Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αυτό που κάνει η μπεμπα σου το κάνει και ο σκούξης. Και όσο κρατάει αυτή η διαδικασία φωνάζει κιόλας. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι γενικά δεν βολεύεται και δεν μπορεί να κοιμηθεί. Χτες ξέθαψα το κίντερντε και του το έδωσα για να κοιμηθεί. Επιασε, δεν λέω... ηρέμησε και κοιμήθηκε όλο το βράδυ.

Οι φοιτητικές υποχρεώσεις τελειώνουν του χρόνου, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Εχω σκεφτει πάντως άπειρες φορές να τα παρατήσω, αλλά το μετανιώνω. Του χρόνου θα είναι πολύ ζόρικη η χρονια... ουτε ξέρω που θα είμαι, ούτε τι θα κάνω, παρ' αυτά πρέπει να δω τι θα κάνω με τα παιδια.... αγχώθηκα πάλι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα νουνουκάκι

Αυτό με την αγκαλιά είναι φάση μου έχει πει ο παιδίατρος και εμένα το κάνουν, μετά το ξεχνάνε, το ξαναθυμούνται κλπ, κλπ. Μη νιωθεις τύψεις πάντως, δεν γίνεται να τους έχεις ταυτόχρονα.

Θα ελευθερωθείς αρκετά όταν μάθουν να μπουσουλάνε καλά. Τότε θα είναι και πιο αυτόνομα και δεν θα θέλουν αγκαλιές. Στράτες τελικά πήρατε;

Με τη μαγουλού μαζί κοιμόμαστε πάντως κάθε βράδυ τα δυο μας. Και άπειρες φορες ξυπνάω με τα πατούσια της στο πρόσωπο μου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ω..μη τα παρατησεις! τοσο κοπο εχεις κανει ως τωρα..!κουραγιο.. ερχεται καλοκαιρι, θα βοηθαει περισσοτερο κ ο καλος σου..

του χρονου τωρα.. η μανουλα θα ρθει μαζι αν χρειαστει να πας μονη καπου μακρια?

αν οχι, τα μωρα μαλλον σε σταθμο στην περιοχη που θα βρισκεσαι ισως..

δυσκολο θα ναι μεχρι να συνηθισετε κ να μπειτε σε προγραμμα. μετα θα ρολαρει κ ουτε θα καταλαβεις πως θα περασει η χρονια.

κ εγω ποτε ξεκινησα..ποτε κλεινουν τωρα τα σχολεια,ουτε το καταλαβα τελικα!

33E7p2.png

Αχ, είναι πολύ περιπλοκο το του χρόνου, και δεν το κρύβω ότι φοβάμαι πολύ.

Τεσπα, ας αφήσουμε αυτό τώρα, εχουμε άλλο θέμα. Να σκεφτώ τι κάνω του σκούξη για να κοιμηθεί:

1. Παίζουμε πολύ στο μπάνιο και μετά πινει γάλα.

2. Τον πάω με το καρότσι βόλτες

3. Τον απομακρύνω από τη μαγουλού όσο γίνεται

Μια φίλη μου μου είπε να του βάζω και νανουρίσματα.

Ο μπεμπης σου κοιμάται καλά;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

στρατες δε πηραμε κ λεω να μη παρουμε..

μπουσουλανε με ταχυτητα πλεον κ οι δυο κ αυτο μαλλον δυσκολευει τα πραγματα αφου θελου κ κυνηγι! αλλα ειναι ωραια φαση..

οπως κ τα πατουσια στο προσωπο!!! κ η σκιουρινα βολευεται ετσι!

α...τον καθιερωσατε κ εσεις του υπνο παρεα..το χες πει.

ποτε θα ξανακοιμηθουμε με τους συζυγους παλι αραγε??

αλλα κ τι να κανουμε? αν γκρινιαζει μες τη νυχτα το ενα , να το αφησουμε να ξυπναει κ το αλλο?:rolleyes: η θεωρια ωραια ("μη σηκωσεις το παιδι κτλ..") στη πραξη...δυσκολο..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

τα κανουμε ολα αυτα, κ βαζουμε κ νανουρισματα.. κ παραμυθακι ειπαμε να διαβαζουμε αλλα μονο το πρωι το θελουν.

ο σπορος κοιμαται περιφημα! 8μιση με 7! ζηταει καποιες φορες την πιπιλα που εφυγε βεβαια,αλλα οκ.

καλε, πως γινεται μες τον υπνο μου ν ακουω κ το κιχ κ να πεταγομαι ετσι?

γι αυτο δε ξεκουραζομαι μαλλον..πολυ ελαφρυς υπνος..

33E7p2.png

καλημερα.ξυπνησα πολυ νωρις για να τα προλαβω ολα οποτε μπορω επιτελους να γραψω κατι παραπανω απο τελεσιγραφο!

nunuka καλα μηνογενεθλια!

twins μου θυμισες τα ηρεμοβοτανα κι εχω καιρο να τα χρησιμοποιησω.θα ξαναεπιστρατευσω την mother φυση για τα δυσκολα!

