρικη εξαρταται απο τον γιατρό.Βεβαια οι περισσότεροι κανουν καισαρική.Εγω οταν μου εσπασαν τα νερα ειχα διαστολή γεννας,τα μωρα ειχαν σωστη θεση και παραλιγο να γεννησω φυσιολογικά.Ομως ο γιατρος μου δεν με αφησε,μου εβαλε ορο για να σταματησει τις συσπάσεις.Μπορει λενε την ωρα που γεννιεται το ενα φυσιολογικα το αλλο να γυρισει και να σου κανουν και καισαρικη μετα:eek:

Κοριτσακια μου κανετε υπομονη και θα περασει ο καιρός.Η ψυχολογια σας λογικο να ανεβοκατεβαινει.Ειναι δυσκολη φαση τωρα.Αλλα με το που θα τα παρετε αγκαλια θα τα ξεχασετε ολα

αα το ξεχασα για την καμπυλη δεν θυμαμαι που εχω την δικη μου αλλα ξερω σιγουρα οτι στην τελευταια μετρηση θα πρεπει να εχει επανελθει στην αρχική

Γιαγια twins τι κανεις?glorrakiπου εισαι καλή μου?

καλα οι υπολοιπες διδυμομανουλες που πηγαν καλε?

πωπω με επιασε λογοδιαροια πρωι πρωι.Σκαωωωωω!:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!

Ξυπνησα πριν μια ωρα αλλα εχω μια λιγουριτσα και βραζω δυο αυγουλακια να φαω!!!!

Ευτυχως δεν εχω να μαγειρεψω σημερα,μεινανε φασολακια απο χτες!!!!!

Περιμενω να γυρισει ο αντρας μου να παμε ενα σουπερ-μαρκετ να εφοδιαστουμε με διαφορα αγαθα που δεν εχουμε!!!!!Ελπιζω να φτιαξει ο καιρος να παμε καμια βολτιτσα γιατι με πιανει καταθλιψη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλα ειμαι Ολγα μου!!!!

Ναι οντως ειναι καλυτερος αυτος ο καιρος απ το να εχει ζεστη...απλα δεν μπορεις να ευχαριστηθεις τις βολτες!!!!!

Δεν πειραζει ομως,καλα να ειμαστε και εχουμε καιρο για βολτες!!!!!

Τι κανουν τα αντρακια σου?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Oh, yes. Μόλις τελείωσα το σούπερ γεύμα μου και επέστρεψα! Μακριά από το ψυγείο με τα προφιτερόλ!!!!!!!!!!!!!!:P

Hello!!!! Τι κάνεις? Εμείς σήμερα βάφουμε το δωματιάκι μας. Τέλειο γίνεται. Να σε ρωτήσω εσύ μου είχες πει έβαλες την φάρμα. Πόσο σου στοίχισε αν επιτρέπεται? Α και το φωτιστικό σου τέλειο. Η μελισσούλα πολύ όμορφηηηηη.............. Κατά τ' άλλα τι κάνεις?

Αν θυμάμαι καλά ήταν στα 70 ευρώ. Δεν την κόλλησα όμως ακόμα! Τα νέα μας είναι τα ίδια... το συνάχι είναι απίστευτα εκνευριστικό! Αλλά έχω βρει κάτι τέλεια αφεψήματα και πίνω όλη την ώρα. Τωρά πίνω το "summer fruits" με γεύση τσιχλόφουσκα!

Τι χρώμα βάφετε το δωμάτιο; πες, πες;;;

Και γιατί χάθηκες (ανακριση τρίτου βαθμου:P) Μας έλειψες! Κάθε φορά που δεν σε βλέπω λέω ότι θα αγχώνεσαι...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αν θυμάμαι καλά ήταν στα 70 ευρώ. Δεν την κόλλησα όμως ακόμα! Τα νέα μας είναι τα ίδια... το συνάχι είναι απίστευτα εκνευριστικό! Αλλά έχω βρει κάτι τέλεια αφεψήματα και πίνω όλη την ώρα. Τωρά πίνω το "summer fruits" με γεύση τσιχλόφουσκα!

Τι χρώμα βάφετε το δωμάτιο; πες, πες;;;

Και γιατί χάθηκες (ανακριση τρίτου βαθμου:P) Μας έλειψες! Κάθε φορά που δεν σε βλέπω λέω ότι θα αγχώνεσαι...

Το βάφουμε σε αποχρώσεις της βανίλιας και του πορτοκαλί. Είναι τέλειοοοοοοοοοο. Μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά έχω κολλήσει στην διακόσμηση. Δεν ξέρω τι να βάλω. θέλω κάτι πρωτότυπο και ωραίο. Και δεν ξέρω τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Βοήθειαααααα!!!!

Όχι δεν αγχώνομαι. Καλά λίγο ναι. Αλλά εντάξει. Μετά περνάει. Έχεις φουσκώσει πολύ εσυ?

Πολύ ωραίο... είναι πολύ γλυκά χρώματα και τα δύο. Και δεν θα δυσκολευτείς καθόλου με τα αυτοκόλλητα γιατί ταιριάζουν με πολλά θέματα... Τώρα, ποιά είναι η πρωτότυπη διακόσμηση δεν ξέρω... Μάλλον το πιο πρωτότυπο είναι να μη βάλεις τίποτα... όλες αγχωνόμαστε για το τι θα βάλουμε και τελικά είναι περισσότερο για μας και λιγότερο για τα παιδιά:P. Έχεις σκεφτεί κανένα δεντράκι; Η αν θέλεις να πας σε κάποια έκθεση να τα δεις και κολλημένα;

Απο φούσκωμα: 109 cm and growing! Μέχρι να φτάσουμε στα 140 που λέγανε τα κορίτσια έχουμε μελλον!!!!!!Ασε που τρακάρω και όλη την ώρα....:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...