Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??εμεις σκατα εκτος το οτι ειμαστε και οι 4με ιωση εχω και τον μικρο που τον τσιμπησανε κουνοπια και στα 2τα ποδια μολυσμενα και τον εχω με fucicort k betatin...εγω δεν μπορω ουτε να κουνηθω να μιλησω απο τον πονολαιμο μια ομορφια ειμαστε οικογενειακως.....για αυτο εχω χαθει συγχωρηστε με :D

:-D

Διαφημίσεις

AGORAKIA καθε παιδι καποια στιγμη δεν θελει για καποιο μικρο διαστημα να πινει γαλατακι και ιδιαιτερα τωρα που αρχίζει η ζέστη (τουλάχιστον έτσι έχω διαβασει),οποτε ίσως απο μονος του σε 2-3 ημερες να αρχίσει να το πίνει ξανα. Οσο αναφορα τα υποαλλεργικα γαλατα σίγουρα δεν θα το θελει γιατι εκει που επινε το καλο σου το ωραιο και νοστιμο γαλατακι του,τσουπ του δίνουμε ενα γαλατακι ανοστο γιατι ολα τα υποαλεργικα δεν εχουν και την καλυτερη γευση. Εμενα ο μικρουλης που έχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα και πίνουμε υποαλλεργικα κανει κακακια σε καθε γευμα και να μην σου πω και πολλες φορες κατα την διαρκεια της ημερας.Συνολο??10-12 φορες την ημερα σε χακι σκουρο χρωμα και αλλες φορες μουσταρδι αναλογα το γαλα τωρα αλλαξαμε παλι γαλα και κανει 1 φορα σε χακι χρωμα αλλα δυστυχως υδαρής. Εχουμε πιει frisolac ac,humana ha1,almiron pepti mct ,neocate και δεν θυμαμαι και εγω ποσα αλλα..

YiMXp3.png

Καλημερα και απο εμας κοριτσακια μου! Δεν ξαναλεω επιστρεφω γιατι μπορει να ειναι μετα απο 10 μερες!!!

Aggorakia μου συλληπητηρια για τη γιαγιακα σου, να ζησεις να τη θυμασαι! Να σκεφτεσαι μονο ποσο τυχερη ητανε που ειδε και δισεγγονα!!! Αμα ανεβεις και μπορεις στειλε μηνυμα να βρεθουμε, αν θελεις! Oσον αφορα το μπεμπουλη σου τα ιδια με τη zitamar θα σου ελεγα κι εγω, γιατι και σε μενα η μπεμπουλα μου που πινει υποαλλεργικο γαλατακι κανει κακακια πανω απο 2 φορες τη μερα και σκουρα πρασινα! Και οντως τα γαλατακια αυτα δεν εχουνε και την καλυτερη γευση!

Annia μου περαστικα σε ολους σας και εσυ προσοχη δεν εισαι για ιωσεις στην κατασταση σου!

Glorraki τι κανουνε τα ζουζουνακια σου σημερα? Καλημερα και σε εσενα!

Ολες να εχουμε μια υπεροχη μερα!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ......

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ...ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....ΒΓΗΚΑΝ 2800....ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΕΣ...ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΜΙΑ....Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ 6 ΩΡΕΣ....ΟΣΟ ΓΙΑΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΦΑΓΟΥ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΑΝΕΙ ΑΝΑ 4 ΩΡΕΣ....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.....ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ......ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ?

ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΟΙΜΙΘΟΥΝ....ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ?

ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ.....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ....ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ GLORR!!!!!!!!!

να σου ζησουν κ καλα κουραγια! εγω στο θεμα του υπνου το ελυσα σταδιακα κ με ανθυποβολη στον εαυτο μου. δηλ, οταν ξεκινησαν να κοιμουνται 5ωρο σερι, τα αφηνα 10 λεπτα παραπανω τη μια μερα, αλλα 10 λετα την επομενη κοκ. κ εμαθαν να κανουν νανι σερι 21.30 με 8.00 το πρωι που τα ξυπναω για να φανε! το μεσημερι που εχουμε ενα θεμα ειχα μεχρι προσφατα την ηλεκτρικη σκουπα στανδ βαυ κ παλι με ανθυποβολη το ελυσα. τωρα για την πιπιλα που λες, ο γιατρος απ την αρχη μου ειπε να τα μαθω πιπιλα για να μην τρελαθω. ειχε τρομερους κολικους ο μπεμπης! αν μπορουσα να βαλω λαστιχα γυρω απ τα αφτια του κ την πιπιλα θα το εκανα!

τωρα εχω μεγαλα προβληματα με τον υπνο της μεγαλης κορης!!!!!!!!!!!

