Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα, τι κανετε; συναντηση βλεπω κανονηζετε και ζηλευωωωωωωω

ειμαι λιγο μακρια αλλιως θα ερχομουν και εγω(σας απειλω).ελπιζω να περασετε τελεια να γνωριστουν και τα μπεμπακια σας .εμενα μ εχουν ταραξει λιγο ειναι βρε κοριτσια φυσιολογικο να νιωθω οτι κουνουντε και κλωτσανε τοσο πολυ και συνεχια μηπως εχω κατι αλλο σκευτομαι.Διαβαζω και για fb και για φοτο θελω και εγωωωωωωωωωωω.

φιλια πολλα σε ολες , στα μωρακια σας και στις μελλουσες στις κοιλιτσες σας.Απο την επομενη εβδομαδα που τελειωνω με την δουλια θα σας παραοκλουθω καλητερα και θα εχω περισσοτερο χρονο να διαβαζω τα νεα σας και να τα λεμε

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

katerinad τι ανησυχείς?αστα τα παιδακια να κλωτσανε όσο θέλουνε,παντως αν κρίνω απο μένα τα μωρά τωρα που γεννηθηκαν είναι οπως ακριβως ήταν στην κοιλια,ο ένας ήσυχος και ο άλλος ...αστα:D:D.Ευχαριστησου αυτη την περιοδο γιατι μετα ερχεται η κουραση αλλα και τα ωραια!!

YiMXp3.png

Καλημερα.Πάλι εγω ξυπνησα πρώτη?? Λοιπόν σήμερα τα πουλάκια μου ήταν πολύ καλα! Από τις 1 παρα το βραδυ ξυπνησε ο ένας στις 6 παρα και ο άλλος στις 7 παρα,εγω βεβαια απο τις 5 είμαι όρθια περιμένοντας να ξυπνησουν πάνω απο τις καλαθούνες,ανησυχησα...λετε να το ξανακανουν και επιτελους να κοιμομαστε τα βραδυα??

YiMXp3.png

Καλημέρα κι από μένα κοριτσόπουλα!

Τι κάνετε;

Πώς ξυπνήσατε σήμερα κι εσείς και τα νινάκια σας;

Εμείς εμφανίζουμε μυστηριώδη συμπτώματα με το γάλα (ο μικρός μόνο, δηλαδή) και είμαι ψιλοπροβληματισμένη... Ελπίσω να το λύσω και να είναι κάτι παροδικό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ZITAMAR MOY ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ!!!!!

ΚΑΙ ΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΥΠΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.....ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΜΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ....ΕΕΕΕ Η ΑΛΛΗ ΠΕΙΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.....

ΟΛΓΑΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΩΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ......ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.....ΠΙΑΝΕΙ!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΙΣΙΑ!!!!!

ZBARp3.png

Κι εγώ θα ήθελα meeting, βρε κορίτσια, και είναι και κοντά μου σχετικά, αλλά καθημερινή και ειδικά Δευτέρα (η πιο δύσκολή μας μέρα στη δουλειά)... Λέτε για μεσημεράκι; Εκτός αν το πάτε σερί μέχρι το βράδυ (που λέει ο λόγος) και σκάσω μύτη στο άσχετο κι εγώ, ίσως και με τα σπόρια!!!!!!!!!

Εμείς το σκ λέμε (πρώτα ο Θεός) να πάμε στο χωριό.

Jasminaki, Σάββατο έρχεστε; Μαζί και τα νινιά, φαντάζομαι! Θα τα έχεις στη συνάντηση;

rPPrp3.png

agorakia τι έπαθε το μικρουλη σου με το γαλα?

Αναφέρω για την ιστορία ότι πριν λίγο καιρό, περίπου έναν μήνα, άρχισα να τους βάζω στο βραδινό γάλα "κοιμάμαι-μεγαλώνω" της νουνού. Ενθουσιώδεις αντιδράσεις, το έπινα όλο, tutto bene (κάνω εξάσκηση, για να μην τα ξεχάσω εντελώς).

