Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ένας ακόμα λόγος να δοκιμάσω άλλη κλινική. Όσον αφορά τα πρωτόκολλα, πλέον μπορώ να πω πως έχω κάνει ( τελείως φυσικό, φυσικό τροποποιημένο και βραχύ) και όλα δε δίνουν βλαστοκύστη 5η μέρα. Βέβαια διαβάζοντας ξένα site είδα πως υπήρξαν πολλές εγκυμοσύνες με 6ης ημέρας. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο κάθετος με το ενδομήτριο 6ης ημέρας. Λογικά βάσει βιβλιογραφίας.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Κάθε μήνα δίνω ωάριο πρακτικά. Δεν έχει βρεθεί ακόμα κύκλος χωρίς…Απλά από τα 13 γονιμοποιήθηκαν τα μισά περίπου δλδ 6 και τα 3 έγινα βλαστοκύστες, εν αναμονή του 13ου ωαρίου να δούμε αν θα γίνει. Σαν νούμερα είναι όλα 50/50 αν το δεις στατιστικά.

Θα σου πω τη λέξη κλισέ ΥΠΟΜΟΝΗ! Δεν έτυχε ακόμα το καλό αλλά συνεχίζοντας θα βρεθεί. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημερα κι απο εμας!!!!!

melenia 21 κι εγω επαιρνα πολυβιταμινες και στις 2 εγκυμοσυνες μου.Τις επαιρνα τις πρωτες εβδομαδες και μετα μου προσθεσε σιδηρο,ασβεστιο και μαγνησιο.

Πηρα και την καμπυλη σακχαρου.....

ΝΗΣΤΙΚΟΣ 84

ΛΗΨΗ 100γρ Γλυκοζης

60λεπτα 147

90λεπτα 128

120λεπτα 144

Μαλλον με βλεπω για διαιτα.....θα μου πει ο ντοκτορ.....

Ο αιματοκριτης επεσε.....29 ειναι τωρα και ξεκινησα με 37

Καθε μερα θα τρωω μοσχαρι μπας και τον κρατησω σταθερο γιατι δε με βλεπω καλα!!!!!Τωρα ψηνω μπιφτεκακια να φαω και θα φτιαξω και φασολακια!!!!

Αυτα τα νεα μας......

Πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Μελενια καλημερα..

Εγω πηρα βιταμινες σιδηρου στην αρχη λουγκοφερ τα μπουκαλακια τα υγρα και μετα τα χαπια τα ροζ (ζυνονταρτιφερον) που ειναι πολυ καλυτερα και πιο φτηνα ..εγω επαιρνα στην αρχη 3 αλλα μετα 2 και στο τελος 1 γιατι ειναι και καπως για το στομαχι ειδικα στο τελος..

Εγω ειμαι και χορτοφαγος οποτε καταλαβαινεις ενα παραπανω..

Αλλα επαιρνα και σπιρουλινα η οποια με βοηθησε πολυ στο ειχα αιματοκριτη στην μεση της εγκυμοσυνης 37 και στο τελος 40..αφου μου τα εκοψε τα χαπια.. :)

Αλλα χαπια ασβεστιο και μαγνησιο..για τις κραμπες..

Διατροφη καλη..οταν ετρωγα φαγητα με σιδηρο δεν ετρωγα ποτε φαγητα με ασβεστιο για την καλυτερη αποροφηση μια που το ασβεστιο καταστρεφει τον σιδηρο οταν το φας μαζι η κοντα σε χρονικο διαστημα...για αυτο και οταν παιρνεις τα χαπια σιδηρου το ασβεστιο το παιρνεις μετα 3 ωρες ...

Πολλα φιλια...και καλη εγκυμοσυνη

Καλημέρα Χρυσάκι! Τρως φρουτάκια καλό μου;;)

Και καλημέρα σε όλες (ξέχασα να το πω πριν)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Και επίσης... χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες :P!!!!!!

γεια σου βρε μανάρι μου!!!

τι γίνεσαι?

