Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες!!!!

Τζινι σου πάει πολύ το αγγλικό!!!:-P:-P

Κορίτσια κανονιστε όπου σας βολεύει και αμα τα καταφέρω θα έρθω σίγουρα!Βεβαια να ομολογήσω οτι το Ίλιον μου πέφτει εξωφρενικά μακριά:rolleyes:

Και εννοείται οτι είστε ευπρόσδεκτες όλες οι κοπέλες!!!!:D

Επίσης να συμπληρώσω την φιλενάδα μου οτι αν η συνάντηση εχει μετρό με 2 εισόδους να διεκρυνήσουμε σε πια:tongue::tongue::tongue:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Λινάκι υπομονή με τον ύπνο....παιρνάνε δίαφορες φάσεις τα μωρούλια όταν ειναι τόσο μικρά!Οσο για τα φουσκωμένα ούλα προσωπικά το βλεπω αδύνατο να βγάζουν δόντια 3,5 μηνων!Απο 6 μηνών και μετα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Twinsaki, όταν λες ρυζάλευρο, τι εννοείς; Δώσε ιδέες, δώσε ιδέες... Το κλασικό ρυζάλευρο, που δίνω πότε πότε για αλλαγή τα απογεύματα; Αυτό, δηλαδή, που ξεκινήσαμε στις κρέμες, το παλιό, το γνωστό;

Ευχαριστώ!

Οχι, όχι, όχι την κρέμα βανίλια-ρυζάλευρο, αλλά το σκέτο ρυζάλευρο. Οι εταιρείες που το έχουν είναι η nutricia, η νουνου και η γιώτης (ανθος ορύζης). Σκέτο αλεύρι είναι δηλαδή. Οπότε στο γάλα τους τους ρίχνω 2 κουταλιές, γίνεται πηχτο-πηχτο και τους αρέσει πολύ. Κατά τα άλλα, όλα κανονικά.

Για κρέμες στο γάλα, πλέον νομίζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο... παραμονεύει η τερηδόνα στο βραδυνό γάλα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

α!κ καλημεεερες σας!

δεν ηξερα γαι τα 30 σεκοντς μπιτγιουιν δε ποστς!

κ το τραι αγκαιν ιν 8 σεκοντς?!:confused:

Θεα!!!! θεα!!!! και εμένα μου αρέσει πολύ το Αγγλικό. Ετσι, έτσι, γιατί είμαστε πολύγλωσσες εδώ... αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά (ξεχνάω κάτι;)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κορίτσια μολις γύρισα απο το σουπερ μαρκετ μιλάμε εξω για κολαση!! Λοιπον σας ευχαριστω που μου απαντησατε οτι είμαστε ευπροσδεκτες ολες:D αλλα δεν μου είπατε για ποτε λέτε και τι ωρα? εγω μπορω Ιλιον αλλα εχετε κανονίσει την ωρα?(πρωι ή απογευμα?)

YiMXp3.png

Καλημέρα!!!!!!

Λοιπόν, πολύ δύσκολη μας έχει γίνει η συνάντηση βρε παιδιά πια! Θέλουμε ειδική τοποθεσία!! Γουδί και Ίλιον δε μας κάνουν, να πούμε mall πάλι??

Φιλιά σε όλες σας, δε σχολιάζω ατομικά γιατί πάλι δουλειά δε θα κάνω.....

Όσο για τις ταλαιπωρίες στον ύπνο εγώ θα πάρω βραβείο αυπνίας μου φαίνεται:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γίναμε και 8 μηνών!!!!!!!!!!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μολις γύρισα απο το σουπερ μαρκετ μιλάμε εξω για κολαση!! Λοιπον σας ευχαριστω που μου απαντησατε οτι είμαστε ευπροσδεκτες ολες:D αλλα δεν μου είπατε για ποτε λέτε και τι ωρα? εγω μπορω Ιλιον αλλα εχετε κανονίσει την ωρα?(πρωι ή απογευμα?)

Εχει όντως πολλή ζεστη....

Για πρωί λέμε (μεσημεροπρωι δηλαδή). Τώρα το που ακριβώς δεν ξέρω, αλλά ισως η glorr μπορεί να μας προτείνει κάτι. Δεν έχω πάει ποτε για καφέ, αλλά με σαφείς οδηγίες , θα τα καταφέρω

Α... ναι, και για το σταθμό μετρό με τις εξόδους, όντως, χρειάζεται να υπάρχει κοντακτ περσον σε περιπτωση που χαθούμε. Εχει όμως μετρό στο Ιλιον;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Το ψάχνουμε ακόμα!!χαχαχα

λέμε για πρωϊ σχετικά, δηλαδή 11. Το μέρος μας παιδεύει....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλημέρα!!!!!!

Λοιπόν, πολύ δύσκολη μας έχει γίνει η συνάντηση βρε παιδιά πια! Θέλουμε ειδική τοποθεσία!! Γουδί και Ίλιον δε μας κάνουν, να πούμε mall πάλι??

Φιλιά σε όλες σας, δε σχολιάζω ατομικά γιατί πάλι δουλειά δε θα κάνω.....

Όσο για τις ταλαιπωρίες στον ύπνο εγώ θα πάρω βραβείο αυπνίας μου φαίνεται:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γίναμε και 8 μηνών!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια σας πολλά νουνουκάκια. Μεγαλώσατε!

Λοιπόν... θα βγάλω σε ψηφοφορία τα διάφορωα μερη. Τι ώρα όμως; Να πουμε κατά τις 11;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αγαπητές διδυμομαμάδες, βάλτε το νικ σας στο μέρος/η που σας βολεύει καλύτερα. Αν σας βολεύουν και τα τρία, βάλτε και στα τρια.

1. Ιλιον

2. Mall

3. Γουδί

Υπενθυμίζουμε: ώρα συνάντησης περίπου στις 11. Ισχύει το BYOB (bring your own babies), το BYOT (bring your own tummy), αλλά και το CAYR (come as you are).

Η ψήφος σας είναι σημαντική δίοτι θα καθορίσει τη συνάντηση.

Πως με βλέπετε; Κάνω για πολιτικός ακόλουθος;:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αγαπητές διδυμομαμάδες, βάλτε το νικ σας στο μέρος/η που σας βολεύει καλύτερα. Αν σας βολεύουν και τα τρία, βάλτε και στα τρια.

1. Ιλιον

2. Mall

3. Γουδί

Υπενθυμίζουμε: ώρα συνάντησης περίπου στις 11. Ισχύει το BYOB (bring your own babies), το BYOT (bring your own tummy), αλλά και το CAYR (come as you are).

Η ψήφος σας είναι σημαντική δίοτι θα καθορίσει τη συνάντηση.

Πως με βλέπετε; Κάνω για πολιτικός ακόλουθος;:-P

χαχα

Τέλεια!!! Μάντας Μαντάς!!!

το Ίλιον δεν έχει μετρό

Ψηφίζω το 2 μπας και ρθοούμε πολλές!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...