Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

διδυμοσυναντηση διαβαζω!!τι καλα,θα εχει πλακα να εχετε και τα μωρακια μαζι και να μαζευτουν τοσα διπλα καροτσακια στη σειρα!!!!!

ειμαι ξαπλα,πτωμα στην κουραση!!οχι οτι εκανα και τιποτα ολη μερα αλλα πια δεν εχω δυναμεις και για τιποτα!καθομαι σε μια καρεκλα και λεω στον αντρα μου τι να κανει,νευριαζω που του δινω ολο εντολες αλλα αν παω να κανω κατι ααρχιζει και φωναζει:ΜΗ!!!!μη σκυβεις,μην σηκωνεις,μην πολυκουνιεσαι κλπ κλπ...

αλλα οι ορμονες μου δεν ξερω σε τι καταστση βρισκονται,χαλια μαλλον γιατι καθε βραδυ θελω να βαλω τα κλαματα.ετσι,χωρις λογο.

Εχω αγχωθει πολυ,με εχουν πιασει ολες μου οι ανασφαλειες,φοβαμαι τρελα!!!!!τρεμω με την προωροτητα ρε γμτ,απο τη στιγμη που μου ειπε ο γιατρος οτι αυτα που ενιωθα δεν ηταν τα μωρα αλλα συσπασεις εχω τρομοκρατηθει.Παιρνω το μαγνησιο,2 καθε μερα,αλλα ανησυχω.

ποτε ποτε ποναω χαμηλα και δεν ξερω τι να κανω.

επισης να σας πω και το αλλο:οπως σας εχω ξαναπει θελω πολυ να θηλασω και απο την αρχη διαβαζα για το θηλασμο,αλλα νομιζω οτι αν δεν τα καταφερω θα υποφερω απο τυψεις.Δε θελω να αφησω αυτο το θεμα να με ριξει ψυχολογικα στη καλυτερη φαση της ζωης μου,και νιωσω κακη μανα.

και αφου σας εριξα και σας(σορυ αλλα που αλλου να τα πω και να με καταλαβουν?)

να ρωτησω το εξης:επειδη η κοιλιτσα εχει μεγαλωσει και βαρυνει πολυ,θα βοηθουσε να φορεσω ζωνη στηριξης?καπως ετσι νομιζω το ειδα στη σελιδα του λητω.Ειχε βαλει καμια σας?

ολα τα κιλα εκει τα εχω βαλει,αφου περπαταω και την κραταω.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Naki σε καταλαβαίνουμε απόλυτα και καλά κάνεις και τα μοιράζεσαι μαζί μας! Κι εγώ στην κοιλιά τα είχα βάλει τα κιλά και την κρατούσα για να περπατάω. :)

Μην ανησυχείς, θα γεννήσεις κι εσύ και θα ξαλαφρώσεις. Υπομονή να κάνεις! Όσο για τον θηλασμό, εδώ είμαστε να σε συμβουλέψουμε και μέσω του φόρουμ αλλά και αν θέλεις και τηλεφωνική βοήθεια ή συμβουλή. Αν το βάλεις πείσμα θα τα καταφέρεις!!! Αν πάλι όχι, αυτό δεν σε κάνει κακή μάνα. Μόνο τα υπόλοιπα που προσφέρουμε στα παιδιά μας, μας κάνουν θεές! Δεν είναι μόνο ο θηλασμός. Θα κάνεις την προσπάθειά σου και ότι και να γίνει δεν θα σε πάρει από κάτω....δεν υπάρχει λόγος.

RKdwp3.png

Οπως παντα η πρωινη είμαι εγω.ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ σε όλες!! Λοιπον δυστυχως το βραδυ δεν είχαμε σερυ υπνο:-( καθε 3ωρο ξυπνημα...

NAKI82 όλες έτσι ήμασταν μην ανησυχεις ο καιρος θα περασει,κανε υπομονη και θα έρθουν στην ωρα τους τα αγορακια σου,ολες αγχωνόμασταν μην γεννησουμε προωρα,απλα εσυ προσεχε να ξεκουράζεσαι! Ζωνη στήριξης δεν φόρεσα,οσο για τον θηλασμό συγχαίρω τα κορίτσια που τα καταφερανε,εμενα η γύναικολόγος μου ήταν αρνητικότατη αλλα το παλαιψα γιατι ήθελα να προσπαθησω τουλαχιστον.Τον μικρουλη δεν με αφησανε να τον θηλασω λόγω βαρους και τον μεγαλο τον θηλασα μόνο για 15 ημερες περίπου,βλεπεις η στεναχωρια μου και τα καθημερινα περα δωθε στην εντατικη για τον μικρουλη δεν βοηθησαν την κατασταση,πηρα χαπια μαγιας αλλα τιποτα το γαλα κοπηκε μαχαίρι,μετα λογω σοβαρης αλλεργίας μου έπαιρνα αντισταμινικα,προσπαθησα ξανα αλλα τίποτα..στεναχωρηθηκα αλλα σκεφτηκα ότι τελικα αυτο δεν είναι που θα με κανει καλη μανα!!!

