Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δεν θέλω κι εγώ να σας ταλαιπωρήσω απλά το Γουδί πέφτει λίγο μακρυά γμτ. Ουσιαστικά υπάρχουν δύο προβληματάκια.... Αν σκεφτώ να φέρω τα μικρά μαζί δεν θα έχω καθισματάκια αυτοκινήτου, οπότε δεν θα μπορώ να τα μεταφέρω...

Αν τα αφήσω στην μάνα μου, λόγω του ότι, πάνω από 1.30 ώρα δεν θα κάτσουν μακρυά μου, αφήστε που αν χρειαστεί κανένα τάισμα θα τρέχω....

Το Ίλιον που λέγαατε?? Φυσικά και το Mall είναι καλή ιδέα.

RKdwp3.png

γεια σας!!!ου ου ου!!!γυρισαμε απο παιδιατρο!ολα καλα!

δουλειες nunu?!δεν υπαρχει λεξη που να περιγραφει αυτον τον κακο χαμο...

για ιλιον ειμαστε μεσα για δευτερα.πρεπει να φυγω στη μια απ οπου ειμαστε (ξεκιναω μαθηματα στις δυο)οποτε ιλιον προλαβαινω να πεταχτω εστω και για καμια ωρα.οσο για το να αραξουμε κατω,τα δικα μου θα πρεπει να τα κυνηγαω η να τα δεσω...στο καροτσακι τους τα βλεπω!

age.png

Καλησπέρα διδυμομαμάδες και μέλλουσες!!!

Εμείς κάναμε το δεύτερο εμβολιάκι μας τη περασμένη εβδομάδα, μια χαρά μας βρήκε η γιατρός και από βάρος και από ύψος Σε ένα μήνα πήραμε απο ένα κιλό και 3,5 ποντους η καθεμιά -ακριβώς το ίδιο και οι δύο!

Παρόλαυτά εδώ και μερες έχουμε τρελλό ξενύχτι! Πάνω που είχαμε αρχίσει να ψιλομπαίνουμε σε ένα πρόγραμμα 12 με 4-4.30 περιπου το πρωι συνεχόμενο ύπνο , τώρα εχουν πολύ γκρίνια και σχεδόν όλη τη νύχτα τη βγάζουμε με κλάματα και με μια πιπίλα που πέφτει αμέτρητες φορές -δυστυχώς για μένα!

Η παιδίατρος μας είπε ότι έχουν αρχίσει να φουσκώνουν τα ούλα τους, αλλα έχουν και πολλά αέρια, οπότε μπορεί να κλαίνε και γι'αυτο. Όλα μαζί τα έχουμε δηλαδή...

Όσο για το φαγητό που είχαν μειωσει και έκαναν γκρίνιες, μου είπε να ανοιξω μία τρύπα ακόμα στις θηλές, μήπως κουράζονται και εκνευρίζονται γιατί θέλουν περισσοτερη ποσότητα γαλά. Το έκανα και για κανα-δυο μέρες τα πράγματα όντως έστρωσαν. Έπιναν όπως παλιά σε χρονο dt το γαλατάκι τους και όλα καλά... μεχρι σήμερα, που κάνουν πάλι τα ίδια !!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα διδυμομαμάδες και μέλλουσες!!!

Εμείς κάναμε το δεύτερο εμβολιάκι μας τη περασμένη εβδομάδα, μια χαρά μας βρήκε η γιατρός και από βάρος και από ύψος Σε ένα μήνα πήραμε απο ένα κιλό και 3,5 ποντους η καθεμιά -ακριβώς το ίδιο και οι δύο!

Παρόλαυτά εδώ και μερες έχουμε τρελλό ξενύχτι! Πάνω που είχαμε αρχίσει να ψιλομπαίνουμε σε ένα πρόγραμμα 12 με 4-4.30 περιπου το πρωι συνεχόμενο ύπνο , τώρα εχουν πολύ γκρίνια και σχεδόν όλη τη νύχτα τη βγάζουμε με κλάματα και με μια πιπίλα που πέφτει αμέτρητες φορές -δυστυχώς για μένα!

Η παιδίατρος μας είπε ότι έχουν αρχίσει να φουσκώνουν τα ούλα τους, αλλα έχουν και πολλά αέρια, οπότε μπορεί να κλαίνε και γι'αυτο. Όλα μαζί τα έχουμε δηλαδή...

Όσο για το φαγητό που είχαν μειωσει και έκαναν γκρίνιες, μου είπε να ανοιξω μία τρύπα ακόμα στις θηλές, μήπως κουράζονται και εκνευρίζονται γιατί θέλουν περισσοτερη ποσότητα γαλά. Το έκανα και για κανα-δυο μέρες τα πράγματα όντως έστρωσαν. Έπιναν όπως παλιά σε χρονο dt το γαλατάκι τους και όλα καλά... μεχρι σήμερα, που κάνουν πάλι τα ίδια !!!

3,5 ποντους!?μπραβο σας!

age.png

Καλημέρα!! Λοιπόν εμείς σήμερα 2ο βραδυ τα πήγαμε τελεια!Τελευταίο ταισμα 12:15 και ξυπνησαν στις 6:30,βεβαια ξυπνησαν ταυτοχρονα και έτρεχα....