μαζι με την Tzini να ρωτησω και εγω κατι για την βαπτιση γιατι θα την κανω αρχες Σεπτεμβριου αλλα εκτος Αθηνων και θα παω τον αλλο μηνα να τα ρυθμίσω. Αλμπουμ ζηταμε 2 ετσι? για να εχει το καθε παιδι το δικο του?πως ρυθμιζεται το θεμα των χρωματων,με 2 νονους που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και σε διαφορετικες πολεις ο καθενας πως να τους πεις ευγενικα για την αρμονια των χρωματων ??

για την βαφτιση των δικων μας διδυμων, επειδη εμας θα γινει εσπευσμενα λογω ναυτικου επαγγελματος του μπαμπα, κ αλλων συγκυριων, πηρα εγω τα πακετα των βαφτιστικων κ οι νονοι θα παρουν τα σταυρουδακια. οποτε γλιτωσα το αγχος γιατι κ οι δικοι μας νονοι δεν γνωριζονται καλα.

Είμαι θλιμμένη και μαυροφορεμένη σήμερα... Δηλαδή, από προχθές το βράδυ, που χάσαμε τελικά τη γιαγιούλα μου...

:(:(:(

και εμενα τωρα που πιασαν οι ζεστες δεν καλοτρωνε τα μωρα, αλλα δεν τα πιεζω. ειχα περασει τρελο αγγουρι στο θεμα φαγητο με την μεγαλη κ ειναι αυτο που λενε οποιος καει απ το χυλο φυσαει κ το γιαουρτι!

για τα κακακια κ εμενα κ η μεγαλη κορη κ ο μπεμπης που ηπιαν γι αενα διαστημα υποαλλεργικο ac, ειχαν πρασινοειδη κακακια.

αννια περαστικα σας κ ευχομαι να επανακαμψετε γρηγορα.

υγ: κατι γλεντια που σε περιμενουν αργοτερα κοπελιαα!:cool::cool::cool:

φιλια σε ολες οσες ξεχασα. εχω φουρτουνες με το προγραμμα κ τη συμπεριφορα της μεγαλης κ ειμαι ψιλοχαλια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

να σου ζησουν κ καλα κουραγια! εγω στο θεμα του υπνου το ελυσα σταδιακα κ με ανθυποβολη στον εαυτο μου. δηλ, οταν ξεκινησαν να κοιμουνται 5ωρο σερι, τα αφηνα 10 λεπτα παραπανω τη μια μερα, αλλα 10 λετα την επομενη κοκ. κ εμαθαν να κανουν νανι σερι 21.30 με 8.00 το πρωι που τα ξυπναω για να φανε! το μεσημερι που εχουμε ενα θεμα ειχα μεχρι προσφατα την ηλεκτρικη σκουπα στανδ βαυ κ παλι με ανθυποβολη το ελυσα. τωρα για την πιπιλα που λες, ο γιατρος απ την αρχη μου ειπε να τα μαθω πιπιλα για να μην τρελαθω. ειχε τρομερους κολικους ο μπεμπης! αν μπορουσα να βαλω λαστιχα γυρω απ τα αφτια του κ την πιπιλα θα το εκανα!

τωρα εχω μεγαλα προβληματα με τον υπνο της μεγαλης κορης!!!!!!!!!!!

για την βαφτιση των δικων μας διδυμων, επειδη εμας θα γινει εσπευσμενα λογω ναυτικου επαγγελματος του μπαμπα, κ αλλων συγκυριων, πηρα εγω τα πακετα των βαφτιστικων κ οι νονοι θα παρουν τα σταυρουδακια. οποτε γλιτωσα το αγχος γιατι κ οι δικοι μας νονοι δεν γνωριζονται καλα.

:(:(:(

και εμενα τωρα που πιασαν οι ζεστες δεν καλοτρωνε τα μωρα, αλλα δεν τα πιεζω. ειχα περασει τρελο αγγουρι στο θεμα φαγητο με την μεγαλη κ ειναι αυτο που λενε οποιος καει απ το χυλο φυσαει κ το γιαουρτι!

για τα κακακια κ εμενα κ η μεγαλη κορη κ ο μπεμπης που ηπιαν γι αενα διαστημα υποαλλεργικο ac, ειχαν πρασινοειδη κακακια.

αννια περαστικα σας κ ευχομαι να επανακαμψετε γρηγορα.

