Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ωραία... τώρα θα κάνω πολλάπλή απάντηση...

Zitamar σε ευχαριστούμε.

Twins το ΣΚ θα πάει ο άντρας μου με τον πατέρα μου για ψάρεμα οπότε αν είναι θα πω να μας στείλουν τίποτα :)

Α... τέλεια. Ειδικά μπαρμπουνάκια, εδώ, εδώ, μίαμ!!!!

ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.....ΤΗ ΦΑΝΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ....ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?

Σε μία ταινία μια κοπέλα που τη λέγανε έτσι, ήθελε να τη λένε Ρια. Και διάφορα άλλα που μου έρχονται στο μυαλό: Φανή (κλασικό), Νάρα (ανατολίτικη νότα), Ρίνα (πιο παραδοσιακό). Και έτσι βέβαια να το αφήσεις, μια χαρά είναι.

αυγό κ γιαούρτι σε πιο μήνα ξρκινήσατε?

το ασχετο:shock::shock:

καλημερα !!

Απο κιλα σημερα η ζυγαρια εδειξε 61,5 δηλ +8,αλλα οκ τα παγωτακια τα τιμαω δεοντως τελευταια!!;)

σημερα κοιταξα για μπανακι και μου προτειναν να παρω καποιο με βαση ωστε να ειμαι ορθια μιας και τα μωρα ειναι 2 και θα ειναι δυσκολο αν βαλω καποιο μπανακι στην μπανιερα και χρειαζεται να σκυβω.Το προβλημα ειναι ο χωρος αλλα η βαση κλεινει και το μπανακι οπως και να ειναι θα πιανει χωρο.Να πω οτι δεν μπορω να βαλω στη μπανιαρα αυτα που στηριζονται στα πλαινα γιατι εχουμε καμπινα και δεν το παιρνει.Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω!

τι λετε και εσεις?

επισης σκεφτομαι προς το παρον να μην παρω ενδοεπικοινωνια μηπως και με ρωτησει καποιος τι δωρο θελω ή μου τη φερουν μονοι τους.αλλωστε στην αρχη ολοι την ωρα απο πανω τους δε θα ειμαι?

Το βάρος μια χαρά.

Για το μπανάκι τώρα. Εγώ έχω της fp και το έχω καταβολευτεί. Οταν είναι μικρά τα βάζεις στο διχτάκι και τα κάνεις μπάνιο όρθια, τώρα τα βάζω από τη μια πλευρά και όταν μεγαλώσουν από την άλλη. Η καλύτερη αγορά που έκανα και την έκανα και κατά τυχη.

Και να έρθεις και τη Δευτέρα. Φέρε και το συζυξ.

αχ ειμαι πτωμα σωματικα κ ρακος ψυχολογικα...

ελειπε ο συζυγος απο κυριακη εξωτερικο για δουλεια κ τις ωρες που δε δουλευα κ δεν ηταν εδω η κυρια τα ειχα μονη κ τα εφτυσα..!

μα τωρα σοβαρα!

πως τα καταφερνετε καποιες ολη μερα μονες???? jas εσυ εισαι ετσι νομιζω..

τα καταφερνετε κ αλλες μονες? πραγματικα συγχαρητηρια!

αγχωθηκα κ για το καλοκαιρι που θα φυγει η κυρια,δε θα δουλευω κ θα μαι χωρις βοηθεια..

εχουν ζωηρεψει κ η μικρη απο ησυχουλα εγινε γκρινιαρουλα κ ειμαι αφηστε τα...

Ωστε έτσι έ; Ζωήρεψε η σκιουρίνα. Εγώ πάλι θέλω μαθηματα πως τα καταφέρνεις εσύ για να δω τι θα κάνω και εγώ του χρόνου...

Λοιπόν, για το μπανάκι που λέτε...επειδή τελευταία τα μικρά μου θέλανε να μπούνε μέσα και τα δύο μαζί και να παίζουνε και τα έβαλα κάποιες φορές αλλά δεν χωράνε και ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, πήρα αυτό....