Μέχρι πριν περίπου 8-10 μέρες, που ο μικρός άρχισε να βήχει και να πνίγεται, κυρίως στο βραδινό γάλα. Έκανε και το στοματάκι ότι θέλει να κάνει εμετό, κάποιες φορές. Με λίγη προσπάθεια έπινε κάμποσο (180 φτιάχνω, έπινε περίπου 100-120). Το πρωί το έπινε κάπως πιο εύκολα και όλο, διότι ήταν και πολλές ώρες νηστικός. Το βραδινό φαινόμενο επέμεινε, οπότε κάτι με έκανε να πιστέψω ότι ίσως αυτό που του κάνει βήχα και πνίξιμο είναι τα δημητριακά. Του τα σταμάτησα και, όντως, το παιδί σταμάτησε να βήχει και να ζορίζεται. Αλλά αυτό κράτησε μόνο 2-3 βράδια. Μετά πάλι δυσανασχετούσε πολύ με αποτέλεσμα να κοιμάται σχεδόν νηστικός με (τη βία) 60-70 ml. Εδώ και 5-6 μέρες, μετά το πρωινό, που πίνει, όπως είπα, περισσότερο, καθ' ότι πεινασμένος, κάνει κάτι σαν διάρροια, πάντως πολύ πολύ μαλακά και (πώς να περιγράψω το χρώμα;.....) βεραμάν θα τα έλεγα! Πρωί πρωί, μετά το γάλα δεν έκαναν ποτέ κακά (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων)...

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Χθες παίρνω τη γιατρό, της αναφέρω τα θέματά μας, μου λέει "πάρ' του ένα υποαλλεργικό γάλα". Της λέω "έχω στο σπίτι ένα νέσλακ, να το δοκιμάσουμε;". "Γιατί όχι", μου λέει, "κάνε μια δοκιμή". Του δίνω χθες το βράδυ, το τρώει με σχετική απέχθεια, όχι όλο φυσικά, μόλις 50-60 ml...! Στις 06.00, που πήγα τυχαία να τους δω (ξυπνάμε 06.25), ήταν ξύπνιος και, όπως πάντα, το μωρό μου, ήσυχος και με τις ματάρες του με κοίταζε μέσα από την κούνια του. Ε, δεν άντεξα, τον πήρα μαζί μου, να ξαπλώσουμε παρέα και ανακαλύπτω ότι είχε κάνει πάλι τα βεραμάν κακά. Όταν πια ήρθε και η ώρα του γάλακτος, ήταν ξεκάθαρος. Μου έσπρωχνε το μπιμπερό, όταν δοκίμασε το γάλα. Με τη βία του έδωσα περίπου 100, για να αντέξει μέχρι το γιαούρτι του.

Να σημειώσω επίσης ότι το Σάββατο το πρωί, εκεί που έπινε κανονικά (το είχε φτάσει περίπου στη μέση, πείναγε κιόλας) ξαφνικά μου σπρώχνει / βγάζει το μπιμπερό, κάνει μια γκρινίτσα περίεργη για λίγα δευτερόλεπτα, αρχίζει να ζορίζεται, σαν να ήθελε να ρευτεί και το ξερνάει (με το μπαρδόν, κιόλας) όλο πάνω στο κρεβάτι μας, στην πανδόφλα μου, στο φανελάκι μου και στην πυζάμα του...

rPPrp3.png

Αναφέρω για την ιστορία ότι πριν λίγο καιρό, περίπου έναν μήνα, άρχισα να τους βάζω στο βραδινό γάλα "κοιμάμαι-μεγαλώνω" της νουνού. Ενθουσιώδεις αντιδράσεις, το έπινα όλο, tutto bene (κάνω εξάσκηση, για να μην τα ξεχάσω εντελώς).

Τότε θα είχαμε πραγματικό πρόβλημα, διότι θα ήμουν γαϊδούρα... Εκτός του ότι θα ήταν και η απάντηση στην απορία "γιατί δεν πίνει γάλα το παιδί"....

rPPrp3.png

Καλημέρα!!! Χάθηκα χτες γιατί όποιος δε βάζει κώλο μέσα το Σ.Κ τα πληρώνει τη δευτέρα:shock::shock::shock:

Διάβασα όμως τα νέα σας...

Agorakia πολύ πολύ λυπάμαι, θα είναι όμως πάντα στο μυαλό σου ζωντανή. Πρόλαβε να δεί και τα νινιά!!! Τυχερή γιαγιά..δίς!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...