Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

GLORR ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΛΙΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ....ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ.....

ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ....ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ....ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ....ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ....

Και πολύ καλά κάνεις. Συμφωνώ μαζί σου. Κι εγώ τα ίδια έκανα και κάνω Μονο που εγώ δεν έχω γυναίκα αλλά την μαμά μου που τα κρατάει , η οπόια κάνει ακριβώς τα ίδια με εμένα οπότε κι εγώ με την σειρά μου την εμπιστεύομαι. Αλλά όλοι οι άλλοι................άσχετοι εννοώ..........άστους να λένε και να κάνουν ότι θέλουν.

Διαφημίσεις

Και πολύ καλά κάνεις. Συμφωνώ μαζί σου. Κι εγώ τα ίδια έκανα και κάνω Μονο που εγώ δεν έχω γυναίκα αλλά την μαμά μου που τα κρατάει , η οπόια κάνει ακριβώς τα ίδια με εμένα οπότε κι εγώ με την σειρά μου την εμπιστεύομαι. Αλλά όλοι οι άλλοι................άσχετοι εννοώ..........άστους να λένε και να κάνουν ότι θέλουν.

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ.....ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ 3ωρο ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ......ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΥΠΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6....ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΙΑ...

ZBARp3.png

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ.....ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ 3ωρο ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΥΜΑ ....ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ......ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΥΠΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6....ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΙΑ...

Ε δεν μπορούν να έιναι και ρολόγια τα παιδιά. Είπαμε............Όσο μεγαλώνουν θα το φιάχνουν το πρόγραμμά τους. Θα το δείς. Και βέβαια δεν άντεξα. Σχολίασα τις φώτο σας. Είναι φανταστικές. Τέλειες. Να σου ζήσουν.

Ε δεν μπορούν να έιναι και ρολόγια τα παιδιά. Είπαμε............Όσο μεγαλώνουν θα το φιάχνουν το πρόγραμμά τους. Θα το δείς. Και βέβαια δεν άντεξα. Σχολίασα τις φώτο σας. Είναι φανταστικές. Τέλειες. Να σου ζήσουν.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ...ΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!

ZBARp3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ...ΟΥΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!

Ε ότι μπορώ ναι ευχαριστως. όποτε θες. Και στο fb.Κ όποια κοπέλα και να ρωτήσεις εδώ σίγουρα όλες έχουν να σου πουν κάτι.

Διαφημίσεις

ΕΥΑ21 καλυτερα μη ρωτας εμενα για τον βραδυνο ύπνο γιατι ακομα δεν εχω καταφερει και πολλα,καθε 3ωρο είμαι σουζα!!!! στις διαταγες τους.Αυριο θα παω να παρω το βιβλιο κοιμησου παιδι μου,που έχω ακουσει διαφορα και θα δουμε πως θα λειτουργήσει.

glorr μου δυστυχως είναι νονοι δηλ.αντρες χωρίς νονες για να το συζητησω το θέμα και να βγαλω άκρη,θα δω τι θα κανω..

agorakia δεν μπορω να σου πω και πολλα γιατι δεν έχω ζήσει να χανω γιαγιαδες,παπουδες αλλα έχω χασει το πατερα μου και ο αντρας μου και τους δύο γονεις του οποτε το έχουμε περασει αυτο το σταδιο,απλα είχαμε ο ένας τον άλλο...πονάει το ξερω

YiMXp3.png

ΕΥΑ21 καλυτερα μη ρωτας εμενα για τον βραδυνο ύπνο γιατι ακομα δεν εχω καταφερει και πολλα,καθε 3ωρο είμαι σουζα!!!! στις διαταγες τους.Αυριο θα παω να παρω το βιβλιο κοιμησου παιδι μου,που έχω ακουσει διαφορα και θα δουμε πως θα λειτουργήσει.

glorr μου δυστυχως είναι νονοι δηλ.αντρες χωρίς νονες για να το συζητησω το θέμα και να βγαλω άκρη,θα δω τι θα κανω..

agorakia δεν μπορω να σου πω και πολλα γιατι δεν έχω ζήσει να χανω γιαγιαδες,παπουδες αλλα έχω χασει το πατερα μου και ο αντρας μου και τους δύο γονεις του οποτε το έχουμε περασει αυτο το σταδιο,απλα είχαμε ο ένας τον άλλο...πονάει το ξερω

Α εσείς έχετε άντρες νονούς? Ε τότε ας τα κανονίσει η μανούλα, εσύ δηλαδή, που είναι και πιο γυναικείο γενικώς το θέμα. οι άντρες τα ψιλοβαριούνται αυτά. Οπότε κανονισέ τα εσύ. Ρώτησε βέβαια και την γνώμη τους αλλά σιγά..........θα κάθονται να τρέχουν μαζί σου για τις λεπτομέρειες?

ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.....