JASMINI μου δεν βλεπω τις φωτο σου αλλα σίγουρα θα είναι τέλειες ,υπαρχουν μωρα που δεν είναι κουκλιάααα????

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα , τι κανετε;

naki και εγω τις ιδιες αγωνιες μ εσενα εχω νομιζω οτι κλωτσανε τα μωρα και απο την αλλη φοβαμαι μην εχω συσπασεις δεν το συζητησα ακομα με τον γιατρο μου την Τριτη που εχω ραντεβου ομως θα του το πω γιατι ειναι ολο και πιο εντονο.

την ζωνη την ειδα και εγω ασε που η κοιλια μου μεγαλωσε αποτομα και πολυ , αληθεια κοριτσια βοηθαει ξερετε;

jasmini ουτε εγω μπορω να δω τις φοτο σου αλλα ειμαι σιγουρι οτι ειναι πανεμορφες.

zitamar καθε τριωρο ξυπνατε;;;;; ωχ τι μας περιμενει κ εμας.θα συμφωνισω μαζι σου μια μανα δεν την κανει καλη ο θηλασμος αλλα αλλα πραγματα .

εχω και κατι ερωτισεις να σας κανω πρωι πρωι ξυπνησα με αποριες χαχαχαχα

μου ειπαν να τρωω σαρδελες και μπανανες κανει καλο στα μωρα λεει και στον πλακουντα ειναι αληθεια;

εκανα και εξετασεις αιματος η χολιστερινη μου 303 με οριο 200 ανεβαζει η εγκυμοσυνη την χολιστερινη η΄φταινε τα φαγητα που τρωω;

αυτα απο εμενα γιατι ειναι κ πρωι μη σας ζαλιζω φιλια σε ολες

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

katerina σαρδελες ξερω ότι μου είχε πει η γιατρός να τρωμε για το σίδηρο επειδή είναι καλο,μπανανες δεν ξερω κάτι για τον πλακουντα απλα ξερω ότι έχει καλιο οποτε βοηθάει σε τυχόν κράμπες αν έχεις (δεν βοηθαει ομως στην δυσκοιλιότητα).Προσεχε τα όρια των εξετασεων δεν είναι το ίδιο με το όριο που θέτουν στις γυναικες αλλα όταν είσαι εγκυμονουσα αλλαζει προς τα πανω,το ιδιο είχα παθει εγω και με αγχωσε το μικροβιολογικο αλλα όταν πηρα τηλ την γιατρό μου είπε ότι τα όρια είναι μεγαλυτερα,καλυτερα πες στο στον γυναικολογο σου. Οσο για το 3ωρο?? ΚΟΙΜΗΣΟΥ τωρα που μπορείς:D

YiMXp3.png

Καλημέρα!!!!!!

και γω έχω ψηφίσει!! mall και Ίλιον !!!!

Όσο για τις σαρδέλες και τις μπανάνες να πώ και γω!!! οι σαρδέλες έχουν ασβέστιο παρακαλώ!!!(όταν τρώγονται με το κοκκαλάκι) και οι μπανάνες κάλιο. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι και τα μισα να έχουν από αυτά που λέμε είναι πολύ καλές τροφές!!!!!!! Εγώ τις είχα τσακίσει τις σαρδέλες!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Να με και γώ!!! Ακουσα συνάντηση και ήρθα!!! Λοιπόν εμένα με βολεύει mall kai ιλιον. Ερωτηση: Το ΊΛΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ πως προέκυψαν???

Αλλή Ερώτηση: Μιλάμε για καθημερινή η ΣΚ??

Αν είναι ΣΚ έχω να καταθέσω και 4 πρόταση!!! Βοτανικός κήπος στο Χαιδάρι!

αν είναι καθημερινή θα πάρω άδεια απο τη σημαία στη δουλειά να έρθω να σας δώ! Σας πεθύμησα!!

Αν είναι ΣΚ θα φέρω και τα μωρά!!

ψηφίζω δαγκωτό TWINS!!

το Ίλιον και το Γουδί προέκυψαν γιατί είπα εγώ να πηγαίναμε και να αμολιόμασταν σε κανένα πάρκο. Είπα το Τρίτσης και η Όλγα πρότεινε το Γουδί. Για μέρα λέμε τη Δευτέρα που έρχεται 11 το πρωϊ, θα είναι και η jas από Ρόδο εδώ!!!! και γω τα μωράκια θα τα φέρω όπου και να πάμε!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΛΙΓΟ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....

Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ 11-6!!!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!

ΟΥΤΕ ΠΙΠΙΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ...ΟΥΟΥΟΥΥΟΥ.....ΤΕΖΑ!!!!!

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...