υγ: κατι γλεντια που σε περιμενουν αργοτερα κοπελιαα!:cool::cool::cool:

φιλια σε ολες οσες ξεχασα. εχω φουρτουνες με το προγραμμα κ τη συμπεριφορα της μεγαλης κ ειμαι ψιλοχαλια!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΖΙΝΙ!!!!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΕΧΩ ΣΩΘΕΙ!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ....ΔΗΛΑΔΗ....ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΜΕ 10....ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ....ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4.....ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΜΕ 12....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΥΧΤΑΣ -ΜΕΡΑ.

ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ?

ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?

ZBARp3.png

Γεια σας!!!

Βγήκαμε βολτιτσα, έχουμε βάλει εντελώς καλοκαιρινά ρούχα και κάναμε και την φωτογράφιση!!

Για το θέμα της συνάντησης ομολογώ ότι το ιλιον το βρίσκω πιο ιδανικό.

RKdwp3.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΖΙΝΙ!!!!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΕΧΩ ΣΩΘΕΙ!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ....ΔΗΛΑΔΗ....ΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΜΕ 10....ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ....ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4.....ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΜΕ 12....ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΥΧΤΑΣ -ΜΕΡΑ.

ΕΣΕΝΑ ΠΟΣΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ?

ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?

ειναι 6 μηνων τωρα, αλλα το σερι 9μιση με 6-7-μετα μεχρι 8, το χτισαμε μολις κλεισαν 2 μηνες. ηταν κ σχετικα ευκολα στο προγραμμα του υπνου το βραδυ.

ΑΑΑΑ ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΗΛΕΚΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΒΑΖΩ ΤΟ ΜΠΙΣΤΟΛΑΚΙ.....ΣΩΘΗΚΑ!!!!!!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ.......ΝΑΝΙ!!!!!!!!!;)

κ εγω το σκεφτηκα για το πιστολακι, αλλα φοβαμαι οτι θα βραχυκυκλωσει τπτ κ θα αρπαξουμε καμια φωτια! κ με τη σκουπα αρχιζω κ την κοβω, γιατι ειναι κριμα, ειναι ακριβη.:-(

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ουουουουουφ!! εγώ τώρα έκατσα, ΄΄ολο δουλειές και βόλτες...είμαι κομμάτια και το σπίτι χάος!!! απ ότι καταλαβαίνετε περισσότερες βόλτες παρά δουλειές :D:D:D:D

Για τη συνάντηση μη μπλοκάρουμε, εγώ είπα μια ιδέα για πάρκο αλλά αν δε μας βολεύει βρισκόμαστε mall πάλι. Jas ούτως ή άλλως εσύ έρχεσαι από μακρυά. Πές μας τι θα σε βόλευε περισσότερο. Οι υπόλοιπες τι λέτε??????? Παλιές, νέες και κοιλούμπες????????? οεο???:shock::shock::shock:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπέρα

Μα είμαι πτώμα, είμαι πτώμα!

Συλλυπητήρια Agorakia. Τώρα για το θέμα του εμετού (τότε που έπινες το γάλα), τι να πω... ίσως όντως φταίνε τα δημητιακά. Εγώ έχω βρει το ρυζάλευρο και το καταβολεύτηκα. Φεύγει το γάλα βολίδα.

Περαστικά annia.

Επίσης, σήμερα τάισα τη μαγουλού ένα πήλινο πρόβειο και το έφαγε με χαρα. Και χάρηκα και εγώ. Σιγά-σιγά, λέω να το καθιερώσω.

Εύα, να σου ζήσουν τα μωρά σου, δεν τα έχουμε πει. Το σεσουάρ, όντως είναι σωτήριο. Βέβαια τώρα κάθε φορά που θα το ακούσουν κλαίνε.

Πήγα σ/μ σήμερα και πήρα swimpants. Τα έχει χρησιμοποιήσει καμιά;

Τελικά η συνάντηση θα γίνει στο Αλσος Ελληνικού Στρατου; Jas, παρεμπιμπτόντως Γουδί είναι, θα το βρεις στο χάρτη κοντα με το γήπεδο badminton. Από Φιλαδέλφια, δεν το λες και δίπλα, γιατί πρέπει να βρεθείς στη Μεσογρίων.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τελικά η συνάντηση θα γίνει στο Αλσος Ελληνικού Στρατου; Jas, παρεμπιμπτόντως Γουδί είναι, θα το βρεις στο χάρτη κοντα με το γήπεδο badminton. Από Φιλαδέλφια, δεν το λες και δίπλα, γιατί πρέπει να βρεθείς στη Μεσογρίων.

Κάθε αναφορά στην ηλικία μας αποτελεί απλή σύμπτωση.

nunu, δεν έχω κανένα πρόβλημα, μια χαρά είναι και το mall. Εγώ, όπως είπα και παλιότερα θα έρθω με το ένα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...