Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Είδες ? Μέχρι και τραγούδι σου βρήκαμε . Τι άλλο θέλεις βρε? Που θα βαφτιστείτε με το καλό?

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΝΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ......ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ... ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΟ ΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΥΟ...ΕΚΕΙ!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!

ZBARp3.png

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΝΙΑ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ......ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ... ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΟ ΕΝΑ...ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΥΟ...ΕΚΕΙ!!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!

Α πολύ ωραία. Έλα ρε σύ. Εσύ που έχεις δύο κοριτσάκια είναι πάρα πολύ εύκολο να βρεις θέμα. Δεν είναι διαφορετικό φύλλο για να δυσκολευτείς. Μην αγχώνεσαι. Θα είναι τέλεια. Θα δεις.

Νακι ζώνη εγκυμοσύνης είχα πάρει και γω από το Λητώ, μου το είχε προτείνει η μαία και πιστεύω ότι κάνει δουλειά. Κρατάει λίγο όλο αυτό το βάρος της κοιλιάς. σε τα τ άλλα σταμάτα να σκέφτεσαι, όλες αυτά είχαμε στο μυαλό μας αλλά όλα πήγαν καλά. Για καφέ θα έρθεις??? που μένεις?

καλημερα !!

nunu να χαιρεσαι τα μωρακια σου!!8 μηνων κιολας!!!Για καφε θα το ηθελα πολυ να ερθω αλλα δυστυχως δεν μπορω,γιατι μενω επαρχια.Βεβαια τη δευτερα θα ειμαστε Αθηνα αλλα θα παμε μονο στο γιατρο και για κατι ψωνια σε Ηρα και λητω και μετα παλι πισω.

την 29η βδομαδα ομως θα ερθω Αθηνα και θα μεινω!!!γιουπι!!!!!!!!θα ειμαι κοντα στο γιατρο μου και θα ειμαι πιο ησυχη.

twins εννοειται η καταθλιψη απαγορευεται και για αυτο δε θα διαβασω αλλο,νομιζω εχω ενημερωθει αρκετα και λεω να αφησω τα μωρα να με οδηγησουν στο θεμα αυτο.

Απο κιλα σημερα η ζυγαρια εδειξε 61,5 δηλ +8,αλλα οκ τα παγωτακια τα τιμαω δεοντως τελευταια!!;)

κατερινα οι σαρδελες ειναι απο τα πιο λιπαρα και νοστιμα ψαρια δηλ εχουν πολλα ω3 που ειναι πολυ καλα για την αναπτυξη κυριως του εγκεφαλου των εμβρυων.Οι μπανανες εχουν σιγουρα καλιο,αλλα δεν βοηθανε καθολου αν εχεις δυσκοιλιοτητα.

σημερα κοιταξα για μπανακι και μου προτειναν να παρω καποιο με βαση ωστε να ειμαι ορθια μιας και τα μωρα ειναι 2 και θα ειναι δυσκολο αν βαλω καποιο μπανακι στην μπανιερα και χρειαζεται να σκυβω.Το προβλημα ειναι ο χωρος αλλα η βαση κλεινει και το μπανακι οπως και να ειναι θα πιανει χωρο.Να πω οτι δεν μπορω να βαλω στη μπανιαρα αυτα που στηριζονται στα πλαινα γιατι εχουμε καμπινα και δεν το παιρνει.Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω!

τι λετε και εσεις?

επισης σκεφτομαι προς το παρον να μην παρω ενδοεπικοινωνια μηπως και με ρωτησει καποιος τι δωρο θελω ή μου τη φερουν μονοι τους.αλλωστε στην αρχη ολοι την ωρα απο πανω τους δε θα ειμαι?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε???Εγω σαν να ειμαι καλυτερα ο βηχας εχει φυγει αρκετα,συνεχιζω να ειμαι ξαπλωμενη και ευτυχως με βοηθανε πολυ με τα διαολακια η πεθερα η κουνιαδα και οι θειες του τολη!!!!Ο μικρος ενταξεθ με τα κουνουπια του περασαν με τις κρεμες ευτυχως....Εδω εχει παλιοκαιρο μπουμπυνιζει και ετοιμαζετε για βροχη....Εσεις τσουπρες μου πως ειστε???

:-D

naki εγω εχω ενα μεγαλο μπανιερο που μου κανανε δωρο και δεν με βολευει καθόλου παρολο που έχω μεγαλη μπανιερα με πιανει μεση μου να σκυβω και είναι τοσο μεγαλο που το βαζω ψιλοστραβα μεσα στην μπανιερα για να χωρεσει,ωραιο ήταν αυτο της fisher pr. αλλα νομίζω ότι είναι αρκετα μικρο και δεν ξερω αν χωραει μεσα τα μωρα αργοτερα.Παντος για αργοτερα ωραιο είναι το μπανακι που χωραει και τα δυο μωρα,αυτο σίγουρα θα το παρω αργοτερα.

Ενδοεπικοινωνία όντως περιμενε μήπως στο παρει καποιος δωρο γιατι στην αρχη θα τα εχεις δίπλα σου και δεν την πολυχρειαζεσαι.

YiMXp3.png

glorr θενκς για την απάντηση!!!

zitamar ως εφορευτική επιτροπή τα πάς μια χαρά!!!!

naki82 μα μη φύγετε!! ελάτε για καφέ να πάρετε μια ιδέα!!! για το μπανάκι εμάς τελείως τυχαία μας έκανε η βάση της καλαθούνας!! όσο για ενδοεπικοινωνία εμείς τη χρησιμοποιήσαμε 2 φορές. Αν δεν έχεις μεγάλο σπίτι πιστεύω είναι χαμένα λεφτά. Παρόλα αυτά αν δε σας κάνει δώρο κάποιος ευχαρίστως να σου δώσω τη δική μου.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...