140.jpg

Μόλις μου το φέρανε οπότε σήμερα θα το δοκιμάσουμε!!! :)

Με γεια σας. Προς το παρόν φοβάμαι μήπως είναι δύσκολ, γιατί από τη στιγμή που θα σκουπίσω τον ένα και θα τον πάω για άλλαγμα, τον άλλο τι θα τον κάνω; θα τον αφήσω να παίζει μόνο του στο μπάνιο. Ισως όταν περπατάνε και τα κάνω ολα ταυτόχρονα να το δοκιμάσω.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

πως πατε? εγω τραβαω ζορια...

γκρινια η μικρη που ηταν τοοοσο ηρεμη, δε κοιμαται..κ ολο θελουν αγκαλιες.

ποσο ακομη?

καλη φαση ηλικιακα δεν ειναι τωρα για εκπαιδευση?

κάτι θα την ενοχλεί μωρέ τη μπουμπού, έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη? Τι είδους εκπαίδευση εννοείς? εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να εκπαιδεύσω ούτε τα σκυλόγατα μου :confused::confused::confused:

Twins ρου ρου!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλε..σε πληροφορω οτι οταν παω σχολειο ξεκουραζομαι!!!

κ το ιδιο μου λεει κ συναδελφος με συνομηλικο ενα μωρο...!

οποτε, μη προβληματιζεσαι..μια χαρα θα σαι!

ποτε τελειωνουν οι φοιτητικες σου υποχρεωσεις επιτελους?

η σκιουρινα δε ζωηρεψε απλως..τελευταια ολο γκρινιαζει..δε μπορει να κοιμηθει παρολο που κουτουλαει απ τη νυστα..τι ναπω? δοντια θα πω μαλλον(ελπιζω..)

33E7p2.png

πως πατε? εγω τραβαω ζορια...

γκρινια η μικρη που ηταν τοοοσο ηρεμη, δε κοιμαται..κ ολο θελουν αγκαλιες.

ποσο ακομη?

καλη φαση ηλικιακα δεν ειναι τωρα για εκπαιδευση?

Νομίζω ότι είναι πολύ μικρά. Εξαρτάται βέβαια τι θέλεις να τους μάθεις.

Αν δεις την ψυχοκινητική ανάπτυξη που αναφέρεται σε αυτή την ηλικία, λέει ότι γύρω στο 12ο καταλαβαίνουν απλές εντολές. Ισως το "μη" μόνο απ΄τον τόνο της φωνης το καταλαβαίνουν.

Τη μπέμπα μήπως να δοκιμάσεις να την κοιμίζεις αλλιώς. Εμένα κοιμάται μόνη της, υπό την προυπόθεση ότι θα έχει πιπίλα και το κουνελάκι της. Ο μπεμπης πάλι στιφογυρνάει μόνος του, βολεύεται σε κάτι απίθανες στάσεις και πέφτει ξερός.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κ την παιρνω κ μαζι μου στο κρεβατι οταν ξυπνησει μες τη νυχτα γκρινιαζοντας σχεδον καθε βραδυ!

μονο που τωρα πια δε μου κανει χαρες κ χαδια κτλ. το μονο που την ενδιαφερει ειναι να προσπαθει να πιαστει στο κεφαλαρι κ να σηκωθει..ενω κουτουλαει απ τη νυστα κιολας!

αχ..

καποιες μερες σαν αυτη νιωθω μια μικρη απελπισια τολμω να δηλωσω..

αναπτερωστε με φιλες!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εκπαιδευση εννοω στο να ξαναμαθει πχ η μικρη να κοιμαται στο κρεβατι της, κ να μη θελουν ολη την ωρα αγκαλια..

που μου αρεσει πολυ να τα εχω βεβαια , αλλα τωρα τελευταια οποιο δεν εχω αγκαλια γκρινιαζει! κ η αγκαλια μου ειναι μια..δε μπορω να χαρω αυτο που αγκαλιαζω , οταν το αλλο με κοιταει στα ματια κ με θελει κ αυτο..κλαψ!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...