τρωω και φρουτάκια και ...ξέρεις εσυ!!! χαχαα!!! του δινουμε και καταλαβαίνει...ξετιναχτήκαμε τωρα 3 μέρες που ναι οι μέρες μου...

σορρυ κορίτσια αλλά κανω τις προσπάθειες μου!!! χαχααα

Διαφημίσεις

Kαλημερα κ καλο βροχερο τριημερο...!

Για οσες απο μας δεν κανονισαν κατι βεβαια,πεφτει μια χαρα ο καιρος,για να μη ζηλευουμε τους εκδρομεις κ να δροσιζομαστε στα σπιτακια μας!

Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σχετικα με την καμπυλη!

Καλα βρε twins,ολα τα ξερεις πια? Να κανεις κ ενα μεταπτυχιακουλι στα θεματα που απασχολουν τις διδυμουλες εγκυουλες!! Η εστω να γραφεις σε μια στηλη βρε παιδι μου '"η θεια twins συμβουλευει!!"

Tην Τεταρτη παμε κ γιατρο κ θα μας πει κ πως προχωραμε..

Μελενια εγω δεν επαιρνα συμπληρωματα,βιταμινες το πρωτο τριμηνο.Μονο διαφορες ορμονες πχ utrogestan.

33E7p2.png

Πολυ καλημερα σας!!!!

Πως ειστε?Κοιμηθηκατε καλα?Εγω χαλια!

Εχθες παραγγειλαμε το καροτσακι και τα καθισματακια!Αρχιζουμε τα ψωνια σιγα σιγα!!!

Ασχετο(εσεις που ειστε καθηγητριες αγγλικων)εδωσαν οι μαθητες σας?Πως τα πηγαν?

age.png

Πολυ καλημερα σας!!!!

Πως ειστε?Κοιμηθηκατε καλα?Εγω χαλια!

Εχθες παραγγειλαμε το καροτσακι και τα καθισματακια!Αρχιζουμε τα ψωνια σιγα σιγα!!!

Ασχετο(εσεις που ειστε καθηγητριες αγγλικων)εδωσαν οι μαθητες σας?Πως τα πηγαν?

γιατί χάλια??? μεγειά τα αξεσουαράκια...τέλεια δεν είναι να ψωνίζεις για το μωράκι σου????

Καλή μoy witch γιατί χάλια; Μήπως σε επηρέασαν οι αστραπές; Λοιπόν πρέπει να φτιάξουμε το τικεράκι σου! Μήπως να κάνουμε copy - paste ένα ήδη υπάρχον με προσαρμοσμένες ημερομηνίες. Πες μου πότε είναι η ΠΗΤ. Α, μαθητές δεν είχα που να δίνουν φέτος. Εσένα οι δικοί σου πως πήγαν;

Χρυσάκι... τα ψώνια αρχή έχουν και τέλος δεν έχουν... οχι πως μας πειράζει, την τσέπη μας μόνο :P. Πρέπει και εγώ να πάω για δωράκια σήμερα λόγω εορτών, αλλά λέω να το αναβάλλω όσο γίνεται...

Εντωμεταξύ, η φίλη σας κοιμάται ένα τρίωρο και ξυπνάει για 10 λεπτά.... αυτό το άτιμο το συνάχι... γκρρρρρρρρρρρ.:evil: Νιώθω σα γρια... όχι θεία-Twins (που λέει και η nufi), αλλά γιαγιά-Twins...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Δεν κοιμαμαι ουτε πολυ ουτε καλα και εχει αρχισει να με εξαντλει αλλα κραταω ακομα!

Ειναι οντως τελεια να ψωνιζεις και μαλιστα για δυο ζουζουνια που τα περιμενεις πως και πως!

Τwins εμεις δωσαμε και μας μενουν τα προφορικα.Το michigan μια χαρα λεμε ενω στο cambridge ειχαμε μεγαλο θεμα με το listening.Εστειλα ενα ξεγυρισμενο mail σημερα και περιμενουμε τις εξελιξεις γιατι εχει γινει ντορος και μαλλον θα βαθμολογηθουν επιεικως.

