Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λοιπόν, για το μπανάκι που λέτε...επειδή τελευταία τα μικρά μου θέλανε να μπούνε μέσα και τα δύο μαζί και να παίζουνε και τα έβαλα κάποιες φορές αλλά δεν χωράνε και ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, πήρα αυτό....

140.jpg

Μόλις μου το φέρανε οπότε σήμερα θα το δοκιμάσουμε!!! :)

RKdwp3.png

αχ ειμαι πτωμα σωματικα κ ρακος ψυχολογικα...

ελειπε ο συζυγος απο κυριακη εξωτερικο για δουλεια κ τις ωρες που δε δουλευα κ δεν ηταν εδω η κυρια τα ειχα μονη κ τα εφτυσα..!

μα τωρα σοβαρα!

πως τα καταφερνετε καποιες ολη μερα μονες???? jas εσυ εισαι ετσι νομιζω..

τα καταφερνετε κ αλλες μονες? πραγματικα συγχαρητηρια!

αγχωθηκα κ για το καλοκαιρι που θα φυγει η κυρια,δε θα δουλευω κ θα μαι χωρις βοηθεια..

εχουν ζωηρεψει κ η μικρη απο ησυχουλα εγινε γκρινιαρουλα κ ειμαι αφηστε τα...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, για το μπανάκι που λέτε...επειδή τελευταία τα μικρά μου θέλανε να μπούνε μέσα και τα δύο μαζί και να παίζουνε και τα έβαλα κάποιες φορές αλλά δεν χωράνε και ήταν ο ένας πάνω στον άλλο, πήρα αυτό....

140.jpg

Μόλις μου το φέρανε οπότε σήμερα θα το δοκιμάσουμε!!! :)

αυτο ειναι τελειο!!!!απο τα mothercare δεν ειναι?

μου αρεσει κι εμενα πολυ αλλα ειναι για πιο μεγαλα μωρακια σαν τα αλανακια σου!!!

ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει μπορεις να το βαζεις μεσα σε μια πισινουλα φουσκωτη και να το εχεις στη βεραντα!φανταζομαι θα τους αρεσει πολυ να πλατσουριζουν!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

εγω ειμαι παλι ξαπλα με εντολη γιατρου:(

κουραστηκα αυτες τις μερες με το δωματιακι τους και τα πλυσιματα και εχω πονο χαμηλα,πολυ χαμηλα,αλλα μονο οταν παω να σηκωθω ή να ξαπλωσω και λιγο οταν περπαταω.Ισως ειναι και μυικος πονος αλλα για να ειμαστε σιγουροι ξαπλωθηκα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

εγω ειμαι παλι ξαπλα με εντολη γιατρου:(

κουραστηκα αυτες τις μερες με το δωματιακι τους και τα πλυσιματα και εχω πονο χαμηλα,πολυ χαμηλα,αλλα μονο οταν παω να σηκωθω ή να ξαπλωσω και λιγο οταν περπαταω.Ισως ειναι και μυικος πονος αλλα για να ειμαστε σιγουροι ξαπλωθηκα.

Κάνε υπομονή κοπέλα μου! Ξέρεις ήδη ότι η διδυμοεγκυμοσύνες απαιτούν πολύ μεγαλύτερη προσοχή, όταν όμως γεννήσεις να ξέρεις ότι όλα όσα περνάς τώρα θα τα θυμάσαι σαν κάτι πολύ μακρινό, και στο λέω έγω που σχεδόν όλη την εγκυμοσύνη μου την έβγαλα ξάπλα και πολύυυυυ χαλαρά...

(Επίσης κάτι σαν κάτι πολύ μακρινό θα θυμάσαι και τον συνεχόμενο ύπνο πάνω από 2ωρο, τουλάχιστον στην αρχή, οπότε.... ξεκουράσου τώρα που μπορείς και πάρε δυνάμεις !!!!:-P:razz::-P)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Καλησπέρα σε όποια είναι μέσα! Πολλές οι σελίδες σήμερα, η διδυμοπαρέα μεγαλωσε αρκετα! :P

Βλέπω κανονίζετε συνάντηση... δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω, μόνο σ-κ με βολεύει εμένα... Δεν πειράζει, θα σας γνωρίσω την επομενη φορά, τώρα που ανοιγει και ο καιρός θα υπάρξει και άλλη διδυμο-εξοδος, έτσι δεν είναι?

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Ναι, αλλά μένουμε Αθήνα. Πολλά τα έθιμα στην Κρήτη, πωπω... ακούω και τις γνωστες μου και μου λένε, "δεν πάει όμορφα εκείνο"¨, "πάει άσκημα το άλλο", με μπερδευουν και τελικά δεν κάνω τίποτα. Στο τέλος, αντί για μπομπονιέρες θα δώσω στον καθένα κανένα κομμάτι τυροζούλι μου φαίνεται... θα είναι και χρήσιμο.

Βρε twins... τι εστί......τυροζούλι ? :D:D:D

Mη γελάσεις με την ασχετοσύνη μου, αλλά δεν το έχω ξανακούσει...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όποια είναι μέσα! Πολλές οι σελίδες σήμερα, η διδυμοπαρέα μεγαλωσε αρκετα! :P

Βλέπω κανονίζετε συνάντηση... δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω, μόνο σ-κ με βολεύει εμένα... Δεν πειράζει, θα σας γνωρίσω την επομενη φορά, τώρα που ανοιγει και ο καιρός θα υπάρξει και άλλη διδυμο-εξοδος, έτσι δεν είναι?

Γειά σου κοριτσάκι με τα κοριτσάκια σου?!!

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει Σ.Κ. τώρα γίνεται εκτάκτως :D:D:D

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια κ παλι..

ξανακαταφερε να μπει η αφεντια μου..

πηγαμε κ βολτα, μας επιασε μπορα κ φυγαδευτηκαμε σ ενα καφε κ αραξαμε..

το μπανακι αυτο το σκεφτομουν κ εγω αλλα ειχα διαβασει καπου κατι σχολια αρνητικα. οτι δε βολευει, γλυστρανε τα μωρα κ ειναι σκληρο κ τα ποναει εκει που τα συγκρατει..

witch εσενα σε βολεψε ομως.. για πες κ συ jas γνωμη..

εγω ακομη στη μπανιεριτσα τα κανω μπανακι.θελω ν αλλαξω σιγα σιγα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...