Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ .....ΣΑΣ ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ!!!!:tongue:

ΑΠ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΜΕ 10 ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4.....ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΑΔΥΝΟ ΥΠΝΟ....ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ...ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ....ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ?

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8......Η ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΑΜΑ....ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ:confused:

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!

ΑΠ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΜΕ 10 ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4.....ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΖΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΑΔΥΝΟ ΥΠΝΟ....ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ...ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ....ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ?

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 8......Η ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?

Κατά την άποψη μου, είναι πολύ μικρά ακόμα για να τα βάλεις σε πρόγραμμα. Αν δηλαδή τρώνε στις 9 και μετά τους ταίσεις στις 12 ενώ δεν πεινάνε μπορεί να εχεις χειρότερα αποτελεσματα, δηλαδή και να μη φάνε και να μην κοιμούνται.

Ποσα γεύματα κάνουν; 8 την ημέρα; Και πάτε ανα τετράωρο ή τρίωρο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!

Εύα μου, ακριβώς αυτό το ωράριο πήγαν να μου ξεκινήσουν κι εμένα για 2 - 3 μέρες εκεί κοντά στους μήνες σας και έκανα αυτό που υποψιάζεσαι. Έτρωγαν περίπου 20.30 (αυτοί προτιμούσαν 21.00, αλλά εγώ το έκανα, για να πεινάνε μια λογική ώρα, δηλαδή 23.30 - 23.45) και τους ξυπνάγαμε εμείς την ώρα που σου είπα μόλις. Δηλαδή, δεν τους ξυπνάγαμε ακριβώς, τους αλλάζαμε διακριτικά και τους ταΐζαμε κοιμισμένους. Τρώνε και πολύ καλύτερα (όσο κοιμούνται) και σε ώρα που το πιθανότερο είναι ότι είσαι ήδη ξύπνια, άρα δεν αγριεύεσαι να ξυπνήσεις, και εξασφαλίζεις ποιοτικό ύπνο και για σένα και για εκείνα, ο οποίος είναι πάντα στη διάρκεια της νύχτας!

Η γνώμη μου! Τα εφήρμοσα και πέτυχαν!

rPPrp3.png

Α, α, α, α, α!

Άκυρο, Εύα μου! Σε μπέρδεψα με άλλη διδυμομανούλα, που τα μπεμπίνια της είναι 3 μηνών και κάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τη zitamar!!!!!

Πράγματι, είναι πολύ νωρίς για να κάνετε τέτοιο πρόγραμμα! Εγώ στον 3ο το εφήρμοσα!!!!!! Μην βιαστείς τόσο!

rPPrp3.png

Κατά την άποψη μου, είναι πολύ μικρά ακόμα για να τα βάλεις σε πρόγραμμα. Αν δηλαδή τρώνε στις 9 και μετά τους ταίσεις στις 12 ενώ δεν πεινάνε μπορεί να εχεις χειρότερα αποτελεσματα, δηλαδή και να μη φάνε και να μην κοιμούνται.

Ποσα γεύματα κάνουν; 8 την ημέρα; Και πάτε ανα τετράωρο ή τρίωρο;

ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑΝΤΑΡ Η ΜΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 4 ΚΑΙ 5 ΩΡΕΣ...Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΑΓΑΝΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 3 ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 4....ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠ ΤΗ ΜΕΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

Εύα να σου ζήσουν οι κοπελάρες σου!! Μια χαρά τα πάτε βλέπω!!!

Πάντως από τη δικιά μου εμπειρία αν τα αφήσεις και να κάνουν του κεφαλιού τους (όπως εγώ) δε ξέρω πότε θα κοιμηθείς!!!!

Μεταξύ μας, εμένα μη με ακούσεις αν σου δώσω ποτέ συμβουλές για ύπνο!!!:shock::shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημερα και απο εμας κοριτσακια!!! Τωρα μπορεσα να μπω για λιγο και θα σας αφησω!

Ευα μου σας βρισκω μια χαρα!!! Τα δικα μου στο μηνα σας τα ξυπνουσα ή ξυπνουσανε ανα τριωρο! Συνεχισε ετσι και εχεις χρονο για προγραμματα! Να ξεπεταχτουν λιγο πρωτα και ολα θα πανε καλα!!!