Πιθανη ημερομηνια εχω 25/08 αλλα ο γιατρος με υπολογιζει το πολυ 10/08.

age.png

Διαφημίσεις

Κ εγω που λετε δεν τα χω καλα με τον υπνο τελευταια.Βασικα ξυπναω απ τις 6και ,οτι ωρα κ να κοιμηθω κ μετα ειμαι ολη μερα ζομπι..

Αφηστε που χθες ξυπνησα ταραγμενη απ τις βροντες,γιατι νομιζα οτι γινοταν σεισμος κ το αγχος μου ηταν πως θα τρεξω με τα μωρακια στην κοιλια,που δεν κανει...:|

Witch κ μαζι γενναμε πολυ κοντα. Εχω πητ 9/9, αλλα μεχρι το δεκαπενταυγουστο θα χουμε ξεμυτισει!

Καροτσακι κατεληξες silver cross τελικα?πηρες κ τα καθισματακια της εταιριας?

Εκανα κ ενα τηλεφωνημα στο Μητερα να παρω μια γευση απο τιμες. Λοιπον μου ειπαν για 3κλινο καισαρικη με επισκληρηδιο 2800+438. Υπαρχουν λεει κ τα οικονομικα 3κλινα με 2200+438, αλλα δεν συμπεριλαμβανονται τα φαρμακα..Εννοειται οτι κ στην πρωτη περιπτωση συμπεριλαμβανεται μια basic αγωγη κ οτιδηποτε εξτρα,χρεωνεται φυσικα...

33E7p2.png

Γειά σας ξανά!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!

Να κάνω μια ερώτηση........από κιλάκια πως πάτε?

Εγώ μάλλον τα πάω χάλια..διανύω την 17η και έχω πάρει 8 κιλά!!το μάλλον ήταν πλεονασμός!χεχ

θα ξεκινήσω με μια περικοπή των γλυκών που αυτόν τον καιρό έχω μια ακαταμάχητη λαχτάρα......έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Βαρύ το οικονομικό, και άλλα τόσα ο ντόκτορ, επτωχεύσαμε nufi!!

Για φυσικολογικό τοκετό είναι απίθανο?

Αν δεν κανω λαθος, ολες μας με καισαρικη θα γεννησουμε.Εμενα μου το ειπε με το που ειδαμε οτι ειναι διδυμα κ για να ειμαι ειλικρινης,δε θα θελα να γεννησω φυσιολογικα. Πιστευω οτι δεν υπαρχει λογος για την ταλαιπωρια κ την επικινδυνοτητα του φυσιολογικου τοκετου στην περιπτωση μας..Τωρα δεν ξερω, υπαρχουν γυναικες που θελουν να το βιωσουν..

Το οικονομικο δεν ειναι απλως βαρυ, ειναι κ γελοιο, κ εξοργιστικο κ κοροιδια κ οπως αλλιως θες πες το! Εμεις παντως θα συζητησουμε με το γιατρο κ την πιθανοτητα του Αλεξανδρα κ βλεπομεν....

33E7p2.png

Γειά σας ξανά!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!

Να κάνω μια ερώτηση........από κιλάκια πως πάτε?

Εγώ μάλλον τα πάω χάλια..διανύω την 17η και έχω πάρει 8 κιλά!!το μάλλον ήταν πλεονασμός!χεχ

θα ξεκινήσω με μια περικοπή των γλυκών που αυτόν τον καιρό έχω μια ακαταμάχητη λαχτάρα......έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε??

Α,εισαι κ συ γλυκατζου,ε? Για διαβασε κανενα παλιο μην της Twins που ειναι κ αυτη λατρης της ζαχαροπλαστικης...:tongue: Αλλα τελευταια εχει συνετιστει!!

Εγω δεν πηρα πολλα μωρε, κ μαλιστα ακουσα σημερα στο σχολειο απο κατι πεμπτακια ΤΗ φοβερη ατακα! Οτι ειμαι σαν ενα μακροστενο σκουληκι που εχει καταπιει ενα μπιζελι!!!!!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...