Βρε κορίτσια δεν εχω καταλαβει ποτε είναι να βρεθείτε και τι ώρα?μπορουμε να έρθουμε και το νέο αιμα της παρέας?:confused:

YiMXp3.png

Καλημέρα!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλες, φυσικά. Με καρότσι, με κοιλιά, όπως θελει η καθεμία. Απλά (μην το πάρετε στραβά αυτ΄που θα πω), από προηγούμενη εμπειρία σε διδυμοσυνάντηση, καλό είναι να υπάρχει κάποιος που να έχει το τηλ σας... διοτι πλέον δεν φοράμε κόκκινα γαρύφαλα στο στήθος :P

Ολο λάθη κάνω... και μόλις άρχισε η μέρα.

Συγχαρητήρια για την ανάπτυξή σας παιδια. Εγώ θα σας πω τα καθέκαστα σε μερικές μέρες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τώρα θα μου πείτε, τι μπεμπάκια... Εδώ είμαστε ολόκληρα παιδόπουλα!

Αντράκια, κοπελάκια... Πώς μεγαλώνουν έτσι τα νινιά μας! Το 8ο δόντι του μεγάλου έσκασε χθες το πρωί... Ο μικρός στα 6 ακόμη, κόλλησε ξαφνικά, ενώ είχε ξεκινήσει πρώτος και δυναμικά :)

rPPrp3.png

Βρε zitamar μου, δεν θα με προβλημάτιζε το να μην θέλει το γάλα του για κάποιο διάστημα, με βάζει σε σκέψεις αυτό το είδος δυσανεξίας, που μου παρουσιάζει, δηλαδή, ο εμετούλης, τα κακά αμέσως μετά το γάλα, αυτά είναι που με ανησύχησαν. Άλλωστε, έχει τύχει κι άλλες φορές στο παρελθόν να τρώνε λιγότερο ή με γκρίνια, δεν είχα όμως άλλα θέματα!

Twinsaki, όταν λες ρυζάλευρο, τι εννοείς; Δώσε ιδέες, δώσε ιδέες... Το κλασικό ρυζάλευρο, που δίνω πότε πότε για αλλαγή τα απογεύματα; Αυτό, δηλαδή, που ξεκινήσαμε στις κρέμες, το παλιό, το γνωστό;

Ευχαριστώ!

rPPrp3.png

Επίσης, σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές...

Ναι, Ολγάκι, κι εγώ έχασα τον παππού μου (τον μπαμπά της μαμάς μου, όμως, με τον οποίο δεν ζούσαμε μαζί, όπως τώρα με τη γιαγιά μου, που ήταν στο σπίτι μας κανονικά από τότε που παντρεύτηκαν οι δικοί μου - στην Καρδίτσα, στα χωριά, έτσι γίνεται!). Κι ο παππούς μου, λοιπόν, έφυγε πριν 9 χρόνια κι ακόμη με πονάει πολύ...

rPPrp3.png

Tzini, μην με παρεξηγήσεις, αλλά τι κάνει το παιδί, που σε φουρτουνιάζει τόσο; Εννοώ (αν θέλεις μου απαντάς) έχει να κάνει με τη σχέση της με τα μικρά; Και πόσο είναι η μεγάλη τώρα;

Ρωτάω από πραγματικό ενδιαφέρον, αν δεν θέλεις δεν το μοιράζεσαι!

rPPrp3.png

Tzini, μην με παρεξηγήσεις, αλλά τι κάνει το παιδί, που σε φουρτουνιάζει τόσο; Εννοώ (αν θέλεις μου απαντάς) έχει να κάνει με τη σχέση της με τα μικρά; Και πόσο είναι η μεγάλη τώρα;

Ρωτάω από πραγματικό ενδιαφέρον, αν δεν θέλεις δεν το μοιράζεσαι!

καμια σχεση με τα μικρα. δεν ειναι επιθετικη σαν χαρακτηρας.

στον υπνο εχουμε θεματα. της αλλαξαμε κρεβατι (πηραμε την κουνια γι ατο ενα μπεμπε). αρχικα την εβαλα πανω σε υπερηψωμενη κουκετα (ναι τοσο ζωον κ τοσο ανευθηνη ειμουνα) κ επιειδη παρολιγον να ειχαμε ατυχημα σοβαρο, την κατεβασαμε κατω, αλλα τζαμπανιζ στυλ μεχρι την πεμπτη οπου κ θα μονταριστει το καινουργιο κρεβατι απο κατω.(ηταν μονη η κουκετα, μμε ενα κρεβατι πανω μονο κ απο κατω καινο για παιδοτοπο κτλ).

το αποτελεσμα ειναι να βγαινει οτι ωρα θελει κ οποτε θελει. οταν δεν θελει να κανει νανι κ να κατσει κι αλλο μαζι μας, οταν ξυπναει μες στα χαραματα κ η' παει προς σαλονι πλευρα κ παιζει, η' ερχεται στο κρεβατι μας. κ επειδη θεωρησαμε πιο επικινδυνο να παιζει σολο στο σαλονι(ξεριε να ξεκλειδωνει τις εσωτερικες πορτες κ να ανοιγει τα παραθυροπαντζουρα), κλεινουμε το βραδυ την πορτα του διαδρομου. κ προσθεσε τωρα κ το οτι εχουμε ναυτικο μπαμπα κ ηρθε μπαμ πανω στην αλλαγη του κρεβατιου. της εχουν ερθει ολα μαζεμενα, εχει κ μια πιο ιδιαιτερη σχεση με το μπαμπα της που της κανει τα περισσοτερα χατιρια κ εχουμε ταλαιπωρηθει αρκετα στο θεμα του υπνου της! σου λεει η μαμα κ ο φαδερ μαζι, τα διδυμα μαζι, εγω?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...