Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ......

ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ...ΕΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....ΒΓΗΚΑΝ 2800....ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΕΣ...ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΜΙΑ....Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ.....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ 6 ΩΡΕΣ....ΟΣΟ ΓΙΑΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΛΙΓΟ ΦΑΓΟΥ...ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΑΝΕΙ ΑΝΑ 4 ΩΡΕΣ....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.....ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ......ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ?

ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΟΙΜΙΘΟΥΝ....ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ?

ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ.....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ....ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ GLORR!!!!!!!!!

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

ΕΥΑ να σου ζήσουν τα κοριτσακια σου!! Εγω δεν είμαι παλια για να ξερω και πολλα πραγματα αλλα σίγουρα όπως μάθουν θα είναι και στο μελλον ετσι εγω τα αφήνω στις καλαθουνες μουρμουρίζουν για λιγο και μετα ..κοιμουνται.Εννοείται πως όταν είχαν πονακια,κολικους αγκαλίτσα,τραγουδακια ήταν το καλυτερο τους! Οσο για την πιπιλα??? πολλες φορες εχω σκεφτεί να την κολλησω με κανενα ζιλοτέιπ ... να ησυχασω επιτελους!!!!!

YiMXp3.png

μαζι με την Tzini να ρωτησω και εγω κατι για την βαπτιση γιατι θα την κανω αρχες Σεπτεμβριου αλλα εκτος Αθηνων και θα παω τον αλλο μηνα να τα ρυθμίσω. Αλμπουμ ζηταμε 2 ετσι? για να εχει το καθε παιδι το δικο του?πως ρυθμιζεται το θεμα των χρωματων,με 2 νονους που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και σε διαφορετικες πολεις ο καθενας πως να τους πεις ευγενικα για την αρμονια των χρωματων ??

YiMXp3.png

Γεια σου Εύα . Να σου ζήσουντα κοριτσάκια σου. Να είναι γερά και να τα χαίρεσαι. Όσο μπορείς να μην τα μάθεις αγκαλιές. Φυσικά και όταν έχουν πονάκια κλπ θα τα πάρεις, εννοείται αυτό, αλλά χωρίς λόγο...............Κι εγώ έτσι έκανα. Εμένα στο τέλος δεν θέλαν αγκαλιές. Κουραζοντουσαν. Όχι ότι δεν ήθελα να τα παίρνω. Αλοίμονο. Ποια μαμά δεν θέλει? ΑΠλά με τα δύο είναι αρκετά δύσκολο αν μάθουν αγκαλιές. Τώρα φαντάζομαι καταλαβαίνεις πότε έιναι κλάμα πόνου ή πείνας και πότε είνα κλάμα γιατί θέλει απλά αγκαλιά. Βέβαια όλα αυτά είναι σχετικά. Γιατί εξαρτάται και λίγο από το παιδάκι. Εμένα τα δικά μου ας πούμε δεν ήταν γκρινιάρικα για να θέλουν συνέχεια αγκαλιά. Τι να πω? δεν ξέρω. Στα λόγια είναι ωραία όλα αλλά όταν πας να τα εφαρμόσεις............Προσπαθούμε όσο μπορούμε. Κανείς δεν γεννήθηκε ο τέλειος γονιός. Άλλωστε σιγα σιγά μαθαίνεις το παιδάκι ή τα παιδάκια στην δική μας περίπτωση. Και δεν μας μαθαίνουν αυτά όπως ισχυρίζονται μερικοί με τους οποίους εγώ δεν συμφωνώ καθόλου.

Διαφημίσεις

ΕΥΑ να σου ζήσουν τα κοριτσακια σου!! Εγω δεν είμαι παλια για να ξερω και πολλα πραγματα αλλα σίγουρα όπως μάθουν θα είναι και στο μελλον ετσι εγω τα αφήνω στις καλαθουνες μουρμουρίζουν για λιγο και μετα ..κοιμουνται.Εννοείται πως όταν είχαν πονακια,κολικους αγκαλίτσα,τραγουδακια ήταν το καλυτερο τους! Οσο για την πιπιλα??? πολλες φορες εχω σκεφτεί να την κολλησω με κανενα ζιλοτέιπ ... να ησυχασω επιτελους!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ZITAMAR......ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΙ ΠΙΠΙΛΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΜΕ ΠΡΟΕΞΟΧΗ ΕΝΑ ΑΡΟΥΔΑΚΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ....ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΩΘΗΚΕ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.....

ΑΠ ΘΕΜΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ...ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ...

ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΔΥΝΙ ΥΠΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?.

ZBARp3.png

μαζι με την Tzini να ρωτησω και εγω κατι για την βαπτιση γιατι θα την κανω αρχες Σεπτεμβριου αλλα εκτος Αθηνων και θα παω τον αλλο μηνα να τα ρυθμίσω. Αλμπουμ ζηταμε 2 ετσι? για να εχει το καθε παιδι το δικο του?πως ρυθμιζεται το θεμα των χρωματων,με 2 νονους που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους και σε διαφορετικες πολεις ο καθενας πως να τους πεις ευγενικα για την αρμονια των χρωματων ??

Εγώ κορίτσια τα βάπτισα πριν από δέκα πέντε μέρες. Το τι θα ζητήσεις στο φωτογράφο είναι καθαρά προσωπικό. Εγώ ζήτησα χωριστά το καθένα να έχει το δικό του άλμπουμ. Μπορούσε βέβαια να μου κάνει και συνδυασμό αν ήθελα. Αυτό είναι το τι θέλει ο καθένας. Όσο για τα χρώματα εγώ προσπαθησα να συνδυάσω και για το αγοράκι και για το κοριτσάκι. Οι αποχρώσεις ήταν στο λαχανί , λιλά και λίγο κιτρινάκι. Μιλάμε για μπομπονιέρες , προσκλητήρια και μπισκότα που έκανα. Και το στολισμό που δεν ήταν κάτι υπερβολικό. Μόνη μαζί με τις νονές το κάναμε. Δεν πήγα έξω δηλαδή να χρυσοπληρώνω μπαλόνια και όλα τα σχετικα. Αυτά όμως έιναι πάλι επαναλαμβάνω καθαρά υποκειμενικά και τι θέλει ο καθένας να κάνει στην βάφτιση του παιδιού του.

Εύα, να σου ζήσουν, κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!

Να τα καμαρώνεις τα παιδάκια σου πάντα χαρούμενα και ευτυχισμένα!!!

Νομίζω εργαζόσουν σε κατάστημα επίπλων; Έχεις καιρό να μπεις και μάλιστα αναρωτιόμουν πού είσαι!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Εύα . Να σου ζήσουντα κοριτσάκια σου. Να είναι γερά και να τα χαίρεσαι. Όσο μπορείς να μην τα μάθεις αγκαλιές. Φυσικά και όταν έχουν πονάκια κλπ θα τα πάρεις, εννοείται αυτό, αλλά χωρίς λόγο...............Κι εγώ έτσι έκανα. Εμένα στο τέλος δεν θέλαν αγκαλιές. Κουραζοντουσαν. Όχι ότι δεν ήθελα να τα παίρνω. Αλοίμονο. Ποια μαμά δεν θέλει? ΑΠλά με τα δύο είναι αρκετά δύσκολο αν μάθουν αγκαλιές. Τώρα φαντάζομαι καταλαβαίνεις πότε έιναι κλάμα πόνου ή πείνας και πότε είνα κλάμα γιατί θέλει απλά αγκαλιά. Βέβαια όλα αυτά είναι σχετικά. Γιατί εξαρτάται και λίγο από το παιδάκι. Εμένα τα δικά μου ας πούμε δεν ήταν γκρινιάρικα για να θέλουν συνέχεια αγκαλιά. Τι να πω? δεν ξέρω. Στα λόγια είναι ωραία όλα αλλά όταν πας να τα εφαρμόσεις............Προσπαθούμε όσο μπορούμε. Κανείς δεν γεννήθηκε ο τέλειος γονιός. Άλλωστε σιγα σιγά μαθαίνεις το παιδάκι ή τα παιδάκια στην δική μας περίπτωση. Και δεν μας μαθαίνουν αυτά όπως ισχυρίζονται μερικοί με τους οποίους εγώ δεν συμφωνώ καθόλου.

GLORR ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΓΩ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΛΙΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ....ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ.....

ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ....ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ....ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ....ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ....

ZBARp3.png

Εύα, να σου ζήσουν, κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!

Να τα καμαρώνεις τα παιδάκια σου πάντα χαρούμενα και ευτυχισμένα!!!

Νομίζω εργαζόσουν σε κατάστημα επίπλων; Έχεις καιρό να μπεις και μάλιστα αναρωτιόμουν πού είσαι!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ....ΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.....ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ....ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ....ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΕΔΩ....ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ......ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.....ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ....ΩΡΑΙΑ!!!!!

ZBARp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...