ZBARp3.png

GLORR επειδη είναι και οι δυο νονοι απο επαρχία μαλλον θα τα παρει ο καθενας μονος του στην πολη του,αυτο με ανησυχεί οτι θα πανε μονοι τους..

Α μάλιστα. Κι εμενα θα με ανησυχούσε να σου πω την αλήθεια. Δεν έχεις το θάρρος να τους πεις κατι? Βέβαία όταν είναι επαρχία και μάλιστα από διαφορετική πόλη κιόλας είναι λίγο δύσκολο...........αλλά και τι να κάνεις? Πότε είναι η βάφτισή σας είπαμε? Σου έχω κάνει αίτημα φιλίας και το έχεις δεχτεί? γιατί δεν σε βλέπω στους φίλους μου?

Διαφημίσεις

Α μάλιστα. Κι εμενα θα με ανησυχούσε να σου πω την αλήθεια. Δεν έχεις το θάρρος να τους πεις κατι? Βέβαία όταν είναι επαρχία και μάλιστα από διαφορετική πόλη κιόλας είναι λίγο δύσκολο...........αλλά και τι να κάνεις? Πότε είναι η βάφτισή σας είπαμε? Σου έχω κάνει αίτημα φιλίας και το έχεις δεχτεί? γιατί δεν σε βλέπω στους φίλους μου?

glorr μου εχω δει το αίτημα φιλιας και υποτίθεται οτι σε εχω αποδεκτεί αλλα δεν μου βγαινει κατι σωστα,θα μαθω γιατι είμαι λιγο άσχετη προφανως κατι λαθος παταω:confused:. Οσο για τους νονους είναι απο 2 διαφορετικες πολεις θα το πω ευγενικα αλλα δεν θελω να παραξηγηθώ,τουλαχιστον ελπιζω οτι αν κανω χαλια βαπτιση να εχω καλους νονους(το σημαντικοτερο!!!)τη βαπτιση λεμε να την κανουμε τις πρωτες 2 εβδομαδες του Σεπτεμβριου

YiMXp3.png

τι κανετε?????

Ευάκι τα είπαμε και στο fb...εγω απο την αρχή σχεδόν τηρούσα ενα πρόγραμμα,τα ταιζα ανα 3-4 ωρες και φρόντιζα το πρώτο και το τελευταιο γευμα να είναι πάντα την ίδια ώρα

Απο την στιγμή που ο γιατρός μου είπε οτι δεν εχουν αναγκη το βραδυνό γάλα οταν ξυπνούσαν δεν τους έδινα γαλα αλλα τα καθηστερουσα την μια με λιγο χαμομηλι την αλλή με πιπίλα.Σε λίγο καιρό έμαθαν και δεν ξαναξύπνησαν.Μου κοιμουνται όλο το βράδυ σερί απο 3 μηνων.

Οταν τώρα τα έβαζα στην κούνια για υπνο και κλάιγανε,απο τον 3ο μηνα και μετα που σταματησαν και οι κολικοί,δεν τα ξαναπήρα αγκαλία.Τα άφησα να κλάψουν λίγο,αφού με το κλάμα πολλές φορές εκβιάζουν πράγματα τα μωρούλια.Φυσικά όλα αυτα με την βοήθεια του παιδιάτρου

Επειδή είστε νέες μανούλες θα σας δώσω μια συμβούλη.Μην μάθετε τα μωρά σας να τα κουνάτε για να κοιμηθούν και επίσης μην τα πάρετε ποτέ να κοιμηθούν στο κρεβάτι σας.Ειναι απο τα μεγαλύτερα λάθη που θα τα πληρώνετε μέχρι πολύ αργα αμα το ξεκινησετε.Το ξερω γιατι φιλεναδες μου την έχουν πατήσει άσχημα και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν!

Ζιταμάρ μπορείς ευγενικά να τους το πεις για τα βαπτιστικά.Το πρώτο και κυριοτερο πραγμα που πρεπει να υπάρχει μεταξύ σας είναι το θάρρος!Και απο την στιγμή που ειναι και αντρες μονοι τους ακομα πιο εύκολα θα προσ΄φερεις την βοήθεια σου για την επιλογή των πραγμάτων

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα έχει πάρα πολύ ζέστη!!! Βγήκαμε βόλτα το πρωί και θα βγούμε και πιο μετά!

Αύριο θα κάνουμε την φωτογράφιση για το προσκλητήριο! Είναι για ταλαιπωρία το θέμα μου αλλά ελπίζω να πετύχει.

Έβαλα και δύο φώτο να δείτε!

Τελικά τι θα γίνει με την συνάντηση? Μήπως γνωρίζετε πόση ώρα είναι από Ν.Φιλαδέλφεια μέχρι Κατεχάκη? Τα ξέχασα βρε κορίτσια...τόσο καιρό λείπω....

Να ξέρω αν πάμε εκεί να κανονίσω για φαγητό και τέτοια...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...