το μπανακι που λεγαμε το χρησιμοποιω απο οταν αρχισαν να καθονται αλλα οχι οπως δειχνει η φωτο.πρωτα απ ολα ειναι αδυνατον κι επικινδυνο να το χρησιμοποιησει κανεις και για τα δυο παιδια αν δεν εχει βοηθεια.εχω βγαλει μονο το ενα καθισματακι λοιπον και ειναι απιστευτα βολικο και γρηγορο.οταν ηταν πιο μικρα τα εβαζα στον νεροχυτη με αυτο για να τα εχω ψηλα!

age.png

οσο για τον υπνο nufaki μου γλυκο,μην νιωθεις τυψεις και οτι τα κακομαθαινεις.αλλωστε τα φουκαριαρικα υποφερουν με τα δοντακια τους και παρηγοριουνται στην αγκαλια της μαμας.κι εγω φοβομουν μην συνηθισουν αλλα μολις εσκασαν τα δοντια και ηρεμησαν κοιμοντουσαν μια χαρα.τωρα που ξαναβγαζουν την ξαναπαιρνω που και που την μικρη στο κρεββατι.και σκεψου οτι ειναι δυο και δεν γινεται να τα ''εκπαιδευσεις'' και να πηγαινοερχεσαι ολη νυχτα με το κιχ που λες κι εσυ.ενταξει ανθρωποι ειμαστε κ δεν παλευεται κατι φορες.

age.png

Διαφημίσεις

και τωρα το θεμα δουλειαααααας.twins θα συμφωνησω με την κατα πολυ προλαλησασα nufi οτι ξεκουραζεσαι και νιωθεις οτι ειναι η μονη φαση που καθεσαι.βεβαια με τα ιδιαιτερα στην περιπτωση μου ειναι πολυ ευκολο να κοιμηθεις καθιστη και με ανοιχτα ματια απο την πολυ χαλαρωση!:shock:πρεπει να ομολογησω δε χωρις να θελω να σε αγχωσω οτι εχω κουραστει απιστευτα και οταν με ρωτανε τι κανω λεω απλα καλα γιατι κινδυνευω να γινω γραφικη με το ''δεν προλαβαινω''.πεφτω για υπνο και βλεπω ονειρα οτι ειμαι κουρασμενη!!!τραγικο?!καθε μερα πιστευω οτι σημερα θα προλαβω να τα βαλω σε ταξη αλλα δεν!και σκεψου οτι με βοηθαει και ο αντρας μου.οχι οπως στις αρχες:mad: αλλα βοηθαει.

age.png

glorraki μου γλυκο τι κανεις?δεν ειμαι σε σχολειο καλα θυμασαι ουτε και σε φροντιστηριο.ιδιαιτερα εχω αλλα εχω πολλα (ευτυχως δηλαδη) τα οποια εκτος απο δυο τα υπολοιπα συνεχιζουν εως τελος ιουλιου.απο μεσα ιουνιου κοριτσια θα σας χασω εντελως και πραγματικα δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα γιατι θα ξεκινησω και πρωινη δουλεια οκταωρη εως τελος ιουλιου σε κατι εκπαιδευτικα προγραμματα για παιδια δημοτικου.

age.png

καλημερα,σήμερα βλεπω με προλάβατε!! Σημερα οι γίγαντες μου κλείνουν τους 4 μήνες,ο μικρουλης μου γίγαντας..... έγινε 4100 περίπου!!! αφου ο αντρας μου,μου φωνάζει αντε φέρε το τετράκιλο να το ταισω:D

YiMXp3.png

καλημερα,σήμερα βλεπω με προλάβατε!! Σημερα οι γίγαντες μου κλείνουν τους 4 μήνες,ο μικρουλης μου γίγαντας..... έγινε 4100 περίπου!!! αφου ο αντρας μου,μου φωνάζει αντε φέρε το τετράκιλο να το ταισω:D

χα χα χα χα!!!!:P:p ακου φερε το τετρακιλο!!!!πολυ καλο!!!!να σου ζησουν τα γιγαντακια σου!

age.png

οσο για τον υπνο nufaki μου γλυκο,μην νιωθεις τυψεις και οτι τα κακομαθαινεις.αλλωστε τα φουκαριαρικα υποφερουν με τα δοντακια τους και παρηγοριουνται στην αγκαλια της μαμας.κι εγω φοβομουν μην συνηθισουν αλλα μολις εσκασαν τα δοντια και ηρεμησαν κοιμοντουσαν μια χαρα.τωρα που ξαναβγαζουν την ξαναπαιρνω που και που την μικρη στο κρεββατι.και σκεψου οτι ειναι δυο και δεν γινεται να τα ''εκπαιδευσεις'' και να πηγαινοερχεσαι ολη νυχτα με το κιχ που λες κι εσυ.ενταξει ανθρωποι ειμαστε κ δεν παλευεται κατι φορες.

τι ωραια..δεν ειμαι μονη σ αυτο τον κοσμο...

θενκς για την παρηγορια!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...