Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα Ευα. Βαφτίζεστε κι εσείς ε? ωραίαααα. Πολλές βαφτίσεις το καλοκαίρι. Πως θα τα πεις τα κοριτσάκια σου? ΄Καλά είναι?

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ.....ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ....ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΟΡΙΤΣΙ....ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΟΥΡΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΕΤΣΙ ....ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ...ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΕΤΣΙ....Σ ΑΡΕΣΟΥΝ?

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

JASMINI είδα τα αντρακια σου να σου ζήσουν,αντε βρε και στο γαμο τους!!! (μη γελας,ξερεις πως περναει ο καιρος..)

Λοιπον εγω θα παραγγείλω μαλλον απο ένα site με μπουμπουνιερες και μαλλον απο εκει θα τα παρω,ασε που ο αυγουστος είναι νεκρος μηνας και πρεπει να τα παραγγειλουμε Ιουλιο και φυσικα και τα βαπτιστικα,σίγουρα τον αλλο μηνα θα στριμωξω τον συζυγο :) να τα προγραμματισουμε ολα περι τις βαπτισεως των αντρών μου!!

YiMXp3.png

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ.....ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ....ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΟΡΙΤΣΙ....ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΟΥΡΙΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΕΤΣΙ ....ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ...ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΕΤΣΙ....Σ ΑΡΕΣΟΥΝ?

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Α αρκετά πρωτότυπα ονόματα. Καθόλου κοινότυπα. Ωραία είναι. Και θα τα φωνάζεις έτσι ή με κάποιο υποκοριστικό? Εμείς Κωνσταντίνο φωνάζουμε τον μικρό και Ιωάννα Μαρία την μικρή. Αλλά μάλλον την μικρή θα την φωνάζω Μαρίζα . Δεν ξέρω ακόμη. Είμαι στο ψάξιμο. Κάνω διάφορους συνδυασμούς. Θα δω.

Διαφημίσεις

Α αρκετά πρωτότυπα ονόματα. Καθόλου κοινότυπα. Ωραία είναι. Και θα τα φωνάζεις έτσι ή με κάποιο υποκοριστικό? Εμείς Κωνσταντίνο φωνάζουμε τον μικρό και Ιωάννα Μαρία την μικρή. Αλλά μάλλον την μικρή θα την φωνάζω Μαρίζα . Δεν ξέρω ακόμη. Είμαι στο ψάξιμο. Κάνω διάφορους συνδυασμούς. Θα δω.

ΤΗΝ ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.....ΤΗ ΦΑΝΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ....ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

ΕΥΑ το Ρία είναι πολύ ωραίο αλλα να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσουν να ακουγονται ολοκληρα,ασε που το Αρχοντία και το Φανουρία είναι πρωτότυπα και όμορφα ονοματα (αν μου έλεγες Παρθενία που το έχω ακουσει ας πουμε ΔΕΝ θα μου άρεσε..)

YiMXp3.png

ΕΥΑ το Ρία είναι πολύ ωραίο αλλα να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσουν να ακουγονται ολοκληρα,ασε που το Αρχοντία και το Φανουρία είναι πρωτότυπα και όμορφα ονοματα (αν μου έλεγες Παρθενία που το έχω ακουσει ας πουμε ΔΕΝ θα μου άρεσε..)

ΑΑΑΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΑ!!!!!!

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...