Κοριτσακια sos! Δ ε μπορω αλλο! Πειτε μου απο την εμπειρια σας, ειεναι δυνατον η μπουμπου μου να κοντευει να κλεισει τον 4

Αχ καταλαθως απο οτι καταλαβατε δεν ολοκληρωσα! Λοιπον συνεχιζω ειναι δυνατον τεσσαρων μηνων η μπουμπου μας να κλαιει οοοολη τη μερα και τη νυχτα( μονο οτων κοιμαται δεν κλαιει και αυτο δεν ειναι για πολυ)και το χειροτερο να μη μας δινει σημασια, να μη μας χαμογελαει (σπανια και πιο πολυ στον υπνο της) να δειχνει οτι δε μας βλεπει!

Ακομη και σε παιδοοφθαλμιατρο την πηγαμε για να δουμε αν μας βλεπει!!!

Ξερω οτι ποναει και απο κολικους, θελει και αγκαλιτσες αλλα να μη μας δινει σημασια!

Ειναι φυσιολογικο αυτο πειτε μου, ή εγω ειμαι υπερβολικη!!!

Αχ sos κοριτσακια δεν ξερω σε τι γιατρο να την παω!

Αχ σας ζαλισα παλι, φιλια!!!

μου αρεσει που μου τα απαντατε ενα,ενα...μου είπατε την ωρα αλλα το ποτε??? :confused: εγω κορίτσια μπορω μονο απογευματα (για να τα φυλαξει ο αντρας μου) και το πρωι μπορω βεβαια μονο 9:30 εως 1 περιπου (εχω κοπελα),αν κανονισετε 11 η ωρα θα έρθω έστω να σας γνωρίσω απλα μπορω μονο Ιλιον αλλιως δεν πειραζει θα σας συναντησω στην επομενη συναντηση σας και θα εχω και τα νινακια μου μαζι αφου θα έχουν μεγαλωσει!!

YiMXp3.png

ΕΥΑ21 εγω αυτες τις 2 βραδιες που κοιμουντε τα ξυπναω εγω στις 12 για να φανε αλλα πλεον είναι και μεγαλα παιδια!!!!!! βεβαια εχουν λίγο γκρινια γιατι κοιμισμένα εμενα δεν τρωνε καθόλου οποτε τα ξυπναω για τα καλα. μεχρι πριν λίγες μερες δεν τα ξύπναγα απλα όταν ξυπναγανε εκεινα δηλαδη..καθε 3ωρο:-(

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέραααααααααααα

Λοιπόν, twins εγώ θα σε ψήφιζα!!! Είσαι φοβερή!!!!

Ανακεφαλαιώνω...

1. Ίλιον Jasmini, Zitamar

2. Mall Jasmini, Mall,

3. Γουδί

Λοιπόν, συμπληρώστε!!!

Αν υπάρχει και άλλη ιδέα την ακούμε.

RKdwp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!

αστα λιγο ακομα κ μετα αν μπορεσεις αλλαξε τα ανα τεταρτο, κ τη φαγανου. υπομονη θελει. (κουρααγιο!)

Αγαπητές διδυμομαμάδες, βάλτε το νικ σας στο μέρος/η που σας βολεύει καλύτερα. Αν σας βολεύουν και τα τρία, βάλτε και στα τρια.

1. Ιλιον

2. Mall

3. Γουδί

Υπενθυμίζουμε: ώρα συνάντησης περίπου στις 11. Ισχύει το BYOB (bring your own babies), το BYOT (bring your own tummy), αλλά και το CAYR (come as you are).

Η ψήφος σας είναι σημαντική δίοτι θα καθορίσει τη συνάντηση.

Πως με βλέπετε; Κάνω για πολιτικός ακόλουθος;:-P

mall. με καθε επιφυλλαξη εγω. (κ για τα διδυμα.) πιθανοτατα τη μεγαλη θα φερω. δεν παει παιδικο, μη σκιαχτει καμια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Να με και γώ!!! Ακουσα συνάντηση και ήρθα!!! Λοιπόν εμένα με βολεύει mall kai ιλιον. Ερωτηση: Το ΊΛΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ πως προέκυψαν???

Αλλή Ερώτηση: Μιλάμε για καθημερινή η ΣΚ??

Αν είναι ΣΚ έχω να καταθέσω και 4 πρόταση!!! Βοτανικός κήπος στο Χαιδάρι!

αν είναι καθημερινή θα πάρω άδεια απο τη σημαία στη δουλειά να έρθω να σας δώ! Σας πεθύμησα!!

Αν είναι ΣΚ θα φέρω και τα μωρά!!

ψηφίζω δαγκωτό TWINS!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...